julcia284 06.11.10, 14:54 nie uważacie że swój album wyda tylko dzięki temu że chodzi z Justinem ? ale tak apropo śpiewa o wiele ładniej niż jej chłopak tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilovehis Re: Jasmine Villegas 06.11.10, 15:00 Oni nie są parą. Justin teraz przestał jej pomagać, pomógł jej się wybić, ale teraz skupia się na sobie samym. Moim zdaniem jej piosenki są nudne. Nie podobają mi się. Ale to tylko moje zdanie. Ogólnie nie lubię jej, może i ma dobry głos, ale nie przepadam za nią. Jeżeli chodzi o wygląd to nie podoba mi się. Ma dziwną urodę, taka....nie w moim typie ; p Coś mi w jej twarzy nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
theola06 aaa... 06.11.10, 17:51 Ja tam lubiłam ją jak śpiewała I found You .... itp ale teraz te these boys czy coś .. to już mi się nie podoba ... ogólnie jak tak patrzę na jej filmiki w ogóle to mi się zdaje że ona jest taką divą że ona myśli że jest super i wgl .... ale to jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
taylautner Re: aaa... 07.11.10, 23:27 Ja jej nie lubię. Próbuje być sławna dzięki Justinowi. A co do jej piosenek to tylko jedna mi się podoba i to REMEMBER MY NAME. To moje zdanie a ładna to ona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
patuskaa Re: Jasmine Villegas 07.11.10, 23:47 Hm... Uważam, że pierwszą rzeczą jaką powinnaś wziąć pod uwagę to, to że Jasmine była znana w wielu krajach już przed nagraniem teledysku z Justinem. To, że Polska ją postrzega jako dziewczynę, która zasłynęła dzięki Bieberowi nie oznacza, że koniecznie tak jest. Poza tym jest świetna. Świetnie tańczy, śpiewa, pozuje do zdjęć. Strasznie ją lubię. A to, że fanki Justina po niej jadą, obrażają ją, poniżają świadczy tylko o jednym - zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Jasmine Villegas 08.11.10, 15:46 w części o Justinie to zgadzam się z ilovehis. Ale ja uważam że ona jest ładna, piosenki też ma w miarę, wpadają w ucho. Ja nawet lubię "These Boys" i "To the yard" też jest w miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
frajerkaa Re: Jasmine Villegas 08.11.10, 15:51 hahahaha... ona i Justin ? pff.. ona myślała że justin sie w niej zakochał,a tak na prawde nie jest . odmówił jej wystapienia w teledysku. powiedział że teraz każdy musi sobie radzić sam i on też ! Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Jasmine Villegas 08.11.10, 16:00 nie znam jej ? ona chodzi z Biberem ?. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Jasmine Villegas 08.11.10, 16:17 teraz , pomyśl sobie że przez ten wątek 1049 fanek pociętych. ich , kochanie ma dziewczyne ? -.- niech ten , bieber spie... bo mnie wku...a. Odpowiedz Link Zgłoś