Dodaj do ulubionych

Zwolnienie - W-F

• linda Re: Zwolnienie - W-F 03.01.11, 11:59
      Wydaje mi się , że to zależy od lekarza . Jak jest jakiś spoko to da ci zwolnienie , ale na pewno nie na cały rok. To nie może być takie proste. Powiedz mamie , że masz taką sytuacje i może razem coś wymyślicie. Jednak to też zależy od tego jakie podejście do sportu ma twoja mama. Mogłaby mówić ci , że ruch jest waży itp itd. Wtedy ty mogłabyś zaproponować codzienne bieganie pod blokiem/ domem. Oczywiście nie z mamą , ale sama czy z koleżankami. Jakieś ćwiczenia domowe , baseny itp. Choć ja na twoim miejscu bałabym się poruszyć ten temat przy mamie co by nie wybiła mi go z głowy już na poczekaniu. Nie wiem jaka jest twoja mama uncertain Jesteś w niekomfortowej sytuacji , ale wiem co czujesz smile

Sama nienawidzę wf-u wink Co lekcję się na mnie drą...
      • soulik. Re: Zwolnienie - W-F 03.01.11, 12:49
        Nie wiem jak Ci pomóc..
        Ja mam zwolnienie od tamtego roku ,Znaczy od drugiego semestru. Najpierw miałam na astmę. W tym roku [szkolnym] mam na kręgosłup..

W każdym razie nawet jak dostaniesz zwolnienie ,To i tak się kiedyś wyda że kłamałaś. xDD.
        • candys Re: Zwolnienie - W-F 03.01.11, 13:07
          Ja co pół roku dostaję od endokrynologa.
          Mam chorą tarczyce i moja lekarka powiedziała mi, że to może mnie upoważnić do niećwiczenia na w-f.
          Osobiście bardzo się cieszę, że mam to zwolnienie bo nienawidzę tego przedmiotu ; //
          Niestety nie wiem jak Ci pomóc, łączę się z Tobą w cierpieniu bo wiem jakie to straszne..
          No, ale szkoła to szkoła, więc nic nie poradzisz.
    • blondzia Mam ten sam problem. 11.03.11, 22:16
      Też chcę coś zrobić zmyślić,żeby mieć zwolnienie do końca roku ale nie wiem co też nienawidzę WFcrying
    • rikki Re: Zwolnienie - W-F 11.03.11, 22:21
      czemu Wy tak nie lubicie w-fu ?
    • olcissia_1998 Re: Zwolnienie - W-F 12.03.11, 08:48
      Zanim zacznij symulować- pomyśl. Rodzice mogą Ci uwierzyć, że coś złego ci się stało i zaczną panikować. Zawiozą Ciebie do szpitala, lekarz zrobi badanie i na jaw wyjdzie udawanie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka