Dodaj do ulubionych

Kaple z Tymbarka :P

• mary_ Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:16
      Ja mam swoje 3 ulubione : "TE 2 SŁOWA, 9 LITER", "JESTEŚ MOIM MARZENIEM" i "UZALEŻNIAM OD SZCZĘŚCIA" . smile
    • wisienka9 Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:21
      Wyjdziesz za mnie?
    • tacogokocha Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:21
      a taki mam kaprysik i buziakiem kurz z uczuc zrzuc i jak sie zakochalam to otwieram tymbarka i pisze ,,motyle w buchu'' albo mialam urodziny i wyszło wszystkiego najlepszego jeszce cos bylo ale nie pamietam
    • natka13133 Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:27
      Kiedyś w lato, było gorąco i kopiłyśmy sobie z koleżanka tymbarki. No i tak siedzimy na podwórku i ona swojego otworzyła i bierze łyka, a ja próbowałam swojego otworzyć i nic. No i ja próbuje i próbuje i nic. Ona miała ze mnie taki ubaw, ze wypluła prawie pół butelki. Gdy ona już prawie nie miała picia to mi się udało otworzyć, a na kapslu było:
      "Podziel się uśmiechem" big_grin
    • wika14 Tymbark! xD 22.11.10, 00:11
      ja teraz otworzyłam i na zakręcte jest "taniec to wolność" ;D
    • wika14 Re: Kaple z Tymbarka :P 22.11.10, 00:18
      ja teraz otworzyłam i na zakręcte jest "taniec to wolność" ;D
      i mam jeden ulubiony który dostałam od koleżanki "I love USA" cudowny jest big_grin i w ogóle to prawda tongue_out ;D
    • riki1246 hehe to ja kiedyś miałam Ciamciaramcia 22.11.10, 16:12
    • deklove Re: Kaple z Tymbarka :P 22.11.10, 16:17
      ja ostatnio miałam :
      Jesteś moim marzeniem
      Marzenia sie spełniaja
      Czyżby motylki w brzuchu
      ;]
      A co do niektorych opowiadan to troche takie zmyslonee.
      Pozdrawia Deklove ;*
    • fictive. Re: Kaple z Tymbarka :P 22.11.10, 16:18
      a ja miałam narysowaną gwiazdkę na kapslu. edycja limitowana czy co ? ;p
      • polllaa internetowy kapselek 22.11.10, 16:25
        ja już nie pamiętam ;p a znacie tego kapselka : www.kapselek.1k.pl/
    • eheehe :P 22.11.10, 16:30
      mam duuużo tych kapsli i dużo historii z nimi związanymi, ale najlepsza historia była jak mi przyjaciel otwierał tymbarka i było tam JESTEM TWÓJ, a tydzień potem już byliśmy razem i nadal jesteśmy ... c(:
      oj wgl. tymbark zawsze trafia w mój nastrój ... kiedyś stałam przed trudnym wyborem i kupiłam sobie na pocieszenie tymbarka i było MOŻE POMOŻE ... hehe . : D
    • gabrielle97 u mnie to była historia z kapslami... 22.11.10, 16:33
      miałyśmy z koleżankami fazę na różne horrory <to było w weekend głównie> a potem jak przyszłyśmy do szkoły i zaczęłyśmy rozmawiać że się teraz boimy , to na kapslu było napisane : strach to tylko myśl . ; P
    • temptation Re: Kaple z Tymbarka :P 23.11.10, 21:28
      nie pamiętam co mi najfajnijszego pisało ; ] . ale teraz mi powiedział : To TWÓJ dzień ... hmm . racja smile . dziś jest specjalny dzień serce .
      • elf97 Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 18:01
        " bosko " <3
    • delicious . 24.11.10, 18:13
      W ostatnie dni szkoły postawiłam przyjaciółce Tymbarka, na kapselku:
      Nigdy o Tobie nie zapomnę.
      Jesteśmy teraz w innych szkołach bardzo daleko i od tamtego czasu jej nie wiedziałam, ale pamiętam...
      • hilary_fanka Re: . 24.11.10, 18:34
        Pamiętam, jak na obozie chłopaki mieli taki szał, żeby cieniutkim głosem przeciągle mówić "Oł noooł". Na obiedzie optwieramy Tymbark, a tam "Oł noł!". Śmialiśmy się z tego chyba przez cały posiłek smile
    • glamour_zombie Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 18:35
      najlepszy kapsel mój to chyba :

"♥"

i

"nie bój się miłości"

mam jeszcze :

co porobimy??big_grin

ale o co kaman?

coś tu nie gra
    • miley Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 18:56
      byłam kiedyś z koleżankom w galeri handlowej i poszłyśmy do tesco po tymbarka i otwieram a tam pisze super obniżki idziemy do sklepu z ciuchami a tam super obniżki nawet do 60 procent normalnie byłam zaskoczonabig_grin
      • fuckingprinces Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 19:18
        OMG big_grinbig_grin
        Było coś takiego że moja przyjaciółka cały dzień gadała o jakiś pseudo ciachach oczywiście ją wyśmiałam i tam gadałam razem z kumeplą ze my jesteśmy feministkamitongue_outtongue_outtongue_out
        Wracam do domu i wzięłam tymbarka z lodówki wyluzwoana otwieram i patrzę na kapsel, a tam: "miłość i tak cię dopadnie wink" winkwinkwinkwink
    • juulek Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 19:22
      Trochę pokłóciłam się z przyjaciółką i kupiłam sobie tymbarka. Pisało "Aj kill ju smile"! Albo śmieszne było "Daj mi tę noc"smirksmirksmirksmirk
    • twilightfan01 Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 19:34
      moje zdarzenie: kolega kupił mi tymbarka i innym koleżankom. one sobie poszły. My poszliśmy usiąść na ławkę, on daje mi tymbarka. Otwieram, a tam pisze: ,,umówimy się ?'' spojrzałam się na kolegę, pokazałam mu to a ten takie wielkie oczy zrobiłshock. albo idziemy z paczką, śmiejemy się i pijemy tymbarki, otwieram a tam: ,,z czego rżysz?''big_grin
    • nikuchova. Re: Kaple z Tymbarka :P 24.11.10, 20:56
      "Włatcy owocuf" - nic specjalnego, ale podobał mi się c:
      • alice.... moje boskie ;DD 24.11.10, 21:03
        nie miałam raz siły, zeby go otworzyć i dałam go mojej koleżance, zeby go otworzyła, a tam napis :"Jesteście sobie przeznaczeni" ;DDD
      • juulek Re: Kaple z Tymbarka :P 27.11.10, 12:57
        Ja też miałam "Włatcy owocuf" pod Tymbarkiem z plastikowej butelki jabłko-arbuz ;p
    • rosaliee. kto pierwszy ten zdyszany. 24.11.10, 21:04
    • airplane_ mój ulubiony : 24.11.10, 21:19
      "przytulmy się tak jak kiedyś" : DD
    • rosaliee Ciamciaramcia ;D 25.11.10, 15:35
      • geniaaa . 25.11.10, 15:40
        ostatnio kiedy kupiłam tymbarka było napisane:

Buraczek : *
    • kolorowa_x Re: Kaple z Tymbarka :P 13.12.10, 13:39
      ja mam takie jak:
      nie pogadasz
      było, minęło
      no worries
      o czym teraz pomyślałeś?
      ktoś na ciebie patrzy
      wystarczy jedno słowo
      na dwoje babka orzeźwiała
      wal śmiało!
      • smiley. . . . 13.12.10, 13:49
        ` kiedyś miałam taka historyjkę. gadałam z koleżanką i ona mi zaczęła coś gadać, żebyś powiedziała jednemu kolesiowi o jednej rzeczy. ;p. na drugi dzień w tymbarku miałam 'musisz coś komuś powiedzieć' i ona mówi 'widzisz?' , taak, a potem ten koleś do nas przyszedł . dziwne.
    • pyskatagowniara Re: Kaple z Tymbarka :P 13.12.10, 14:36
      Ja kiedyś szłam z moim kolegą a on ma wielkie poczucie chumoru no i ja kupiłam tymbarka nie mogłam go otworzyć bo zerwałam te kułeczko to on się z tym męczył i wkońcu otworzył o jakiś słup na na kapslu pisało " Zacznij od nowa" a on zrobił taką mine i zamknął go i znów się zaczął męczyć xDee
    • szalony_chomik Kolekcjonuje kapsle :D 19.12.10, 14:23
      Chyba , jak byłam szczęśliwa i był napis "zamerdaj ogonkiem" cool
    • star_is_best Re: Kaple z Tymbarka :P 02.01.11, 20:28
      Masz problem ? <br />
      powiedz
      nie chcesz nie mów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka