Dodaj do ulubionych

wasze teksty z dzieciństwa .

12.11.10, 13:59
znacie jakieś ? teraz możemy się z nich śmiać , ale np. 10 lat temu to były dla nas poważne sprawy . Ja na przykład gdy miałam 3 lata , gdy ktoś mnie pytał ' czemu ? ' ja powtarzałam ' bo temu ! ' tych tekstów było wiele , a wy pamiętacie swoje ? Dzielcie się nimi z nami suspicious
Obserwuj wątek
    • miastowa. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:02
      jesteś u pani
      nie bawię się z tobą surprised
    • cotton.caandyy. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:04
      hmm... jak miałam lecieć do Włoch i byłam na lotnisku w Berlinie to jakaś niemka Stewardessa boś do mnie powiedziała,ale po niemiecku, to ja zaczęłam jej machać pięścią i coś takiego : Mów do mnie po polsku , nie po języku ! xxD Albomówiłam ciągle "dzidzia ja"! cool
      • kate__ Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:08
        ja pamiętam jak moja ciocia rozmawiała z wujkiem, ktory był w niemczech przez telefon i gdy się rozłączyła, rozpłakała się, z tęsknoty. A ja do niej podhcodzę, klepię ja po ramieniu i do niej'' Nie martw się, drugi maż też cię opuści'' xD
        • kasix_14 kate__ 12.11.10, 14:24
          hahahahhahahahahahhaha rozwaliło mnie to ! xD hahahahahhaa
        • panterowataa Re: wasze teksty z dzieciństwa . 23.06.11, 23:57
          " Zamknij oczy, otwórz buzię ;D ". Albo jak brat mnie uczył pokazywać środkowy palec, a ja ze wskazującym za nim latałam i się darłam "fataj się ;DD" tongue_out
      • yellow Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:09
        ja jak byłam mała, to lubiłam piosenkę Wilków "Baśka", znałam mniej więcej tekst na pamięć. i jak wyjeżdżałam na biwak z rodzicami i starszą siostrą i znajomymi, to zawsze urządzało się ogniska, grali na gitarach i się śpiewało. ja podchodzę do chłopaka, który grał na gitarze i się pytam "a zaśpiewamy piosenkę Baśka miała fajny biust?"
        ;D
        • szukajmnie Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 14:24
          "Mamo, dlaczego to krowa wciąga trawe?

;D
      • jenny. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 17.11.10, 20:00
        Powiem to mamie.xD lub nie pokazuj języka bo ci krowa nasika.
      • kotkaevita15 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.09.12, 20:08
        Tak to się nie bawię! xd
    • marsjanka115 x__x 12.11.10, 14:06
      zawsze jak ktoś coś do mnie powiedział to tak zęby szczerzyłam surprised
      a teksty... "powiem mamie" xd albo " no weź go walnij " to często do brata jak kuzyn przyjeżdżał xD
      • shewerewolf ` 12.11.10, 14:16
        W wieku 4 lat spojrzenie typu "Buczysz!?" xD I kłóciłam się zawsze z tatą o płytę U2. Przeklinałam też big_grin. I miałam różne śmieszne przejęzyczenia typu: "atfosmera, chyba jak mi będzie starczyć." xD
        • joejonas112 Re: ` 16.11.10, 16:50
          ja nigdy nie umiałam powiedzieć słowa laboratorium tylko mówiłam labolatolium albo jak mieliśmy kiedyś indyki to ja na nie wołałam chyba gulgulce i tak je wnerwiałam ,że mnie podobno kiedyś goniłytongue_out
    • izika8 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:07
      Jak miałam cztery latka byłam na chrzcinach kuzynki. No i wiadomo, na mszy była eucharystia. A byłam mała, i chciało mi się jeść i pić. Wydarłam się na cały głos do mamy: "MAMO! KSIĄDZ MOŻE JEŚĆ BLADE CHIPSY I POPIJA TAAKĄ WODĄ, A MI NIE DAJE!" :pp

A potem rozdawał obrazki. Poszliśmy do domu i mama mi wzięła obrazek i włożyła za szybkę obrazu. Ja się wkurzyłam i powiedziałam: "ODDAWAJ AMENA!" C:big_grinbig_grincoolbrawo
    • llena hahah 12.11.10, 14:14
      kiedyś jak byłam mała to byłam na spacerze podszedł do nas znajomy rodziny i się pyta czy się z nim przywitam a ja powiedziałam "Nie, bo ty brzydki jesteś"
      Wyobrażcie sobie miny wszystkich ;p
      • laney. Re: hahah 12.11.10, 14:24
        Jest ich dużo, ale są chyba zbyt kompromitujące. xD
      • zakochanie @Ilena 12.11.10, 17:18
        za to ja, jak bylam mała i byłam z moimi rodzicami na weselu, to pewien wujek podszedl do mnie, ukucnął i powiedział 'o jaka ty już duża jesteś' a ja poczułam od niego alkochol i go walnęłam z plaskacza w twarz. hahaha, wszyscy się z tego śmiali, buahahaha. tylko wujowi nie było do śmiechu ;o
    • collage Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:28
      koleżanki pytały 'pójdziesz ze mną do sklepu' a ja 'a kupisz mi coś?' p;
    • blackout_ gó... to obchodzi mnie! :D 12.11.10, 14:29
      Nadal jestem dzieckiem, i nadal tego używam... Nauczyłam się tego od małego Danielka.

Ah, i jeszcze: jak ktoś się pytał czy mam siano, to mówiłam że mam całą kupę u babci na strychu, ale ona nie pozwala mi go dotykac. big_grin
    • maja920 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:37
      np ktoś się mnie pyta czemu to ja bo niema dżemu xD
      albo ktoś :co ? a ja kotek sro jak ci nasro to ci do hahaha big_grin
      albo kolega mi mówi daj cukierka a ja idż do gierka bo gierek ma fabryke cukierek xDD
      a na wujka to ja zawsze lulek big_grin
      miałam jeszcze wiele swoich powiedzonek pisać by tu i pisać
      • julciak ;d 12.11.10, 14:43
        kiedyś w wszystkich świetych idę z rodzicami przez cmentarz, mama niesie doniczke, w drugiej rece pet, tata cos tam niósł no i ja taki tekst do mamy;
        - mamusiu, weź mnie na rączki!
        - nie, jak wypalę papierosa.
        - mamusiu, weź mnie na rączki.
        - jak wypalę papierosa.
        - wyrzuć tego pie**olonego papierosa i weź mnie na rączki!
        a wszyscy na cmentarzu takie gały jak ufo xD
      • green_alien Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 14:43
        Ja zawsze jak byłam mała to śpiewałam : kolano!kolano!kolano! big_grin Ale nie wiem dlaczego xD.
        No i na mojego brata mówiłam Pajem big_grin.Oj dużo tego,jakoś nie mogę sobie przypomnieć .
        • thepretty Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 16:32
          No ja jak byłam mała i szłam z mamą do sklepu to zawsze mówiłam, że chcę ofyfyszki i sapsapcie i do dziś nikt nie wie co to było xDD i tam zawsze były fajne ''ciocie'' i one do mnie co chcesz na to ja 'słonia w trampkach''!
          Albo często spacerkiem chodziliśmy do rodziny i ciocia zawsze miała bombonierki. i jak mi je dawała to ja sobie sama siadałam w kąt i jak je wszystkie albo te najlepsze cukierki zjadłam to szłam do mamy i '' teraz to już możemy iść do domu'' !
          i Wgl dużo tego było big_grin cool
    • juliaa1998 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 16:42
      ja jak byłam mała to zamiast mówić umy miętowie to mówiłam chojące
    • bobbudowniczy19 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 16:44
      Dużo,np :

Miałam 2/3 latka,jechaliśmy nad morze,ja się nagle budzę i : Kujwa!Gdzie to moze ??!!

big_grinbig_grin
    • beemazzy Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 17:18
      'nie bawię się z tobą!', 'jesteś u pani!', 'ale ci fajnie!' i takie jedno.. jak mama w przedszkolu chciała zapisać mnie na lekcje angielskiego to ja taki tekst 'mamo, ale ja nie chcę, żeby wyrwali mi język polski i przyczepili angielski!' xD.
      • nicegirl_14 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 17:20
        hahahahaha xd
        • mlecyk_mine Re: wasze teksty z dzieciństwa . 29.06.11, 10:16
          ja mówiłam na mojego brata jak był bobasem a ja miałam jakieś 3-4-5 lat: Dżoendzia, Sisi. A, i mama mówiła że śpiewałam:pircitory. itd. ;DD
    • zakochanie haha. pociąg! 12.11.10, 17:23
      o pamietam jeszcze jak byłam mała, i byłam z mamą na spacerze w parku i kiedy zobaczyłam figlujące psy rządne stosunku, ( wiadomo co robiły, prawda? ) to powiedziałam na cały głos do mamy: ' o mamo, zobacz psy się bawią w pociąg! '. boże, wszyscy się z tego śmiali, i starzy i młodzi tylko ja biedna nie wiedziałam o co chodzi xD
      o albo kiedys byliśmy u cioci na imieninach (haha) i znalazłam na stoliku gazetę, to chyba było życie na gorąco, i z racji tego, że juz umialam czytać, przeczytałam nagłowek "britney spears nie jest dziewicą?! 'a ja do wszystkich ' a co to jest dziewica?? '

brawo dla mnie ;o
      • osiek : D 12.11.10, 20:27
        ja pamiętam, że jak byłam mała na pilnik do paznokci mówiłam kliszka, na wodę mineralną, woda umieralna .
        od małego jeździłam z dziadkami nad morze i po drodze zawsze słuchaliśmy różnych kaset, i tam była taka piosenka 'skacze, skacze, skacze mi po brzuszku, skacze, skacze, skacze po pępuszku' i dalej jakiś zbereźny tekst xd i baaaaaaardzo ją lubiłam i śpiewałam potem wszystkim w przedszkolu : D babcia w końcu wyrzuciła tą kasetę....
        • kasiekk2 Re: : D 12.11.10, 21:15
          Ja mało pamiętam tych tekstów . Pamietam jak miałam 5 latek , moje dialogi z tatą .
          -Tato ja chce na ręce .
          -Na ręte ? tak szybko ?
          -Na ręce.!
          -Na jaką ręte.

i tak było za każdym razem . x D
          Może tata się ze mną tak draznił gdyż byłam za ciężka i nie chciał mnie nosić . xd
          Musze rozwikłać tą zagadkę . lol
    • panibieberovva Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 21:22
      lohohoho, bylam bardzo wulgarnym dzieckiem . xD
      gdy ktos mi dokuczał , mówilam ;
      masz w dupie?
      hahahaha, do tej pory z tego leję .big_grin
    • freeze_ Re: wasze teksty z dzieciństwa . 12.11.10, 21:29
      bardzo popularne już: nie bawię się z tobą!
      do siódmego roku mówiłam tak:
      - Mamo! Zrób mi kanapkę z mutellą. (nutellą).
      Albo:
      - Mamo! Przyjechał święty Nikołaj.
      Albo kiedyś przyjechał do mnie kuzyn i poszliśmy do pokoju rodziców. Powiedziałam do niego "Ty Paździochu!". Biedak się popłakał i poskarżył się XD
    • newborn. . 12.11.10, 21:35
      Moje stare video włączało się przyciskami "Operate>Play".
      Miałam wtedy z 4 latka i za każdym razem włączając "Muminki" powtarzałam "Opejate i piaj". xD

W ogóle na wiewiórkę mówiłam "lulula" a na cukier "tlu tlu". Nie wiem skąd się to brało. ; o
      • peacelove Re: . 13.11.10, 14:10
        Ja zawsze zamiast "spadaj" to mówiłam: "zbadaj".

Albo podlej kwiatki :p Też nie wiem skąd to smile)
        • sweet94 Re: .swoich nie pamiętam 13.11.10, 14:25
          było tak że mój starszy brat był u dziadków. moja babcia leżała i kończyła rozmowę z tatą. dotyczyła ona tego że się urodziłam. babcia mówi do mojego brata: kochanie, masz siostrzyczkę. a mój brat na to: a nie! bo braciszka! i uderzył babcię w ramię...

albo potem w domu jak płakałam to mój brat się darł: zabierzcie ją z powrotem do szpitaaallllaaaaaaa!brawobrawobrawo
    • malinka.. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 13.11.10, 14:16
      "jestes u pani" albo "nie bawie się z tobą" , "powiem mamie" cool
    • cotton.caandyy. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 13.11.10, 14:28
      Moja kumpela kiedyś na Królewnę Śnieżkę mówiła Kulimecze i np. mówiła do dziadka "włącz[na video] mi kulimeczę" ,a nikt nie wiedział o co chodzi. Albo jej brat chodził po domu i darł się "mamija" ,bo był reklama Mamby i tam mówili "... mam i ja!" i też nikt nie wiedział o co mu chodziło xD
      • amela Re: wasze teksty z dzieciństwa . 13.11.10, 22:21
        jesteś u pani , ja się tak nie bawię , powiem mamie ; d
    • mika999 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 14.11.10, 20:48
      Ja np. mówiłam zamiast hipopotam "hipo-po-po-po-po-po-po-po.... tam " to "po-po.." mogło iść do nieskończoności big_grin albo zamiast bałwan mówiłam "bałowan" big_grin a i jeszcze jedno jabłko w moim języku to "jabułko" tongue_out

ahhhh o wiele więcej tego było smile
      • candy_out Re: wasze teksty z dzieciństwa . 17.11.10, 20:22
        Jojwerek na rower mowiłam i na rebus ..jebus!Hah
    • agapi Re: wasze teksty z dzieciństwa . 17.11.10, 19:45
      byłam upierdliwym dzieckiem i często się obrażałam. zamiast ''jak nie, to nie'' mówiłam ''to nie to nie'' big_grin

zamiast sufit mówiłam ''fisiut''
    • caramel12 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 17.11.10, 19:54
      nigdy nie umiałam powiedzieć kołdra tylko jakieś kordra mówiłam ;p a w szkole z kolezankami zawsze miałam jakieś przywitanie z klaskaniem i jakimis obrotami i tekstami różnymi. Ale to było w klasach od 1-3
      • kitek14 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 20.11.10, 20:02
        ja miałam takie swoje ''przykleństwo'': Kur.wanckiego!brawo
    • chocolatex Re: wasze teksty z dzieciństwa . 20.11.10, 21:12
      Ja często powtarzałam, okey, okey. XD Koleżanka mnie nauczyła i zawsze tak mówiłam. Ha, czuje że rymuje.
    • sev muhaha . 21.11.10, 13:46
      Na piłki mówiłam ''kulu-lulu''
      Na księżyc ''ken''
      Nie wiadomo na co mówiłam ''mostel-kostel''
      I jak nie umiałam czegoś policzyć ( np. było 30 piłek ) mówiłam ''tego się nie da policzyć ''
      • roxy11 Re: muhaha . 21.11.10, 13:51
        ktoś mnie się pytał: 'Jak masz na imię?' - a ja - 'Siasia!'
        do tej pory moja siostra tak do mnie mówi : D

albo: 'Ale jesteś, wieeeeeeesz?' : P
        • geniaaa Re: muhaha . 21.11.10, 13:59
          na pytanie: czemu ? bo nie ma dżemu.
          na pytanie: co się stało ? auto muchę najechało.
          i kiedy ktoś coś przeskrobał to czasami mi się zdarzyło coś w stylu: łe e e e e.

: dd
        • pola16 Re: muhaha . 21.11.10, 14:00
          Jesteś u mojej mamy!
          Weź mu za mnie walnij. -> do tej pory zdarza mi się go używać

Więcej już nie pamiętam...
          • pola16 Re: muhaha . 21.11.10, 14:01
            A i zawsze jak widziałam krowę to krzyczałam "milka, milka!", do tej pory mam to wypomniane...
        • mickey66 Re: muhaha . 21.11.10, 14:00
          szczerze to ja nie pamiętamindifferent i szkodasad
    • nora. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 14:01
      mamo, to jest ciepe. heh.
      nie przypominam sobie nic więcej heh.
      • looveangel Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 14:13
        mam wujka Marka, ale wszyscy mówili na niego Józol / Józek on nazwiska a ja wiecznie "o wujek Ulol idzie!" big_grin
        do mojej cioci przyszła koleżanka. ciocia powiedziała, żebym otworzyła i powiedziała, że jej nie ma. poszłam otworzyć i powiedziałam "Iza(moja ciocia) kazała powiedzieć, że jej nie ma w domu" xD
        na pająka mówiłam pankąk (?) xD
        na dżdżownice - ciąńcińcie. nawet nie wiem jak tak napisać. xD
        na dziadka Zygmunta - dziadek Zymgunt
        u mojej cioci w pokoju był plakat 2Paca. a ja do mamy "patrz! tam jest Dupak!" xD
        mieszkam nad morzem i porcie jest buczek - jak jest mgła to ciągle buczy, żeby statki trafiły do portu. no i zawsze jak go widziałam to się darłam "pączek" xD
    • jb.0la Och,ja mam b.duzo,bo kiedy bylam mala to moja mama 21.11.10, 14:15
      zapisywala to w takim zeszycie big_grin I teraz to czasem czytam i sa super niektore big_grin :

Te mojego brata tongue_out :
      "Szymon bardzo szybko myśli i czasem,kiedy chce coś powiedzieć - nie nadąża. Zaczyna sie jąkać,kilka razy od początku zaczyna zdanie... W koncu mówi: "musze sobie odpocząć" "xD

"Szym wyciąga lewą rękę i mówi: "ja jestem praworęczny,bo jem tą ręką" A tata: "to ty wiesz,która to ręka?" A on: "ta jest piąta,a ta zielona" xD

Moje:
      "Ola w zabawie przewróciła Szymona i od razu ucieka,krzycząc "przepraszam" mama na to: [...] A Ola,wychylając się zza szafy: "Wszyscy mnie tylko obrażaja i krytykują to,co robię" "xD (moja mama w miejscu wielokropka cos tam gadala niewazne co,a ja uciekalam przed bratem,bo przez jakis czas,teraz juz nie,bo jesdtem od niego wyzsza, sie go balam ,bo on jest gruby i przez to silniejszy,ale juz od ok 3 lat sobie z nim radze xD no bo jak sobie poradzic z takim grubasem ? uncertain)

"Ola je kanapkę z szynką i mówi: "mamo,weź mi ten tłuszcz,mamo,weź mi tą słoninę. Mamo,szynka jest ze słonia?" Mama: "Nie,ze świnki" Ja: " A ja myślałam,że tylko słonie mają słoninę" "xD

To tylko kilka z dwoch zeszytow,ogolnie jeszcze jak bylam mala to z bratem lubielismy przeklinac xD uncertain Nie chce mi sie wiecej pisac uncertain
      • crezyyy Re: Och,ja mam b.duzo,bo kiedy bylam mala to moja 21.11.10, 14:28
        jest ich troszkę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka