Dodaj do ulubionych

dziewczyna

05.12.10, 09:44
Poznałem pewną dziewczynę ... Myśle że się jej podobam ... Ona mi również ... Po paru rozmowach na gg zaproponowałem spotkanie , poszliśmy do parku , lecz Ona była bardzo zamknięta i jakoś nie kleiła się rozmowa z czasem coraz bardziej się otwierała ale zabrakło nam tematów ... dobrze że wtedy dołączyliśmy do 2 znajomych par bo nie wiem o czym byśmy dalej gadali . Naprawdę mi się podoba, jest bardzo fascynująca , lecz jak tak dalej pójdzie to nie wiem ... Co mam zrobić ? Dacie jakieś tematy ? Co zrobić żeby sie otwarła ?
Obserwuj wątek
    • letty Tu tu tutaj!!! 05.12.10, 09:57
      Musi ci zaufać !
      Tematy niewiem może o muzyce jki typ muzyki słucha o idolach .....

• ixxprincessxxi gadaj o zainteresowaniach :P 05.12.10, 10:00
        • bojsgerlka nom 08.12.10, 20:03
          hm ..najlepiej o wszystkim i o niczym, takie głupoty i wgl.. ja się po takim czymś zawsze rozkręcambig_grin
        • collins dziewczyny są nieśmiałe. 11.12.10, 20:00
          i potrzebują czasu (:
      • bfmvfan TU! 05.12.10, 14:13
        letty napisał(a):

> Musi ci zaufać !
        > Tematy niewiem może o muzyce jki typ muzyki słucha o idolach .....
        >

DOKŁADNIE!! Ja z kolegami potrafię o muzie gadać non stop , po prostu .. masakra ! xd Gorzej, jeśli laska słucha Biebera, a Ty , np. Metallicy - tu mamy problem, no bo co? Będziesz ją nawracał ?
        Niee ! big_grin

Ja, zawsze jak nie ma tematów do gadki, zadaję przeróżne pytania - LUDZIE UWIELBIAJĄ O SOBIE GADAĆ !!! Czy ma laska rodzeństwo , jaki kolor najbardziej lubi, jakie kwiaty, porę roku... Człowiek zada kilka takich pytań, (a jeśli rozmówca jest gadułą) zaraz pozna rozmówcę doskonale! smile

Zawsze się coś znajdzie smile Zazdroszczę lasencji <Ciebie, rzecz jasna> i trzymam za Was kciuki ! ;***

pozderko
        • dagmarka1998 Re: TU! 10.12.10, 09:19
          bfmvfan napisał(a):

> letty napisał(a):
          >
          > > Musi ci zaufać !
          > > Tematy niewiem może o muzyce jki typ muzyki słucha o idolach .....
          > >
          >
          > DOKŁADNIE!! Ja z kolegami potrafię o muzie gadać non stop , po prostu .. masakr
          > a ! xd Gorzej, jeśli laska słucha Biebera, a Ty , np. Metallicy - tu mamy prob
          > lem, no bo co? Będziesz ją nawracał ?
          > Niee ! big_grin
          >
          > Ja, zawsze jak nie ma tematów do gadki, zadaję przeróżne pytania - LUDZIE
          > UWIELBIAJĄ O SOBIE GADAĆ
          !!! Czy ma laska rodzeństwo , jaki kolor najbardz
          > iej lubi, jakie kwiaty, porę roku... Człowiek zada kilka takich pytań, (a jeśli
          > rozmówca jest gadułą) zaraz pozna rozmówcę doskonale! smile
          >
          > Zawsze się coś znajdzie smile Zazdroszczę lasencji <Ciebie, rzecz jasna>
          > i trzymam za Was kciuki ! ;***
          >
          > pozderko

^^^To jest dobre ^^
          gadaj o wszystkim co ci przyjdzie na myślsmile big_grin
          i ja też jej zazdroszczebig_grin
          powodzenia
    • oliiviia NBA 05.12.10, 10:08
      lubisz koszykówkę, nie? : D

co do tematu- sorry nie wiem jak ci pomóc.
    • nba12 Re: dziewczyna 05.12.10, 14:02
      Ona rysuje , jeździ na desce , gra w tenisa no wszystko super ale ja znam się tylko na snowboardzie big_grin no i nba ;P
      • mary_ Re: dziewczyna 05.12.10, 14:12
        Gadaj o niej, pytaj ją o wszystko co cię ciekawi. Dziewczyny na ogół lubią mówić o sobie. Może zaproponuj coś w stylu prawda czy wyzwanie i będziecie zadawać sobie różne pytania. wink Może macie jakieś wspólne zainteresowania?
      • eminem535 Re: dziewczyna 05.12.10, 14:16
        To może pojdzcie razem na kort tenisowy ?? smile
    • sailor_venus Re: dziewczyna 05.12.10, 14:18
      Skoro jest fascynująca, to nie powinno wam zabraknąć tematów do rozmów...
    • kamilkaaa Re: dziewczyna 05.12.10, 14:25
      Poproś żeby ci swoje rysunki i triki na desce pokazała. Zaproponuj wspólna grę w tenisa
      • alexrusso Re: dziewczyna 05.12.10, 16:28
        może popisz ze mną ja nie zaproponuje spotkania hah
        taki żarcik

a co do tematu porozmawiajcie o jakiś zainteresowaniach . wink

powodzenia !
        • orginalna Re: dziewczyna 05.12.10, 19:07
          Zagrajcie w prawdę - procent !
    • mary_ Re: dziewczyna 05.12.10, 19:14
      hahahaha, dopiero teraz zauważyłam, że napisałeś "otwarła". xD Rozwaliłeś mnie. <3
      • szprotka02 buuu 06.12.10, 18:03
        zapros ją do haupy, tam zawsze jest co robic
    • ilusion95 dziewczyna 07.12.10, 19:37
      otworzyła a nie otwarła. ;/

jak Ci zaufa i dojdzie do wniosku, że coś Was łączy to zmieni swoje podejście do Twojej osoby, zacznie traktować Cię jak przyjaciela. Myślę, że jak Ty zaczniesz rozmawiać z Nią o swoich drobnych "problemach" to ona też zrozumie, iż może się otworzyć przy Tobie.
      powodzenia..
      • hilary_fanka Re: dziewczyna 07.12.10, 19:40
        Cóż, chyba jako dziewczyna powinnam umieć Ci coś doradzić, ale problem polega na tym, że chyba najlepiej nie znam się na relacjach międzyludzkich. Myślę, że nie powinieneś się poddawać. Dowiedz się czegoś o niej i wykorzystaj to w rozmowie.
    • bbika weź kluczyk :-D 07.12.10, 19:52
      a na serio to pogadaj z nią o niej, może ona zada jakieś pytania o Tobie ?wtedy gadaj o sobie, nie jakieś tam : nie ma o czym. odpowiedz na pytania ale bez przesady. Bądź zaciekawiony historią jaką opowiada nawet jeśli jest o jakiejś starej ciotce która znalazła telefon w zamrażarce...
      może lubi dowcipy ? zapyaj ją ;p lub jeśli już wiesz, to jej jakieś ciekawe opowiedz. Tylko wiesz... nie że facet/baba wchodzi do windy a tam... schody czy jakieś na tarasie siedzi babcia i dziadek . babcia w kapciach czy coś indifferent
      może lubi coś o czym ty wiesz dużo ? a może coś ją nauczysz ? możliwość też że on Ciebie nauczy jazdy na desce

może pomogłam big_grin a przynajmniej mam taką nadzieję tongue_out
      i węź i się nie poddawaj kiss powodzenia cool

_____
      choinka wesołych santa
    • kasiulqa Re: dziewczyna 09.12.10, 21:28
      Jeśli bardziej ja poznasz na pewno się otworzy smile
    • kropeczka23 Re: dziewczyna 09.12.10, 21:56
      ZAPROŚ JĄ NA RANDKĘ Tylko idźcie w jakieś inne miejsce. A o czym macie gadać??
      hmm.. np."szkoła, muzyka, gwiazdy, itp." Pomyśl o czym dziewczyna chciałaby pogadać i do dzieła! ;]
      POWODZENIA!! ;P
      • ada5423 Re: dziewczyna 22.04.11, 15:15
        Wiesz przed każdą randką należy się odpowiednio przygotować, między innym przygotowując zestaw neutralnych tematów do rozmów, więcej możesz o tym przeczytać tutaj www.sexotron.pl/artykuly/90-10-zasad-na-udana-pierwsza-randke.html
    • pyskatagowniara Re: dziewczyna 09.12.10, 22:02
      Chętnie bym ci pomogła , ale nie mam pojęcia . Musisz ją czymś rozbawić i rozruszać xDee
    • hiaa Re: dziewczyna 10.12.10, 09:32
      Może porozmawiaj z nią o tym , że ona ci się podoba i , że masz nadzieję , że ty jej też . A jak się boisz to żałóż sobie drugie gg i sie wypytaj ;x .
      • decode Re: dziewczyna 11.12.10, 08:00
        wiesz co? te fajne dziewczyny właśnie takie są, serio.
        o nie warto zawsze walczyć.
        to, że jest cicha oznacza tylko jedno -> też jej się podobasz i to bardzo. boi się, że zrobi z siebie idiotke czy coś, lub że powie coś nie tak.

daj jej czas a wszystko się ułoży. musicie częściej się spotykać.

powodzenia!

decode c;
        • olusia... Re: dziewczyna 11.12.10, 11:56
          O 'niej' może powie ci cos więcej o sobie i wg
          • oscarro_11 Re: dziewczyna 11.12.10, 15:15
            a ja myślałam ze dziewczyny mają taki problem ;d
    • oscarro_11 Re: dziewczyna 11.12.10, 15:15
      "Dacie jakieś tematy ? Co zrobić żeby sie otwarła ?"

OTWORZYŁA!

• autre Re: dziewczyna 11.12.10, 20:20
        moim zdaniem, nawet jeśli nie jest nieśmiała, tylko stała się zamknięta przy Tobie i w ogóle, to oznaka, że na serio się jej podobasz. też bym siedziała cicho w towarzystwie - sam na sam - z chłopakiem który działa na mnie w szczególny sposób, bo bym nie chciała wtedy zrobić z siebie kretynki. w momenci gdy otwieram usta, boję się, że będę przynudzać albo stracę panowanie nad swoim językiem. nie w takim sensie ;p na Twoim miejscu umówiłambym się na drugie spotkanie i zaczęłabym zadawać pytania. no wiesz, żeby poznać ją lepiej. według mnie bez sensu jest tworzyć z kimś parę, kto nie wie nawet jaki jest mój ulubiony kolor, ulubiony film, znienawidzeni aktorzy itd. a jeśli już próbowałeś iść tą samą metodą, to po prostu powiedz jej szczerze. Że Ci się podoba, ale czujesz się nieswojo, gdy podczas rozmowy praktycznie ty prowadzisz ze sobą monolog. czy coś.

w każdym razie
        powodzenia. ;*big_grin
    • szalony_chomik Wow,chłopak na kotku xd 11.12.10, 20:11
      Daj jej kwiaty .santachoinkaprezent
      • uchiha Wow... a myślałam że tu samę dziewczyny są...;D 12.12.10, 15:23
        Zaskoczyłeś mnie;p

No więc... Nie chcę być niemiła ale jak ludzie są sobie przeznaczeni to zawsze znajda temat do rozmowy...

PS. Tylko sobie nie myśl że jestem jakąś przemądrzałą dziewczyną, która g*wno wie o życiu...;D po prostu nie wiem co ci doradzić...;p
    • seneka4 Re: dziewczyna 11.12.10, 20:28
      Gadaj o czymkolwiek nawet o głupotach. Jak będzie Wam się dobrze gadało to dobry materiał na dziewczynę dla Cb. Jeśli nie musisz sobie ją odpuścić ,bo nie ma sensu miłość bez wspólnych tematów - to żebyście się dobrze dogadywali jest najważniejsze.
      • mweezy . 12.12.10, 14:35
        Kiedy będziesz z nią rozmawiał, wciągnij ją w dany temat, pytaj o jej zdanie, żartuj. Musicie się po prostu lepiej poznać. Zapewne ją onieśmielasz, a ona boi się zbłaźnić przed tobą.
    • shewerewolf ` 12.12.10, 15:16
      E... Muzyka? Moda? Motoryzacja? Sport? Moda?
    • izoolka Re: dziewczyna 14.12.10, 22:17
      nie zniechęcaj sie stary wink ona jest widocznie nieśmiała i potrzebuje czasu. jeżeli jesteś otwarty to musisz przejąć inicjatywe. powiedz jej że chciałbyś sie o niej czegoś dowiedzieć albo niech Ci opowie o sobie jakie ma zainteresowania itd.
    • zigii Re: dziewczyna 16.12.10, 10:36
      Boże, jak ja nie rozumiem rozmów na gg, kiedy możesz się spotkać.
      I czy to w ogóle jest fajne? Chcesz poznać dziewczynę- lepiej nie zagaduj do niej na gg czy skype, tylko normalnie, w rzeczywistości, np. w szkole. Czy to takie trudne? Jeżeli tak, to sądzę, że to nie ma sensu. Na gg wszystko jest 'łatwiejsze'.

Możesz rozmawiać o wszystkim, dosłownie. Co w szkole, jakie jest jej ulubione danie, co leci w kinie fajnego, czy oglądała ostatnio ten fajny program w tv, cokolwiek. Potem rozmowa już dalej pójdzie, sama się sklei.
      Chyba że dziewczyna to totalne zło i ogranicza się do odpowiedzu typu 'tak', 'nie' lub 'nie wiem'.

Powodzenia. c;
    • ghastly Re: dziewczyna 17.12.10, 06:52
      Potrzeba czasu. Myślę, że wszystko wam się ułoży wink
    • agussxd Re: dziewczyna 24.12.10, 22:44
      Nie naciskaj na nią .. bądź delikatny. Musi się czuć przy Tobie bezpieczna!; D
      • pudel Re: dziewczyna 24.12.10, 22:54
        gdzieś wyzej pisałeś że ona lubi snowboard
        więc:
        1.nawijaj o tym
        2.daj jej o tym gadać
        3.poznaj ją
        (np. jakie zespoły itp. lubi . tylko tak jak @bfmvfan napisała: ''jak ona słucha biebera a ty metallicy to chyba nie będziesz jej nawracał'' albo coś w tym stylu. pisałam z pamięci big_grin)
        4.musisz pokazać że jesteś ciekawą osobą tongue_out zaintryguj ją xd
        5.nie naciskaj na nią i bądź delikatny

jak to czytasz to masz pozdrowienia
    • zbieramchmury Re: dziewczyna 24.12.10, 22:54
      opowiedz jej coś o sobie, zapytaj, co jej się śniło, co dostała na święta, jak jej minęły, co robi na sylwestra, o filmach, książkach itp. c;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka