Dodaj do ulubionych

Freddie Mercury - 19 rocznia.

24.11.10, 19:28
Zakładam ten wątek , bo dziś przypada 19 rocznica śmierci Freddiego. crying
Wspaniały artysta , genialne występy na żywo. Mnóstwo publiczności , wspaniałe piosenki. O mądrych słowach , które niosły ze sobą przesłanie. Tam w niebie jest Ci na pewno lepiej.
R.I.P Spoczywaj w pokoju Freddie.... [*]

Jeśli powtórzyłam wątek to przepraszam , wiecie co robić.
Obserwuj wątek
    • miki_jackson Droga michaelko! 24.11.10, 19:37
      Siemka.
      Oczywiście bardzo cierpię w ten dzień i jest mi trudno i mam prośbę-lepiej nie zakładaj tutaj takich wątków.Kotek jest przystosowany do Justinka i Miley-Sriley.Nie rozumieją takich geniuszy.Oczywiście niewszyscy, ale lepiej napisz to na profilu, czy dodaj zdjęcie, bo tutaj liczy się tylko Biber sciana
      Takie nastolatki uncertainKiedyś zrozumieją...może
    • michaelka Re: miki_jackson 24.11.10, 19:48
      Chyba tylko my pamiętamy o tej rocznicy. A szkoda. Myślałam , że będzie choć parę osób. A tu... cóż przeliczyłam się .
      kiss
      • miki_jackson michaelka 24.11.10, 19:59
        Ależ przestań! Pamiętają o tym miliardy fanów w tyluuu krajach!
        Nie możemy tak myśleć tylko dlatego, że ten portal to niestety portal dla fanów Justina.
    • katsuumi_17 Re: Freddie Mercury - 19 rocznia. 24.11.10, 20:01
      Rany, to już tak dawno.
    • pyska017 Re: Freddie Mercury - 19 rocznia. 28.11.10, 15:04
      Z wielkimi przeprosinami dla założyciela wątku oznajmiam, że pamiętałam i było mi bardzo trudno. Lecz jak to często bywa nie spostrzegłam tego wątku, więc 24 listopada nic nie napisałam sad Zobaczyłam tylko wątki o Bimberku i pseudo Disneyowskich gwiazdeczkach... A o Freddie'm nic... sad Jeszcze raz przepraszam!
      Co do ogólnego mojego spostrzeżenia dużo fanów Michael'a staje się fanami Freddiego jak Wy i ja... A to bardzo dobrze, że pamiętamy o legendach!
      Pozdrawiam!
    • marsjanka115 x__x 28.11.10, 15:13
      przepraszam nie zauważyłam tego wątku.
      zgadzam się z miki_jackson.
      nie wiem czemu nie zauważyłam u ciebie jego zdjęcia crying nie pokazało mi się w ostatnio dodanych przez znajomych. sciana

cóż powiedzieć.. zapamiętamy go na zawsze serce
      • wiki3113 Re: x__x 01.12.10, 19:47
        Ja też nie zauważyłam tego wątku więc piszę dopiero teraz.Nie mówcie ,że tylko wy o nim pamiętacie ,bo pamięta o nim mnóstwo fanów.On był geniuszem i nic tego nie zmieni.
    • temptation Re: Freddie Mercury - 19 rocznia. 04.12.10, 11:22
      Yyy a kim on był ? bo szczerze to ja nawet nie wiem kto to ; o .
      • miki_jackson temptation- 04.12.10, 16:20
        Zapoznaj się z prawdziwą muzyką -_-
      • marsjanka115 x__x 04.12.10, 16:27
        @temptation.. hmmm tylko legenda rocka tongue_out
        sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka