Dodaj do ulubionych

Kilka pytań do fanów serialu pamiętniki wampirów .

26.12.10, 18:41
mam kilka pytań , proszę nie usówajcie ; d

- czy elena i damon będą razem czy jednak elena będzie ze stefanem ??
- za co lubicie ten serial ?

jeśli ktoś za jeszcze jakieś fajne ciekawostki dotyczące serialu proszę pisać wink) i odpowiedzieć na pytania wink)

komentarze typu : sprawdź w google itp zostawić dla siebie !
Obserwuj wątek
    • lolla107 Re: Kilka pytań do fanów serialu pamiętniki wampi 26.12.10, 18:45
      w książce Elena i Stefan są razem.
      A między nia a Damonem też iskrzy .
      Nawet nie pamiętam kiedy ja to czytałam xDD

Nie mam pojęcia jak to będzie. Serial już nie jeden raz zaskakiwał, więc to się może różnie potoczyć wink
    • salivia Re: Kilka pytań do fanów serialu pamiętniki wampi 26.12.10, 19:23
      Co do tego pierwszego pytania to nie mam pojęcia trudno stwierdzic... Elena i Stefan ze sobą zrywają i się schodzą, a Damon wyznał Elenie swoją miłość do niej po czym wymazał jej to z głowy. Nie wiem kto będzie z kim , ale wydaje mi się że obecna sytuacja tego niezdecydowania nie jest zła. wink
      A do tego drugiego to za to że... hmm właściwie nie wiem chyba za całokształt.

A tak na marginesie to zapraszam na mojego bloga poświęconemu TVD.

pamietniki-wampirow-serial-ksiazki.blog.onet.pl/
    • abstrakcyjna Vampire Diaries 26.12.10, 19:28
      1. Elena bd ze Stefanem, a biedny Damon nadal będzie ją Kochał z daleka sad
      2. A serial kocham, za całokształt. Porywająca historia ( co prawda zupełnie inna niż w książkach, ale i tak niezwykle interesujaca ) i wspaniali aktorzy wink
      • anonimowa13 Re: Vampire Diaries 26.12.10, 19:40
        1. nie wiem ale chciałabym żeby damon był z eleną bo mi go szkoda crying
        2. za Damona i ogólnie za akcje, za to że sie nie nudzi wink)
    • nikuchova. Re: Kilka pytań do fanów serialu pamiętniki wampi 26.12.10, 20:02

1. nie mam zielonego pojęcia. z dotychczasowych części wiem, że póki co Elena jest ze Stefano, ale ona i Damon mają się ku sobie. <;
      2. najbardziej za sarkastycznego Damona. uwielbiam jego postać i grę aktorską Iana. lubię czarne charaktery.
    • watka9 Re: Kilka pytań do fanów serialu pamiętniki wampi 26.12.10, 20:09
      polecam przeczytać książki, potem zadawaj pytania

ave .
    • savannah95 Re: Kilka pytań do fanów serialu pamiętniki wampi 26.12.10, 20:27
      Elena powinna być z Damonem żeby utrzeć nosa Stefciowismile
      Serial lubię z powodu:
      - dobrej akcji
      - za Iana i jego rolę Damona
      - jest na kim oko zawiesić (kilku przystojniaków no ok Stefan też się może zaliczać do tego grona)
      - za to że hipnotyzuje mnie tak że nie mogę doczekać się kolejnego odcinka
      - za dziewczynę która gra Caroline (ma zajefajne włosy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka