Dodaj do ulubionych

Sklepy New Look

20.11.10, 19:14
Bardzo podobają mi się ciuchy i dodatki ze sklepów New Look. Nie wiem tylko czy przesyłają je do Polski. Może ktoś z was wie lub kupował z tego sklepu?
Obserwuj wątek
    • xooxoo Re: Sklepy New Look 20.11.10, 19:33
      wysyłają do polski, ale podobno koszt przesyłki duuuży ! chyba coś w granicach 30 zł ?
      • szprotka02 Re: Sklepy New Look 20.11.10, 20:39
        new look, o taak,zdecydowanie najlepsze sklepy
        • kawaiikimie Re: Sklepy New Look 20.11.10, 21:05
          Właśnie, dużo kasy za przesyłkę, w Złotych Tarasach jest big_grin Jedyny w Polsce. Chociaż bardzo dużo ubrań z NL jest w sh. big_grin
          • valhalla Re: Sklepy New Look 21.11.10, 01:19
            we Wrocławiu, w Renomie też mamy jeden smile
          • corba ® 21.11.10, 09:06
            Tylko? przecież otworzyli też w Galerii Mokotów.
            Byłam wczoraj w GM i był New Look. Więc taki jedyny to on nie jest ; p
    • anqaa_ Sklepy New Look . 21.11.10, 02:00
      Mi osobiście także bardzo podoba się ten sklep. Idealnie trafia w mój gust, a ceny także nie są wygórowane.

Kupowałam raz przez internet sukienkę, gdyż w sklepie były tylko ogromniaste rozmiary i za przesyłkę zapłaciłam 20 zł. Doszło w tydzień . Z zakupem było wszystko ok, żadnych pokiereszowań smile .
      W Polsce są trzy sklepy: w Renomie we Wrocławiu, w Złotych Tarasach w Warszawie oraz w Galerii Mokotów w Warszawie .
      Ja najwięcej perełek znajduję w GM, ale to już sprawa prywatna każdego smile .
      Najlepszy New Look w jakim byłam, to na Oxford Street i jeśli ktoś ma taką możliwość, to niech tam jedzie jak najprędzej! big_grin . ale nie marudźmy tongue_out . u nas też są fajne salony smile .
      Pozdrawiam smile .
    • corba ® 21.11.10, 08:28
      ja wczoraj byłam w tym sklepie.. jejciu, ale były piękne sukienki.
      myślałam , że stamtąd nie wyjdę ; pp
      ale nic nie kupiłam .. nie miałam kasy : /
      • amela . 21.11.10, 09:27
        cudne sukienki tam są . : D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka