Dodaj do ulubionych

Czy akceptujecie siebie?

11.12.10, 13:02
No właśnie, jak jest u Was? Myślicie, że jesteście ładne, zgrabne czy przeciwnie? Ja mam czasem takie dni, że czasem myślę, że wyglądam ładnie, że mam ładną buzię, heh, a czasem, że jestem gruba i siedzę zła na siebie przed lustrem. Różnie mam. A Wy? smile
Obserwuj wątek
    • elizabeth_ Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 13:05
      każdy tak ma.

ja na co dzień raczej nie zwracam uwagi na swój wygląd, ale są takie dni, kiedy chciałabym zaszyć się w domu i nikomu nie pokazywać, bo czuję, że wszyscy się ze mnie śmieją.
      • hellokiciara Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 13:11
        myślę czasem , mam ładną twarz , przyjdą takie dni gdzie mówię , że mam ohydną twarz . jestem niska i to w moim ciele najbardziej nie toleruję !
    • miastowa. Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 13:46
      myślę czasem , mam ładną twarz , przyjdą takie dni gdzie mówię , że mam ohydną twarz . jestem niska i to w moim ciele najbardziej nie toleruję !

ja też mój wzrost mnie wkurza porażka, ale mam nadzieję że jeszcze trochę urosnę .
      • majson Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 15:35
        tak jak każda z was jednego dnia myślę jeju jaka jestem piękna a drugiego fuuu ale jestem spaszona! hahahha no ale ogólnie tak zazwyczaj myślę sobie mam piękne to i tam to ale czegoś tam innego nie lubię.
    • mweezy . 11.12.10, 15:46
      Staram się ignorować swoje wady, których nie da się zmienić, te które da się zmienić, próbuję zmieniać na lepsze, a zalety... Cóż, trudno mi je zauważyć, ale się staram. Na prawdę się staram. Myślę, że coraz lepiej mi to wychodzi.
    • olciaaa03 Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:09
      nie niestety nie sad nie moge ze sobą już wytrzymać ;/
    • pauu26 Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:13
      akceptuje swoje wady
    • moniaa95 Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:14
      Raczej nie . ale nie pokazje tego ludziom i wlge tak jak inne zakopleksione dziewczyny ;D raczej mam wyj.ebane na wszystko xD ;D
    • avril1028 Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:15
      mam tak samo jak ty ; ))
    • lulalolu Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:25
      raczej sie akcpetuje. uwazam ze jestem ladna, szczupla, na brak zainteresowania tez nie narzekam XD mowie to po prostu szczerze. wiem ze nie jestem cudem swiata. mam dni kiedy sie czyje brzydka i wgl. moim najwiekszym kompleksem dotyczacym urody jest lekki dolek w bodprodku. w sensie taki jakby podwojny podrbódek ale malo widoczny
    • madalena Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:30
      nie zawsze.
    • princessm Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:31
      Nikt nie jest idealny. Akceptuje siebie i nie mam z tym problemów. Opinie innych są dla mnie nieważne...
    • crazy_music Mam to samo! ;) 11.12.10, 16:37
    • meggi_13 Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 16:40
      tez tak mam. ale jak robię sobie zdjęcia to już mi przechodzi mówienie że jestem 'ładna' -.- na 80% swoich zdjęć wyglądam strasznie -.-
    • shewerewolf ` 11.12.10, 16:40
      No, wyglądam jak człowiek.
    • kusy505 hmmm 11.12.10, 17:06
      Zawsze jestem zadowolona z mojego wyglądu. Nie myślcie sobie że jestem zakochana w sobie, o NIE. po prostu podobam się sobie i nie chce niczego zmieniać. Mam ładną figure, chociaż moja twarz jest za słodka co mnie czasem doprowadza do furii, ale ogólnie jest OK. xD piwo
    • smola Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 17:11
      Szczerze?
      Nie...
      Uważam że jestem gruba i brzydka ;/ Że mam strasznie brzydką twarz, a rzadko, ale są takie dni jak mam ładną fryzurę uważam że nawet nawet jestem ładna ...
      A czasami jestem kompletnie załamana i wtedy nawet płaczę przed lustrem.... Ale to się rzadko zdarza big_grin
    • czekoo. Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 17:18
      Ja też mam różnie . Czasem mi się wydaje , że jestem ochydna , a czasami nawet podoba mi się jak się ubrałam , jak wglądam , jakie mam włosy xD
    • crazzygirl123 Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 17:19
      wiesz mamy tak samo tylko że ja mam tak na codzień ..;P
    • coca. Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 17:25
      tak jak każda dziewczyna mam w sobie coś co bym chciała zmienić, ale też są rzeczy które w stu procentach akceptuje i podobają mi się ; D .

choinka
    • slodkiporanek Re: Czy akceptujecie siebie? 11.12.10, 17:29
      To jest takie skomplikowane, że nie chce mi się tego tłumaczyć.
      Ale w gruncie rzeczy jestem samokrytyczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka