milka33 20.11.10, 19:14 Bardzo podobają mi się ciuchy i dodatki ze sklepów New Look. Nie wiem tylko czy przesyłają je do Polski. Może ktoś z was wie lub kupował z tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Sklepy New Look 20.11.10, 19:33 wysyłają do polski, ale podobno koszt przesyłki duuuży ! chyba coś w granicach 30 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka02 Re: Sklepy New Look 20.11.10, 20:39 new look, o taak,zdecydowanie najlepsze sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Sklepy New Look 20.11.10, 21:05 Właśnie, dużo kasy za przesyłkę, w Złotych Tarasach jest Jedyny w Polsce. Chociaż bardzo dużo ubrań z NL jest w sh. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Sklepy New Look 21.11.10, 01:19 we Wrocławiu, w Renomie też mamy jeden Odpowiedz Link Zgłoś
corba ® 21.11.10, 09:06 Tylko? przecież otworzyli też w Galerii Mokotów. Byłam wczoraj w GM i był New Look. Więc taki jedyny to on nie jest ; p Odpowiedz Link Zgłoś
anqaa_ Sklepy New Look . 21.11.10, 02:00 Mi osobiście także bardzo podoba się ten sklep. Idealnie trafia w mój gust, a ceny także nie są wygórowane. Kupowałam raz przez internet sukienkę, gdyż w sklepie były tylko ogromniaste rozmiary i za przesyłkę zapłaciłam 20 zł. Doszło w tydzień . Z zakupem było wszystko ok, żadnych pokiereszowań . W Polsce są trzy sklepy: w Renomie we Wrocławiu, w Złotych Tarasach w Warszawie oraz w Galerii Mokotów w Warszawie . Ja najwięcej perełek znajduję w GM, ale to już sprawa prywatna każdego . Najlepszy New Look w jakim byłam, to na Oxford Street i jeśli ktoś ma taką możliwość, to niech tam jedzie jak najprędzej! . ale nie marudźmy . u nas też są fajne salony . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
corba ® 21.11.10, 08:28 ja wczoraj byłam w tym sklepie.. jejciu, ale były piękne sukienki. myślałam , że stamtąd nie wyjdę ; pp ale nic nie kupiłam .. nie miałam kasy : / Odpowiedz Link Zgłoś