Dodaj do ulubionych

Jedzenie Psow W Chinach :( :/

08.12.10, 22:32
A wiec co sadzicie o jedzeniu psow?
Ja rozumiem ze my jemy inne zweirzeta itp. ale my ich nie traktujemy zle przed smiercia. Niee gotujemy ich na zywca i nie obieramy ze skory na zywca itp. sad

Na tym video zobaczcie jak sa tam traktowane biednee psy sad i Proszee podpiszciee petycje ktora jest pod filmikiem. Trzeba swoje imie napisac nazwisko i email smile

www.ptroa.co.il/petition/
Obserwuj wątek
    • ferro Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 08.12.10, 22:36
      Oni tam ie jedzą tych psów tak często...
      Bo juz nie ma ich na ulicach...
      Dzieci jedzą nawet szczury, tak samo w korei.
      Ja oczywiscie jestem przeciwna jedzeniu psow ale oni tam padają z głodu.
      • asia.xx Alee Te Traktowanie :( 08.12.10, 22:40
        Tak ale chyba nie sadze ze ogladalas ten filmik. Jakby tylko jedli (tez bym byla przeciwna) ale to jzu by bylo lepiej ale jak oni tam je traktujaa sad
    • linda Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 08.12.10, 22:39
      Traktujemy je tak samo. Świnie przed zabiciem się porządnie ubija bo ludzie mówią , że jest lepszy smalec ;//. Wszędzie się jada zwierzęta i wszędzie są one traktowane tak samo. To , że je tak katujemy to sprawa rzesądów. To nie ludzie a podludzia bez jakich kolwiek morałów to robią. Zabijamy je tak samo nażywca jak i oni !
      • linda Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 08.12.10, 22:41
        przesądów * jest dużo informacji o ty , więc gdybyś chciała to byś znalazła.
        • linda Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 08.12.10, 22:44
          forum.photoblog.pl/index/topic/tid/1421
      • asia.xx Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 08.12.10, 22:42
        Moze I Tak Z Tym Ze Na Zywca Ale Nie Sa Kopane Bite Przedszymywane ww bardzo malych klatkach itp. A jak sa to przynajmniej nie legalnie .
    • asia.xx Ok Rozumiem Ze Traktujemy Podobnie 08.12.10, 22:43
      Chociaz moim zdaniem owiele lepiej .Ale okejj nie chodzi o psy a ni o Vhiny . To rzeby POmoc WSZYSTKIM Zwierzakom Podpiszcie Petycje
      • linda Re: Ok Rozumiem Ze Traktujemy Podobnie 08.12.10, 22:50
        Petycja nic ci nie da. Oglądałam program o zabijaniu zwierząt w Polsce. Od lat zabijano je brutalnie.... Zwierzęta cierpiały a ludzie interweniowali o pomoc dla nich. Nie udało się. To , że zwierzęta zabijają prądem to nie prawda ! Oni je paraliżują aby się nie wyrywały. Wciskają ludziom kit..... i nigdy nie przestaną. Już mówiłam ..... Wszystkie zwierzęta są katowane przed , że tak powiem przerobieniem na rzarcie. I wszyscy ludzie jedzący mięso się do tego przyczyniają. Nie tylko ja to wiem. Jest dużo akich ludzi mówiących o tych rzeczach. W chinach jedzą psy a u nas jedzą świniee !! Nic nie zaradzisz...
        • asia.xx Dla Lindy.x 08.12.10, 22:53
          Dla mnie jedzenie swini jest bardziej ludzkie.

Alee pozatym nie moze zle traktuja ale nie brutalniee!
          Pozatym nielegalnie i nie wszyscy. W Chinach tak jest prawie zawsze sad

A jak ludize beda mowili tak jak ty 'to nie dziala' to jasne ze nie bedzie dzialalo sad
    • kotek.bieberka do ferro 08.12.10, 22:55
      A ja mam daleko i głęboko w DUPIE że oni umierają z głodu !. oni wgl powinni umrzeć za te krzywdy co robią tym biedaczkom ; ((

I tak !
      Przyznaje sie !, życze komuś źle, a tym skośnookim to życze nawet śmierci i żeby sie ugotowali w piekle !sciana
      • asia.xx kotek. bieberka 08.12.10, 22:57
        Whahey wink Dzielimy zdanie widze smile
        • linda Re: kotek. bieberka 08.12.10, 23:01
          Ale ja podpisuję tą petycję ! Tylko nie wierzę aby to coś dało.... noo coo / jakiś durny papierek internetowy niby ma coś zmienić ? bleee tongue_out
          • linda Re: kotek. bieberka 08.12.10, 23:03
            to znaczy to blee to chodziło o to , że niee xd tak mi się jakoś napisało. i przypadkiem nie myśl , że chodziło o mięso xd smile bez mięsa nie ma nieba w gębie wink
            • asia.xx Re: kotek. bieberka 08.12.10, 23:04
              Wiem Ja tez nie ejstem pewna czy to cos wogole da. ale czmeu nie probowac.? smile
              • limka Re: kotek. bieberka 09.12.10, 06:35
                To jest straszne. Kocham psy i nawet nie zamierzam oglądać tego filmiku. Nie wytrzymałabym.
      • katsuumi_17 Kotekbieberka! Przeczytaj! 09.12.10, 15:47
        To, że Chińczycy robią coś, co nie jest zgodne z twoimi przekonaniami to nie znaczy, że wszyscy Skośnoocy robią to samo. Chińczycy to tylko jedna narodowość z wielu, które są rasy żółtej. W twojej wypowiedzi ewidentnie widać rasizm.

Co do tematu.
        Ja jestem przeciwna takiemu traktowaniu zwierząt. To, że jedzą psy jest elementem ich kultury/ żywienia- podobnie, jak my jemy wieprzowinę, wołowinę, mięso z owcy, drób itp. Jednak katowanie ich jest ogromną przesadą.
        • kotek.bieberka Re: Kotekbieberka! Przeczytaj! 11.12.10, 00:36
          No ok . Tylko że znęcanie sie nad zwierzętami jest nielegalne na całym świecie !

Więc jakie oni mają prawo ?

I sorry ale nie jestem rasistką, po prostu nie toleruje tego kiedy ktoś krzywdzi zwierzęta...
    • miki124 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 09.12.10, 07:40
      sorrrry ja bylam w chinach i jak widzialam tam zadnych psow nie jedli wiec jej nie podpisze
    • emilka11 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 09.12.10, 07:44
      Wiem jak to wygląda niestety. Oglądałam juz tyle filmów o takich formach bestialstwa ;//
      Dzięki temu też zobaczyłam co się dzieje i jak to wygląda (np. w rzeźniach) i dlatego nie jesm mięsa .. wink
      A co do jedzenia psów to mam ochotę, żeby oni wszyscy tak w tych głupich Chinach poumierali z głodu i wycieńczenia. I proszę - niech się męczą. Im nie szkoda zwierząt ?! Mi nie szkoda tych psychicznych ludzi ! ;// sciana
    • plombrng_mary Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 09.12.10, 15:57
      jak dla mnie to okropne bo ja wychowałam się z moim psem i już go nam ukradli a Chińczycy nie powinni jeść zwierzaków
    • swett... Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 09.12.10, 16:29
      masz racje,gdy zobaczyłam ten filmik zrobiło mi się smutnosad czemu oni męczą tak te zwierzęta ??!!!???!!!!crying
    • julita980 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 10.12.10, 15:44
      nienawidze tego kraju jesto okropne
      • dzydzia.xd bozee , dlaczego takie cuda sie dzieja ; / 10.12.10, 16:46
        poryczalam sie przy tym .
        oczywiscie ze podpisze . ! mam nadzieje ze to cos da .
        jak można tak traktować zwierzaki ? żywcem z nich skórę zdzierać .
        zycze tym katom , zeby doznali czegos 100 razy gorszego !!
        • kotek.bieberka Re: bozee , dlaczego takie cuda sie dzieja ; / 11.12.10, 00:39
          Ja jak zawsze oglądam takie filmiki czy nawet czytam o czymś takim to łzy mi ciekną strumieniami !, a jak to czytam to po prostu rzygać mi sie chce, czuje wstręt i obrzydzenie do tych ludzi... . Ja chyba jednak przejde na ten zajebany wegetarianizm . Bo jak już napisałam wcześniej znęcanie się nad zwierzętami jest NIELEGALNE ! na całym świecie . Co oni ku... nie moge se wziąść kury i ją zjeść ?sciana
    • kontrastowa Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 11.12.10, 10:02
      wszędzie są traktowane tak samo .. Ja nawet nie obejrzałam tego filmiku, zaraz bym sie poryczala ..

okropne, co te zwierzęta ludziom zrobiły ? crying
    • monik4 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 11.12.10, 10:08
      Powinno być tam zabronione xd
    • szalony_chomik tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.10, 10:12
      pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ to też petycja tylko dotycząca Korei . Ale oni też jedzą psy!
    • cookie18 o jezu ... 11.12.10, 10:26
      oni są popie...ni , aż zaczęłam ryczeć . A ten pies którego obdarli ze skóry jeszcze żył -,-
      aż serce boli ; /
    • elusha_21 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 11.12.10, 10:34
      Napisałam , dobrze że dałaś taki wątek bo nie wiedziałam że takie rzeczy dzieją się w Chinach ...
      • beeth22 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 11.12.10, 10:44
        ja tego nie rozumiem. jak tak mozna? przepraszam bardzo ale w polsce jemy mieso ze zwierzat ale watpie zeby jaka kolwiek kura lub swinia przezywala takie tortury jak te biedne psy w chinach. takze nie piszcie ze w polsce tez tak robimy ze zwierzetami bo to jest nieprawda. smile
        • diamond_girl12 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 12.12.10, 16:29
          Nie mam nic do ich ,,nawyków'' żywieniowych (bo dla nich może być okropne to co my jemy), ale obdzieranie ich ze skóry i torturowanie to przesada.

Szkoda mi tych psów crying .
    • sylwka001 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 12.12.10, 16:39
      jak to zobaczyłam , to po prostu się popłakałam . Kurvaa przecież to nielegalne . !!!! sciana
    • azi1002 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 12.12.10, 16:39
      To, że na jednym filmiku pokazywane są maltretowane i cierpiące psy, nie znaczy, że praktyka gotowania psów żywcem jest popularna.
      Ja tam się nie znam...
      Ale stwierdzanie, że w europejskich rzeźniach zwierzęta są traktowane humanitarnie - to przesada.
      Usprawiedliwiasz ludzi z Europy, bo żyjesz na tym kontynencie i nie chcesz dopuścić do swojej świadomości faktu, że zwierzę, które trafia na Twój stół... pardon: szynka, kotlet... nieźle się wycierpiało przed śmiercią.
    • gwiazdka_14 Re: Jedzenie Psow W Chinach :( :/ 12.12.10, 16:40
      Biedne zwierzęta.. nie tylko psy ale i koty, żółwie i wszystko! Ciekawa jestem jak oni by się czóli gdyby ich tak skrobali ze skóry crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka