Dodaj do ulubionych

Wasze biurko

• light Re: Wasze biurko 13.11.10, 23:02
      Na moim biurku z reguły jak bałagan, mimo że tego nie lubię. Szklanki po wodzie/sokach, do połowy napisany referat na historię, słuchawki, kalkulator, książka do francuskiego, zeszyt z opowiadaniami/rysunkami, trzy różne długopisy, pusta kartka, porysowana kartka, zeszyt z matematyki...
      Ale lubię moje biurko, gdyż jest kochane i nie gniewa się o ten syf <3.
    • aviaire_ Re: Wasze biurko 13.11.10, 23:07
      na biurku, jak wszędzie zresztą, mam straszny bałagan. i jest tam wszystko.
    • czata1998 :) 13.11.10, 23:19

Zazwyczaj jest tak, że mojego biurka wcale nie widać, bo jest pod tonem śmieci, ale czasami zdarza mi się posprzątać wink
      Na biurku mam kartki, długopisy w stojaku, zdjęcia i inne pierdoły, których tam nie powinno być xD
    • chocolatex Re: Wasze biurko 14.11.10, 10:35
      Na moim panuje syf, jedynie w sobotę jest posprzątane. Znajdują się tam różnego rodzaju papierki, książki, lampka, długopisy, kredki etc.
    • myslicielka123 Re: Wasze biurko 14.11.10, 11:48
      moje jest wysokie-odlączone z meblościanki.składa się z 2 częci-dolnej i górnej(ta posyawiana na dolnej) jest tu komputer,kubek z długopisami, i bałagan(stare bilety do kina, zapisane zeszyty, gazety, ) lampka, książki, zegar, ramka ze zdięciem i misiek. i mnustwo kabli-2 usb 2 ładowarki itpsmile
    • madalena Re: Wasze biurko 14.11.10, 12:00
      odrobina bałaganu, no to komputer, drukarka, kierownica do gier, modem, lampka, jakieś płyty, podkładka z mapą, pudełko na długopisy, stojak do telefony, słuchawki do kompa, kalendarz, głośniki.
    • dosia321 Re: Wasze biurko 14.11.10, 12:05
      ja mam strasznie zaśmiecone
      Jest na nim monitor, kubek ze zmierzchu, łapka, luisterko, ksiązki, szczotka, kosmetyki, okulary, telefon, karteczki jakieś nie wiem skad, zeszyty, płyta Lady Gagi , zegarek z Jona sbRothers(kupiłam go jak jeszcze ich lubiałam) sowa(taka z porcelany) jakieś papierki, kwitki z allegro, karma dla chomików, piórnik, reklamówka z bluzą)wczoraj kupiłam i nie zdążyłam rozpakować) wink, długopisy, moje niedokończone śniadanie, portfel, słownik, kuferek z biżu, głośniki od kompa, perfumki, pen-drive, ochh to chyba wszystko, czyli syf jednym słowemwink
      • milk.a Re: Wasze biurko 14.11.10, 14:10
        No więc moje biurko zwykle jest schludne i czyste. Trzymam na nim komputer, kubek z różnymi pisakami ołówkami itp. zegarek, lampkę.
        Wyjątkami są dni kiedy mam dużo nauki, to w tedy panuje nieład, kompletny chaos: książki są porozwalane, pełno ściąg;], kosmetyki, urania itp.
        2 przypadek to kiedy ''trafia'' we mnie wena twórcza. Wtedy na biurku jest pełno stróżek od ołówków, kredki są porozwalane, pastele, leży mnóstwo książek o rysunku i malowaniu i jest pełno pełno szkiców, które służą mi jako pomocsmile

no i to tyle cool
        kisskiss
      • sandika001 Re: Wasze biurko 16.11.10, 15:10
        książki, Długopisy, sok, Monitor, Głośniki, Bravo, zeszyty, czapka, czekolada, lampka, kosmetyki, perfum...
    • jumipl Re: Wasze biurko 14.11.10, 14:21
      Hmm jeżeli coś zapodziałam to na pewno jest na biurku smile
      Tam jest wszystko.
      Ciuchy.Trampki.Książki.Kanapki.Moje wypracowanie z Historii. Z pięć opakowań po gumie. Nowa płyta Linkin Park. Klucze. Ściągi. Jeden Glan. "Przeminęło z Wiatrem" i "Lux Perpetua"
      Krótko mówiąc: wszystko czego dusza zapragnie.
      pozdrawiampiwo
      • leanne Re: Wasze biurko 14.11.10, 14:46
        Chusteczki, opakowania na płyty, pokaźny stosik płyt, instrukcja do telefonu, słuchawki z mikrofonem, telefon, zakładka do książki, kątomierz, karteczki, telefon, kalendarz, pilot do wieży, głośnik od wieży (wieża i drugi głośnik na szafce obok razem z drukarką xd) monitor, komputer, klawiatura, myszka, podkładka pod myszkę, podkładka pod kubek, kubek, w szufladach płyty, długopisy i czasopisma informatyczne (?).

To biurko dzielę z rodzeństwem, bo to jakby podstawa do komputera, a takiego do nauki nie chce mi się opisywac, wybaczcie. Musiałabym biegac z pokoju do pokoju. xd'
    • nuna_ Re: Wasze biurko 14.11.10, 14:28
      Na moim biurku znajduje się kubek z długopisami i mały globus.
      Powyżej wisi tablica korkowa, która jest bardziej zaśmiecona smile
      Znajde się na niej dużo zdjęć, pocztówek, kartek urodzinowych, pamiątek i plan lekcji.
    • vampirediaries Re: Wasze biurko 14.11.10, 14:33
      Mój wygląda mniej wiecej tak : pełno książek do czytania, moje książki (które pisze), kartkówki, słowniki, na moim biórku jest wszystko, jest zawalone i wogóle, a jakims cudem wszystko mi wchodzi do głowy jak sie przy nim ucze, moja mama zawsze tak gada "Posprzątaj na tym biórku, bo nie wejdzie ci nic do głowy", a jak mam 5 z sprawdzianu to ja jej takie cos wale "No widzisz, nieposprzatałam biórka a dostałam 5" .
      • anja_ Re: Wasze biurko 16.11.10, 14:55
        odświeżam.
    • martussiaaa Moje biurko ! . 16.11.10, 15:03
      Eh ... na moim jest totalny bałagan ; ) . Szczerze mówiąc mam na nim pudełko po butach i różne rupiecie , z których korzystam . Perukę , książki do chemii , angielskiego , religii , historii . Plan lekcji . Oczywiście , komputer big_grin . No i kubeczek z długopisami , głośniki , a na nich pełnoo bransoletek . Emm i jeszcze jakaś kartka w kratkę XDD . W sumie mówiąc bałagan .
    • werix3 Re: Wasze biurko 16.11.10, 15:03
      moje w miare czyste ; p . jest na nim oczywiście monitor od komputera , myszka , telefon , 2 przyborniki ( w nich jakieś przybory , spinacze , zszywacz , nożyczki itp ) , drukarka , grupowe zdj z obozu : D . , nerdy , mp4 , lakier do paznokci , zegarek, widokówka . XD .
    • nikawika Wasze biurko 16.11.10, 15:05
      eee . jest w miarę czysto . xdd
      to tak : jest kilka zeszytów (od matmy , biologi i francuskiego) xdd , lusterko (zawsze stoi na biurku , bo przy biurku się zwykle maluje) , jakieś BRAVO , głośnik . xdd na biuru to tyle . xdd no , jeszcze monitor . xd
      nad biurkiem jest moja półka z książkami , i świeczki zapachowe (waniliowe.!!!!) xd .
      to tyle . xd
      • majka04 Re: Wasze biurko 16.11.10, 15:11
        ja mam taką jedną zasadę : może być brudno na podłodze ale na biurku zawsze musi być porządek !
        inaczej nawet przy nim nie siądę .
        no a co do biurka to :
        - mam biurko narożne ( bardzo funkcjonalne polecam ! ;P )
        - na środku ( tak jakby przy złączeniu dwóch części ) mam komputer, klawiaturę i głośniki .
        - po lewej stronie biurka ( czyli od okna ) stoi lampka
        - po prawej mam więcej miejsca . jest tam kubek z długopisami, kredkami i takimi tam, karteczki biurowe, piórnik i zeszyt do chemii .
        na jednej ścianie mam półkę i tam sa jakieś pierdólki , wiszącego "aniołka na naukę" ( mama mi kupiła xd ) , klucze do domu i szafki oraz plan lekcji, a na drugiej mam zegarek, jakiegoś aniołka again, moje zdjęcie i małego głoda ;d;d
    • najli. Re: Wasze biurko 16.11.10, 15:07
      Moje biurko zawsze jest zaśmiecone. Pełno na nim śmieci i różny duperel. Nie umiem mieć porządku xd
    • katka30 Re: Wasze biurko 16.11.10, 15:40
      Moje jest teraz nawet czyste. Leży na nim stos książek, jest lampka i pudełko z biżuteriątongue_out
    • optymistka_ Re: Wasze biurko 16.11.10, 15:45
      moje biurko jest prawie zawsze pełne wszystkiego; a to książek, długopisów, śmieci, napojów big_grin

czasem odrabiam przy nim lekcję,ale raczej robie je na ziemi. tongue_out
      ale jest fajna, tzn: ładne i praktyczne wink
    • nora. Re: Wasze biurko 16.11.10, 16:54
      Moje biurko .. ojoj. no porządku to tam chyba nigdy nie było..
      Co mam na biurku ? Pierwsze co mi przychodzi do głowy to 'syf' a tak serio to książki, zeszyty, kalendarz, kartki, lampę, piórnik.. itepe, itede .
    • anddiamonds ;3 22.11.10, 15:36
      zawsze miałam koszmarny bałagan na biurku, było tam wszystko. ale niedawno miałam remont i teraz mam nowe sexi biureczko z ikei. w tej chwili jest na nim dość czysto. :c mam na nim : ~laptopa ~lampkę ~kubek z marilyn monroe z cienkopisami ~chusteczki ~świeczkę ~podstawkę na szklankę z audrey hepburn ~świątecznego misia z me to you santa ~jakieś płyty/filmy ~karteczki.
    • newborn. . 22.11.10, 16:01
      Hhm,co ja mam na biurku?
      Głośniki,notesy,okulary,lampkę,długopisy,płyty,tabletki na gardło,latarkę. Wszystko chyba.
    • alusia123 Re: Wasze biurko 22.11.10, 16:23
      Ja nie jestem zbytnio bałaganiarą ..
      Jak kiedyś pisałam, że mieszkam jakby w hotelu to mam pokój wielki
      Biurka nie mam bo ja się zbytnio uczę w szkole . bo rodzice o 18 po mnie do szkoły przyjeżdżają . Uczę się w bibliotece .

• mileymiley Hmm. :) 22.11.10, 16:39
      Na moim biurku zazwyczaj jest balagan.. Ale ja wolę określenie artystyczny nieład big_grin
      Na biurku mam wszystko.. globus, zegarek, zdjęcia, aparat i kącik fotograficzny, książki, laptopa, jakieś bzdurki typu - świeczki, kadzidełka, muszelki. tongue_out
      Nad biurkiem wisi tablica korkowa.
      W biurku mam dwie szuflady gdzie trzymam książki i inne rzeczy big_grin
    • corba ® 22.11.10, 16:49
      ja ogółem mam tak zapchane biurko , że nigdy przy nim nie mogę zrobić lekcji , bo książek nie mam gdzie rozłożyć i wgl .
      nawet jakbym posprzątała to i tak nic tu nie da.. lekcje muszę robić na łóżku .
      ogółem na biurku mam komputer, i takie tam badziewia do niego .. dwie lampki, płyty, telefon , który leży na podstawce, pilot od tv [ponieważ tv mam razem z komputerem], no i teraz mam jeszcze piórnik, masę cienkopisów, tusz do rzęs, słuchawki i inne kable, pierścionki, itp ..
    • xx.ada.xx Re: Wasze biurko 22.11.10, 16:58
      Hm Biurka są 2 więc może najpierw to z kąpem:Monitor,drukarka,głośniki,lampka,kubek pilniczkami,błyszczyk,jakiś lakier,chustecki i pilot do tv a w szafkach jakieś gry programy papiery do drukarki i jakieś kable....

A drugie:koszyczek z kapslami,dezodorant,mgiełka,mywacz do paznokci,chusteczki,lakiery,świeczki,słuchawki od tel,kuferek zkol,zegarek,brazoletka,nożyczki,Zmierzch,zaćmienie,Lektura(dziady II),okulary przeciw słoneczne i te do kapa,mandarynki,świnka,portfel,torebka,kabel od tel a w środku książki i jakieś pierdoły.

Uff dużo tego xD
    • tynkaa69 Re: Wasze biurko 22.11.10, 17:11
      Mam na biurku Lampkę , Mini Książeczki do poszczególnych przedmiotów , kosmetyki , zerówki , Dezodorant Playboya , Monitor big_grin , Zwykle kilka gazet , jakieś pudełka z różnościami smile , Słuchawki do Kompa I to Chyba tyle smirk
    • oliiviia hmm 22.11.10, 17:13
      zawsze jest na nim bałagan. obecnie na moim biurku znajduje się lampa, laptop, trzy kubki z kredkami, długopisami, ołówkami, linijkami, ekierkami etc. jeden kubek jest w kaczkę a pozostałe dwa to piraci z karaibów. ;p mam takie pudełko z czymś dziwnym, fioletowym, a na tym pudełku moje zdjęcie do legitymacji. pudełko leży na podkładce pod myszkę, której nie używam. obok kubków znajduje się grzechotka zrobiona na muzykę, jest to puszka z po mountain dew z ryżem. obok tego znajduje się paczka laysów serowo cebulowych. przy lampie leży duże, świąteczne pudełko, w którym jest z 50 lub więcej ołówków z ikei, które ukradłam z koleżanką. XD połowę powierzchni biurka zajmuje mapa polski. po lewej stronie gdzie jest lampa mam starą szklankę z nutelli z takimi kubkami co grają w nogę. ;p a obok szklanki mam ćwiczenia, podręcznik i zeszyt od chemii, podręcznik i zeszyt od religii, gruby zeszyt od wszystkich przedmiotów, podręcznik, ćwiczenia i zeszyt od geografii, zeszyt od polskiego, kartkę na której mam napisane co mam kiedy zaliczyć, a pod ręką mam kartkę A4 z obliczeniami. pod laptopem czyli na środku burka leży pełno popisanych kartek. po prawej stronie ręki mam kartki, sprawdziany, kartkówki, plan lekcji, piórnik i luźno leżącą różową, ale przeźroczystą linijkę, które kiedyś wygrałam jeszcze z czymś. to wszystko co znajduje się na biurku. te rzeczy pięknie porozwalane tworzą śliczny i niepowtarzalny bałagan.
      dziękuje za uwagę. ^^
      ps. i tak wiem, że nikt tego nie czyta. ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka