Dodaj do ulubionych

Horrory ! mwhahaha .

07.11.10, 19:56
Lubicie oglądać horrory .
Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z horrorami .
Mam w planach obejżeć dzisiaj Lustra ( czy jakoś tak, nie wiem właściwie
czy to taki horror , ale ok . )
a jutro z koleżanką umuwiłyśmy się na REC .
Ktoś oglądał? Straszne ?
Mwahahaha ,.
Boicie się po oglądaniu takiego filmu ? Jak myślicie lepiej horrory oglądać w nocy ?
Lepszy efekt ?
pzrd.
lady_rose tongue_out
Obserwuj wątek
    • lady_rose Re: Horrory ! mwhahaha . 07.11.10, 19:59
      ????,,
    • mileymandy Ja oglądam 07.11.10, 20:10
      Kocham horrory!Pierwszy obejrzałam Ring,jak miałam 9 lat i zapamiętam go na
      zawsze!Według mnie to najstraszniejszy horror!Polecam ci gobig_grin!Niezły też jest
      Koszmar z ulicy Wiązów,Piła,Egzorcyzmy Emily Rose,Smętarz dla zwierzaków itd.Rec
      oglądałam i robi wrażenie,jak się ogląda w nocybig_grin.Ja zawsze oglądam horrory
      nocą,nie wyobrażam sobie inaczej.A jedyny horror,jaki mnie przestraszył to
      Ring.Po nim już żaden.To był mój pierwszy horror,do tego byłam mała,więc to mówi
      samo za siebiewink.Niedawno dowiedziałam się też,że Ring jest na pierwszym
      miejscu listy 50 najlepszych horrorów ostatnich 50 lat.Naprawdę gorąco ci go
      polecambig_grin!Niczego się po nim nie wystraszyszkiss
      • riki1246 mileymandy 08.11.10, 21:03
        to nie jest najstraszniejszy ten cały ring..
        najstraszniejszy podobno to paranormal activity ale nie oglądałam
      • riki1246 mileymandy 08.11.10, 21:03
        to nie jest najstraszniejszy ten cały ring..
        najstraszniejszy podobno to paranormal activity ale nie oglądałam
    • famous_ash Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 15:41
      ja zawsze boję się jak cholera xd ale kocham horrory, mogłabym je oglądać cały
      dzień i połowę nocy
      • lady_rose Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:07
        Ring... nie oglądałam . muszę obejżeć ;d
        • roxy11 Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:37
          ja się drę nawet na najmniej strasznym c:
          • hellokiciara Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:41
            czasem ,gdy ktoś ze mną ogląda .nie byłabym wstanie oglądnąć sama .raczej zesrałabym się w galoty XD
        • kakaa13 Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:54
          ja zawsze się boje ! ale wtedy jest najlepiej w dodatku z przyjaciółmi .. (:

cuudowne mam wspomnienia z horrorem ' krwawe walentynki' haha (:
    • ciapolka Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:41
      właściwie horrory mnie mało ruszają, ale lubie je oglądać
    • violet_ Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:44
      czy ja wiem? wiszą mi. obejrzyj sobie pozwól mi wejść, nie będziesz mogła siedzieć w ciemności, film cholernie trzymał nas w napięciu.
      • hilary_fanka Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:46
        Cóż, ja narażę się na wyśmienie, ale nie lubie horrorów. Nie oglądam ich, bo potem nie mogę spać, a jesli już zasnę, to śnią mi się koszmary. confused
    • karola1603 Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:53
      ostatnio oglądałam koszmar z ulicy wiązów" i stwierdziłam że ogólnie fajny film.
      nie jakiś bardzo,bardzo straszny,ale ja takie lubię,bo ze mnie trochę taki tchórz,choć do horrorów mnie ciągnie ;]
      • carlain . 08.11.10, 20:24
        cholernie mocno polecam amityville, kocham ten film! scena w łazience gdy chłopczyk myje ręce jest po prostu genialna! za każdym razem wydrze się tak samo głośno.

lustra oglądałam w sobotę z bratem, nie podobało mi się, ale końcówka jest całkiem ciekawa. REC oglądałam też, nawet dobry film. dużo wrzasków i krwi. pozwól mi wejść, jakoś nie za bardzo, wcale nie trzymał mnie w napięciu a raczej nudził. teksańska masakrę piłą mechaniczną też oglądałam, kilka lat temu ale coś tam pamiętam, ta sekta i w ogóle, chłopak z masakrowaną twarzą. piła? spoko. oszukać przeznaczenie 3 faaaaajne, troszkę sie skończyło tak jak nie oczekiwałam ale można by było to przewidzieć. lśnienie? takie trochę nie wyjaśnione, trzeba poukładać sobie później wszytko w głowie. ruiny? hahahaha, film podtrzymuje scena w której blondynka się prawie cała pocięła nożem ale i tak nie ratuje tego filmu. bękarty diabła oglądałam kilka lat temu ale lubię ten film. pirania 3D? podobał mi się. haha, ta krew itp. i poobgryzane ciała, aaa. głównie pamiętam że w kinie było fajnie.

ale i tak filmy psychologiczne są najlepsze, chciałabym oglądnąć egzorcyzmy, ring lub coś takiego ale szczerze powiedziawszy się trochę boję, głównie z tego względu że wracam po ciemku do domu i po schodach później biegnę żeby czasem mnie coś za nogę nie chwyciło xD
    • adelinde Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:58
      Teksańska masakra piłą mechaniczną. Ale POCZĄTEK.
      Zajebiste.
      Aha. Oszukać przeznaczenie. Bez czwórki. Czwórka byle jaka.
      I co jeszcze?
      Lustra, o tak. Daje.

No i nie oglądaj sama, bo trafisz do psychologa. Joke. smirk Trzymaj się. devil
    • emilka11 Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 19:58
      Ja KOCHAM KOCHAM KOCHAM I KOCHAM HORRORY x DDD
      Są boskie ^^ (oczywiście nie wszystkie) ; pp
      Uwielbiam je oglądać, jak mam czas to oglądam codziennie ; DD
      Oczywiście, że efekt lepszy jest w nocy ; DD
      Po prostu boisz się bardziej ^^
    • kingusiaaxdd Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 20:01
      Polecam The Ring...Tzn. japonska wersja straszniejsza xd
    • bella469 Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 20:03
      Ogólnie nie przepadam za horrorami, bo potem spać przez tydzień nie mogę.Jednak horrory typu ,piła' nie są dla mnie horrorami.Bo co to takie strasznego jak komuś nogi odetną.Moim zdaniem najlepsze horrory, to takie, które są na faktach.Wtedy na prawdę można się strachać w nocy, najlepsze jest również to, że nie wiadomo czego się bać, bo w innych horrorach jest już to pokazane, np. jakiś potwór lub morderca.Pare razy obejrzałam horrory na faktach i szczerze żałuję.
    • kokoss_ Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 20:10
      ja nigdy w zyciu nie ogladalam zadnego horroru, buhahahahaha ;D
      po prostu mam za slabe nerwy wink
    • buuum Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 20:10
      no ba ze w nocy. xd ale ja nie przepadam za takimi filmami. obejrzę od czasu do czasu, ale mam za słabą psychikę na takiego typu rzeczy. potem nie mogę spać pół nocy xD. aczkolwiek oglądałam lustra i kurde no na końcu się zawiodłam ale był fajny nawet.
    • kajkox Re: Horrory ! mwhahaha . 08.11.10, 20:13
      taak. najlepiej oglądać w nocy . lepszy efekt. brr
      zapach śmierci sobie oglądnij. z jednej strony żałosny horror ,momentami aż śmieszny. ale nieźle wchodzi w psychikę. ;dscared
    • karoola.006 'piątek trzynastego'-mniej straszny niż obrzydliwy 08.11.10, 20:15
      ja z koleżankami oglądałam ok. godz. 02-03 . ;D fajny efekt. ; D
      tak szczerze to ja się nie bałam go, jako filmu, ale bałam się, bo myślałam, że morderstwo na kolejnych ofiarach będzie coraz bardziej obrzydliwe . xd

jak chcesz, to obejrzyj . ;P

pozdrawiam karoola.006 . C;
      • majka04 Re: 'piątek trzynastego'-mniej straszny niż obrzy 08.11.10, 20:26
        lubię, ale potem strasznie się boję !

z horrorów to oglądałam tylko : Paranolmal Activity , Egzorcyzmy Emily Rose i jeszcze jakiś. jeden co było o szpitalu i jakiejś Charlote- pielęgniarce co łamała kości swojej ulubionej pacjentce bo nie chciała żeby wyszła ze szpitala - zapomniałam tytułu . po tym nie spałam tylko jedną noc , po egzorcyzmach E.R - tylko 2 noce spałam z bratem a jeśli chodzi o Paranolmal to szkoda gadać ... przez prawie tydzień spałam z bratem , bałam się wykąpać bo myślałam że to coś co opętało to Katie czy jak jest tam też mnie zaatakuję czy coś - wiem ży głupie ale prawdziwe ...
    • blablablaa *,* 08.11.10, 20:28
      horrory to moje drugie ja.surprised
      powiem Ci, że oglądanie ich ma sens tylko gdy jest już ciemno; w obecnym czasie nie musisz długo czekać, gdyż ciemno się robi już od 16.(;
      wymienionych dwóch przez Ciebie nie oglądałam, ale polecam "Paranormal Activity".
      • ewcia1 Re: *,* 08.11.10, 20:36
        Ja lubie horrory ale potem reszty nocy nieśpie xD
        boje sie i to bardzo
        wyobrażają mi ise różne rzeczy itp.
        x\
        podro
        ewcia1 ;*
    • love_you_boy wejdź! ;d 08.11.10, 20:36
      Oglądałam Rec ^^ Nawet może być ^^
      Idź do kina, teraz jest PARANORMAL ACTIVITY 2 !
      Byłam na tym w kinie! Masakra!
      Przez cały film się śmiałam chociaż nie było powodu do śmiechu. Potem wracałam do domu koło cmentarza, było już ciemno...
      Jak wróciłam to byłam sama w domu, panika mnie ogarnęła... Czułam że coś za mną stoi...
      Masakra... crying
      Film niby nie jest strzaszny ale działa na psychikę. Czujesz że te domony są koło ciebie...
      Nawet taka mało straszna scena że nagle się wszystkie szafki z hukiem otwierają a ty sie drzesz na całą salę! ^^
      NA SERIO POLECAM! big_grin
      jeszcze 6 ZMYSŁ i EGZORCYZMY EMYLI ROSE czy jakoś tak ;d
    • ann_rock polecam 08.11.10, 20:38
      Zombieland horroro-komedia
      • mada144 Re: polecam 08.11.10, 20:48
        ja ogladałam z kuzynka paranormal activity i pozniej same w domu siedzialaysmy brrrrrr;d
        balysmy sie i amityville ;d omg. ;d
        uciekalysmy z pokoju;d
    • mamcyckipotacie umÓwiłyście się, jak już. 08.11.10, 21:04
      Ja oglądam horrory od zawsze;D Jakoś tak miałam od małego że kocham wszystko, co jest creepy.
      Ale najbardziej mnie przeraża Dżastina... To jest gorsze od najstraszliwszego filmu grozy...
      Nie mam jakichś ulubionych horrorów. Raczej kocham filmy typu Underworld i Constantine, które horrorami nie są. Ale obrzydzają mnie filmy takie jak "Hostel" czy inne tego typu. Nie są straszne, tylko powodują odruch wymiotny.
      Zazwyczaj mnie nie ruszają jakoś specjalnie;D
      Mogę polecić to co oglądałam ostatnio, czyli "Wezwani NO-DO", "Bunshinsaba", "Przypadek 39 " i "Wrota do piekieł ". I biografię Erzbeth Bathory, bo to prawdziwa historiawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka