Dodaj do ulubionych

Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; )

• nuskadee @arasha 14.11.10, 15:18
      Lubię Eminema, horrory , nie cierpię Bibera , uwielbiiam Oszukać przeznaczenie i Straszne filmy.
      Czyli byśmy się dogadały ;D
    • magdziaczek Co ja mam napisać... 14.11.10, 15:31
      Nie napisałaś nic w O SOBIE, więc nie mogę nic ocenić. Powiem tylko, że ja też lubię Avril.
      • pola16 magdziaczek 14.11.10, 15:38
        Jesteś tu całkiem długo, masz fajnego psa. Trochę za młoda jak dla mnie;d. Nie oceniam więcej, bo nie znam ...
      • linda magdziaczek 14.11.10, 15:39
        Hmm.... lubisz psyy ! masz niebieskie oczy xD niec nie wiem o tobie , ale napewno jesteś miła smile
        • pinkax3 Re: magdziaczek 14.11.10, 15:46
          Nie umiem ocenić osoby której nie znam . xd
          • jessicakaulitz Re: . 14.11.10, 15:54

Nie dogadałybyśmy się jeśli chodzi o muzykę, poza tym z komentarzami nie jest najgorzej.
            Przepraszam, ale nie lubię takich przesłodzonych faneczek Bieberka.
          • rosaliee. pinkax3 14.11.10, 15:54
            nie znamy się. : x
          • kakaa13 pinkax3 14.11.10, 15:56
            aa kocham cię już od razu ! chyba wiesz czemu ? : D JB .
          • linda pinkax3 14.11.10, 15:57
            Ja tak samo wiem o tobie tylko to , że lubisz Biebera
            • jessicakaulitz Re: linda 14.11.10, 16:00
              Wydajesz się OK, choć ciężko mi powiedzieć, bo wcześniej wcale Cię nie kojarzyłam.
              • linda jessicakaulitz 14.11.10, 16:09
                jesteś fajnaa ! zgadzam się z tobą z tym , że fajnie jest pogadać sobie czasem z kimś przez internet bo nie wiadomo czy gdzieś tam nie ma tej osoby , z którą dobrze nam się będzie rozmawiać. też lubię lady gagę. staram się być miła i nie zawsze mi to wychodzi xD tongue_out I jak w twoim nicku mam na imię Jessica smile
                • ksiaka linda 14.11.10, 16:28
                  widzę cię często na forum : ) jesteś mądra i wydajesz się fajna : )
                  • ravenhatred ksiaka 14.11.10, 16:34
                    Ciekawy nick i fajny avatar.
                    • jo. ravenhatred 14.11.10, 16:42
                      bardzo podoba mi się twój avatar. żeby zrozumieć opis posłużyłam się google translate, a jakże inaczej. opis może nieszczególnie ciekawy, ale zazdroszczę mieszkania w finlandii. masz normalny gust, a nie jak większość chłopaków (tak, tak, zauważyłam, że nie jesteś dziewczyną. +10 do zajebistości dla mnie!). czytając komentarze, doszłam do wniosku, że nie wyróżniasz się jakoś specjalnie i jesteś uprzejmy, i to jest fajne.
                      • linda jo. 14.11.10, 16:58
                        Fajnie , że lubisz piec ciastka wink ja też lubię. zawsze jest dużo śmiechu. wink
                        • made_in_italia linda 14.11.10, 17:11
                          spoko wink
                          • linda made_in_italia 14.11.10, 17:16
                            wydajesz się być fajna smile i lubisz Avril surprisedsurprised
                            • rosaliee. linda 14.11.10, 17:24
                              nie znamy się : x
                              • meggi_13 Re: rosaliee. 14.11.10, 17:28
                                niezbyt dużo wydrążyłam z tego profilu tongue_out wydaje mi się że jesteś pozytywnie świrnięta smile
                              • pola16 rosaliee. 14.11.10, 17:29
                                Nie napisałaś za wiele o sobie, a nie kojarzę Cię za bardzo ;d.
                                • rosaliee. pola16 14.11.10, 17:42

+ rołz pozdrawia <3
                                • linda pola16 14.11.10, 17:44
                                  jesteś fajna smile masz fajne wypowiedzi wink
                                  • ravenhatred linda 14.11.10, 18:12
                                    Całkiem fajny opis smile poza tym, widzę że udzielasz niegłupich odpowiedzi.
                                    • kakaa13 ravenhatred 14.11.10, 18:30
                                      heeeem, nic nie rozumiem z twojego opisu XD

ale po wypowiedziach, wydajesz się spoko .
                                      • szejdi kakaa13 14.11.10, 18:37
                                        Nie kojarzę Cię w ogóle big_grin Ale po opisie widzę, że bardzo lubisz Justina B. smile
                                    • kakaa13 ravenhatred ... 14.11.10, 18:34
                                      heeeem, nic nie rozumiem z twojego opisu XD

ale po wypowiedziach, wydajesz się spoko .
                                      • kammi kakaa13 14.11.10, 18:42
                                        zbytnio nie znam, szkoda że bieber, ale każdy lubi co tam lubi. c;
                                        wydaje się miła.
                                        • kakaa13 heem, coś do rosaliee ;d 14.11.10, 18:44
                                          no jaha, ze jej nie znasz o to w tym chodzi ze masz ja ocenic z jej profilu , lol. ^^
                                          • meggi_13 Re: kakaa13 14.11.10, 18:52
                                            o dziwo NIE rąbnięta fanka biebera smile szacun wink
                                            • linda meggi_13 14.11.10, 18:56
                                              nie znam cię ! wole nie oceniać
                                              • meggi_13 Re: meggi_13 14.11.10, 19:19
                                                czemu? nie zjem cie XD
                                                • magnaw18 Re: meggi_13 14.11.10, 19:22
                                                  z opisu nie za dużo wywnioskowałam, ale pewnie jesteś fajna
                                                • linda Re: meggi_13 14.11.10, 19:23
                                                  bo nie wiem za bardzo co napisać xD no ok , ok ! widzę , że lubisz Lady Gagę i Rihannę wink to fajnie bo ja też big_grin
                                                  • paja96 linda 14.11.10, 19:35
                                                    jesteś szczera, otwarta, nie boisz się mówić o sobie i nie przeszkadza Ci że ludzie myślą, że jesteś inna- o mnie też tak mówią ;D
                                                  • paja96 nikt. 14.11.10, 20:09
                                                    lubisz podobne filmy i nie musisz dużo pisać by opisać siebie wink
                                                    To fajne bo ja mam zawsze problemy ze zwięzłością- przynajmniej tak mówi moja pani od polaka ;P
    • paja96 dosia321 14.11.10, 19:31
      masz osobowość i nie ulegasz innym- masz swoje zdanie i nie musisz zbyt wiele pisać by pokazać kim jesteś- wylewność nie zawsze jest dobra wink
      • jessicakaulitz Re: paja96 14.11.10, 19:37
        Myślę że jesteś bardzo fajna, podoba mi się twój sposób pisania xdd Podobnie jak ty, lubię zwierzęta i czytanie ; )
        • igusiaaa jessicakaulitz 14.11.10, 19:43
          z opisu wydajesz się być milą dziewczyną. lubisz tokio hotel... hm. każdy ma inny gust. ja osobiście ich nienawidzę, ale to nie jest forum o gustach muzycznych. ogólnie jest git
      • linda paja96 14.11.10, 19:38
        jesteś ciemną blondynką . szczerą czasami do bólu i nie lubisz pająków big_grin to tak jak ja tongue_out
      • plombrng_mary paja96 14.11.10, 19:39
        Jesteśmy do siebie strasznie podobne ja też nie cierpię pająków ale ja uwielbiam psy i dziobakiwink
        co do czytania ja też to kocham szkoda tylko że lubisz bi kibela a tak to ty i ja siostrywink
        • wiki3113 Re: paja96 14.11.10, 19:43
          Lubisz Selene i Ashley dokładnie jak jawinkNo i lubisz czytać (jak ja)za to wieeeelki pluswink
        • nikt. @plombrng_mary 14.11.10, 19:50
          nie kojarzę Cię specjalnie, ale tak jak ja nie lubisz Zmierzchu i Biebera, lubisz Ashley i Selenę, i lubisz też czytać.
          • ravenhatred nikt. 14.11.10, 20:59
            Twój avatar budzi miłe skojarzenia ^.- i podoba mi się Twój opis po angielsku.
          • jessicakaulitz Re: nikt. 14.11.10, 21:00
            nie kojarzę Cię specjalnie, ale podobnie jak jak lubisz Tokio Hotel i Miley Cyrus wink
            • ravenhatred jessicakaulitz 14.11.10, 21:26
              Zdaje się, że niechcąco byłem szybszy od Ciebie wink
              Podoba mi się Twój opis, jest szczery. Widzę też, że masz dość zróżnicowany gust muzyczny wink
              • xxxpeacexxx ravenhatred 14.11.10, 21:35
                Wydaję mi się, że jesteś ciekawską dziewczyną, ale i jedyną w swoim rodzaju. Potrafisz wszystkich zainteresowac swoją osobowością. Masz własne zdanie i nigdy tego nie ukrywasz
              • zlababa Re: jessicakaulitz 14.11.10, 21:36
                1. nietypowe że jesteś tu zalogowany.
                2. Słuchasz dobrej muzyki.
                3. opisu nie ogarniam...shock
                4. Słodzisz w tej grze.

No to czekam, pojedźcie po mnie.
                • magnaw18 zlababa 14.11.10, 21:46
                  nie mam za dużo do oceniania, bo w opisie prawie nic nie napisałaś
                • linda zlababa 14.11.10, 21:47
                  yyyy..... jesteś emo shock ? nic więcej raczej powiedzieć nie umiem uncertainuncertain nie znamy się
                • myslicielka123 Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 14.11.10, 21:48
                  smilehmmm.zlababa!
                  na początku odrzucił mnie twój avatr-jakie jakieś emo czy co tam jeszczeshock
                  po przeczytaniu kilku wypowiedzi na forum nie przypadłaś mi do gustu, a otem stwierdziłam że nie jesteś taka zła-chociaz na moją przyjaciółkę nie nie nadajesz. wkurzyło mnie to jak mówiesz o swoim telefonie! z obrazka wydaje się fajny a niektórzy ludzie mają jeszcze gorsze albo nie mają wcale! ni epodoba mi się twoje "umalowanie" gruba czarna kreska-nie muj styl!
                  czytałam do 5 strony dalej mi się nie chciałosmile sumując nie jest źliebig_grin

teraz ja!
                  • magnaw18 myslicielka123 14.11.10, 21:54
                    myslicielka123 - lubisz trochę gwiazd takich jak ja, wydajesz się raczej mądra ( wnioskując z wypowiedzi )
                    • linda magnaw18 14.11.10, 22:04
                      masz fajny avatar tongue_out co prawda nie przepadam za TH , ale lubisz kilku artystów , których ja uwielbiam wink masz fajne wypowiedzi na forum i wydaje mi się , że jesteś fajna tongue_out
                      • ravenhatred linda 14.11.10, 22:21
                        Powiem Ci jeszcze to ,czego zapomniałem Ci powiedzieć wcześniej: strasznie podoba mi się Twój nick. wink
                    • siem_sciem xd 15.11.10, 18:00
                      paulina mądra?? buhahaha , weźcie bo nie wytrzymam xd

żarcik.
                  • zlababa Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 14.11.10, 22:24
                    tak swoją drogą, to moje zdjęcie na av ^^

1. masz sympatyczną twarz.
                    2. wydaje mi się że lubisz poznawać ludzi.
                    • ravenhatred zlababa 14.11.10, 22:31
                      Sądząc po Twoich wypowiedziach na forum, jesteś szczerą osobą. Poza tym masz swoje zdanie i umiesz go bronić, a to jest u mnie zawsze w cenie.
                      • oliiviia ravenhatred 14.11.10, 22:43
                        nie wiem. : |
                        wydajesz się być miły, starasz się pomagać innym. nie kojarzę cię, więc nie wiem.
                        • kaajul oliiviia 15.11.10, 11:47
                          nie wie m za bardzo, ale jesteś raczej tajemnicza i mądra. Lubisz Ema i to jest superwink
                          • ravenhatred kaajul 15.11.10, 14:41
                            Z Twojego opisu niewiele można się o Tobie dowiedzieć, ale jak widzę jesteś fanką drużyny Energa Czarni Słupsk ;D
                            • werka197 ravenhatred 15.11.10, 14:56
                              Nie mam pojecia wink . Chyba jest spoko . Z opisu nic nie kumam ^^
                            • senseless ravenhatred. 15.11.10, 15:00
                              chłopak?
                              metalowiec?
                              słucha piosenek w dziwnym języku, którego nie mogę rozszyfrować. wink
                              • pola16 sensless 15.11.10, 15:06
                                Jesteś fajna, ładna. Mam Cię w znajomych, więc trochę o Tobie wiem, ale słuchasz 'innej' muzy niż ja smile.
                              • rosaliee. senseless 15.11.10, 15:07

+ rołzu pozdrawia .
                                • kaajul rosaliee 15.11.10, 16:20
                                  według twojego profilku masz poczucie humoru,co jest bardzo fajnewink

pozdrawiam, kotkiwink)))
                                  • jessicakaulitz Re: kaajul 15.11.10, 16:30
                                    Patrząc na komentarze wydajesz się być bardzo miła i sympatyczna wink Podobnie jak ja, lubisz Eminema. Pozytywnie wink
                                    • cristal. jessicakaulitz 15.11.10, 16:34
                                      hm, lubisz się rozpisywać c;
                                      jesteś ładna.
                                      ale nie lubie tokio hotel ;o
                                      chociaż plus, za avek, lady g. rządzi :d
                                      • pauu26 cristal. 15.11.10, 17:19
                                        nie piszesz tu zbyt dużo, ale wydaje mi się, że jesteś sympatyczna, miła, wesoła itp :3
                                        aaa i masz fajne buty na avatarze
                                        • pauu26 Re: cristal. 15.11.10, 17:20
                                          chociaż...
                                          to chyba są skarpety xD
                                      • kaajul cristal. 15.11.10, 17:20
                                        fajny avek
                                        lubisz udzielać się na forum

pozdrawiam ;*
                                        • chocolatex kaajul 15.11.10, 21:30
                                          fajna buźka, ciekawy nick, mało rozbudowany profil xD , taka sympatyczna mi się wydajesz. lubisz eminema, ja też, lubisz Wf ja też xD, lubisz te filmy co ja. wielki + xDDD

pzdrtongue_out
                                          • ravenhatred chocolatex 15.11.10, 22:10
                                            Genialny avatar wink poza tym, podoba mi się Twój opis.
                                            • linda ravenhatred 16.11.10, 09:10
                                              nic wsumie o tobie nie wiemsmile ale zdążyłam zauważyć , iż jesteś bardzo miły wink poza tym napisałeś , że jesteś tu bo lubisz obserwować ludzi i pomagać im kiss czyli jest ok tongue_out
                                              • senseless linda. 16.11.10, 15:01
                                                yy, no to tak, wyczytałam, ze lubisz oglądac horrory i jest chyba dużą fanką Michaela Jacksona, a po za tym masz mnie w kumplach big_grin hah cool
                                                • ravenhatred senseless 16.11.10, 15:45
                                                  Ciekawy nick. Poza tym widzę, ze grasz na tym samym co ja wink
                                                  • linda ravenhatred 16.11.10, 15:54
                                                    zdaje się , że już pisałam sadtongue_out
                                                  • chocolatex linda 16.11.10, 17:37
                                                    już o tobie pisałam. tongue_out ale dodam do tego wszystkiego, że lubisz ludziom mieszać w głowie. tongue_out
                    • edith_ Re: chocolatex 16.11.10, 20:21
                      Fajnie napisałaś o sobie na profilu,masz ładny avatar
                      • jessicakaulitz Re: edith_ 16.11.10, 20:48
                        Ładny avatar, podobnie jak ja lubisz Johne'go Deepa ;p I widzę, że naprawdę lubisz zespół HIM xD Myślę że są nieźli, choć nie słyszałam wszystkich piosenek wink Ogólnie pozytywnie xD
                        • magnaw18 jessicakaulitz 16.11.10, 22:06
                          Lubisz jak ja Tokio Hotel big_grin i trochę innych gwiazd jak ja, poza tym wydajesz się raczej fajną dziewczyną kiss
                          • kaajul magnaw18 17.11.10, 11:28
                            fajny profilek i avtar, jesteś fajną fanką TH wink
                            • senseless kaajul. 19.11.10, 16:35
                              chyba słuchasz hip-hopu, choć mogę się mylić xd
                              uwielbiasz Mike'a Posnera i Tisdale! serce
                              • chocolatex senseless 19.11.10, 16:46
                                Jesteś ładna, lubisz Rihanne, Justina Biebera, Eminema, JA TEŻ!!! Dogadałabym się z tobą. Wydajesz mi się ciekawą i sympatyczną osobą. smile Umiesz grać na gitarze! aaaaa! Uwielbiam cię! hehehe, pozdro kiss
                                • kaajul chotolatex 19.11.10, 18:07
                                  pierwszy raz spotykam się z osobą, która lubi taką różnorodność wykonawców. Wydajesz się być miła. Chyba łatwo łapiesz kontaktywink
                                  • currant_ @kaajul 20.11.10, 17:35
                                    myślę , że jesteś spoko. :3
                                    • elenkaa Re: @currant_ 20.11.10, 17:44
                                      W zasadzie cięzko o Tobie cokolwiek powiedzieć bo w informacjach 'O sobie' jest no cóż... bardzo mało ;p Nienawidzisz szkoły... no w zasadzie ja też za nią nie przepadam także mały + ;p Powiem tak.... : Jesteś szpoko smile
                                    • jonasfan currant_ 20.11.10, 17:45
                                      No za wiele się nie dowiedziałam... no ale chyba jest ok ;p
                                    • zozolek.xd @currant_ 20.11.10, 17:46
                                      Mysle ze jest taka spoko dziewczyna ;D . fajna sie wydaje ^^
                                      • chocolatex zozolek.xd 20.11.10, 17:50
                                        fajna dziewczyna, w sensie że ładna, lubisz niemiecki i Justina Biebera , ja też!! przeszkadza mi u ciebie jedynie niechęć do WFu xD
                                        hehe, pozytyw.
                                        • elenkaa chocolatex 20.11.10, 17:56
                                          Na samym początku wielkiii plusior za to że kochasz muzykę smile Z twojego opisu wnioskuje, że jesteś świetną osobą. Optymistka, tak jak ja big_grin Aaa, no i tez lubię MJ smile
                                          • magnaw18 elenkaa 20.11.10, 18:08
                                            elenkaa- też lubię angielski i muzykę, kilka gwiazd co ty i zdajesz się być fajną dziewczyną smile
                                            • decode magnaw18 20.11.10, 18:19
                                              nie znosze tokio hotel.
                                              ale widze, że udzielasz się na forum.
                                              ja osobiście nie kojarzę Twojego nicku ani avka z nikąd :d
                                              nie znam Cię praktycznie c;
                                              • emila decode 20.11.10, 18:24
                                                Nie kojarzę Cię, ale podobają mi się twoje zdjęcie.
                                              • jessicakaulitz Re: decode 20.11.10, 18:26
                                                Co do muzyki,uncertain z pewnością byśmy się nie dogadały, bo ja nie znoszę Paramore, a wnioskuję z nicku, że ty ich lubisz. Dalej, nie cierpisz Tokio Hotel, a to z kolei mój ulubiony zespół. Ale pomijając muzykę, która końcu nie jest najważniejsza, wydajesz się być całkiem miłą dziewczyną wink
                                              • jonasfan decode 20.11.10, 18:28
                                                Wydajesz się sympatyczna...
                                            • jonasfan magnaw18 20.11.10, 18:23
                                              Wydaje sie miła...
                                              • anahi_loveyou jonasfan 20.11.10, 18:36
                                                wydajesz się sympatyczna. wink i tak jak ty nie znoszę nadętych panienek .
                                                • jessicakaulitz Re: anahi_loveyou 20.11.10, 18:47
                                                  Wydajesz się być bardzo sympatyczną osobą ( tak wywnioskowałam patrząc na komentarze ;D)
                                                  I podobnie jak ja, mieszkasz w KrK xD
                                                  • optymistka. . 20.11.10, 18:52
                                                    wdg mnie jesteś sympatyczną i radosną osóbką . : ))
                                                  • euforiia Re: . 20.11.10, 19:22
                                                    Moim zdaniem jest wesołą nastolatką patrzącą na świat przez różowe okulary . ;D
                                                  • emila euforiia 20.11.10, 20:02
                                                    Cóż widać, że lubisz zmierzch, a ja nie przepadam za nim.
                                                    Ale masz fajny opis na profiluwink
    • klaudi073 emila 20.11.10, 20:10
      widac ze lubisz przyrode
      wink
      • plombrng_mary klaudi073 20.11.10, 20:17
        widać że lubisz wampirybig_grin niestety minus za to że lubisz zmierzch sad i Adama Lamberta no i Kamila Bednarka ale wydajesz się okbig_grin
      • jessicakaulitz Re: klaudi073 20.11.10, 20:18
        Podobnie jak ja lubisz Adama Lamberta i Zmierzch wink Ogólnie wydajesz się być w porządku ;p
      • g_o_s_i_a klaudi073 20.11.10, 20:27
        Cóż, nie znam cię w prawdzie, ale już po tym, co masz napisane w profilu, myślę, że jesteś miła wink)
        • oliiviia g_o_s_i_a 20.11.10, 20:56
          hm, nie dogadałybyśmy się, jeśli chodzi o filmy, a z muzyką to tak średnio. kojarzę twój nick, jednak jakoś nie patrze na twoje wypowiedzi. jakoś czuje, że nie zaprzyjaźniłybyśmy się jakoś specjalnie.
    • twilightfan01 Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 20.11.10, 21:04
      całkiem fajny profileksmile tez jestem fanką Paramore. zdjęć na razie nie masz nic nie szkodzi big_grin cool kiss
      • chocolatex twilightfan01 20.11.10, 21:10
        lubisz zmierzch i paramore, tak wnioskuję xD nie lubisz Biebera, bo inaczej nie zamieszczałabyś owego demota, spoko smile lubisz niemiecki i wf więc wielki plus <3
        • emila chocolatex 20.11.10, 23:36
          Podoba mi się twój avatar oraz opis na profilusmile
          Ładnie rysujeszwink
          • ravenhatred emila 21.11.10, 02:53
            Pomysłowy nick, taki prosty smile i ciekawy opis.
            • kaajul ravenhatred 21.11.10, 11:50
              wszystko fajne, miła jesteś..... nic dodać, nic ująć
              • magnaw18 kaajul 21.11.10, 14:53
                właściwie to cię za bardzo nie kojarzę ale udzielasz się na forum mądrymi wypowiedziami smile
                • geniaaa magnaw18 21.11.10, 14:59
                  cóż ... jesteś dużą fanką Tokio Hotel, udzielasz się często na forum, jesteś jedną z najaktywniejszych kotek - pozytywnie nastawiona do życia.

? tak mi się wydaje. :d
                • szalony_chomik magnaw18 21.11.10, 14:59
                  ciebie nie kojaże za bardzo ale myślę że jesteś cool smile
                  • jessicakaulitz Re: szalony_chomik 21.11.10, 16:05
                    Masz fajny nick. To by było na tyle xd
                    • linda jessicakaulitz 21.11.10, 16:12
                      już cię oceniałam tongue_out
                      • pauuli linda 21.11.10, 16:15
                        cóż nie kojarzę cię zbytnio, patrząc na twój profil, słuchasz Michaela Jacksona, czyli jesteś spoko. ;D
                        • dagmarka1998 pauuli 21.11.10, 16:23
                          nie kojarzę wiec nic nie może napisać
                          • currant_ @dagmarka1998 21.11.10, 16:29
                            jeśli chodzi o to co słuchasz , to totalnie nie mój styl.
                            no , ale chyba nie jesteś zła.
                            • norrmalna @ currant_ 21.11.10, 16:32
                              masz ciekawe zdjecie i piszesz fajne komentarze
                              • lenisis Re: norrmalna 21.11.10, 17:35
                                lubisz Skinsów i chwała Ci za to : D
                                i The Pretty Reckless też... już cie lubie ; )

• linda lenisis 21.11.10, 17:43
                                  Nie kojarzę cię za bardzo tongue_out nie wiem co napisać . Masz interesujące zdanie w opisie wink
                                  • senseless linda 21.11.10, 21:58
                                    o, już Cie opisywałam tongue_out
                                    • lenisis Re: senseless 22.11.10, 14:23
                                      a ja ciebie jeszcze nie XD

no więc, patrząc po zdjęciach jesteś bardzo ładna ;d lubisz modę (tak myślę). no i co by tu jeszcze... wydajesz się być fajna ;p
                                      • ravenhatred lenisis 22.11.10, 15:06
                                        Opis masz krótki, ale znaczący smile ciekawy avatar.
                                        • linda ravenhatred 22.11.10, 16:14
                                          jużz opisywałam winktongue_out
                                          • myslicielka123 linda 22.11.10, 22:04
                                            hmm.. jesteś zwyczajną nastolatką, jestęś troche podobna do mnie(horrory, osoby, zabawa), raczej mądrai i nie zesputa(jak większość osób z mojej szkoły i klasy) wypowiezi nie czytalłam bo mi sie nie chciało, nie znam twojego stylu, a więc nic więce nie powiem. Nadajesz się na świetną qmpelękiss
                                            • ravenhatred myslicielka123 22.11.10, 22:55
                                              Jak sama piszesz, podobno jesteś wredna wink widzę że słuchasz zróżnicowanej muzyki. Pomysłowy nick smile
                                              • jessicakaulitz Re: ravenhatred 23.11.10, 20:52
                                                Za dużo nie potrafię wywnioskować, bo nie rozumiem co piszesz na twoim profilu. Co do muzyki byśmy się raczej nie dogadały, bo ja nie cierpię metalu xd A tak patrząc na komentarze, to wydajesz się być spoko. ^^
                                                • temptation jessicakaulitz 23.11.10, 20:55
                                                  ` masz u mnie minus za nick a konkretnie za słowo kaulitz... nienawidzę tokio hotel... . co do zespołów i gwiazd piszesz że lubisz takie jak TH , My Chemical Romance itd. a poniżej gwiazdki DC więc już nie wiem jaki jest twój styl konkretnie... przeczytałam parę komentarzy i wydajesz się być OK , aczkolwiek jeśli chodzi o zainteresowania i tak jak mówiłam już wcześniej - zespoły , to nie wiem czy byśmy się jako tako dogadaly wink .
                                                  • currant_ @temptation 24.11.10, 15:44
                                                    no.
                                                    dużo w sumie nie ma. ;q

ale to czego słuchasz nie jest złe.
                                                    nie no , chyba jestes spoko. :33
                                                  • kara4454 currant_ 24.11.10, 15:51
                                                    za dużo u siebie nie masz napisane ale masz fajny avatar wiec wydaje mi sie ze jesteś spoko xd
                                                  • nora. currant_ 24.11.10, 15:53
                                                    lubię Cię ;D
                                                    Twój gust muzyczny jest okay, a te piosenki co mi posłałaś są super.. ;D
                                                    i ładna jesteś. ; ) ale nie po tym Cię oceniam ; P
                                                    Jesteś fajna i lubię Cię bardzo serceserce
                                                  • currant_ @nora. 24.11.10, 15:56
                                                    też Cię lubię. <3

+ ja ładna ? ty jesteś ładna.
                                                  • pola16 currant_ 24.11.10, 16:03
                                                    Fajne zdjęcie, opis też. CIekawe wypowiedzi, jesteś fajna i tyle ;d.
                                                  • koniara8 pola16 24.11.10, 16:12
                                                    Wnioskując z tego co przeczytałam na twoim profilu, wydajesz się być miłą i towarzysko nastawioną dziewczyną wink
                                                  • linda pola16 24.11.10, 16:13
                                                    Jesteś fajna smile Masz fajne wypowiedzi i nie jesteś rozpieszczoną nastolatką jak co niektórzy wink Ogulnie jesteś użytkowniczką , którą od jakiegoś czasu cenię najbardziej. W sensie , że za normalność.
                                                  • dunjaa linda 24.11.10, 16:33
                                                    Nie znam Cię osobiście jak wiadomo, ale myślę, że jesteś fajną dziewczyną, i masz normalne wypowiedzi a nie jak co niektórzy ;>
                                                  • kara4454 dunjaa 24.11.10, 17:12
                                                    jesteś fajna bo masz normalne wypowiedzi
                                                  • oriana kara4454 24.11.10, 17:28
                                                    Wydajesz się całkiem fajna.Sądząc po gwiazdach jakie lubisz pewnie jesteś odważną dziewczyną.smile
                                                  • currant_ @oriana. 24.11.10, 17:36
                                                    może i jesteś spoko.
                                                    ale avatar mi się nie podoba i to czego słuchasz. :3
                                                  • linda oriana 24.11.10, 17:38
                                                    masz ciekawe " o sobie " , z którym się zgadzam smile lubisz Natalie Orejro za co masz u mnie plusa.
    • miastowa. Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 24.11.10, 17:36
      Wydajesz się całkiem fajna. Myślę że jesteś ok - ( Oriana. ) chodzi o nią ; pp
      • linda miastowa 24.11.10, 17:41
        Chyba już opisywałam . Nie ważne, zrobię to jeszcze raz xD. Wydajesz się być miłą dziewczyną mieszkającą w mieście suspicious Kojarzę twoje wypowiedzi i wydaje mi się , że jesteś fajna. smile
        • pola16 linda 24.11.10, 17:48
          Też już Cię kojarzę. Masz fajne wypowiedzi, dlatego na forum czytam Twoje odpowiedzi zawsze;d. Fajnie byłoby Cię poznać.
    • miley Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 24.11.10, 17:48
      widać że jesteś nowa ale okwinkwinkwinkwink
      • xicaughtmyselfx Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 24.11.10, 17:50
        miley -
        to proste, fanka Cyruski .
      • pola16 miley kto jest nowy?? 24.11.10, 19:14
    • miastowa. Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 24.11.10, 17:54
      fanka paramore , cudnie serceserce
      • linda miastowa. 24.11.10, 19:45
        już opisywałam
        • martunia1 @linda 24.11.10, 19:49
          linda - nie znam. pierwszy raz widzę dlatego nie mam nic do powiedzenia wink
          • fuckinbad @martunia1 24.11.10, 19:52
            w opisie ma "i love you", więc rozumiem że to do mnie big_grin dlatego można powiedzieć, że jest ok.
            • linda fuckinbad 24.11.10, 19:57
              Jesteś fajna smile Wywnioskowałam to z twojego opisu. Też uwielbiam Gagę i Stromae . Czyli plus za to. Tak samo jak ty jestem dziwnym dzieckiem. Nikt mnie nie pojmuję. xd Ja być wyjątkowa big_grin
              • happy_girl27 linda 25.11.10, 16:27
                z wypowiedzi wnioskuję, że jesteś miła i szczera. I chyba cię jakoś tam na swój sposób polubiłam ; )
                • linda happy_girl27 25.11.10, 17:31
                  Polubiłaś mnie na swój sposób ? xD big_grin No to chyba oznacza , że jestem dziwna xD tongue_out A swoją drogą to twoich wypowiedzi nie za bardzo kojarzę. W profiu piszę , że lubisz Linkink Park i horrory wink Czyli napewno byśmy się dogadały smile
                  • kara4454 linda 25.11.10, 20:18
                    wydaje mi sie ze jesteś spoko bo lubisz fajne gwiazdy i tak jak ja lubisz horrory xd
                    • oliiviia kara4454 25.11.10, 20:54
                      lubisz johnnego deppa, fajnie. ja też go lubię. jeśli o filmy chodzi to byśmy się dogadały, ale nasza rozmowa nie byłaby zbyt długa i ciekawa, bo mało tych wspólnych ulubionych filmów. wypowiedzi nie masz jakichś poruszających, śmiesznych, specjalnie mądrych. po prostu wypowiadasz się krótko i na temat, czego za bardzo nie lubię, ale ok. sądzę iż jesteś miłą osobą.
                    • linda kara4454 25.11.10, 20:55
                      J cię już opisywałąm smile
                      • happy_girl27 linda 26.11.10, 14:16
                        na pewno ; ]]
                        • oliiviia happy_girl27 26.11.10, 15:05
                          o muzyce byśmy sobie nie pogadały, ale o filmach tak, bo lubisz horrory tak jak ja.
                          na twoje wypowiedzi nie zwracam uwagi, więc ciężko mi ocenić. chyba jesteś miła. c;
                          • temptation oliiviia 26.11.10, 15:53
                            Coś mi się wydaje że już o tobie się wypowiadałam ; ) .
                            Jeśli chcesz sobie to przypomnieć klikaj na drugą stronę z komentami ^^ .
                          • magnaw18 oliiviia 26.11.10, 15:56
                            oliiviia - raczej udzielasz mądre odpowiedzi na forum smile
                            • linda Re: oliiviia 26.11.10, 16:10
                              Wypowiedzi masz fajne . I wgl. jesteś fajna big_grin Sądzę , że byśmy się dogadały.
                              • linda Sorki za błąd . Miało być do magnaw18 26.11.10, 16:26
                                • magnaw18 linda 27.11.10, 14:43
                                  linda - fajnie wypowiadasz się na forum, trochę gwiazd od ciebie też lubię i też mi się wydaje że byśmy się dogadały big_grin
                                  • temptation magnaw18 28.11.10, 12:23
                                    Hmm... ciężka sprawa wink . co do tego co lubisz , to za bardzo byśmy się nie dogadały , mamy odmienne gusta muzyczne , i lubimy inne gwiazdy , filmy , interesujemy się też czymś innym . no i największe to czym się różnimy to to że kochasz Tokio Hotel , którego ja osobiście nienawidzę wink . ale to taki szczególik.. . ok dalej. wydajesz się być fajną osobą z tego co widzę na odpowiadane przez ciebie tematy na forum smile . opinia pozytywna smile .
                                    • linda temptation 28.11.10, 16:14
                                      już opisywałam smile
                                      • senseless linda. 28.11.10, 20:39
                                        opisywaaaałam big_grin
                                        • linda senseless 29.11.10, 08:58
                                          Eee nooo. Jesteś muzykalna big_grin Lubisz kilka fajnych osób. Możliwe , że byśmy się dogadały smile
                                          • frutella_xd @linda 29.11.10, 09:45
                                            Wydajesz się być w porządku. Nie wiem, czy dogadałybyśmy się jeśli chodzi o muzykę, ale jeśli chodzi o przedmioty w szkole to co pewnością smile.
                                            • ravenhatred frutella_xd 29.11.10, 15:49
                                              Ciekawy nick smile poza tym fajny opis i avatar. Pod względem muzyki też chyba niekoniecznie byśmy się dogadali smile
                                              • miley124 ravenhatred 29.11.10, 16:01
                                                Wydajesz mi się miła,sympatyczna i chyba lubisz poznawać nowe osoby . Oryginalni nick i avatar . Ja też dopiero zaczynam moją przygodę na kotku mam konto od 4 dni!
                                                Pozdro!
                                                • plombrng_mary miley124 29.11.10, 16:11
                                                  widać że jesteś spoko wink jedyny minus jest taki że lubisz zmierzch i Harrego
                                                  • linda plombrng_mary 29.11.10, 16:20
                                                    Wydajesz się być miłą , spokojną i tolerancyjną osobą. smile Raczej nie dogadałybyśmy się w dziedzinie muzyki , ale sądzę , że napewno znalazłybyśmy wspólny język. Lubię osoby , które mają własne zdanie i umią go bronić. wink
                                                  • edith_ Re: linda 29.11.10, 22:02
                                                    Ładny awatar.Wydaje mi się że jesteś szczerą osobą i to bardzo cenię w ludziachsmile Tak jak ja nie lubisz chodzić na zakupywink
                                                  • hellokiciara edith_ 29.11.10, 22:32
                                                    nic nie mam do twojej osoby , postaci .po prostu przeciętna użytkowniczka kotka , też nią jestem .

• olciaaa03 hellokiciara 29.11.10, 22:45
                                                    nie znam cię za bardzo.. mało masz w: " o sobie"
                                                    ale czytałam twoje wypowiedzi i wydajesz się być spoko c=
                                                  • oliiviia Re: hellokiciara 29.11.10, 23:01
                                                    filmy git, muzyka...yy 3 ? o.o
                                                    o sobie niezbyt ciekawe.
                                                    wypowiedzi? normalne, nie świecą wielką mądrością, ale pewnie dlatego, że nie ma wątków, w których można 'popisać się' swoją inteligencją.
                                                  • oliiviia Re: hellokiciara 29.11.10, 23:02
                                                    to było do olciaaa03, zapomniałam napisać. ;p
                                                  • oliiviia Re: hellokiciara 29.11.10, 23:04
                                                    ugrh. jak zwykle nie chce dodać mi odpowiedzi. -,- co za strona, ludzie...
                                                  • linda oliiviia 30.11.10, 08:18
                                                    Już opisywałam smile A z ymi odpowiedziami to każdy tak ma. One się dodają tylko czasami z małym opóźnieniem. Ja kiedyś wysłałam z 5 takich samych odpowiedzi.
                                                  • oliiviia Re: oliiviia 30.11.10, 08:56
                                                    małym opóźnieniem? mi się dodają nieraz po godzinie dopiero. ;o albo jak ktoś inny odpowie. wkurzające to jest.
                                                  • linda Re: oliiviia 30.11.10, 16:30
                                                    To dlatego jak z początku nie wiedziałam co jest grane to każdą wypowiedź kopiowałam. Wkurzałam się jak napisałam dużo i się nie dodało. Myślałam , że te moje wypowiedzi zwyczajnie się nie dodają. Nawet pytałam innych czy też tak mają . I mówili , że mają , ale po chwili się dodaje. Może nie odświeżałaś ? Chociaż to jest wsumie banalne.
                                                  • nora. linda 30.11.10, 16:37
                                                    już Cię oceniałam ;p
                                                  • nora. Re: linda 30.11.10, 16:42
                                                    tak mi się przynajmniej wydaje, chociaż z tego co teraz sprawdzałam to chyba nie. chociaż nie wiem.
                                                    ale mogę się powtórzyć.
                                                    uważam , że jesteś miłą i sympatyczną osobą. jesteś fajna.
                                                  • linda nora. 30.11.10, 16:45
                                                    Lubisz dżeem ! surprisedserce I mnie uwielbiasz big_grin xD Nie wiem czy byśmy się dogadały . Wkażdym bądź razie opinia pozytywna. A czy ja cię już opisywałam to tego nie pamiętam tongue_out
                                                  • olciaaa03 oliiviia 30.11.10, 18:26
                                                    za muzykę i avatar masz sześć z wielkim plusem;D
                                                    czytam twoje wypowiedzi bo jesteś jedną z kici którą kojarzę najbardziej i ci lubie wink
                                                  • anahi_loveyou olciaaa03 30.11.10, 18:29
                                                    podoba mi się twoje o sobie . wink
                                                  • szalony_chomik anahi_loveyou 30.11.10, 18:35
                                                    sądząc po twoim opisie na kocie to myślę że jesteś fajna wink
                                                  • soulik. Re: olciaaa03 30.11.10, 18:35
                                                    MYślę,Że kochasz Anahi ,I jesteś szcera.. big_grin.
                                                  • pola16 anahi_loveyou 30.11.10, 18:36
                                                    Po nicku kojarzę trochę, a wypowiedzi przemyślane raczej. Nawet długo już tu jesteś i lubisz Anahi ;p. Fajna jesteś i tyle Ci powiem ;p.
                                                  • jonatte_ 30.11.10, 18:38
                                                    Kojarzę Cię. Zakładasz fajne wątki, wypowiadasz się krótko, ale na temat. Nie mogę nic złego o Tobie powiedzieć. smile
                                                  • linda jonatte 30.11.10, 19:18
                                                    Nie wiem co o tobie myśleć. Nie za bardzo cię kojarzę, aczkolwiek twój opis na tematy muzyki mi się podoba smile
                                                  • alexrusso linda 30.11.10, 19:25
                                                    Wydajesz się być miłą osobą. wink
                                                  • natip11 linda 30.11.10, 19:27
                                                    dużo komentujesz i wgl się udzielasz na forum ;d
                                                    jak wejdę w jakiś wątek zawsze widzę tam twój wpis xd
                                                    i ogólnie myślę że jesteś spoko ;d
                                                  • linda natip11 30.11.10, 20:30
                                                    Ja swego czasu też na cb wpadałam smile. Wydajesz się być fajna. Masz fajne odpowiedzi wink
                                                  • jonatte_ 30.11.10, 21:17
                                                    A ja Ciebie kojarzę. Dajesz mądre wypowiedzi. Wydajesz się być fajną osobą. smile
                                                  • hellokiciara oliiviia 30.11.10, 23:04
                                                    po co mam pisać o sobie ? może nie mam ochoty . rzeczywiście da coś ci to , że lubię , to i tamto ? przepraszam ,ale po tym się nie ocenia człowieka . ty to naj bardziej świecisz inteligencją , do prawdy .Mówię ci przeczytaj wszystkie moje posty ...
                                                    Może i napisałam to z oburzeniem , ale bronię się jak tylko mogę ...
                                                    A i zastanów się czy większość użytkowniczek kotka , ma napisane coś o sobie ..
                                                  • hellokiciara jonatte_ 30.11.10, 23:07
                                                    nie czytałam twoich wypowiedzi , więc nie potrafię oceniać od tak .po avatarze nikogo nie będę oceniała , przecież to nie jest logiczne ..
                                                  • linda hellokiciara 30.11.10, 23:25
                                                    Wsumie to nie wiem co mam o tobie napisać. Masz ciekawe wypowiedzi i zakładasz fajne wątki smile. Raczej jesteś fajna.
                                                  • marsjanka115 x__x 01.12.10, 12:53
                                                    linda
                                                    wydajesz się być miła często się udzielasz na forum ;] ciekawe masz wypowiedzi. tyleee
                                                  • oliiviia marsjanka115 01.12.10, 12:57
                                                    ym, o jezu. nie pamiętam czy opisywałam. eh, ta moja pamięć.
                                                    no nic. strasznie podoba mi się twój nick. : D
                                                    raczej jesteś miła i mądrze się wypowiadasz.
    • oliiviia destaa 01.12.10, 13:04
      kur.wa, nie wkur.wiaj.
      zgłaszam cię do kota, bo wszędzie spamujesz. wypie.rdalaj stąd.
      • truuu @oliiviia 01.12.10, 13:53
        haha mimo tego wpisu nade mną, to sądzę że jesteś fajna, masz własne zdanie, którego bronisz (tak mi sie wydaje) no i ogólnie jesteś spoko i słuchasz Eminema xd
        • szalony_chomik truuu 01.12.10, 14:12
          Masz fany i orginalny nick i jesteś spoko ::_)
          • khepri szalony_chomik 01.12.10, 14:19
            Masz bardzo fajny nick, jestes spoczko big_grin
          • dilaw_ szalony_chomik 01.12.10, 14:19
            Fajnie że nie lubisz Biebera wink Za to +. Świetne imię dla kotka, Edzio xD Nie mam nic do Cb big_grin Pozdrawiam xD
            • nora. dilaw_ 01.12.10, 17:12
              hm. no nie napisałaś wiele o sobie . ale wydaje mi się , że jesteś ok.
              lubisz Eminema, ja też ;p
              i angielski.
              • linda Re: dilaw_ 02.12.10, 00:52
                Już opisywałam smile Chybaa......
                • oliiviia linda 02.12.10, 08:12
                  już chyba opisywałam. c;
                  • temptation Re: linda 02.12.10, 19:48
                    Już się wypowiadałam wink .
                    • oliiviia Re: linda 02.12.10, 22:03
                      temptation
                      ja też już cię opisywałam. no ale jeszcze raz mogę bo mi się nudzi. : D
                      krótko mówiąc jesteś spoko. c;
                      • xooxoo Re: olivia 02.12.10, 22:14
                        masz plusa za eminema .
                        wypowiedzi jakoś do mnie nie przemawiają. ale ogólnie wydajesz się być spokowink
                        • miastowa. Re: olivia 03.12.10, 15:04
                          xooxoo - fajna nazwa .

6 że nie lubisz miley , bieber i gwiazd disney . cudnie.

myślę że jesteś spoko laska.
                          • cyckipattinsona Re: miastowa 04.12.10, 00:35
                            Jesteś krzywym dziwadłem xD
                            • asia.xx CyckiPattinsona lolz;d 04.12.10, 00:39
                              Nie lubiee Pattinsona cyz jaoks tam ale ty stworzylas profil tlyko poto zeby sie zniego nabijac nei lubie teggoo sadsad Chyab sie nie dogadamy soryysmile

Pozdrawiamm natepnaa osobe smilesmile .xx
                              • oliiviia asia.xx 04.12.10, 01:14
                                bu, masz rihanne na avku. a be. :C
                                aaa jeszcze większe be za gwiazdy ... i filmy.
                                ale jesteś miła. troszkę za miła, ale spoko. c;
                                nie byłybyśmy jakieś extra, kul, super psiapsióły, ale pogadać, żeby pogadać, żeby zabić nudę by się dało. ;p
                                • asia.xx oliviaaa,x 04.12.10, 01:20
                                  No a wiecc kocham emineema ai to mi sie podobaa na twoim awatarze i fotkach smile .x
                                  Ale ogolnie wydajesz sie byc troche wrednaa i samolubnaa ;P Nie chce sie do ciebei dowallac to tylko moja pinia. Bo kmentarzach nie widac zbyt duzo wiec wiecej nie moge powiedziec ;P

-Za milo.??
                                  • oliiviia Re: oliviaaa,x 04.12.10, 01:27
                                    za miło. ;q
                                    • asia.xx Re: oliviaaa,x 04.12.10, 01:36
                                      Ahaa a to juz twoj problem.
                                      • oliiviia Re: oliviaaa,x 04.12.10, 01:47
                                        gr, pokazujesz ząbki. ;p

ok, ja idę spać. dobranoc. ; >
                                        • asia.xx Re: oliviaaa,x 04.12.10, 02:32
                                          NIGHT NIGHT ;p
                                          • temptation Re: oliviaaa,x 04.12.10, 11:36
                                            Tej piosenki nie znam ; ))) .

Bam ?
                                            • miastowa. Re: oliviaaa,x 04.12.10, 13:30
                                              temptation

często na cb wpadam , i myślę że jesteś całkiem fajna .
                                              • linda miastowa. 04.12.10, 19:01
                                                Ostatnio często widzę twoje wypowiedzi - są spoko wink Myślę , że ty też jesteś fajna . I chyba już raz cię oceniałam smile
                                                • currant_ @linda 04.12.10, 19:06
                                                  mądra dziewczyna.
                                                  spoko :33
                                                  • senseless currant_ 04.12.10, 19:17
                                                    sądząc po twoich wypowiedziach jesteś raczej rozsądna, a za razem zwariowana trochę big_grin
                                                  • decode senseless 04.12.10, 20:38
                                                    masz fajny avatar, jesteś dosyć ładna c;
                                                    hm, no i masz konto od 5 miesięcy oraz od tego czasu bardzo udzielasz się na forum wink

Twoje wypowiedzi nic o Tobie nie mówią, no może to, że nie lubisz się rozpisywać.
                                                  • ensuite Re: decode 04.12.10, 20:42
                                                    nie masz opisanych zainteresowań, wiec tego nie ocenię big_grin
                                                    bardzo udzielasz się tutaj a to jest fajne smile
                                                    wiec wnioskuje ze ty tak samo big_grin
                                                  • oliiviia ensuite 04.12.10, 21:17
                                                    filmy, muzyka niezbyt.
                                                    wypowiedzi ok.
                                                    no jest spoko. c;
                                                  • asia.xx Re: ensuite 04.12.10, 23:30
                                                    Oliwia. fajny awek.
                                                  • senseless asia.xx 05.12.10, 10:50
                                                    avatar masz fajny, zdjęć nie masz, a z Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że chyba lubisz bronić swojego smile
                                                  • fuckinbad Re: senseless 05.12.10, 11:00
                                                    podoba mi się w Tobie to, że grasz na instrumentach i że, tak jak ja, uwielbiasz Audrey Hepburn : D po odpowiedziach wydajesz się być w miarę kompetentna.
                                                  • frutella_xd @senseless 05.12.10, 11:03
                                                    Jesteś bardzo ładna, fajne 'o sobie', fajne komentarze, wypowiedzi, świetny avatar, ale nie dogadałybyśmy się jeśli chodzi o muzykę.
                                                  • oliiviia frutella_xd 05.12.10, 11:06
                                                    lubię cię po prostu. ;q
                                                  • lovebug oliiviia 05.12.10, 11:13
                                                    wydaje mi się że lubisz Eminema i Deppa.
                                                    Ja też, + dla ciebie smile
                                                  • fuckinbad Re: frutella_xd 05.12.10, 11:13
                                                    lubisz Eminema. więc Ciebie też lubię : D
                                                  • linda fuckinbad 05.12.10, 13:20
                                                    Już opisywałam. Jesteś fajna smile
                                                  • senseless linda 05.12.10, 15:28
                                                    no opisywałam tongue_out
                                                  • asia.xx Senseless 05.12.10, 17:47
                                                    Fajny awek wink .. Widze ze lubisz odpowiadac na rozne pytaniaa . Fajneie bo ja tez. x Po wypowiedziach sadze z ebycmy sie dogadaly smile A zdjecia masz sliczne big_grin
                                                  • alexrusso asia.xx 05.12.10, 17:51
                                                    jesteś tu od paru dni ale często wypowiadasz się na forum, wydajesz się być sympatyczna
                                                  • alutaa. Re: alexrusso 05.12.10, 17:56
                                                    wydajesz się naprawdę sympatyczna, no i mądra . wink
                                                  • linda alutaa. 05.12.10, 18:05
                                                    Nic o tobie nie wiem . Myślę , że jak każdy, masz w sobie dobrą stronę. Wszyscy mamy wrogów i przyjaciół dla , których jesteśmy mili , wredni lub opanowani wink
                                                  • senseless linda 05.12.10, 21:40
                                                    taaa....., haha big_grin
                                                  • linda senseless 05.12.10, 21:57
                                                    smile
                                                  • asia.xx linda 05.12.10, 23:42
                                                    Ladny aweek smile .xx
                                                    Wydajesz sie byc spokoo .x dogadalybysmy sie smilesmile .xx

Wypowiedzi ogolnie amsz spokoo.x
                                                  • linda asia.xx 05.12.10, 23:52
                                                    Jesteś tu od niedawna , mimo tego kojarzę cię. Nie szczegulnie przyglądałam się twoim wypowiedziom , ale skoro nie zwróciłam na cb tyle o ile uwagi to znaczy , że jesteś spoko. Po zaglądnięciu na twój profil teżwidzę , że miałybyśmy spore szanse na dogadanie się smile. Raczej jesteś fajna..... pamięam kilka twoich wypowiedzi , nawet przedchwilą je czytałam. Jest ok wink
                                                  • olciaaa03 linda 05.12.10, 23:56
                                                    kojarze Cię, jesteś jedną z tych kotkowiczek do których mam szacunek tongue_out
                                                    A tak pozatym to czytam często twoje wypowiedzi na forum i Cię luubie smile
                                                  • linda olciaaa03 06.12.10, 00:08
                                                    Oo fajnie big_grin To jak ty mnie lubisz to ja ciebie też xD. A tak szczerze to nie kojarzę cię za bardzo sad . Ale po zaglądnięciu na twój profil widzę , że jesteś fajna i dogadałybyśmy się bez dwóch zdań smile Lubisz Eminema , horrory..... Tylko ta klątwa mi nie leży bo ja osobiście się na tym śmiałam. Oglądałam sama w nocy i na każdym " strasznym " momencie śmiałam się w głos. W każdym razie jesteś fajna. Mieszkasz w " Wonderland " smile. Nooo chyba się do ciebie przeprowadzę smile
                                                  • asia.xx Re: olciaaa03 06.12.10, 00:50
                                                    Wydajesz sie okej smile
                                                  • fruitshake asia.xx 06.12.10, 03:04
                                                    lubisz Rihannę. suspicious
                                                  • linda fruitshake 06.12.10, 15:29
                                                    Nie za bardzo cię kojarzę. Nie chce nic mówić aby się przypadkiem nie pomylić , ale jedno wiem , że jesteś szczera tak jak i ja smile W moim przypadku to czasami bywa wynikiem braku " tolerancji ". wink.....Nie jestem pewna czy byśmy się dogadały.
                                                  • avril993 Re:linda 06.12.10, 16:01
                                                    Widzę Cię chyba codziennie na Kotku, ale jakoś nie kojarzę twoich komentarzy więc tak do końca nie wiem co mogę powiedzieć. Ale masz dużego +, bo lubisz Av big_grin
                                                  • asia.xx Re: asia.xx 06.12.10, 17:53
                                                    spadaj ;/
                                                  • olciaaa03 asia.xx 06.12.10, 21:01
                                                    a powiem szczerze że cię nie kojarze ale wydajesz się okiej ;p
                                                  • julka0512 olciaaa03 06.12.10, 21:10
                                                    wydajesz się być całkiem fajna
                                                  • lovejustin__ julka0512 06.12.10, 21:15
                                                    tak szczerze, to pierwszy raz widzę. ; ddd
                                                    nie mogę więc za bardzo ocenić. xdddd
                                                    ale po piśmie wydajesz się być ok.

ps: kto będzie mnie niżej oceniał - NIE LUBIĘ BIEBERA.
                                                  • pudliszka. Re: olciaaa03 06.12.10, 21:15
                                                    pewnie jestes fajna .
                                                  • jessicakaulitz Re: julka0512 06.12.10, 21:17
                                                    Wydajesz się być bardzo sympatyczna, i słuchasz naprawdę fajnej muzyki ; )
                                                  • szalony_chomik jessicakaulitz 06.12.10, 21:18
                                                    Myślę że jesteś spoko oko xd
                                                  • mweezy @julka0512 06.12.10, 21:18
                                                    Nie kojarzę tej użytkowniczki. Aczkolwiek wydaje się być całkiem fajną osobą. Ponadto lubimy kilka tych samych zespołów.
                                                  • jb002 Re: @julka0512 06.12.10, 21:22
                                                    taki sobie
                                                  • pudliszka. fh 06.12.10, 21:23
                                                    mwcośtam no wienc masz fajny avtar i pewnie wcinasz pudliszki .
                                                  • jessicakaulitz Re: mweezy 06.12.10, 21:23
                                                    Kojarzę Cię z nicku i widziałam kilka twoich wypowiedzi, myślę że jesteś ok.
                                                  • jonatte_ . 06.12.10, 21:26
                                                    Coś Cię kojarzę. Chyba czytałam kilka Twoich komentarzy. Ogólnie nic do Ciebie nie mam. : >
                                                  • mweezy @jonatte_ 06.12.10, 21:31
                                                    Niespecjalnie cię kojarzę. Wydajesz się być spokojną i całkiem sympatyczną osobą.
                                                  • oliiviia mweezy 06.12.10, 21:33
                                                    lubię cię, czytam twoje wypowiedzi nieraz bo jako jedna z nielicznych dajesz mądre rady.
                                                  • luflee. oliiviia 06.12.10, 21:36
                                                    podobają mi się twoje wypowiedzi, w większości się z nimi zgadzam. nie piszesz głupot.
                                                  • oliiviia luflee. 06.12.10, 21:40
                                                    jesteś inteligentna i miła.
                                                  • mweezy @luflee. 06.12.10, 21:43
                                                    Wydaje się być rozsądną, aczkolwiek nieco niepewną siebie osobą. Trudno mi coś więcej powiedzieć na podstawie jej wypowiedzi, nie znam luflee. tak więc mogę tylko przypuszczać.
                                                  • oliiviia Re: mweezy 06.12.10, 21:38
                                                    wepchnęło mi się słówko. miało być "czytam twoje wypowiedzi bo jako jedna z nielicznych dajesz mądre rady."
                                                    yhgm, pewnie coś pogmatwałam lub jest nielogicznie napisane, ale nie myślę dzisiaj no. ;p
                                                  • zlababa oliiviia 06.12.10, 21:42
                                                    Jesteś troszkę podobna do mnie. Odepchną mnie trochę twój opis 'o sobie'. Wydajesz się być spoko, chociaż w realu byśmy się pewnie nie zakumplowały.
                                                  • jessicakaulitz Re: zlababa 06.12.10, 21:48
                                                    Nie wiem czy byśmy się dogadały. Mam mieszane uczucia. Może się mylę, ale wydajesz mi się mroczną, zbuntowaną nastolatką, a tego nie lubię. Ale mogę się mylić, po prostu tak wywnioskowałam, lubię osoby nieco bardziej pozytywnie nastawione do życia, pełne radości i dobrego humoru. Nie znam Cię tak dobrze, aby stwierdzić, że taka nie jesteś, ale czytając twój opis i niektóre komentarze, mam takie wrażenie.
                                                  • mweezy @zlababa 06.12.10, 21:46
                                                    Sprawia wrażenie osoby pewnej siebie. I tak samo jak ja lubi Alesanę.
                                                  • bohaterka mweezy 06.12.10, 21:48
                                                    Sprawiasz wrażenie pewnej siebie i trochę ostrej dziewczyny. Często wypowiadasz się na forum i pod artykułami . smile Pozdrawiam .
                                                  • zlababa bohaterka 06.12.10, 21:52
                                                    Lubisz Lady gagę- ja też.
                                                    Chociaż sprawiasz wrażenie inteligentnej osoby , niektóre twoje posty pisane są jakby od niechcenia i nic nie wnoszą do dyskusji.
                                                  • agzii14 Re: bohaterka 06.12.10, 22:27
                                                    Pamiętam, że już kiedyś odwiedzałam Twój profil i podobały mi się Twoje kolorowe włosy na jednym ze zdjęć ;D Czuję, że masz mocny charakter a ja to bardzo cenię wink
                                                    wielki +
                                                  • jessicakaulitz Re: agzii14 06.12.10, 22:35
                                                    Poczytałam trochę twoich wypowiedzi i zgadzam się z tobą co do tych księży. Ogólnie wydajesz się inteligentną i miłą osobą ; )
                                                  • mweezy @jessicakaulitz 07.12.10, 09:28
                                                    Wydajesz się być bardzo sympatyczną i otwartą osobą.
                                                    Bardzo podoba mi się to zdjęcie. : )
                                                  • currant_ @mweezy 07.12.10, 10:23
                                                    myślę , że jesteś bardzo mądrą osobą.
                                                    rozsądną oraz kreatywną. c:
                                                  • olciaaa03 jessicakaulitz 07.12.10, 10:57
                                                    Wydajesz się być spoko oprócz jednego ja nie cierpie TH a ty ich kochasz nie lubie też sajruski a ty ją lubisz ale oprócz tg myśle że było by oksmile
                                                  • mweezy @olciaaa03 07.12.10, 11:02
                                                    Sprawiasz wrażenie osoby pesymistycznie nastawionej do świata, realistki, ale widzę w tobie pierwiastek romantyzmu, który gdzieś tam w tobie siedzi ^___^

Oczywiście, nie musi to być prawda, to tylko moje przypuszczenia.
                                                  • mweezy @olciaaa03 [2] 07.12.10, 11:04
                                                    Hahaha, ale dziwnie to napisałam. Chodziło mi o to, że często jesteś pesymistycznie nastawiona do wszystkiego, chociaż umiesz spojrzeć na to obiektywnie XD

Sori, sama za sobą nie nadążam. c:
                                                  • xxxnikusxxx mweezy 07.12.10, 11:27
                                                    wydaje mi się, że jesteś inteligentną osobą, co stwierdzam po odpowiedziach na forum. miła, obiektywna i szczera - to przymiotniki, którymi mogę cię określić wink
                                                  • magnaw18 xxxnikusxxx 07.12.10, 14:25
                                                    lubię kilka zespołów od ciebie i filmów i wydajesz się fajną i mądrą osobą
                                                  • jb.0la magnaw18 07.12.10, 14:32
                                                    Też jestem fanką Tokio Hotel, lubię połowę tych samych gwiazd co ty big_grin , także nie cierpię Biebera, wydajesz się być sympatyczna smile
                                                  • bohaterka jb.0la 07.12.10, 14:54
                                                    hmm, sądzę , że jesteś przyjazną osobą. Jesteś fanką TH, więc w realu nie zaprzyjaźniły byśmy się. Masz też chyba swoje zdanie i jesteś wesołą osobą. smile
                                                  • mweezy @bohaterka 07.12.10, 17:16
                                                    Wydajesz się być całkiem miłą i ciepłą osobą z poczuciem humoru.
                                                  • temptation mweezy :) 07.12.10, 17:46
                                                    Wydajesz się być naprawdę sympatyczną i fajną dziewczyną i z pewnością taka też jesteś. Wyglądasz na bardzo miłą osobę smile .Jesteś przeze mnie bardzo rozpoznawana , dużo razy widziałam Cię kiedyś na forum ale jakoś teraz nie bardzo. Z tego co piszesz w komentarzach wydajesz się być na prawdę mądrą osobą , umiesz dawać dobre rady smile .
                                                  • kararock zlababa 01.01.11, 18:16
                                                    nie lubisz pozerów ja też winkpoza tym widze, że jesteś tu już dosyć długo tak jak ja fajnie smile
                                                  • kararock Re mweezy 26.01.11, 20:15
                                                    spoko wink
                                                  • miki_jackson mweezy 26.01.11, 20:19
                                                    Wydajesz się dojrzała : )
                                                  • miki_jackson doszło? 26.01.11, 20:21
                                                    Jak nie to do mweezy-wydajesz się dojrzała,sądząc po takim tekście na profilu
                                                  • elax33 Re: @zlababa 29.01.11, 22:13
                                                    wogule cie nie kojarze , ale widze twoje zdj na fbl. Wydajesz się na miłą i przyjacielską dziewczynę.
                                                  • lily_95 mweezy 29.01.11, 22:30
                                                    podobają mi sie twoje zdjęcia tongue_out
                                                  • paulaa_xd Re: @mweezy 17.03.11, 19:51
                                                    Podobają mi się twoje wypowiedzi.
                                                    Nie słuchamy tej samej muzyki,ale myślę,że byśmy się dogadały.
    • senseless temptation. 07.12.10, 22:31
      chyba Cię opisywałam, a jak nie to powiem, że jesteś ładna i widzę, że dużo udzielasz sie na forum wink
      • linda senseless 07.12.10, 22:37
        Już opisywałam smile
        • mweezy @linda 09.12.10, 16:54
          Wydaje się być całkiem sympatyczna, aczkolwiek błędy ortograficzne w 'o sobie' są na prawdę rażące.
          • ksiaka mweezy 09.12.10, 17:00
            wydajesz się być mądra i sympatyczna . ciekawy avek i nazwa wink
            • marszalinka @ksiaka 09.12.10, 17:03
              Słuchasz w miare fajnej muzyki, filmy tez, dlatego mysle ze bysmy sie polubily big_grin
              A przez avek wydajesz sie tajemnicza suspicious
              • hellokiciara marszalinka 09.12.10, 17:17
                nie znam cię , więc nie potrafię cię ocenić .
                • adzia1517 hellokiciara 09.12.10, 17:22
                  nie znam cię i nie koja że z kotka ;]
                • marszalinka . 09.12.10, 17:23
                  Chodzi o to w tej grze aby powiedziec co sie mysli na podstawie info zawartych w profilu dla niepoinformowanych xD
                  • hellokiciara Re: . marszalinka 09.12.10, 17:30
                    zdecydowałam się zerknąć na twój profil i wydaję mi się , że jesteś fajna , mądra itd ; )
                    lecz nie będę oceniała człowieka , czy jest ładny , czy też czego słucha , lub jaki ma avek , weźmy to na logikę .
                    • marszalinka Re: . marszalinka 09.12.10, 17:32
                      masz racje to srednio logiczne, no ale o to chodzi w tej grze tongue_out
    • hiaa Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 09.12.10, 17:28
      `. Wydajesz się miła , sympatyczna ;xx .
      • blondi_girl Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 09.12.10, 17:36
        hmmm....ciężko mi ocenić, serio ;p

wydaje mi się, że był już taki wątek...ale chyba mi sie wydaje big_grin
    • zlababa Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 09.12.10, 17:40
      wydajesz się być ok. Argumentujesz swoje wypowiedzi co jest dużym plusem. Słuchasz masona, tak jak ja=)
      • linda zlababa 09.12.10, 17:57
        Napewno nie jesteś taka zła . Natknęłam się ostatnio na twoje wypowiedzi i wydaje się być całkiem normalna smile chyba....
    • senseless zlababa 09.12.10, 17:56
      no nwm, emo?
      fajny kolczyk w wardze wink
      • linda senseless 09.12.10, 17:58
        Już opisywałam smile
        • alexrusso linda 09.12.10, 18:12
          Często wypowiadasz się na forum. Lubisz chyba pomagać ? ponieważ często udzielasz porad. Sądzę, że jesteś mądrą i sympatyczną osobą aczkolwiek pozory mogą mylić to przecież nie real.

alexrussokwiat
          • mweezy @alexrusso 09.12.10, 19:21
            Wydajesz się być całkiem sympatyczną i miłą osobą.
            • temptation Re: @alexrusso 09.12.10, 19:49
              już się wypowiadałam na temat Ciebie mweezy smile .
              • mweezy @temptation 10.12.10, 17:32
                Kojarzę cię, jesteśmy mniej więcej taki sam czas na kotku. Wydajesz się być osobą towarzyską, zabawną, miłą, wyluzowaną.
                • senseless mweezy 10.12.10, 19:34
                  widzę, że dużo się udzielasz i masz dużo do powiedzenia, a poza tym ciekawe zdj smile
                  • decode senseless 11.12.10, 08:18
                    ładny awatar, śliczna jesteś i dużo udzielasz się na forum. c;
                    • mweezy @decode 11.12.10, 10:13
                      Kojarzę twój nick. Wydajesz się być osobą, która bez żadnych oporów wyraża swoje zdanie, potrafi dogryźć, ale potrafi też pomóc.
                      • lenisis Re: mweezy 11.12.10, 13:20
                        lubie cie ciebie ;d fajny masz styl pisania i ładna jesteś ; )
                        • mweezy @ lenisis 11.12.10, 17:19
                          Dziękuję.

Wydajesz się być osobą, która nie zwraca uwagi na to co o niej myślą inni, zdecydowaną, pewną siebie.
                          • shewerewolf @mweezy 11.12.10, 17:29
                            Osoba inteligentna, wiedząca czego chce i nie poniżająca się do poziomu niektórych upośledzonych intelektualnie osób.
                            Ciekawy awatar.
                          • jonatte_ @mwezzy 11.12.10, 17:31
                            Czytałam kilka Twoich wypowiedzi. Doradzasz szczerze, jesteś poważną osobą. Wydajesz się być sympatyczna.
                            • mweezy @ jonatte_ 11.12.10, 18:46
                              Myślę, że jesteś pomocną i miłą osobą. Nie tłum tego w sobie. Z twoich wypowiedzi mogę również wywnioskować, że jesteś rozsądna i tolerancyjna.
                              • senseless mweezy 12.12.10, 19:23
                                opisywałam wink
    • misiaczek29 Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 12.12.10, 19:29
      spoko wink
      • misiaczek29 Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 12.12.10, 19:30
        ale możesz coś napisać o sobie...tongue_out
      • alexandra. misiaczek29 12.12.10, 19:32
        Wielka fanka Zmierzchu ; Nie moje klimaty - biebier, biologia itp, ale wydajesz się być OK. Wielki plus za Harrego Pottera! wink)
        a, i świetne imie wink
        • lovejustin__ alexandra. 12.12.10, 19:50
          uśmeichnięta osóbka. wink po sposobie pisanie - b. fajna. c:
          • rikkki Re: alexandra. 12.12.10, 19:51
            fajna laska big_grin
            • jessicakaulitz Re: rikkki 12.12.10, 20:04
              Wydajesz się bardzo miłą i pozytywnie nastawioną osobą ; )
              • nora. jessicakaulitz 13.12.10, 08:44
                Myślę, że byśmy się dogadały, lubię niektórych wykonawców, których Ty lubisz. Na zdjęciach widać, że jesteś śliczna ;P
                wypowiedzi są okay.
                • oliiviia nora. 13.12.10, 09:10
                  to z tobą chyba gadałam na fs. no, chyba z tobą. ;q
                  ale ja już ciebie chyba kiedyś opisywałam...o rany, nie pamiętam.
                  dobra, to od początku:
                  muzyka - pół na pół, ale plus za Eminema, Nickelback i LP.
                  filmy - pół na pół. ;p Zombieland, Zielona mila, Powrót do przyszłości, Ring = plus. Zaćmienie, Step up, Zakochana złośnica = minuuus.
                  angielski, historia, chemia jest git, bo też lubię. ;p
                  wypowiedzi jak najbardziej spoko.
                  • currant_ @oliiviia 13.12.10, 13:25
                    myślę , że jesteś spoko dziewczyna.
                    mądre wypowiedzi. <:
                    • senseless currant_ 13.12.10, 20:23
                      chyba opisywałam smile
                      fajny avatar big_grin
                      • jessicakaulitz Re: senseless 13.12.10, 20:26
                        Masz ładny avek, z wieloma wypowiedziami się zgadzam i jesteś bardzo ładna ; )
                        • mweezy @jessicakaulitz 13.12.10, 20:31
                          Pisałam o tobie c:
                          • mweezy haha, nikt nie chce o mnie pisać c: 15.12.10, 20:19
                            • natimiley Re: ___________ 15.12.10, 20:26
                              Mwezy lubię cię
                            • zuzka1999 zuzka1999 15.12.10, 20:27
                              zuzka1999 co sądzisz ??
                              • linda zuzka1999 16.12.10, 00:01
                                Nie znam cię , masz plusa za Lady Gagę tongue_out wink
                                • jessicakaulitz Re: linda 17.12.10, 16:05
                                  Hmm, z tego co pamiętam już oceniałam xd
    • klaudi073 jessicakaulitz 17.12.10, 16:19
      Tokio Hotel..;/
      Ale poza tym spokowink
      • jessicakaulitz Re: klaudi073 18.12.10, 20:05
        Wydajesz się ok. ^^
        • senseless jessicakaulitz 18.12.10, 20:19
          wszystko spk, plus za Tisdale tongue_out
          • linda senseless 19.12.10, 15:12
            Oceniałam smile Czyż by wszyscy już o tym wątku zapomnieli suspicious
            • linda Re: senseless 19.12.10, 15:13
              czyżby *
              • selena127 Re: senseless 19.12.10, 15:20
                wydaje mi sie ,że jesteś spoko
                • jessicakaulitz Re: selena127 19.12.10, 19:25
                  Wydajesz mi się trochę dziecinna.
                  • jb.0la jessicakaulitz 21.12.10, 20:07
                    Wydajesz się sympatyczna, sądząc po tym co piszesz. Masz taką delikatną urodę. Na pierwszy rzut oka wcale nie wyglądasz na fankę TH xD Pozory mylą. No właśnie. Jesteś fanką TH, tak jak ja, fajnie. tongue_out smile

To chyba tyle smile
    • senseless jb.0la 22.12.10, 22:38
      widzę, że jesteś wielką fanką Tokio Hotel i dużo udzielasz się na forum, rozgadana jesteś big_grin
      • collins @senseless. 23.12.10, 08:59
        W ogóle Ciebie nie kojarzę. Niestety, nie wiem co mogę na Twój temat powiedzieć. :3
        • tigress collins 23.12.10, 09:10
          Nie wiem o tobie zbyt dużo ale czytając twoje wypowiedzi na forum wydaje mi się, że jesteś fajną osobą wink
          • miastowa. tigress 23.12.10, 12:18
            weszłam na twój profil i stwierdziłam że masz fajny gust , z wypowiedzi myślę że jesteś w porządku smile
            • jessicakaulitz Re: miastowa. 23.12.10, 17:14
              Wydajesz się ok, choć nie ukrywam, że fanki zmierzchu najczęściej nie robią na mnie dobrego wrażenia.^^
              • lilow. jessicakaulitz 23.12.10, 17:53
                Wydajesz sie byc calkiem spoko, tak jak ja uwielbiasz green day czy mcr. Jestes fanka th, ja za nimi nie przepadam, ale każdy ma swoj gust, nie ? XD
                Myśle, ze jesteś ciekawą osobą z charyzmą i jajem
                aaaaa i kocham twój avatar !!!
    • shewerewolf ` lilow. 23.12.10, 17:58
      Ładnie brzmiący nick. Rewelacyjny awatar. Potrafi wyrazić siebie. Chyba jesteśmy w jakimś stopniu do siebie podobne. smile
      • szatynka shewerewolf 23.12.10, 18:06
        Z pozoru jesteś radosna, w głębi samej siebie wiesz, że masz mnóstwo rozterek. Tak myślę. Avatar - podoba mi się.
        Profil - w jakiś sposób się wyróżnia.

Ogólnie, pozytyw.
      • hellokiciara shewerewolf 23.12.10, 18:06
        Chyba kiedyś spotkałam się z twoim nickiem , nie pamiętam , ale sądzę , że jesteś inteligetną , sympatyczną osobą .
        • hellokiciara szatynka 23.12.10, 18:10
          Avatar jest okej . Myślę , że jesteś fajna , sympatyczna , a profil się nie wyróżnia , chociażby też taki ma , ponieważ nie mam ochoty pisać o sobie ; )
        • niemampomyslu hellokiciara 23.12.10, 18:11
          kojarzę Cię z paru wątków, wydaje się, ze jesteś miła big_grin No i chyba lubisz Hello Kitty ^^
        • jessicakaulitz Re: hellokiciara 23.12.10, 18:12
          Sądzę że jesteś pozytywnie nastawioną osobą z jajem i duży poczuciem humoru. Brawo, to fantastyczne cechy ;p
          • hellokiciara jessicakaulitz 23.12.10, 18:35
            wyróżniasz się swoim profilem , większość osób nie opisuję siebie , avatar pozytywny , całokształt : Miła , inteligetna , sympatyczna dziewczyna
            • miastowa. odp 23.12.10, 18:51
              hellokiciara wd mnie jest super , bardzo cię lubię .
    • senseless miastowa. 24.12.10, 09:04
      z nicku wynika, że mieszkasz w mieście, chyba haha tongue_out
      piszesz bardzo duuużo postów, jesteś wygadana smile
      • miastowa. odp. 24.12.10, 09:33
        senseless - masz fajny gust gwiazdy i filmy , ładne foty , myślę że jesteś spoko.

p.s - tak mieszkam w mieście . fajnie co ? ; pp
        • jessicakaulitz Re: miastowa. 24.12.10, 19:49
          oceniałam już xd
          • alexrusso jessicakaulitz 24.12.10, 21:14
            umiesz się kłócić :p i podkreślasz swoje zdanie na owy temat.
            • oliiviia alexrusso 25.12.10, 18:39
              chyba nie opisywałam, ale nie wiem.

ciekawe wątki zakładasz, masz mądre wypowiedzi, bronisz swojego zdania, jesteś miła, ale potrafisz być zła. ;p
              myślę, że trochę na siłę próbujesz pokazać, że jesteś tą mądrą i wgl, ale mogę się mylić. c;
              ogólnie jesteś bardzo fajna, sympatyczna i inteligenta. ale masz minusa za russo. ;q
              • truuu Re: alexrusso 29.12.10, 17:42
                wypowiadałam się już na temat oliviii
                ale powtórzę że jesteś spoko i bronisz swojego zdania i masz eminema na avatarze xd
                • kinia071198 Re: alexrusso 29.12.10, 17:54
                  khem, khem xd: wydajesz mi się być osobą szczerą (ale pozytywnie hehe), miłą i wgl ;D no i lubisz GD, marsów, RHCP...=)
                  • kinia071198 Re: alexrusso 29.12.10, 17:56
                    to jkbc było o truuu ;D hahaha zawsze sie pomylę xD
                    • linda kinia071198 29.12.10, 18:01
                      Nie znam . Nie masz nic w " o sobie "
                    • jessicakaulitz Re: kinia071198 29.12.10, 18:04
                      Wydajesz się miła i sympatyczna ; ) Patrząc na twoje komentarze, dałabym Ci więcej niż dwanaście lat. Tak, to komplement xD
                      • linda jessicakaulitz 29.12.10, 18:09
                        Twoje " o sobie " opisuje mnie smile Lubisz Lady Gage wink O ile mi się nic nie pomyliło xd
                        • emila linda 29.12.10, 18:14
                          Masz bardzo fajny opis i zdjęciakiss
                          • linda emila 29.12.10, 18:25
                            Dziękuję wink Ty zdaje się jesteś optymistką smile To dobrze bo będzie ci łatwiej w życiu. A Wariatkowo to miejscowość , w której za niedługo zamieszkam.smile
                            • jessicakaulitz Re: linda 29.12.10, 21:24
                              Chyba już pisałam xd
                              • fano__x Re: linda 29.12.10, 21:29
                                niestety nie kojarzę sad
                                • truuu Re: fano___x 29.12.10, 23:19
                                  hm też za dużo cię nie kojarze, ale z tego co udało mi się przemycić z mego mózgu to wychodzi że jesteś całkiem spokopiwo
                                  • hellokiciara truuu 29.12.10, 23:25
                                    nie kojarzę , a czytać twych wypowiedzi nie będę , ponieważ muszę zaraz zmykać ; D
                                    • truuu Re:hellokiciara 29.12.10, 23:29
                                      pamiętam jeszcze zamierzchłe czasy twojego avatara emoski z hello kitty
                                      i kojarze coś takiego że byłaś taka bardziej pokemoniasta na początku, ale teraz widze że sie zmieniłaś i piszesz normalne wypowiedzi od kilku miesięcy.
                                      nie zaglądałam na twój profil jakby co :d
                                      ale oceniam cie na duży plus.

no,albo to nie ty byłaś tą osobą zapamiętaną przeze mnie ;x
                                      • selina...gomez Re:truuu 29.12.10, 23:35
                                        Hm... Kojarzę cię po niektórych wypowiedziach na forum, i w ogóle pod "notkami", że tak to nazwę. I nie mam nic do ciebie, twoje wypowiedzi/komentarze są na dobrym poziome, przynajmniej te co widziałam. Wiec oczywiście oceniam cię na pozytyw.smile
                                        • hellokiciara Re:truuu KLIK 29.12.10, 23:40
                                          znaczy miałam kiedyś avatar z hello kitty , ale pokemonem to nie byłam , nie urażaj mnie ; c
                                          • linda hellokiciara 30.12.10, 09:44
                                            Ja mam o tobie raczej dobre zdanie. Masz fajne wypowiedzi, przeważnie je czytam jak na jakąś trafię ;C. Pamiętam , że założyłaś kilka ciekawych wątków , o ile pamiętam np. z połykaniem pająków przez noc brrrr scared O widoku krwi xd ale dobra mniejsza o to smile Lubię Cię jako użytkowniczkę wink
                                            • miastowa. Re: 30.12.10, 10:39
                                              Linda
                                              już pisałam o tb , wydajesz się fajna

lubię cię jako kotowiczkę
                                              • hellokiciara miastowa 30.12.10, 12:04
                                                wydajesz się spoko i nie wiem co dalej .; )
                                                • dziewczynka. Re: miastowa 30.12.10, 12:11
                                                  nie znan cię za dobrze ale wydajesz się faaaajna... <3 kiss
                                                  • truuu Re: hellokiciara i dziewczynka ;D 30.12.10, 13:05
                                                    no to przepraszam, musiałam cię z kimś innym pomylić ;p

a co do dziewczynki: to nie kojarzę cię ale wydaje mi sie że jesteś spoko xd
                                                  • linda truuu 31.12.10, 17:12
                                                    Wydajesz się być spoko wink) Udzielasz sensownych wypowiedzi.
                                                  • emila linda 01.01.11, 20:34
                                                    Bardzo podoba mi się twój opis i zdjęciawink
                                                  • dominique. Re: emila 05.01.11, 16:16
                                                    fajny opis ; d
                                                    nie lubisz biebera i za to cie kocham big_grin
                                                    jestem chyba wielka optymistką, co ? ;>
                                                  • meggi_13 Re: dominique 05.01.11, 18:54
                                                    wydajesz się być miła smile więcej nie powiem, bo nie wiem sad
                                                  • newborn. . 05.01.11, 19:19
                                                    meggi_13 - wydajesz się być spoko. I słuchasz Muse. ;D
                                                  • yorkie newborn 05.01.11, 20:32
                                                    Wydajesz się być fajna, widzę to po wypowiedziach, profilu itp. A, i słuchasz zaj... dobra, daruję sobie... fajnej muzy smile
                                                  • jessicakaulitz Re: yorkie 09.01.11, 16:12
                                                    Wydajesz się być ok, też nienawidzę dresiarzy. No ale za to lubię pop xd Ogólnie pozytywnie ; )
                                                  • nika_xddd jessicakaulitz 09.01.11, 16:22
                                                    wydajesz się fajna (tylko nie lubię Tokio Hotel,ale gustach się nie dyskutuje!)
                                                  • nika_xddd jessicakaulitz 09.01.11, 16:23
                                                    wydajesz się fajna (tylko nie lubię Tokio Hotel,ale gustach się nie dyskutuje!) tak jak ty uwielbiam muzykę !
                                                  • currant_ @nika_xddd 09.01.11, 16:26
                                                    no , chyba jesteś spoko.
                                                  • taewunia8 Re: @nika_xddd 09.01.11, 16:37
                                                    currant_ - sądząc po Twoim opisie na profilu jesteś całkiem porządną i normalną nastolatką. Normalna pod względem co niektórych PoKeMonUfF. Jednym słowem wydajesz się OK
                                                  • linda taewunia8 09.01.11, 16:41
                                                    Wydajesz się być naprawdę ok ! Też interesuję się psychologią. Masz ciekawą osobowość. Czyżby artystyczna dusza ? wink
                                                  • senseless linda 09.01.11, 21:14
                                                    juu smile
                                                  • jessicakaulitz Re: senseless 12.01.11, 21:50
                                                    Z tego co pamiętam, to już oceniałam
                                                  • aghaate1403 Re: senseless 12.01.11, 21:59
                                                    Oj nie kojarzę, więc nie oceniam smile ♥ ale zaraz zaproszę do znajomych ^
                                                  • deedee aghaate1403 12.01.11, 22:16
                                                    wydajesz sie fajna i wgl taka miła ; ) ale więcej nie umiem powiedzieć bo nie znam ; )
                                                  • oliiviia deedee 12.01.11, 22:27
                                                    wydajesz się spoko. dużo to raczej nie mogę wywnioskować z twoich wypowiedzi, więc dużo nie napiszę. ;p
                                                    po prostu jesteś miła. c;
                                                  • wyobraznia Re: oliiviia 12.01.11, 22:37
                                                    kiedyś tak gadałyśmy, spoko jesteś. nie mam za dużo do powiedzenia na Twój temat ; d
                                                  • jessicakaulitz Re: wyobraznia 15.01.11, 18:33
                                                    Patrząc na wypowiedzi, wydajesz się fajna, a tak poza tym, to Cię nie znam ^^
                                                  • plombrng_mary jessicakaulitz 15.01.11, 19:28
                                                    wydajesz się spoko wielki + że lubisz Ashley Tisdale , Demi Lovato i Taylor Swift lecz też duży - że lubisz zmierzch ale byś my się dogadały (chyba)
                                                  • trylogia plombrng_mary 15.01.11, 19:34
                                                    Myślę że jesteś spoko. Lubisz Taylor Swift i nie lubisz biebera jak ja . smile
                                                  • miastowa. Re: 16.01.11, 10:45
                                                    trylogia - myślę że jesteś ok , i też nie lubisz biebera .
                                                  • yorkie miastowa 16.01.11, 19:53
                                                    Myślę, że jesteś ok, po twoich postach wydajesz się być inteligentną osobą big_grin pozytywnie.
                                                  • miastowa. Re: 17.01.11, 10:42
                                                    yorkie - wydajesz się ok , masz ciekawe wypowiedzi , plus za to że nienawidzisz plastików itp no i bieberka scianascianasciana a i ja nic do cb nie mam za to że nie lubisz marsów , choć ja tam jestem ich fanką
                                                  • nikki Re: 17.01.11, 14:19
                                                    miastowa-chyba jesteś fajna XD Lubisz Zmierzch, nie cierpisz Biebera plastików i Bednarka....Aktorzy których lubisz mi też się podobają, filmy to samo smile) Jesteś szczera bezpośrednia i ciekawie się wypowiadasz smile Lubię cię ;P
                                                  • jessicakaulitz Re: nikki 17.01.11, 18:57
                                                    Jak już pisałam w innych wątkach, nie podoba mi się twój nick i avatar, ale ty sama wydajesz się być bardzo miłą i otwartą osobą ; )
                                                  • miastowa. Re: 22.01.11, 12:52
                                                    Jak już pisałam w innych wątkach, nie podoba mi się twój nick i avatar , ale ty wydajesz się ciekawą i fajną dziewczyną ; pp
                                                  • jessicakaulitz Re: Hop, hop? Jest tu jeszcze ktoś? 26.01.11, 19:53
                                                    Odświeżam.
                                                  • decode miastowa 26.01.11, 20:03
                                                    podoba mi się to, że pomimo tego, iż jesteś krótko na kotku, to strasznie się udzielasz, jesteś bardzo aktywna. Plus za to, że kochasz Zmierzch (tak, też mam obsesje) i ogólnie wydajesz się być miła i sympatyczna. c;
                                                  • myslicielka123 decode 26.01.11, 20:12
                                                    cóż, fajna z ciebie babka xDD podobno kochasz PARAMORE-tak jak ja. wpisy na forum pisane są ok bez żadnych idiotycznych dopisków "lol" czy "zal" czego nienawidzę i masz u mnie za to dużego plusasmile
    • miki_jackson . 26.01.11, 20:22
      Inteligenta i dojrzała
      • miastowa. Re: . 27.01.11, 11:13
        miki_jackson

wydajesz się bystra i inteligentna i dojrzała , jesteś fajna tak myślę nie jesteś na pewno jakimś plastikiem , na pewno jesteś inteligentna. ; )
        • mweezy @miastowa 27.01.11, 11:23
          Kojarzę twój nick, samej ciebie nie znam więc w jakiejś ogólnej ocenie posłużyłam się twoim profilem i wypowiedziami.

'jestem taka rokowa mroczna i nienawidze disneja'

Hm, nie dogadałybyśmy się, nie lubię pozerów. C:
          • miastowa. Re: 27.01.11, 11:35
            mweezy

szkoda że mnie tak odbierasz , bo taka nie jestem

o tb ? nie wiem nie znam cię
            • mweezy . 29.01.11, 12:49
              Mnie też jest przykro. Również cię nie znam, więc oceniłam po tym, co przeczytałam, a to było pozerskie 'oh-disnej-to-gó...-a-rok-i-mrok-rządzi'. I tyle na ten temat.
    • miastowa. Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 29.01.11, 15:08
      co o mnie sądzisz ?

• trzpiotka miastowa. 29.01.11, 21:12
        Na podstwaie twojego opisu sądzę, że jesteś zmanierowana, pewna siebie (nawet troche za bardzo), nietolerancyjna, niemiła i uważasz się za pępek świata. Przykro mi, ale takie właśnie odniosłam wrażenie, jeśli nie chcesz, aby cię tak odbierano, po prostu zmień opis i nie rzucaj się domnie z tekstami "jak mozesz tak mówić, skoro mnie nawet nie znasz???". Na pewno polubiły cię osoby, które mają takie samo podejście do giwazdek Disneya i Biebera, jak ty i które tak jak ty lubią Zmierzch. JA jednak nie przepadam ani za jednym, ani za drugim, ale nie lubię, kiedy ktoś pisze - NIENAWIDZĘ tego i tamtego. Proponuję rozważyć sens co niektórych słów i podjąć próbe ujrzenia czegoś więcej, poza czubkiem własnego nosa.

Pozdrowionka
        • lilii_95 trzpiotka 29.01.11, 21:20
          muzyka indiańska. muszę kiedyś spróbować c:

wydajesz się inteligentną osobą. swoje wiesz. i dobrze c:
          • anahi_loveyou lilii_95 29.01.11, 21:25
            nie wiem,co mam o tobie sądzić ,bo mało masz napisane na swoim profilu. wink
            • cherry.creme anahi_loveyou 29.01.11, 22:43
              Za Metallikę cię kocham, za Anahi już nie ;d
              Ale Bednarek powoduje, że... myślę, że jestes spoko ;]
              • dlovato_jb cherry.creme Zwariowana ,zwariowana i jeszcze raz 29.01.11, 22:54
                zwariowana ;****
                • rosaliee. dlovato_jb 29.01.11, 23:03
                  hmm, jest to osoba .. co bym mogła powiedzieć. a mam ! osoba o imieniu Ola big_grin
                  • miastowa. Re: rosaliee. 30.01.11, 09:34
                    wydajesz się spoko

po profilu nie można zbyt wiele stwierdzić ; )

wypowiedzi ok

p.s to nie ten wątek ale muszę napisać masz zajebistą nazwę serceserce
                    • nataliaa. Re: 30.01.11, 10:51
                      Fajny masz avatar wink
                      I też nie cierpię biebera;D
    • miki_jackson nataliaa 30.01.11, 10:57
      Spoko sądząc po komentarzachbig_grin
      Tylko,że z twojego profilu dużo wywnioskować nie mogę wink
      • nora. miki_jackson 30.01.11, 11:33
        wydaję mi się, że jesteś okay ; )
        ogółem nie mam zastrzeżeń . hehe
        • girl_321 nora. 30.01.11, 12:19
          nie kojarzę cię z forum, ale przeglądając twoje wypowiedzi wydaję mi się, że jesteś fajna. wink
          • mweezy @girl_321 31.01.11, 13:49
            Myślę, że jesteś sympatyczna.
            • nora. mweezy 31.01.11, 18:32
              myślę, że mądra dziewczyna z Ciebie i sympatyczna.
              • jessicakaulitz Re: nora. 31.01.11, 19:14
                Wydajesz się być miłą osobą. Jeśli chodzi o muzykę, to nie cierpię Paramore, ale o gustach się nie dyskutuje, to była tylko taka mała uwaga ^^ Pozytywnie
                • rosaliee. jessicakaulitz 05.02.11, 20:25
                  hmm, tak , tak. nie wiem za bardzo co sądzić. lubisz tokio hotel , o.
                  • cyckipattinsona Re: rosaliee. 06.02.11, 17:34
                    Masz słownictwo jak Ferdek z Kiepskich, na avatarze jakąś poczwarę, z gębą jak tłuczek do ziemniaków, zachowujesz się jakbyś była z ery banana łupanego, ale ogólnie wydajesz się zajebista niemal tak, jak salceson w szafce z moją bielizną. Pozdrawiam ;D
                    • klama_kcmil # 06.02.11, 17:39
                      cyckipattinsona - bardzo rzetelna i mądra użytkowniczka.
                      • decode klama_kcmil 06.02.11, 20:42
                        bez urazy, ale nie podoba mi się ani Twój nick, ani avatar.
                        Wydajesz się być osobą, która uważa się za lepszą od innych. To znaczy, tak wnioskuje z Twoich wypowiedzi.

Tak naprawdę, to Cię nie znam, więc nie będę się czepiać głębszej analizy.
                        Może w realu jesteś całkiem sympatyczna. smile
                        • inka13 Re: decode 07.02.11, 13:08
                          Bardzo dużo się udzielasz na kotku, to dobrze . ; p Widziałam cię nawet w najaktywniejszych użytkowniczkach. ; ) Widzę po twoich komentarzach, że jesteś szczera . xd
                          • jessicakaulitz Re: inka13 16.02.11, 21:01
                            Myślę że jesteś w porządku. Nie wiem co jeszcze mogę napisać.
                            • miastowa. Re: 17.02.11, 19:24
                              jessicakaulitz myślę że jesteś ok , lubisz spoko filmy , w porządku wypowiedzi
                              • jb.0la miastowa. 17.03.11, 18:30
                                Jesteś ok. wink Słuchasz fajnej muzyki, jednak Twój gust filmowy mi nie podchodzi. Wypowiedzi sympatyczne. wink Ogólnie odnoszę miłe wrażenie. smile
                                • jessicakaulitz Re: jb.0la 17.03.11, 18:48
                                  Wydajesz się być sympatyczna, poza tym, jesteś fanką TH tak jak ja i masz za to dużego plusa xd
                                  • koniara8 jessicakaulitz 17.03.11, 18:54
                                    W ciekawy sposób potrafisz wyrazić swoją opinię. Jesteś spoko!
                                    • hellokiciara koniara8 17.03.11, 18:58
                                      nie znam,nie ocenię,chociażby nick trochę mi się kojarzy ; )
                                  • dziurka jessicakaulitz 17.03.11, 18:57
                                    wydajesz się spoko , zaciekawiłaś mnie swoim opisem ; )))
                                    • klaudiau11 ; d 17.03.11, 19:06
                                      Miło że lubisz Johnny'ego Deepa xd . W kwestii muzyki myślę że byśmy się dogadały .
                                      • milenka2822 Re: ; d 17.03.11, 19:16
                                        My na pewno w kwestii muzyki byśmy się dogadały, i masz ładny avatarsmile
                                      • indianaa klaudiau11 17.03.11, 19:18
                                        Po wejściu na Twój profil,wydaje mi się,że jesteś osobą zbuntowaną,ale i wrażliwą wink
                                        Co do zmierzchu i Biebera - też za nimi nie przepadam wink
                                        • anahi_loveyou indianaa 17.03.11, 20:51
                                          widzę,że miałybyśmy o czym porozmawiać wink Evanescence,Abba,Demi Lovato big_grin
                                          i widać,że jesteś sympatyczną osobą wink
                                          • madzia2710 ... 17.03.11, 21:03
                                            Wydajesz się miła, ale nie mamy podobnych zainteresowań. wink
                                            • jessicakaulitz Re: madzia2710 22.03.11, 21:28
                                              Wydajesz się miła, podobnie jak ja interesujesz się modą i uwielbiasz wampiry ^^
                                              • psota_21 Re: madzia2710 22.03.11, 21:35
                                                Nie znam cię, ale myślę ,że jesteś spox.
                                                • pola16 psota_21 22.03.11, 21:37
                                                  Jesteś nową użytkowniczką, więc niewiele mogę o Tobie jak na razie powiedzieć. A nie chciałabym skłamaćwink.
                                                  • hellokiciara pola16 22.03.11, 21:40
                                                    nie znam.nie mogę ocenić.chociaż jest taka opcja ocenić cię na podstawie twojego profilu ,ale : [i][No one is more lazy than I am/i]
                                                  • mejbelajn. hellokiciara 22.03.11, 21:51
                                                    Trudno kogoś oceniać nie znając go, ale wydajesz się być bardzo sympatyczną i pomocną osobą ; ).
                                                  • riki1246 mejbelajn. 22.03.11, 22:20
                                                    nie znam cię , ale wydajesz mi się miłą i sympatyczną dziewczyną smilekissbig_grintongue_outtongue_out
                                                  • myoshi riki1246 23.03.11, 09:35
                                                    kojarzę tylko pojedyńcze wypowiedzi, ale osobiście sądze, że lubisz nawiązywać nowe znajomości i przychodzi Ci to z łatwością. c:
                                                  • hellokiciara myoszi ;) 23.03.11, 14:02
                                                    jesteś mądra inteligentną fajną dziewczyną.
                                                    nic dodać nic ująć. hahaha -.-
                                                  • sandrolaxd Re: hellokiciara 23.03.11, 14:18
                                                    Nie znam cię za bardzo, trochę z offtopu .Wydajesz się być spoko . big_grin
                                                  • estrellaa sandrolaxd 23.03.11, 14:29
                                                    znam cię tylko z offtopu i można powiedzieć , że jak narazie jesteś bardzoo ok . a i uwielbiam twoje wpisy na moblo . : *
                                                  • gola. ._. 23.03.11, 15:23
                                                    estrellaa

ma na imię ania, jest zarejestrowana na kotku od prawie miesiąca, uważam że jest osobą sympatyczną i otwartą.
                                                  • hellokiciara gola. 23.03.11, 15:33
                                                    ma na imię ania, jest zarejestrowana na kotku od prawie miesiąca, uważam że jes
                                                    > t osobą sympatyczną i otwartą.
                                                    co do twojego wpisu.
                                                    nie potrzebne są te pierwsze słowa.nie ważne jak ma na imię ile jest,nie o to tu chodzi.oceniasz ją jaką osobę...
                                                    nie znam cię ,jesteś nowa i myślę ,że dopiero rozkminiasz jak jest na kocie.
                                                  • gola. hellokiciara 23.03.11, 20:56
                                                    to ja geniaaa : >
                                                  • gola. ._. 23.03.11, 20:56
                                                    droga hellokiciaro : *
                                                    to ja geniaaa.
                                                  • sandrolaxd Re: ._. 24.03.11, 12:47
                                                    tralalalal. xd dobra gramy dalej. xd
                                                    gola. : nie znam cię, ale wydajesz się raczej spoko.xd big_grin
    • karolasmusik Re: Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 24.03.11, 13:32
      Hej Drogie Kociaki! Liczę na wasza pomoc! Proszę o klikanie na reklamy na oto tym blogu: karolasmusik.blogspot.com , poza tym wiele ciekawych informacji!
      • myoshi karolasmusik 24.03.11, 14:25
        haha, nie wiem czy ona podlega ocenie, bo nie widziałam żadnej jej wypowiedzi, oprócz takich, które zaczynają się od "Hej Drogie Kociaki...!".
        • pinkcaffe Re: karolasmusik 24.03.11, 14:38
          No, nie znam Cię, ale luz xd
          Z większością Twoich komentarzy się zgadzam... i masz fajny avek ;p
          • patrysia441 Co sądzisz o tym użytkowniku ? ; ) 24.03.11, 15:06
            pinkcaffe fajny masz awatareksmilebig_grin
    • sandrolaxd Re: patrysia441 24.03.11, 15:21
      Wydajesz się spoko big_grin
      • witka Re: patrysia441 24.03.11, 15:23
        Hmm chyba jestes spoko a przynajmniej tka mi się zdaje;p
      • kingura117 Re: patrysia441 24.03.11, 15:26
        Nie znam cię, ale wydajesz się w porządku wink
        • jessicakaulitz Re: kingura117 24.03.11, 21:05
          Mamy zupełnie różne zainteresowania, ale wydajesz się być ok.
          • myoshi jessicakaulitz 25.03.11, 19:15
            przejrzałam Twoje wypowiedzi i z większością się zgadzam. wydajesz się być dziewczyną mającą swoje zdanie. no i... lubisz MCR. c:
            • sandrolaxd Re: myoshi 27.03.11, 13:26
              Wydajesz się być spoko. ;d obejrzałam twoje wypowiedzi, zgadzam się chyba ze wszystkimi. xd
              • ashley1101 sandrolaxd 27.03.11, 19:33
                po twoich wypowiedziach wnioskuje ,że jesteś fajna wink
                • jessicakaulitz Re: ashley1101 04.04.11, 21:54
                  Myślę że byśmy się jednak nie dogadały, zupełnie różne charaktery, upodobania itd.
                  Poza tym, lubię Majli Srajli, to byłby problem?
                  • plombrng_mary jessicakaulitz 04.04.11, 22:05
                    może byśmy się dogadały ale ty lubisz ostre klimaty... ale przynajmniej lubimy Tayserceserceserce
                    • oliiviia plombrng_mary 05.04.11, 13:01
                      jeśli chodzi o muzykę i filmy to byśmy się nie dogadały.
                      ale tak ogólnie to miła i sympatyczna z ciebie dziewczyna.
                      • kaajul Re: plombrng_mary 05.04.11, 13:40
                        widać że masz mocny charakter i lubisz Eminema. No i taka trochę.... szalona???
                        • jessicakaulitz Re: kaajul 08.04.11, 19:34
                          Ciężko jest mi się czegokolwiek o Tobie dowiedzieć, oglądając twój profil. Wypowiedzi w większości też nie zdradzają żadnych informacji o Tobie, o twoim zdaniu na dany temat itd, więc naprawdę nie wiem.
                          • anahi_loveyou jessicakaulitz 08.04.11, 19:49
                            oo widzę,że jesteś z Krakowa , tak jak ja wink - więc za to masz plus xd. winkwink
                            i myślę,że w sprawach Green Day'a i Bruno Mars'a byśmy się dogadały wink
                            • nick_jonas_jb Re: anahi_loveyou 08.04.11, 20:08
                              Cóż... Gwiazdy i filmy raczej lubimy inne, ale za to razem lubimy polski XD
                              • plombrng_mary Re: anahi_loveyou 08.04.11, 20:14
                                nie dogadały byśmy się uncertain lecz ja też jestem anty biber ( szkoda bobrów ( prawdziwych) ) i lubimy iCarly wink
                              • arasha nick_jonas_jb 08.04.11, 20:15
                                jedno nas łaczy :
                                nienawidzimy bibera!!!!!
                                • rozowelizaki arasha 08.04.11, 20:20
                                  nasz tez to samo laczy i masz ciekawe poglady na swiat tongue_out
                                  • nessy96 rozowelizaki 08.04.11, 20:27
                                    tak jak ja lubisz TPR i nie lubisz biebera i po twoich wypowiedziach myśle że byśmy się dogadały wink
                                    • anahi_loveyou nessy96 08.04.11, 20:29
                                      widzę,że w sprawach muzyki byśmy się dogadały wink Nigtwish,Evanescence,Green Day big_grin
                                      • jessicakaulitz Re: anahi_loveyou 08.04.11, 20:34
                                        Nie cierpię muzyki RBD, ale to akurat nie jest najważniejsze, patrząc na wypowiedzi wydajesz się być miłą osobą ^^
    • klaudi073 anahi_loveyou 08.04.11, 20:32
      spoko.^^
      • miastowa. Re: Odp 27.07.11, 11:57
        Wydajesz się spoko masz tez fajny gust
        • shadow_ miastowa. 27.07.11, 12:04
          lubisz taką samą muzykę jak ja, więc myślę, że byśmy się dogadały. c:
          • song Re: miastowa. 27.07.11, 12:08
            shadow_;Myślę,że jesteś spoko,lubisz sport,a to dobrze,bo masz własna pasję suspicious
            • niemampomyslu Re: song 27.07.11, 12:12
              fajna jest i tyle. ^^
              • klaudia_25 Re: song 27.07.11, 12:22
                Lubisz Paramore = słuchasz prawdziwej muzyki [nie bimbra xD] = Spoko suspicious
              • michaelka Re: niemampomyslu 27.07.11, 12:23
                Po części - wnioskując po komentarzach i wypowiedziach na forum- podzielam Twoje poglądy.
                Jesteś fajna i miała. Przynajmniej tak myślę. big_grin
              • cikicikita klaudia_25 27.07.11, 12:24
                wydajesz się być sympatyczna smile i nie lubisz alice1231 big_grin
                • plombrng_mary cikicikita 27.07.11, 15:12
                  nie jestem pewna czy byśmy się dogadały uncertain
                  • platyna @plombrng_mary 27.07.11, 15:17
                    eee. potem tyle... jedyne co lubimy razem to Harry Potter
                    • jessicakaulitz Re: @plombrng_mary 27.07.11, 15:32
                      Pozytywnie, lubię kilku wykonawców, których masz w "ulubionych gwiazdach" ^ ^
                      • niemampomyslu jessicakaulitz 27.07.11, 16:17
                        fajna, miła, obiektywna, ogólnie lubię. ^^
                        • shadow_ niemampomyslu 27.07.11, 17:42
                          masz BIllie'go na avku, co wnioskuje, że lubisz Green Day, a ja też. więc myślę, że jakoś byśmy się dogadały. : D
                          • plombrng_mary shadow 27.07.11, 18:09
                            chyba jednak nie ale + za nazwę fajna

dziękuję za uwagę
                            • sammy Re: plombrng_mary 27.07.11, 21:41
                              Jesteś moim totalnym przeciwieństwem. Jedyne co nas łączy to to, że nie lubimy biebera i zmierzchu.
                              • stayaway Re: plombrng_mary 01.08.11, 01:51
                                Sammy

po twoich wypowiedziach wydajesz się być całkiem fajna , lubisz zespół epica a to duży plus wink i podoba mi się twój avatar wink
                                • miss.nothing. stayaway . 01.08.11, 02:01
                                  yy, normalna jesteś i fajny masz aveek . ^^
                                  • sims Re: stayaway . 01.08.11, 12:50
                                    Ładny masz avatar . Nie widziałam cię chybajeszcze na kotku .. Nie wiem . Ale sprawiasz fajne wrażenie .
                                    • niemampomyslu Re: sims 01.08.11, 12:54
                                      nie znam Cię osobiście, ale wydajesz się być fajna.
                                      • anahi_loveyou niemampomyslu 01.08.11, 12:56
                                        podobają mi się twoje komentarze wink i wydajesz się fajną osobą wink
                                        • squash @anahi_loveyou 01.08.11, 13:03
                                          lubisz dobrą muzykę, nie lubisz polskiego rapu. < 3
                                          myślę, że można się z tobą dogadać. ; )
                                          • abbey_girl squash 01.08.11, 13:13
                                            nie znam cię osobiście, ale wnioskuje po twoich komentarzach, że jesteś spoko
                                            • niemampomyslu Re: abbey_girl 01.08.11, 13:24
                                              lubię, i to bardzo.
                                              • magicaleks . 01.08.11, 13:27
                                                niemampomyslu - Nie znam, nie mam zdania.
                                                • sammy Re: ... 01.08.11, 13:31
                                                  tak się akurat złożyło, że to co ty lubisz ja nienawidzę-.-
                                                • shadow_ @magicaleks 01.08.11, 13:32
                                                  nie znam, ale sądzę, że byśmy się nie dogadały, bo lubisz calkiem inne gwiazdy niż ja. (:
                                              • czarna_. niemampomyslu 01.08.11, 13:30
                                                nie znam Cię osobiście, ale myślę, że jesteś spoko.
                                                I o ile z Twoim wiekiem to nie ściema, to muszę przyznać, że jesteś mądrzejsza niż rówieśniczki, i to o wiele.
                                                Jeśli chodzi o muzykę - masz dobry gust.
                                                pozdrawiam! smile
                                                • niemampomyslu Re: niemampomyslu 01.08.11, 13:39
                                                  żadna ściema, idę do 1 gimnazjum (:
                                                  też zbyt dobrze Cię nie znam, ale wydajesz się być miła.
                                                  • cotton.caandyy. niemampomyslu 01.08.11, 13:52
                                                    no nie wiem, nie znam Cię, ale uwielbiam Twoje teksty. wydajesz się spoko ;> i jesteś z tego samego rocznika co ja ^^
                                                  • sammy Re: cotton.caandyy 01.08.11, 14:40
                                                    jedyne co nas łączy to to że lubimy j. angielski.indifferent
                                                  • shadow_ @sammy 01.08.11, 14:46
                                                    lubisz within temptation i nightwish, więc jesteś spoko. : D
                                                  • niemampomyslu Re: @shadow_ 01.08.11, 20:36
                                                    fajna, lubię Cię.
                                                  • shadow_ @niemampomyslu 01.08.11, 20:44
                                                    fajna, lubię Cię. [2]
                                                  • ilovevampires16 Re: @shadow_ 01.08.11, 20:45
                                                    "spotkałam cię" raz, ale fajna jesteś big_grin
                                                  • niemampomyslu Re: @ilovevampires16 01.08.11, 20:56
                                                    świetna osoba, miła, potrafi uszanować zdanie innych.
                                                  • pola16 niemampomyslu 01.08.11, 20:58
                                                    Fajna 'typiara' ot co wink.

Wczoraj się tutaj dowiedziałam, że szpanuje i chce być fajna haha^^.
                                                  • jessicakaulitz Re: @niemampomyslu 01.08.11, 21:00
                                                    Pełna poczucia humoru, miła osoba, z trafnymi komentarzami, jak najbardziej lubię ; )
                                                  • ilovevampires16 Re: @niemampomyslu 01.08.11, 21:49
                                                    Tia
                                                    Jej nie można winić za jej własne zdanie.
                                                    Ja ja uwielbiam za to, że nie boi się postawić

jessicakaulitz i koleżanka jeszcze niżej - też Was lubię bo popieracie niemampomyslu tongue_out
                                                  • ilovevampires16 Re: @niemampomyslu 01.08.11, 21:51
                                                    Przepraszam.
                                                    jessica i pola smile
                                                  • sammy Re: ilovevampires16 02.08.11, 10:15
                                                    Co prawda lubisz gwiazdeczki disney'a, ale wydajesz się być spokosmile poza tym lubisz Green Day i Linkin Park, co u mnie jest dużym plusem.
                                                  • alexis69 sammy 02.08.11, 12:02
                                                    jesteś spoko, bo lubisz Dżem. xDD już Cię lubie <:
                                                  • kitty_kitty Re:Alexis69 02.08.11, 14:26
                                                    Jesteś fajna, miła,lekko zwariowana
                                                    Aja? (pamiętaj, że moje 2 konto to Cullen_ka)
                                                  • miastowa. Re: 12.08.11, 14:56
                                                    Kojarze ci własnie z konta Cullen_ka wydajesz się spoko i lubisz Twilight serce
                                                  • sims Re: miastowa 12.08.11, 15:02
                                                    nie widziałam cię jeszcze , ale wydajesz się sympatyczna wink
                                                  • song Re: miastowa 12.08.11, 15:05
                                                    jesteś spox
                                                  • sims Re: miastowa 12.08.11, 15:17
                                                    Wydajesz się Spoko wink
                                                  • plombrng_mary sims 15.08.11, 20:11
                                                    lubimy cytat o wariatach i Hilary Duff wink

dziękuję za uwagę
                                                  • mrucz Re: sims 14.08.12, 18:37
                                                    jestem tu od niedawna i nie znam tej użytkowniczki wink
                                                  • shirayuki Re: sims 14.08.12, 18:44
                                                    Nie znam tej użytkowniczki.
                                                  • lilii_95 shirayuki 14.08.12, 18:50
                                                    ja ciebie też nie
                                                    choć miło będzie poznać c;

to ten wątek jeszcze żyje? O.O
                                                  • shirayuki Re: shirayuki 14.08.12, 19:16
                                                    Wygląda na to, że go ożywiono big_grin
                                                  • roxxxy Re: shirayuki 20.09.12, 19:01
                                                    shirayuki?
                                                    specjalnie cie nie kojarze smile
                                                  • katy97 Re: roxxxy 20.09.12, 20:57
                                                    jak najbardziej kojarzę, wydajesz się naprawdę spoko ^^
                                                    mamy tak samo na imię, więc jeszcze bardziej Cię lubię big_grin

• kotkaevita15 Re: roxxxy 21.09.12, 18:20
                                                    Romantyczka, fajna, miła, optymistyczna.
                                                  • smile.love Re: roxxxy 21.09.12, 18:54
                                                    kotkaevita15 serce
                                                    Jak najbardziej pozytywnie kwiatkwiatkwiat
                                                  • kotkaevita15 smile.love 22.09.12, 11:12
                                                    Bardzo pozytywnie. Roześmiana krejzolka. wink
                                                  • riri48 Re: smile.love 22.09.12, 11:29
                                                    Po nicku poznaję że lubi Selenę ;P Nie znam jej za bardzo :\
                                                  • shirayuki Re: riri48 22.09.12, 11:58
                                                    Często widzę Twoje posty/komentarze.
                                                  • smile.love Re: riri48 24.09.12, 19:19
                                                    riri48
                                                    Bardzo aktywna bloggerka, miła, zabawna osoba kwiat

PS. Sprostowanie - nie lubię Seleny sad
                                                  • katy97 Re: smile.love 25.09.12, 18:53
                                                    miła i pozytywna osoba, również lubię Glee wink
                                                  • smile.love Re: katy97 25.09.12, 19:56
                                                    miła, zabawna, wesoła
                                                    świetna, aktywna blogerka
                                                    serceserceserce
                                                    Mega pozityw big_grin
                                                  • my.rose smile.love 25.09.12, 21:26
                                                    Wydaje się być w porządku, tak jak ja lubi Harr'ego Pottera i Glee ;D
                                                  • my.rose Re: smile.love 25.09.12, 21:28
                                                    my.rose napisał(a):

> Wydaje się być w porządku, tak jak ja lubi Harr'ego Pottera i Glee ;D

*Harry'ego
                                                  • smile.love Re: my.rose 26.09.12, 16:50
                                                    za bardzo nie znam, ale wydajesz sie być miła kwiatkwiatkwiat
                                                  • kotkaevita15 Re: my.rose 27.09.12, 19:40
                                                    pozytywna xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka