looveangel Re: internetowe znajomości 12.11.10, 19:22 jestem w takim związku, spotkaliśmy się i jesteśmy szczęśliwi. (; jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: internetowe znajomości 12.11.10, 19:27 @amela mam taką samą sytuację. myślałam, że mówisz o mnie. xD też ponad pół roku, ja z zachodniopomorza, on z Warszawy. (; Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: internetowe znajomości 12.11.10, 19:23 Miłość nie natomiast przyjaźń tak . c; Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: internetowe znajomości 12.11.10, 19:29 y nie. ale przyjaźń to fajna sprawa : D Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: internetowe znajomości 12.11.10, 21:01 zuroczenie -tak miłość - nie co do zurocczenia to nie życzę nikomu bo później się okazuje , że mieszkacie za daleko i to nie ma sensu a uwierzcie takie coś boli tak wiem to z własnego doświadczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
panibieberovva Re: internetowe znajomości 12.11.10, 21:04 ja juz taką doznałam . bylam tak przywiązana do jednego kolesia, że jak cos palnal dla jaj to ja plakalam . oO a wracajac do pytania, to tak, jest to mozliwe . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
allie. Tak. 13.11.10, 18:47 Jest możliwa. Mój przyjaciel poznał swoją dziewczynę w internecie i byli parą przez kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: . 13.11.10, 18:49 no cóż , mówią , że tak , tylko w internecie jest wiele osób , które nie pokazują jakimi ludźmi są naprawdę i udają.Mało jest osób , które niczego nie udają.Ja albowiem nie donznałam miłości w internecie , ale mam wielu znajomych.Nie wiem jakimi ludźmi sa w rzeczywistości , ale umieją pocieszyć mnie gdy jestem w dołku i rozbawić Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: internetowe znajomości 14.11.10, 16:21 tak, niestety, sama na to cierpię/cierpiałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: internetowe znajomości 14.11.10, 16:31 moj wujek poznał moją ciocie przez internet i teraz są małożeństwem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Na to pytanie prawdziwą odpowiedź pozna ten, kto.. 15.11.10, 00:28 ... kto tak naprawdę sam się przekonał o takiej miłości.. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: internetowe znajomości 14.11.10, 22:06 Internetowa miłość?Raczej nie. W internecie każdy może być inny.Bardziej odważny. Ale znajomość to tak Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: internetowe znajomości 15.11.10, 07:15 szalonaaaa napisał(a): > myślicie, że możliwa jest miłość przez internet ? chyba sobie jaja robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: internetowe znajomości 15.11.10, 18:30 Przez internet nie istniej nawet przyjaźń , a Ty mi tu z miłością wyskakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: internetowe znajomości 15.11.10, 18:35 myślę, że nie. chyba że spotkasz się z tą osobą w realu i dalej będziecie do siebie żywić głębsze uczucia-to co innego. ale przyjaźń jest jak najbardziej możliwa i to naprawdę świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: internetowe znajomości 15.11.10, 18:36 Miłość na pewno nie bo trzeba kogoś poznać w żywe oczy żeby pokochać. Nie wiesz nawet czy cie przez internet nie okłamuje ;/ przyjaźń dla mnie też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat nie, miłość na pewno nie . 15.11.10, 18:49 ale zuaroczenie, koleżeństwo, a naweret przyjaźń - czemu nie ? czasem nasi znajomi z neta wiedza o czymś, czego nie wiedza znajomi z reala . Odpowiedz Link Zgłoś