Dodaj do ulubionych

uśmiech.. problem!

15.12.10, 17:05
Hej! mam poważny problem... jak się uśmiecham to ten uśmiech jest nie pełny i warga przysłania mi trochę zębów, nie wiem czy to wina ust czy też mojego uzębienia, ale z tego co wiem to raczej mam dobre zęby.. bynajmniej nie miała nigdy z nimi problemu! .. właśnie przez to rzadko kiedy sie uśmiecham ;< pomocy !!
Obserwuj wątek
    • majson Re: uśmiech.. problem! 15.12.10, 18:11
      postaraj się sama przed lustrem poćwiczyć uśmiech z którym będzie ci do twarzy jak tak wręcz prawie codziennie ćwiczyłam i uśmiecham się o wiele ładniej big_grin Wiadomo że jeśli nas coś bardzo rozśmieszy to nie wyglądamy niekiedy pięknie ale jeśli chcemy zrobić słodki delikatny uśmiech to warto go samemu w domu sobie poprawić
      • flo.. Re: uśmiech.. problem! 15.12.10, 19:17
        yy , nie doradzam na takie tematy bo się nie znam , ale nie ukrywam, że mój usmiech też nie jest ładny. Po prostu mam tzw. ' dołeczki ' i tego nie lubię. Tyle, że tego nie da się zmienić .
    • julita980 Re: uśmiech.. problem! 15.12.10, 19:23
      ja gdybym sie usmiechla z zebami to wygladalabym na czrownice
    • emosusie Re: uśmiech.. problem! 15.12.10, 20:35
      może uśmiechaj się bez pokazywania zębów i ja też nie lubie sie uśmiechać więc uśmiecham się lekko czasem pokaże ząbki ale nie dużosmilesmilesmilesmile
    • dagmarka1998 uśmiech.. problem! 15.12.10, 20:38
      mój uśmiech też nie jest ładny ale się tym nie przejmuje ty też nie powinnaś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka