06.11.10, 09:56
moja kumpela pisze z bardzo fajnym chłopakiem. Nie jest on jakiś bardzo ładny
czy coś, ale ma bardzo fajny charakter. Jednak chłopak tańczy taniec
towarzyski i nosi rurki co ją zraziło xdd co myślicie? chłopakowi strasznie
się ona spodobała i to widać. Nie wiem co mam jej poradzić, czy dalej ma z nim
pisać/kręcić? Mówiłam, że fajnie że ma jakieś zajawki i wgl, ale ona nadal
jakoś nie bardzo do niego przez ten taniec i rurki xd
Obserwuj wątek
    • stupiddreamx3 Re: chłopak 06.11.10, 10:05
      wszystko zależy od tej dziewczyny. ja nie lubię chłopaków w rurkach i raczej nie chciałabym,
      żebym mój chłopak tańczył taniec towarzyski, ale może ma na prawdę fajny charakter i jeśli
      go pokocha to nie będzie patrzeć na takie rzeczy : D
    • kotek.bieberka Re: chłopak 06.11.10, 10:08
      Ee, mi sie cholernie podobają chłopaki w rurkach... ; //, powiedz jej żeby dała
      mu szanse xdd
    • optymistka_ Re: chłopak 06.11.10, 10:08
      niech kumpela sobie wszystko przemyśli, może niech go lepiej pozna? A może niech
      sie spotkają? no nie wiem niech ona sama zdecyduje: ciągnąć tą znajomość
      dalej,albo odpuścić.smile
    • yellow.lady Re: chłopak 06.11.10, 10:14
      Hahahahaha, znam jednego chłopaka, co tańczy towarzyski, a do tego te rurki... no, i tej
      chłopak jeste gejem : >
      • musicxstar Re: chłopak 06.11.10, 10:23
        haa ;ddd no on raczej nim nie jest ;p
    • czekolada_xd Re:Ja Chyba Go.. 06.11.10, 10:21
      Znam . XD
      ale teraz nie żartuje czy on ma na nazwisko : Ulita ?
      Bo z tego co pisalaś to tak mi sie wydaje. XD
      wiesz ja też z nim pisalam na nk ( fikc ) no i potem gadalismy o rl .
      i powiedzial mi ze lubi nosic rurki i tanczy towarzyski .. XD
      I NIE ŻARTUJE .
      • kolor_pantofel Ogarnijcie sie 06.11.10, 10:42
        Boże dziewczyny totalnie was nie rozumiem... Jedna pisze , że nie chciałaby
        chodzić z chłopakiem tańczącym towarzyski.. uncertain a przepraszam, coś w tym złego?
        To świetne, że ma swoją pasję coś co kocha robić, jakoś ciekawe i pożytcznie
        organizuje swój czas. Wyobraz sobie, ze zabierasz go na wesele... Nie byłoby
        fajnie pójść z chłopakiem, który umie tańczyć? Pomyśl, że zdobywa różne
        nagrody, chyba byłabyś szczęśliwa wiedząc, że jest doceniany za swoją pracę,
        że jest kimś. Tanerz jest wysportowany, ma smukłą sylwetkę i na pewno jest
        otwarty. A co do rurek... Każdy ma prawo do wyrażania siebie poprzez swój
        ubiór dlatego chyba nie warto kogoś skreślać tlyko ze względu na to jakie
        zakłąda spodnie... uncertain Ale w sumie niech koleżanka da sobie spokój jesli to
        wartościowy chłopak, bo najwyraźniej jest neidojrzała i na niego nei
        zasługuje... uncertain
      • looveangel Re:Ja Chyba Go.. 06.11.10, 10:43
        też kiedyś poznałam chłopaka. z charakteru był cudowny, z wyglądu nie bardzo, ale mi to nie
        przeszkadza. powiedział mi, że chodzi do szkoły muzycznej, gra w zespole kameralnym na
        oboju i planują założyć zespół jazzowy. na początku zraziło mnie to, ale stwierdziłam, że nie
        będę patrzeć na to co on lubi robić. no i teraz jesteśmy szczęśliwą parą. winkwinkwink
    • love.rock.girl Re: chłopak 06.11.10, 10:42
      a w czym przeszkadzają taniec i rurki...?
    • by_moonlight Re: chłopak 06.11.10, 14:22
      Noo, to rzeczywiście jest problem. W końcu chłopak nie może ubierać się tak jak jemu się to
      podoba i nie może mieć swojej pasji, tylko powinien dostosowywać się do wymagań
      otoczenia, prawda? -.- Chryste, co to ma być? Czy ludzie nie zwracają już uwagi na
      charakter, bo bardziej liczy się to czy ktoś lubi nosić rurki? sciana Fajnie, że koleś ma jakieś
      zainteresowania. Moim zdaniem powinnaś powiedzieć swojej koleżance, żeby nie kończyła tej
      znajomości, tym bardziej, że chyba lubi z nim gadać/pisać, prawda?
    • blondi.xd Re: chłopak 06.11.10, 20:47
      nie wiem co ją w tym odpycha. jak nie ubiera sie jak pedał to spoko. dużo
      ładnych chłopaków chodzi w rurkach i wglądają normalnie. a to, że tańczy to jest
      coś fajnego. przecież ona na pewno też lubi jakiś sport. niektórzy nie umieją
      żyć bez tańca. jej zainteresowania mogą też nie spodobać się chłopakowi, który
      się jej podoba. wink
      • karolcika2205 zgadzam się. 07.11.10, 00:08
        • norrmalna , 07.11.10, 00:16
          lepiej, zeby nie byli para, dla tego chlopaka tak bedzie lepeij, bo jesli
          jakiejs dziewczynie przeszkadza to jak chloopak sie ubiera i to, ze lubi tanczyc
          i dlatego nie chce z nim byc to musi byc strasznie niedojrzala, zreszta to chyba
          dobrze, ze lubi tanczyc, ma przez to ladniejsze cialo i mozna bedzie z nim isc
          na dyskoteke/wesele
          btw. a mi sie podobaja chlopcy w rurkach!
    • vaniney Re: chłopak 07.11.10, 00:29
      co do tańca to nie komentuję,bo przecież każdy ma jakąś pasję i nic w tym dziwnego.a co do
      rurek to ja też uważam,że chłopacy powinni ubierać normalne spodnie,ale w takim razie nie
      szukałabym sobie takiego,no ludzie zlitujcie się.jeżeli jej to w nim przeszkadza to niech sobie
      poszuka innego,a nie będzie go może jeszcze usiłować zmienić na siłę.co za świat
      fokule,ogarnijcie się dziewczyny big_grin
    • kajka11 Re: chłopak 07.11.10, 00:53
      to co dla twojej kumpeli jest głupie dla mnie jest plusem.
      to chyba dobrze, że chłopak ma zainteresowania i nie kopiuje innych, a poza tym
      taki nie będzie deptał po palcach podczas tańca no i chyba lepiej że ubiera się
      modnie niż gdyby miał się ubierać niż jak klaun.
    • jagoda4426 Re: chłopak 07.11.10, 10:04
      Niech spróbuje z nim pogadać, a nie stwarza problem, o którym on nic nie wie. Jeśli nie
      powie o co chodzi on zauważy pewien dystans i też go będzie utrzymywał.
    • andzius163 Re: chłopak 24.11.10, 21:32
      nie rozumiem, w czym miałoby jej to przeszkadzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka