devenirfou 05.11.10, 13:54 Zastanawiałyście się już co chcecie robić w przyszłości? Jakie studia wybrać? Ja np. zastanawiam się czy da się jednocześnie ciągnąć studia reżyserskie i wokalne. Czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smacznegooo Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 15:02 ja bym chciała iść do liceum fotograficznego i potem na fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 15:37 fotografia Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 kierunek, który jest dla mnie idealny: 05.11.10, 15:42 dziennikarstwo i komunikacja społeczna z językiem i kulturą niemiecką (; tylko polski rozszerzony musi mi pójść genialnie. o niemiecki się nie martwię, bo już teraz mam 98% z podstawy :] a samej filologii niemieckiej nie wyobrażam sobie studiować, bo nie chce być nauczycielem. tłumacz sądowy/dziennikarz, głównie chodzi mi o radio/ mogłabym sobie podróżować po świecie i relacjonować to w faktach -wymarzone zawody, no ale trzeba się brać do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 15:46 dziennikarstwo/PR/socjologia/politologia/lingwistyka. któreś z powyżej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 01.01.11, 21:55 Ja chcę się uczyć na architekturę krajobrazu lub wnętrz;] Myślę , że te plany są realne gdyż z przedmiotów ścisłych jestem lepsza niż z humanistycznym, prócz tego pani od plastyki mi mówi, że mam bardzo dobrą kreskę więc bez problemu sobie poradzę z rysunkiem. Będzie się w to włączać trochę łaciny to chyba jedyny minus. W rezerwie chcę być geodetą lub nauczycielką biologii Oczywiście prócz tego planuję chodzić na wszelkie kursy artystyczne, rysunku.Potraktuję jedynie to jako i hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 15:55 dziennikarstwo stawiam na pierwszym miejscu, potem pod uwagę biorę bhp. na końcu architektura. (; Odpowiedz Link Zgłoś
peaceandloveex3 :D 05.11.10, 16:00 Ja sie zastanawiam nad aktorka i fotografem . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 16:03 moje kierunki wymarzone ; socjologia/politologia/fotografia/dziennikarstwo/historia/anglistyka , zobaczę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 26.02.11, 10:57 Zauważyłam, e dużo osób teraz idzie na fotografa, szczerze mówiąc, nie rozumiem tego, ale ok. Ja wyjadę gdzieś świat np.do UK, Hiszpanii lub do Włoch i tam znajdę jakąś pracę. Nie wiem co dokładnie, zobaczy się... Bo nie mam innych pomysłów, bo nie jestem z żadnego przedmiotu dobra ;p Mam jeszcze dużo czasu, na pewno Wam- jeszcze 100 razy będzie zmieniał się zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 16:08 chirurg dziecięcy Odpowiedz Link Zgłoś
allie. Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 16:11 Był już taki temat. Mój, jakby nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 27.11.10, 16:21 chciałabym mieć wytwórnię muzyczną/ pracowac w takowej, albo tłumacz przysięgły a chcialabym pojsc na jezyki Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 16:12 też-aktorka/fotograf xd Takie...pospolite,ale kto wie...;p Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 16:52 architekt wnętrz lub domów :dd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 17:00 nie wiem dokładnie ale wiem, że dwóch tak trudnych kierunków nie dasz rasy zrobić jednocześnie. też myślałam o reżyserii, jednak może spróbuję na akademię teatralną. jak się nie dostanę na 100% zostanę artystką plastykiem lub prawniczką. mam też chęci na architekta, filozofa lub kulturoznawcę. jednak z drugiej strony marzy mi się politechnika, co jest do zrealizowania, bo również jestem dobra i z matmy i z fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mellyx3 Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 17:06 ja jeszcze do końca nie wiem, w sumie mam czas ale jak na razie to chciałabym być farmaceutką ;> albo grać w jakimś zespole rockowym na gitarze prowadzącej.. ale to już raczej z kręgu tych nieosiągalnych Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Chemik czy artysta - czyli wasz przyszły zawód. 05.11.10, 17:45 Będę psychologiem, lub psychiatrą, lubię rozmawiać z ludźmi i próbować im pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Chemik czy artysta - czyli wasz przyszły zawó 05.11.10, 19:02 ogólnie to moje wymarzone przyszłe zawody: 1. kucharz. 2. modelka. 3. aktorka. 4. dekorator wnętrz. 5. psycholog. ogólnie to uważam też, że zawód piosenkarki i zawodowej łyżwiarki figurowej jest magiczny, niesamowity. chciałabym też nimi zostać, ale śpiewanie nie do końca mi idzie, a łyżwiarka - ałć. i trzeba być rozciągniętym, ja nawet szpagatu nie umiem zrobić, i szybko się męczę jeżdżąc na łyżwach. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 19:11 chcę być policjantem/strażakiem , pójdę do szkoły policyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
eweel95 Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 20:21 ja myślałam o filozofii, ale pod wpływem mojego szwagra i tego, że właśnie zdzieram lakier z gitary żeby potem położyć lepszy wymyśliłam sobie, że pójdę na technologię drewna, a potem będę robić gitary, jeśli nie wyjdzie zawsze mogę robić ze szwagrem szafki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katyk cóż, 05.11.10, 20:22 Muszę mieć pieniądze na życie, dlatego najlepiej wybrać dobrze opłacany zawód - zostanę informatykiem, posadę będę miała na pewno zapewnioną (mój tata ma firmę). Z zamiłowania chciałabym być pisarką i poetką, wydać swoją twórczość. Chętnie zostałabym tłumaczem z niemieckiego i angielskiego oraz pisywała czasem do gazet. Myślałam również o zawodzie krytyka sztuki. Moim nikłym marzeniem jest również zostanie muzykiem eksperymentalnym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 05.11.10, 21:57 Ja jeszcze mam czas. Żeby dostać się na studia trzeba być wzorowym uczniem, zeby być wzorowym uczniem trzeba dużo się uczyć, a mi się nie chce.Ale planowała jakieś tam studia. Odpowiedz Link Zgłoś
devenirfou ... 06.11.10, 15:48 no wlasnie tez tak mysle ze nie dam rady, a bardzo bym chciala. Zastanawialam sie nad tym czy nie studiować najpierw wokalu,popracowac i pozniej rezyserka. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Zapraszam na wątek dla architektów :) 06.11.10, 17:54 www.kotek.pl/forum/02,3057,118409057,118409057,Architekt_topic_.html zachęcam do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 23.11.10, 22:44 fotografia ew. coś ze sztuką c: Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 24.11.10, 13:21 projektant , fotograf , coś ze sztuką , praca w laboratorium , hmmm , a może lekarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 24.11.10, 15:05 Ja też chciałabym iść na studia reżyserskie. Reżyser lub fotograf - ciągle się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Chemik czy artysta-czyli wasz przyszły zawód 25.11.10, 16:16 Chciałabym zostać muzykiem (flecistką dokłądnie)... Odpowiedz Link Zgłoś