Dodaj do ulubionych

Chłopak...

14.12.10, 20:54
hej dziewczyny,
mam mały problem ide z pewnym bardzo fajnym chłopakiem na studniówke który bardzo mi sie podoba chciałabym mu to wyznać ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić boje sie że może mnie odwzajemnia tego samego
może macie jakies wskazówki jak postepowac w takiej sytuacji??
POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • magdalenaa Re: Chłopak... 14.12.10, 21:03
      Skoro cię zaprosił na studniówkę to chyba mu się podobasz wink
      Powiedz mu co czujesz ! serce
      • scarrlet Najpierw sprawdź czy on coś do Ciebie czuje to 14.12.10, 22:29
        przynajmniej się nie zbłaźnisz jakby co. Jest kilka trików by się o tym przekonać, a ty jesteś w bardzo komfortowej sytuacji bo spędzisz z nim cały wieczór. smile Obserwuj w jaki sposób na Ciebie patrzy, jeśli powiększają mu sie źrenice, to znaczy ze mu sie podobasz, jeśli baaardzo mu sie powiększają kiedy sie tobie przygląda na bank jest w tobie zakochany. Zaobserwuj też jaki dystens miedzy sobą utrzymujecie, czy obejmuje Cię do zdjęć, i czy gdzy będziecie razem tańczyć , zbliża sie do Ciebie. Jeśli tak to amsz problem z głowy, bo być może to on pierwszy wuzna ci uczucie. A jeśli jest nieśmiały to spokojnie ty możesz mu o tym powiedzieć. A i jeszcze jedno. koledzy na pewno bedą sie pytać go czy jesteś jego dziewczyną , obserwój jego reakcję wtedy. Życzę powodzenia.
        Proszę zagłosuj smile Klikaj i pomóż świątecznemu aniołkowi
    • savannah95 Re: Chłopak... 14.12.10, 22:32
      Po prostu mu to powiedz jak nie to nie pogodzisz się z przegrana i po strachu a nic nie powiedziec i umierac potem i rozmyślac a co by było gdyby nie ma sensu wierz mi powodzeniakiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka