coca_cola 10.11.10, 19:42 HEJ!!!!A więc w mojej klasie odbędzie się dyskoteka andrzejkowa i kompletnie nie wiem w co się ubrać proszę pomóżcie doradźcie mi i jaki fryz ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domelciaxdd Re: W co się ubrać???? 10.11.10, 19:44 popytaj kolezanek w klasie żeby ubrac sie w podobnym stylu, mozesz ubrac coś błyszczącego, np. jakąs bluzeczke z cekinami albo coś takiego;] Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem . 10.11.10, 19:46 Grzywka do góry , wsuwkami wepnij . Jeansy + t.s najlepiej jakiś z nadrukiem ; ) nie szykuj się nie wiadomo jak , bo na pewno wszyscy bd mieli to samo na sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: W co się ubrać???? 10.11.10, 19:48 Pokręć lekko włosy i ubier legiinsy i ładną bluzkę, najlepiej z cekinami ;* Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: W co się ubrać???? 10.11.10, 19:53 Ubierz się tak, żeby strój nie krępował ci ruchów podczas tańczenia i żebys czuła się komfortowo i na luzie. Wierz mi. Kiedys ubrałam się na dyskotekę bardzo fajnie, ale nie czułam się w moim stroju komfortowo i miałam zchrzanioną zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: W co się ubrać???? 10.11.10, 20:04 hmm... Co do fryzu to nie wiem w czym ci ładnie, ale proponuję jakąś fajną opaskę Chyba każdemu pasuje. Co do ubrań, to może jakieś legginsy, i fajna tunika albo sukienka. Może tiulowa? Albo jakiś długi sweter. Masz dużo możliwości. Też mam niedługo dyskotekę Odpowiedz Link Zgłoś