patimari22 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 08:52 27(bez rodziny) 24(bez rodziny) Nie 34 Wygląd Tak Tak Hot n Cold True Frend 2 Osoby Nie Nie Nie Tak Nie Odpowiedz Link Zgłoś
iksdexd1 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 09:03 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? mało ich było xD to musiał być ktoś bardzo ważny... 2. Ile osób całowałaś/eś? ha ha ha xDD trudno zliczyć, ale tak ' szczerze ', z miłości, to tylko jedną 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? niee. XD 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? hmmm... 3 xDDDDDDDDDDDDDDD 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? oczy, zdecydowanie 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? ooooo taaaaaak xDDDD 7. Wierzysz w przeznaczenie? niekoniecznie xD 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? nie ma pojęcia xD może 30 stm - 'This is war '.? xDDDDDDDD 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? nie mam takiej 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? około 4, ale jak się uprę to i 10 xDD próbowaliśmy i jakoś się udało xDD 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? niee. 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nieee i nie mam zamiaru 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? aż tak bardzo, to nie xDD 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? niee. jak juz kogoś mam, to staram się być wierna xD 15. Udawałaś/eś orgazm? oO nieee. xDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 31.12.10, 14:54 1.Dużoo ich.<3 2.Czy to ważne.?;P 3.Tak w usta. 4.4. 5.Oczy.<3 6.Tak.<3 7.Tak. 8.Nie ma takiej. 9.Trochę ich jest.;d 10.zmieszczą się tylko 3,ale wzięłabym chyba jakieś 6.;d 11.tak 12.nie 13.nie 14.nie 15.nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 31.12.10, 15:03 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? nie 2. Ile osób całowałaś/eś? żadnego 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? nie 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? z żadnym 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? że jest chłopakiem xd 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? taak 7. Wierzysz w przeznaczenie? nie 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? żadna 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? dużo takich jest 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? nie chce mi sie liczyć ale rodzina i przyjaciele 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? nie 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? nie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: 15 innych pytań. ^^ --> 31.12.10, 15:13 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Wielu osobom. ; )) 2. Ile osób całowałaś/eś? jej.. dużo? XD 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? o.O Mamę w policzek.? xd 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? nie wiem. nie liczyłam. ? XD 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Ogółem.. czy jest miły itd. 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Yhm. <3 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tak. : ) 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Nie znam takiej. ; d 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Nickelback- Far Away. <3333333 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Dwie? XD 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Raz. ? xD 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie. ;3 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Myślę, że tak. <3 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie.. ; ) 15. Udawałaś/eś orgazm? o.O hahahhaha. NIE. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kuksik Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 14:59 1. Nie pamiętam... 2. Rodzina się liczy..? 3. Mama xdd Przyjaciółka.. 4. 1 lub 2 5. Głupota i brzydota 6. No... Może troszkę ; ) 7. Czasami... Choc coraz mniej... 8. Wiem, że głupie, ale na serio...: Hannah Montana : Większośc piosenek z "Forever" 9. J.w 10. ??? (: o) ok. 2. Razem ze mną xdd 11. Za kuzynem... xdd Tak, to niee 12. Nie... Ale on by chciał xdd 13. Noo, może.? 14. Nieee 15. Nieee Fajny Pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
dominique. Re: haha :D 05.01.11, 16:20 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? -eee... wielu hahah ale kilku też w sensie, że jest moim najlepszym przyjacielem i go kocham ;d 2. Ile osób całowałaś/eś? - 1. 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - w poliko haha ;d 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - ojj.. 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? - twarz, szczególnie usta haha a później oczy xd 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? - w moim pluszowym misiu haha a tak to nie xd 7. Wierzysz w przeznaczenie? - haha czasami xd 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - boys - szalona hahahahaha żartuje xd nie wiem xd 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - nie mam takiej. 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? - 4 ? xd 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? - no chyba hahaha 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? - no. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? - niee xd 15. Udawałaś/eś orgazm? - hahahahahhaahhahhahahahahahahahhahahahahahhhhahahahahaha. nie xd zajeeee.biste pytania gratuluje pomysłu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 05.01.11, 16:29 1. no np. mamie , tacie. :d jeny , nie pamiętam.lol. 2. :# 3. o matko , nie! 4. nie byłam jeszcze na rzadnej randce. -_- 5. chyba kolor włosów. :d 6. nie. 7.tak na 50%. 8. hm. hm. hm. nie wiem. 9. bat for lashes - let's get lost. 10. jeden - czyli ja. no , co ? jak ktoś chce ze mną spać to ma pewne , że się nie wyśpi. :p 11. nie. 12. nie , chyba nie. 13. nie. 14. nie. 15. yyy , nie. -_- Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 17:11 1. często to mówie przyjaciółkom, kiedyś mówiłam mojemu chłopakowi. 2. jedną. mojego chłopaka. 3. w policzek. 4. łał, nie wiem, z 10? 5 .oczy,oczy,oczy,ah. 6. no niestety. 7. to zależy. 8. lose myself eminema hahahhaha nie no, żartuje, może, hm, 'best of bouth world' hanny montany hahaha, kolejny żart :d nie wieeeeem! 9. 'za jeden uśmiech Twój' i 'nigdy nie odchodź' 10. dwie 11. dalej to robie. 12. nie, ale na spotkaniu tak. w sumie to logiczne. 13. tak. 14. nie. 15. ee, nie. :d Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga202 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 17:28 Heh fajne pytanka 1. Chyba z milion razy bo i chłopakom i koleżankom 2. Osób hm... 6 3. Tak 4. Yy chyba 3 lub 4 5. Zawsze włosy ah... 6. No jasne mam cało0m liste osób 7. Wierze 8. Piosenki Lady Gagi ale szcegulnie Lady GaGa - Bad Romance 9. Within Temptation - Utopia 10. Dwuch 11. No jasne 12. Tak 13. Tak ale wszystko się rozbadło teraz mam tą osobę w swojej idolce 14. Nie ale marzyłam o innych 15. Nie hihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
kochhaniex3 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 20:58 1. tak na poważnie , Niewielu . 2. ziroł xD 3. nie xd 4. ziroł 5. occzyy *__* 6. może 7. tak 8. Duck Sauce - Barbra Streisand , hahahah nie no żartuje XD 9. Coldplay-The Scientist 10. tyyylko ja 11. raczej nie 12. nie ! 13. raczej nie ... jeśli chodzi o chłopaka. 14. nie 15. XD ... Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy ... 05.01.11, 21:08 1.A liczy się rodzina i przyjaciółki?Bo chłopakowi to żadnemu... 2.Z rodziny to prawie wszystkich tak w policzek,a chłopaka to żadnego 3.Nie 4.Z żadną 5.Nie wiem,jakoś nic nie przychodzi mi do głowy...Nie patrzę na wygląd tylko na charakter 6.Nie 7.Tak,chociaż wierzę,że można je także zmienić 8.My Immortal zdecydowanie! 9.Ta sama co wyżej 10.Yyy,w jakimś kontekście jest to pytanie?Moje łóżko jest 2-osobowe,ale zawsze śpię sama 11.Nie 12.Nie 13.Tak,ale nie chodzi o chłopaka 14.Nie 15.Yyy,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 21:17 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? - wieelu osobom 2. Ile osób całowałaś/eś? - wcale xD 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - w policzek, tylko i wyłącznie :p 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - z żadną. 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? - buty! 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? - tak. 7. Wierzysz w przeznaczenie? - tak. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - Muse - Undisclosed Desires. 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - Muse - Undisclosed Desires. 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? - jedna xD 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? - taak. 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? - nie : ) 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? - tak. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? - tak 15. Udawałaś/eś orgazm? - nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
adusia97 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 21:17 1.Żadnej 2.Jedną 3.Nie 4.Z jedną 5.Oczy 6.Nie 7.Nie 8.Sama nie wiem 9.Też nie wiem 10.Dwie 11.Tak 12.Tak 13.Tak 14.Nie 15.Nie Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 21:27 1. Mamie , tacie ogólnie rodzinie . 2. ani jednej 3. nie 4. nie byłam 5. buty 6. tak 7. tak 8. hmm ... 9. hmm ... x2 10. dwie 11. NIE !!! 12. nie 13. nie 14. nie 15. nie Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 21:27 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Oprócz rodziny? Nikomu. 2. Ile osób całowałaś/eś? Oprócz rodziny? Zero. 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? nie. 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0. 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Yy? Zależy. 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? W sumie to chwilowo nie. 7. Wierzysz w przeznaczenie? Zależy. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Lemontree, Hello, Everybody Hurts 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Hello 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Jedna. 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Niee 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? nie 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 no to teraz ja! xd 05.01.11, 21:39 1. żadnej xd 2. jedną 3. nie 4. jak miałam 10 lat kolega zaprosił mnie na lody do pobliskiego spożywczaka. xd 5. włosy 6. głupi ma szczęście,więc nie. ;p 7. tak. raczej tak. szczególnie w filmach. ;d 8. nie wiem. 9. żadna. 10. jedna,czyli ja. xd 11. nie. xd 12. na wacie cukrowej. xd 13. nie jestem w stanie oddać życia za nikogo. 14. nie. xd 15. spie...j! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.01.11, 21:50 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? - oprocz tym z rodzinie to szczerz mowiac nikomu 2. Ile osób całowałaś/eś? tych z rodziny w policzek 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? mame babcie a;e wtekze w policzek 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? nie pamietam 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? wyglad 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? tak 7. Wierzysz w przeznaczenie? tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? duzo ich jest m.in Patrycja Markowska ,,swiat sie pomylil" i ewa farna ,,ewakuacja" 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? rihanna i eminem ,, Love the way you lie" 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? 2 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? niestety tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? tak 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? chyba nie pomijajac rodzinke 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? ja jeszcze nie te rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mrahmrah_ ;d. 06.01.11, 17:22 1. ale powiedziałam? jednej. 2. : * 3. w policzek też się liczy? 4. 5. buty. 6. mmm. : * 7. nie. 8. jest pare takich piosenek. 9. ptp - moja kobieta i jeszcze pare ich piosenek. 10. dwie. w trójkę nie próbowaliśmy];->. 11. nie. 12. niestety tak. 13. no coment. 14. nie. 15. codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: 15 innych pytań. ^^ --> 06.01.11, 22:35 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? - ok 10 2. Ile osób całowałaś/eś? - zależy w jaki sposób.. 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - niestety nie w usta 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - em.. pamiętam tylko jedną 'prawdziwą randkę' 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? - chyba wzrost, no i włosy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? - w kimś sławnym owszem, ale tak to nie 7. Wierzysz w przeznaczenie? - nie 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - żadna, albo wszystkie, ale jeśli mam powiedzieć o jednej to niech to będzie Bon Jovi - "It's my life" (taka życiowa ścieżka) 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - hmm.. chyba nie ma takiej piosenki 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? - 3 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? - tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? - nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? - tak 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? - nie 15. Udawałaś/eś orgazm? - nie, nie udawałam Odpowiedz Link Zgłoś
natala0900 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 11.06.11, 09:51 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? 5 (rodzina). 2. Ile osób całowałaś/eś? W policzek rodzinę. Nie wiem ile razy. Duużo. 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Tak. Z rodziny. 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0. 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Charakter. 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Nie. 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tak. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Żadna. 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? ,,Zakręć mnie". 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? 1. 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Tak. 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie. 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Nie. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Nie. 15. Udawałaś/eś orgazm? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: 15 innych pytań. ^^ --> 11.06.11, 22:45 1. dwóm. 2. 15-20. 3. tak. 4. nie chodzę na randki. 5. oczy. 6. tak. 7. tak. 8. jest ich zbyt dużo. 9. w/w 10. 3-4 11. tak. 12. tak. 13. tak. 14. tak. 15. nie, w łóżku nie oszukuję Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 11.06.11, 23:01 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? - Z 2 - 3 2. Ile osób całowałaś/eś? - 1 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - NIE! Cyba, że mamę... 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - Eee, w ogóle nie byłam 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? - Poczucie humoru 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? - Nieee 7. Wierzysz w przeznaczenie? - Taak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - Grell Sutcliffe - Shinku 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - The GazettE - Reila 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? - Jedna... 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? - Nieee 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? - NIE! 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? - Tak... 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? - Nie 15. Udawałaś/eś orgazm? A co to za pytanie?! NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: 15 innych pytań. ^^ --> 11.06.11, 23:10 1. dwóm. 2. nie wiem. 3. tak. 4. czterema? 5. różnie. 6. ta... 7. nie. 8. Lenny Kravitz - I'll be waiting. 9. Peja - KC. 10. yy...co? xd 11. nie. 12. tak. 13. bosz, jestem dzieckiem ;o 14. nie. 15. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 16.06.11, 16:51 1. zero ; pp 2. trzy 3. nie xdd 4. ; pp 5. oczy 6. te pytanie zostawię bez odpowiedzi xdd ; opp 7. tak 8. `Pretending` z Glee 9. ta powyższa xd 10. zero! 11. taa, przez 15 sekund xddd 12. nie 13. jeszcze nie. mam 15 lat 14. nie 15. nie? xd Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: 15 innych pytań. ^^ --> 16.06.11, 17:00 1. około 5 ? XD 2. 2 . ;] 3. Nie . 4. 2 . 5. Włosy . 6. Taaaaak . <33 7. Tak. Wiem, że głupia jestem . 8. Może to głupie, ale : Wierność jest nudna. XD 9. With Me - Sum 41 , Smile - Avril Lavigne. 10. 5 najbliższych kumpli . 11. Taaak, w podstawówce ^^ . 12. Nie wiem czy można to tak nazwać, ale wg. mnie tak. ;d 13. Tak . ;d 14. Nie . 15. Ja nie muszę udawać. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: 15 innych pytań. ^^ --> 16.06.11, 19:30 1.Kilka 2.Troche ich było 3.Pewnie 4.Nie wiem, dużo 5.Oczy 6.Tak 7.Odpowiem tak: Dla każdego jest ktoś 8.Metallica - Turn the page 9.Metallica - Nothing else matters 10. 2 11.Nie 12.Nie 13.Nie 14.Nie 15.Ditto Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: 15 innych pytań. ^^ --> 17.06.11, 12:49 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? nikomu, jeśli chodzi ci o chłopaka 2. Ile osób całowałaś/eś? nikogo 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? nie 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? z wyglądu- czy chlopak się maluje, z charakteru- oryginalonośc 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? nie 7. Wierzysz w przeznaczenie? nie wiem 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu?''Born This Way'' 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? nie wiem, chyba nie mam takiej 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? dwie 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem?nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie?nie 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz?nie 15. Udawałaś/eś orgazm?nie Odpowiedz Link Zgłoś