Dodaj do ulubionych

Nietypowe hobby dziewczyn .

21.11.10, 14:29
Hej Kociaki ; *

Nie mam pojęcia czy była taki wątek, a jak był to kosz ; )

Chodzi mi o nietypowe hobby dziewczyn ; )

Np. Moim takim nietypowym hobby jest żużel < 3
Uwielbiam ten hałas gdy ruszają, gdy fani krzyczą, gdy na trubunach widać szaliki w barwach żółtych, białych i zielonych < chodzi o Falubaz >

A wy macie takie jakby nietypowe hobby dla dziewczyny.? ; )

Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi wink

big_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • malinka.. Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:34
      ; ))
      • bengliczek Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:27
        Ja ucze się breakdance. W szkole uważają że nie jest to dziewczęce.smirk
    • trufla Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:35
      Uwielbiam oglądać f1, siatkówkę, piłkę ręczną, skoki narciarskie, biatlon, łyżwiarstwo figurowe itp...
      • urszulka2691 heh..tak jak ty!!! 21.11.10, 15:07
        też jestem za falubezem a tak to ja jeszcze lubie snowboardwink
        • lauren157 hobby 21.11.10, 18:28
          Uwielbiam oglądać boks wink zwłaszcza gdy walczy Adamek ! smile Lubię też grać w Call of Duty i Medal of Honor. Bardzo lubię prace domowe zazwyczaj wykonywane przez facetów smile
          • alex02 Re: hobby 22.11.10, 18:21
            ja lubię oglądać F1 a kiedyś grałam w metin 2 i NFS Udangrand2 (czy jakoś tam)
      • lost_in_life Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 16:59
        Sport, sport, sport!
        Siatkówka - chodzę na mecze, kibicuję, gram. Kiedy nie mogę być obecna na meczach, oglądam w TV. Generalnie oglądanie zaczynam od siedzenia w fotelu, a kończę na kolanach przed telewizorem. Kiedy się wkurzę potrafię rzucać [paczką chusteczek] w telewizor. O__o
        Identycznie jest z każdym innym sportem, który kocham [piłką nożną, ręczną, F1, skokami narciarskimi itd.].
        Pamiętam, że podczas meczu Polska - Niemcy [w ręczną] krzyczałam do telewizora, aby Polacy grali. Aaaa no i Niemców wyzywałam. ^^ generalnie jak podczas każdego meczu. ; pp
        Co najdziwniejsze mój tata [jak na faceta przystało] nie jest maniakiem sportowym. Tylko ja i moja starsza siostra jesteśmy takie pokopane. ; pp
        Oprócz tego interesuję się motoryzacją [po tacie ; dd]. I gitarami elektrycznymi po drugiej starszej siostrze, która zresztą zaraziła mnie miłością do metalu. ; dd
        Aaa no i piłka nożna. Jako jedyna z niewielu dziewczyn grałam w szkolnej drużynie. Co najlepsze, na bramce. ; pp
        Ach, no i zamiast grać w jakieś takie 'normalne' gry, gram w strategiczne, wyścigi i strzelanki. ^^
        I fascynują mnie ustawki po meczach, a szczególnie kibole klubów piłkarskich. O__O
        Hmmm.... chyba powinnam iść na jakąś terapię, czy coś. ; pp
        • cudo40 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 17:40
          Deskorolka!!! Snowbord!!! Noga!!! Motory!!! Monstertrucki!!! Resling!!! (NEXUS WWE)
          winkwinkwinksmilesmilesmilesurprisedsurprised
          • rock_i_rock Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 20:11
            Lubie snowboard i UWAGA zbieram kamienie i minerały szlachetne. Mam taką pułeczkę w pokoju, na której mam swoja kolekcje i to nie małą.
      • zuzabuza21 Nietypowe hobby... 21.11.10, 17:37
        Ja kocham grać w piłkę nożną suspicious Zawsze na bramce jestem tongue_out
        • sylciaa Re: Nietypowe hobby... 21.11.10, 19:07
          ja tez zawsze stoję na bramce big_grin
      • ole3ka ... 21.11.10, 17:43
        Ja interesuję się żużlem - Tauron Azoty Tarnów
        Piłka Nożna - Manchester
        I oczywiście Formuła 1 - Robert Kubica

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • urumi123 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 07:37
        Ja niestety mam bardzo typowe hobby... rysowanie i muzyka... Jednak moja koleżanka gra na harfie i trenuje karate big_grin
    • lenisis Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:40
      żużel... ogólnie motocykle. lubie sobie posiedzieć w garażu i pogrzebać w motorze ; ) to mnie odpręża : )
      • miss_nothing Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:00
        Uwielbiam jeździć samochodem, gram na perkusji. To chyba wszystko ...
        • kawaiikimie Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 16:31
          Hm.. Uwielbiam oglądać piłkę nożną w tv, kiedyś też jeździłam na desce (skateboarding) , ale przestałam, bo nie miałam już z kim. Teraz pewnie nawet już nic nie umiem. :c
    • notcool Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:40
      haha, o ile snowboard jest nietypowy dla dziewczyny to tak big_grin
      • emilcia15 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:50
        Majsterkowanie ......Przy różnych urządzeniachbig_grin
    • piratka13 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:41
      Czy ja wiem czy to jest nie typowe . Lubię motory wyścigowe .wink
      • malinka.. Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:44
        Moim zdaniem nietypowe jak dziewcyzny lubią motory, ale mnie to nie obchodzi < 3
        • geniaaa Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:48
          Lubię również motory, z resztą mój tata ma.
          Oprócz tego oglądam mecze piłki nożnej i lubię w nią grać.
          • sylwiaboba Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:35
            JA RÓWNIEŻ LUBIĘ MOTORY I MÓJ TATA TEŻ MAM MOTOR.
            PIŁKĘNOŻNĄ TEŻ LUBIĘ ALE NIE OGLĄDAM MECZÓW [czy meczy jak to tam się pisze...]
            • i_love_mychem Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 17:16
              ja lubię skateboard
        • arriane_ Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:49
          ja lubię grać w gry,dla chłopców,i oglądać wyścigi.
    • julik Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:47
      trenuję szermierkę big_grin
      • gitara_i_glany Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:50
        nie wiem czy to takie nietypowie xdd ale jerzdze na desce i gram w pilke nozno i siatkowke
    • gwiazdka_14 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:49
      No raczej nie mam takiego :p
    • myszqa13 piłka nożna... 21.11.10, 14:50
      ...kocham grać...jedyna rzecz która mi dobrze idzie z wf-u...ohh no dobra...w siatke zła jakoś nie jestem ale nie idzie mi za dobrze...w koszykówke też dobrze gram ale jednak piłka nożna to jest to...ale jak na razie grać nie moge bo mam na nogach poparzenia II stopnia...big_grin
      • malinka.. Re: piłka nożna... 21.11.10, 14:55
        Hehe, też kiedyś grałam w noge ale zrezygnowałam, z powodu jazdy konnej wink
      • dom_998 Re: piłka nożna... 21.11.10, 15:00
        Ja też kocham grać w piłkę nożną nawet w klasie chłopaki przezywaja mnie żona boruca najbardziej lubie stać na bramce i czasami kiedy jestem na ataku to lubie wszystkich fałlować devil
        • dom_998 Re: piłka nożna... 21.11.10, 15:01
          Aaaaa i jeszcze samochody kocham przy nich majstrować mój tata ma własny warsztat więc mam dostęp wink
        • myszqa13 Re: piłka nożna... 21.11.10, 15:54
          dom_998 napisał(a):

> Ja też kocham grać w piłkę nożną nawet w klasie chłopaki przezywaja mnie żona b
          > oruca najbardziej lubie stać na bramce i czasami kiedy jestem na ataku to lubie
          > wszystkich fałlować devil
          ja tak naprawde zazzwyczaj stoje na bramce jak gramy z klasą(same dziewczyny) bo wszyscy(obie panie i wszyscy z klasy...bo mamy że dziewczyny z dwóch klas) uważają że świetnie bronie...oczywiście czasami zdarzy się że przepuszcze bramke ale staram się tego nie robić...ale kiedy nagle przed tobą jest 5 dziewczyn z przeciwnej drużyny i podają miedzy sobą piłke szybko to nie wiesz gdzie która strzeli...big_grin
      • bla_bla Re: piłka nożna... 21.11.10, 19:13
        Taaaak, piłka nożna to jest coś pięknego. Osobiście gram w drużynie, również spędzam sporo czasu przed telewizorem i oglądam mecze. W chwili obecnej nie mogę grać, gdyż jestem po operacji, ale jak tylko poczuję się lepiej od razu zakładam korki i lecę na boisko. smile
    • chocolatex Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:55
      Ja mam podobnie jak ty. Kiedy mówię, że interesują mnie crossy i motocykle to taki szok. oO Albo piłka nożna. No i jeszcze inne to tiry. Nie mówię tutaj o mnie, ale znam kilka dziewczyn które interesują się tym i chciałyby jeździć tirem.
    • magnaw18 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 14:57
      piłka nożna, ogólnie różne sporty i coś by się jeszcze wymyśliło np. samochody smirk
    • marsjanka115 x__x 21.11.10, 15:00
      nie wiem... w sumie .. AA wrestling lubię XDDDDDD
      no jak się tak leją jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaa XD
    • scarletrose Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:02
      Uwielbiam filmy, w których przez 90 minut się naparzają, ale to totalnie *__* Żadne melodramaty do mnie nie przemawiają, jak dobra akcja z Seagalem czy Stallonem big_grin

I perkusja, ile to ja bym nie dała, żeby na niej grać, eh.
    • frosting Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:02
      f1 . < 3
      • hanela. Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:38
        ja jeszcze lubie karate boks itp. uwielbiam ogldac boks i sama tez sie bije ale nie zawodowo tylko jestem typem takiego troche "dresa" ; Dbig_grin
        kocham to!!serce < 333
    • vaniney Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:08
      tak bardzo chciałabym jeździć na motorze,że szoook <3333333 strasznie mi się to podoba.i w ogóle jak dziewczyny uprawiają jakieś sporty czy sztuki walki-to też jest fajne moim zdaniem.bo niby czemu nie cconfused
      • star_is_best Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:37
        żonglerka , jazda na monocyklu
    • light Ale mnie to bawi... 21.11.10, 15:12
      ...Kiedy ludzie dzielą hobby na męskie i damskie. Przecież to szczyt głupoty. Co anormalnego jest w tym, że dziewczyna woli oglądać żużel niż komedię romantyczną? Znam wiele takich.
    • itsjustmee Falubaz! <33 21.11.10, 15:12
      Jesteś fanką Falubazu?! A myślałam, że na kotku takiej nie znajdę. ;d A więc witaj, siostro! big_grin
      Też kocham żużel. Boże słodki, Falubaz to jest całe moje życie! Ten duch walki, atmosfera na meczach, niepowtarzalni kibice, wspaniali, najlepsi na świecie zawodnicy (którzy, w odróżnieniu od niektórych jeżdżą fair play) - to właśnie jest nasz KSFZG! Niestety, na mecze jeżdżę tylko w wakacje - mimo, że urodziłam się i wychowałam w Zielonej, i tam mam rodzinę, to od niedawna mieszkam przy Poznaniu. ;/ Ale i tak kocham moich żółto-biało-zielonych i kocham to miasto, jakim jest cudowna Zielona. Mogłabym tam mieszkać do końca swojego życia i jeszcze dłużej. serce Ogólnie uwielbiam oglądać żużel, to moja jedyna miłość, pasja i hobby. Sama mam motor, swój własny, pod koniec wakacji kupiony. wink
      • itsjustmee Re: Falubaz! <33 21.11.10, 15:17
        Ogólnie moi koledzy twierdzą, że jeśli chodzi o zamiłowania, to powinnam urodzić się chłopcem. big_grin Zawsze się śmieją, bo jak zaczynam mówić o żużlu i Falubazie, to "oczy zaczynają mi się świecić" i momentalnie zaczynam odżywać. ;p I każdy nowo poznany chłopak się dziwi, że, cytuję, "taka dziewczyna jak ja interesuje się żużlem i motorami", ale lubią to. ;p
      • malinka.. Re: Falubaz! <33 21.11.10, 18:18
        Haha, tez myślałam, że jestem jedyna ;DD
        Ja jeżdże na mecze ;D
        Kocham falubazz < 3333
    • czekomaniaczka Tennis <3 21.11.10, 15:14
    • tacogokocha Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:15
      Lubię patrzec na mecze piłki noznej,zawsze siadamy z kumpela i ogladami i gadamy jacy graja ładni faceci;D heh
    • gabi_989 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:15
      Ja kocham jazdę na rolkach i deskorolce..smile lubię tez oglądać motocross...
      • eska77 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:34
        Uwielbiam grać w gry wyścigowe, zwłaszcza na playstation ^^ Uwielbiam Need for speed'a surprised wink)
        • 00zyzia00 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:50
          Ja też ;D Tylko, że gram też w wiele innych gier. np. logiczne, strategiczne, jak to chłopaki mówią "rozwalanki", symulacje. Pasjonuję się moim komputerem suspicious
    • julunia37 Re: .Wiatr jest niezbędny :) 21.11.10, 15:17
      WIndsurfingbig_grin
    • blackout_ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 21.11.10, 15:18
      KAŻDY TO POWIE
      TRZYNASTOKROTNI MISTRZOWIE!

HEJ, HEJ UNIA MISTRZ!

A tak poza tym, to uwielbiam żużel. Mój tatuś ciąga mnie na stadion tak od... 5 roku życia, więc jakbym mogła go nie kochac. serce
      Ej, ej! Teraz to już nie tak nietypowe, bo żużel zaczyna byc modny jak rock.. -,- Zresztą- żużel, rock<- idealnie do siebie pasują. Coraz więcej dziewczyn z mojej szkoły, i ogółem z otoczenia słit lovcia unie, a znają tylko Jarka Hampla.. -,- Żałośne, no nie?

Aaaa... ten zapach na stadionie- bezcenny.

• itsjustmee Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 21.11.10, 15:20
        Też nie lubię takich lasek... I masz rację - zapach na stadionie jest bezcenny. wink

Pozdrowienia od Wicemistrzów i wielkie gratulacje! big_grin
        • blackout_ Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 21.11.10, 15:24
          hah! uwielbiam normalnych fanów (nie kiboli) falubazu. big_grin
          Ostatnio nawet dostałam propozycję "wymiany szalikami"..piwo

A tak ogółem to dzięki.
          • itsjustmee Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 21.11.10, 15:37
            Wiesz, wszędzie znajdą się pseudokibice, którzy tylko rwą się do wyzywania. big_grin

I vice versa. tongue_out
          • malinka.. blackout_ 21.11.10, 18:20
            Pozdro od Falubaziaków < 33
      • ciasteczkowaa Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 21.11.10, 18:10
        też kocham żużel !! ;d
        moja jedna przyjaciółka świruje na jego punkcie, a drugiej tata był żużlowcem ;d
        znam całą rodzinę Rempałów ;D
    • bubuu Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 15:18
      moim hobby jest taniec disco - dance . wink fotografia i raczej taka normalka .. ale jestem fanką piłki nożnej , bardzoooo bordzooo lubie : )!
    • paulinn_b Moje hobby to rapowanie i mixteypowanie na keybord 21.11.10, 15:18
    • corba ® 21.11.10, 15:19
      czy ja wiem..
      hmm.. chłopcy z mojej szkoły strasznie sie dziwią jak im mówię , że uwielbiam grać na xboxie 260 w strzelaniny i wyścigi .. i że słucham takich kawałków jak oni i wgl..
      ale hobby mam normalne .. wiec nie wiem ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka