10.11.10, 20:39
Jak i czym najlepiej oczyszczać wągry........ proszę was o pomoc
wiem że było milion takich wątków ale proszę............ co wy robicie czego używacie ?proszę ....... co najbardziej skutkuje ???please nie usówajcie tego wątka bo napewno nie jestem sama !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • coca_cola Re: klik 10.11.10, 20:40
      piszcie!
      • coca_cola Re: klik 10.11.10, 20:41
        indifferentangryconfusedcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingtongue_outkisssmilesadwinkbig_grin
    • zakochanie Re: klik 10.11.10, 20:48
      wiesz, kiedys mialam z tym problem, i żeby się pozbyć wągrów, kupiłam sobie szczoteczkę taką do zebów, z miękkim włosiem, nakładałam na nią żel antybakteryjny i myłam te miejsca z wągrami, potem spłukiwałam ciepłą wodą, a następnie nakładam maseczkę oczyszcającą, a na koniec umyłam całą twarz, tak 2 razy w tygodniu ;o. wiem, wydaje się dziwne, ale to skuteczny sposób, wink nie minelo zbyt dużo czasu a się ich pozbyłam ;p
      pozdrawiam i życze powodzenia serce
    • linda Re: klik 10.11.10, 22:48
      https://www.dax.com.pl/userfiles/Image/PERFECTA%20OCZYSZCZANIE/Perfecta%20Oczyszczanie_Zel%20z%20mikrogranulkami.jpg

z perfectą życie będzie ci miłe smile

ona jest tania i nikt nie wpadł na pomysł aby wypróbować !! mam kilka koleżanek , które ją używają i twierdzą , że jest najlepszaa. właśnie do cery mieszanej. spróbuj ! napewno nie zaszkodzi....ja bez niej nie mogęwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka