Dodaj do ulubionych

buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślicie?:)

30.11.10, 13:01
www.deezee.pl/obuwie_damskie/kozaki/kozaki_mukluki_futerko_lbo-1728_black.html
Co myślicie o tych butach? smile
Marzą mi się jakieś na wysokim obcasie na zimę... Ale nie jestem pewna co do tego futerka uncertain
No i nigdy nie kupowałam jeszcze butów przez internet xD A w tym roku chyba będę musiała bo nigdzie nie ma ładnych sad
Wszystkich się teraz pytam co myślą o tych butach bo nadal nie mogę się zdecydować czy kupić xD
Obserwuj wątek
    • anahi_loveyou Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 13:08
      mi się nie podobają. ale to twój wybór i ty w tym będziesz chodzić . wink

• not_fun Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 20:55
        brzydkie moim zdaniem smile
    • alexrusso Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 13:09
      może i fajne ale ja bym ich nie założyłam
    • renooo17 Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 16:32
    • tostusiowa są okropne 30.11.10, 17:33
      Poza tym... przy pierwszym zamarznięciu chodnika (czyli jak na chodniku będzie lód), wywalisz się w nich i rozbijesz głowę. Amen.
      • renooo17 Re: są okropne 30.11.10, 17:35
        radze sobie z takimi przeszkodami jak lód. to że ty nie potrafisz chodzić w szpilkach nie znaczy że każda kobieta też.
    • renooo17 Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 18:46
      .
      • jonatte_ Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 18:48
        Na obcasie w zimę? Nie radzę. Co do wyglądu tych butów, nie są w moim guście.
    • koniara8 No nie bardzo :( 30.11.10, 18:51
      Osobiście bym takich butów nie założyła... Ale skoro ci się podabają... Są dosyć oryginalne.
    • yzz. . 30.11.10, 18:51
      I będziesz chodzić na takich obcasach przy trzydziestu centymetrach śniegu? Powodzenia.
      • anja_ Re: buty na zimę. 30.11.10, 18:58
        Wyglądają fajnie, ale czy aby napewno nie przemakają? no i obcas. Rozumiem, że umiesz chodzić na wysokim, ale moim zdaniem na zimę to raczej albo na koturnie albo płaskie : -) są ładne x dd
    • fano__x boje się ich? O,O 30.11.10, 18:54
      • kawaiikimie Re: boje się ich? O,O 30.11.10, 20:52
        Mi się nie podobają, sorry, ale dla mnie takie buty wyglądają, jakby pies gwałcij nogę. Przez te futerko, zresztą ten obcass..
    • serduchowo Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 18:56
      bez obrazy ale dziwne jakies sa..... może i się utrzymasz w nich jak masz 20 lat, ale nie są zbytnio ładne.... sad

tylko bez obrazy tongue_out
    • scarletrose Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 18:56
      Obcasy na zimę - okej, ale stabilne obcasy, a nie szpilki. Na lodzie tak czy siak łatwo o upadek.
    • xnamex Re: ohyda..... 30.11.10, 19:01
    • nicealex222 Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 19:01
      fajne
      • nicealex222 Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 19:04
        moze i fajne ale zamarznie chodnik i się wywrucisz nie radze
      • hilary_fanka Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 19:04
        Myślę, że zabiłabym się w czyms takim. Nie za wsyoki ten obcas?
    • crezyyy jak dla mnie super. xD X3 ;] 30.11.10, 19:03
      • szprotka02 -,- 30.11.10, 19:05
        no powodzenia, nie dosc że buty jakies dziwne, to powodzenia, idź sobie po śliskiej drodze i złam noge w 20 miejscach.
    • kiwi Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 19:05
      ja pier.dolę. co to w ogóle jest? O.O
    • linda Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 19:06
      Ostatnio moja mama wyjęła buty z szafy , które nosiła jako panięka. Znalazłą też futro i ubrała sobie te buty razem z futrem. Miałyśmy polew. Pierwsze co było to ; idź tak do sklepu , ale nie mów , że jesteś moją mamą. Pozdrówka <33
    • keiraa Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 19:22
      nie za wyskoki ten obcas?! a poza tym przez internet nie radze kupować może sie okażę ze bedą za małe za duże ,niewygodne itd
      i nie mów ze nie ma ładnych bo w wielu sklepach są fajne trzeba po prosu poszukac a nie iśc na łatwiznę
    • izuunia55 Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 20:57
      mi się podobająbig_grin
      sama bym takie kupiła gdybym miała bliżej do szkołysmile
    • ruddy. szczerze? koszmarne. ;> 30.11.10, 20:58
      w życiu bym takich nie kupiła, szczerze mówiąc. ; o w sumie moja opinia nie jest obiektywna, bo sama mam oficerki. i takie mi się zupełnie nie podobają.

ale to buty dla Ciebie, a nie dla nas. i to Ty będziesz w nich chodzić, a nie my.
    • love.rock.girl Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 20:58
      phi nawet na płaskiej podeszwie idzie się wywalić, wiesz..?sciana

ale całkiem ładne
    • vampirediaries Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 20:59
      Chcesz se dziewczyno nogi połamać !!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!! Masz ty równo pod sufitem ?!? Jak tak to prosze bradzo ....
    • werka197 Tu 30.11.10, 21:01
      Widzialam wiele roznych butow na obcasie bardzo stylkowych i fajnych ale ty mi przypominaja buty pani o lekkich obyczajach
    • emilka11 Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 21:03
      Mi się nie podobają, ale ja na Twoim miejscu nie sugerowałabym się opinią innych wink
      Gdybym była na Twoim miejscu (i by mi się podobały) to bym je kupiła bez zastanowienia ;pp smile
    • ta_anka Re: buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 21:06
      Mi się podobają, jeśłi tobie też to polecam smile
    • koralowa buty na zimę (futrzaste na obcasie) co myślic 30.11.10, 21:12
      może i są ciepłe, ale nie radziłabym chodzić w nich w śnieżycę, łatwo się przewrócić i wgl. są takie jakieś hm, jak by to nazwać.... nie w moim stylu. o ! ,ale jeżeli tobie się podobają [co jest najważniejsze] to nie widzę żadnych przeszkód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka