Dodaj do ulubionych

Koleżanka.

12.12.10, 18:02
Mam koleżankę która jest bardzo fajna ale nie wiem czemu mnie okłamuje. Raz podłożyła się jako koleś ze szkoły i pisała do mnie na gg jako on. Mówi takie głupoty że chodzi z chłopakiem który podoba się mojej przyjaciółce. Ona nie jest za ładna i wiem od kumpli że on się z niej śmieje... Ciągle gada takie głupoty żeby być w moich oczach lepsza... Koleżanki powiedziały mi że mam jej nie ufać..
Ja raz z nią gadałam o tym czemu mnie kłamie to ciągle się wypierała że nigdy mnie nie okłamała... uncertain
Ja już nie wiem o co jej chodzi... Proszę może wy mi pomożecie...smile

Z góry dziękuję ; *
Obserwuj wątek
    • werona112 Re: Koleżanka. 12.12.10, 18:09
      no więc, na ja Twoim miejscu powiedziałabym jej że jest dziwna i że nie moge się z nia kolegować confused
      no bo jak Cie okłamuje to nie ma sensu uncertain

Powodzenia, werona112.
    • katsuumi_17 Re: Koleżanka. 12.12.10, 20:10
      Koleżanka to nie przyjaciółka, jestem pewna, że wiele koleżanek może ściemniać. Robią to, by imponować ludziom.
      • jonas1139 Re: Koleżanka. 12.12.10, 20:16
        widać ze nie za dobra kolezanka ..
    • misiaczek29 Re: Koleżanka. 12.12.10, 20:17
      ja nie wiem co w niej jest fajnego...ale może się myle. nie wiem, ale moim zdaniem nie możesz jej ufać...
    • cally Re: Koleżanka. 13.12.10, 08:47
      Wiesz, everybody lies, nie... Jest tylko koleżanką, nie przyjaciółką, więc nie ma się co cackać, mówisz jej prosto z mostu, że wiesz, że kłamie i nie ma Ci wciskać kitu że nie, ma przestać albo do widzenia.
    • selenka65 Re: Koleżanka. 13.12.10, 08:53
      też tak mam tylko z jedną z przyjaciółek...
    • princeskaa Re: Koleżanka. 13.12.10, 19:51
      ` Najzwyczajniej olej ją , nie wież jej historie . ;d

Niech se gada , może woli zyć w świecie swojej fantazji ?

;ddd
    • lolisia_xdd Re: Koleżanka. 13.12.10, 20:02
      skoro kłamie to chyba nie jest bardzo fajna?
    • alexa10 Re: Koleżanka. 13.12.10, 20:03
      ja mam dokładnie tak samo! mam koleżanke z którą zadaje sie dlatego, bo nie mam z kim innym(tzn. mam innych ale ja pójda to zostaje sama) i mojej siostrze bliźniaczce podoba sie taki jeden ze szkoły i ona zmyślała, że sie na nią gapił i że mówił że jest ładna i pokazywał ją kumplowi , że jak siadła na korytarzy bo była smutna(ona robi zawsze taaaaakie cyrki o byle co że masakra) to że on do niej podszedł i powiedział co sie stało..i wgl takie głupoty, a po tem jak zaczełam ją obrażac, pisząc jej te wszystkie rzeczy że wygadała to że mojej siostrze sie on podoba i powiedziała o nim koleżankom(a to miała byc tajemnica) to mówiła że nie kłamie, ale wczesniej kłuciłyśmy sie o to samo kilka razy i dałam jej ostatnią szanse, ale ona nadal gada głupoty jak narazie staram sie to ignorowac ale długo nie wytrzymam;/ przed tem jej nie ustępowałam i stawiałam stanowczo na swoim, bo WIEDZIAŁAM ŻE ONA KŁAMIE aż w końcu poskutkowało i sie przyznała, więc ty też sprubuj zrobic tak koleżance że napisz jej że wiesz ze cie oklamuje i że inni sie z nij smieją to może zrozumie...
    • izoolka Re: Koleżanka. 14.12.10, 21:46
      Jakaś dziwna jest..ile ona lat ma ? zachowuje sie jak dziecko..powiedz jej że jak myśli że przez kłamstwo zapunktuje w Twoich oczach to sie myli. I powiedz jej że od rzetelnych źródeł wiesz że ona kłamie jak nie wiem co..powiedz że jak nie przestanie to skończy sie wasze koleżeństwo.
      • olusia... Re: Koleżanka. 14.12.10, 21:50
        Jeżeli kłamie nie jest warta przyjaźni. Powinnas z nią szczerze porozmawiać..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka