nick_jonas_jb Re: Tu przecież nie o to chodzi !!! 28.11.10, 16:51 Ta pierwsza trójka to była z głosowania SMS a Sabina w nie była w tej trójce. Jury sie bardzo widać Sabina podobała (bardziej od Kamila Bednarka) i dostała tą kasę na kształcenie sie i wgl... Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 28.11.10, 17:02 byłam mega zła jak to zobaczyłam. no sorry, ale ta jeszka się nawet do półfinału nie dostała. gdyby nie to, że Marion Loska zrezygnował nie wystąpiłaby w finale! Dla mnie i tak Kamil wygrał. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: ave. 04.12.10, 22:15 luudzie ;| on dostal nagrode jasne? po prostu magda wygrala i dostala 300 tysiecy, a kamil mial drugie miejsce przeciez nie? no i dostal 100 tys a apart ufundowalo nagode swojemu 'idolowi' ktory sie im najbardziej podobal i byla to sabina. po prostu dodatkowa nagroda kaamil Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 04.12.10, 22:27 Ciekawe komu musiała zrobić dobrze, żeby dostać tę kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 04.12.10, 22:39 Kamil Bednarek raczej nie będzie reklamował im reklamowała biżuterię i dlatego dostała nagrodę bo była najładniejsza. Chociaż mi się osobiście nie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 04.12.10, 22:42 co za skandal xd Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Gdybyście czytały to byście nie powtarzały... 04.12.10, 22:52 Już Jane_ w pierwszej odpowiedzi powiedziała czemu tak, ale po co czytać?! Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Tu 05.12.10, 16:05 Apartowi się spodobała i pewnie żeby reklamę zrobiła . Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 05.12.10, 15:54 Mam racje to nie jest sprawiedliwe . No ale cóż na tym świecie nie ma sprawiedliwości . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angie_croft Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 05.12.10, 18:18 Na pytanie bezpośrednio nie odpowiem, bo większość się już wypowiedziała na temat. Moja odpowiedź z całkiem innej bajki. Moim zdaniem tak się rzucacie o te nagrody i wyzywacie wszystkich innych, bo kochacie się w tym Bednarku nie z powodu muzyki, głosu itp., ale dlatego, że się wam podoba z wyglądu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 05.12.10, 18:29 O TAK ! a ta mała wygrała nieuczciwie ! były kłopoty z esami ! mają liczyć głosy jeszcze raz ! i dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 05.12.10, 18:38 bo to była nagroda sponsorowana przez Apart, zupełnie niezależna od wyborów jury i sms-ów. też wolałabym, żeby Kamil coś dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 05.12.10, 18:44 ktos ją wybrał, jakaś firma czy cos;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Wyjaśnijcie mi coś, bo nie wiem o co kaman 05.12.10, 18:57 Sabina J. bardzo ładnie śpiewa. Te 100,00 zł to nie była nagroda za drugie miejsce. Każdy mógł ją zostać. Padło na Sabinę. Aaaa.. Jeśli chodzi o Kamila B. to właśnie on powinien wygrać cały program. Fakt.. Madzia ma śliczny głos ale nie godny głównej nagrody. Kamil jak dla mnie zwyciężył !! Codziennie słucham jego piosenek.. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś