Dodaj do ulubionych

skuteczne odchudzanie , proszę wejdź.

26.12.10, 19:38
Cześć kociaki. kiss
Mam do was takie pytanie.
Znacie jakieś diety i ćwiczenia dzięki , którym w miarę szybko można schudnąć ? A może chciałybyście się przyłączyć ? Bo sama chyba nie wytrzymam. uncertain ; wiem był już taki wątek ale może napiszecie jeszcze raz swoje gadu ? Na pewno odpiszę. Jeśli nie chcecie to nie piszcie. smile
A do mnie możecie napisać na e-maila: mike2904@wp.pl smile

Obserwuj wątek
    • michaelka Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 26.12.10, 19:39
      albo e-mail ?
      kiss
      • michaelka Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 26.12.10, 19:40
        Prosiłabym o nie usuwanie wątku kociaki kiss
        • kitty_emo Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 26.12.10, 19:48
          pisz: 16126852 . wink razem coś wymyślimy. wink ja mam zamiar się odchudzać od 1 stycznia.
    • michaelka Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 26.12.10, 19:46
      Nie jesteście zainteresowane ?
      To może tylko napiszcie jakieś ćwiczenia albo diety. smilekiss
    • alicesz Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 26.12.10, 22:41
      Ponoć najbardziej są polecane ćwiczenia areobowe na odchodzanie, czyli jogging, basen, rower itd. Ale wiadomo, że zimą ciężko będzie się biegało i to w mrozie;/ Dlatego pozostały jeszcze brzuszki, kręcenie rowerków na dywanie, pąpki itd. Albo hula-hop. Ponoć dobrze kształtuje talie.
      A z reguły diety nie przynoszą długotrwałych efektów. Dlatego trzeba stosować już trwale zmienione nawyki żywieniowa. Po pierwsze należy jeść 5 posiłków dziennie co 3-4 godz. Oczywiście najważniejsze są ważywa. Wyeliminować SŁODYCZE, biały chelb i będzie dobrze. Dla mnie słodycze to zmora... nie mogę się ich pozbyć ze swojego życia. Tym bardziej po świątecznych prezentach;/
      powodzenia;D Chyba też zacznę stosować swoje zalecenia, bo coś czuję, że nie wbiję się do mojej nowej sukienki na sylwestra;/
    • michaelka Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 27.12.10, 09:49
      Ktoś jeszcze ? smile
      • miki_jackson Tutaj. 28.12.10, 14:17
        1.Dużo ćwicz.Poskacz na skakance,potańcz,pobiegaj.
        2.Nie jedz kolacji po 18:00.Wtedy tego nie strawisz.
        3.Nie jedz słodyczy
        4.Obiad lub inne danie zastąp czymś lekkim np.musli czy sałatką owocową
        5.Nie podawaj tak na widoku adresu e-mail.Niewiadomo kto do cb napisze.Niewykluczone,a wręcz bardzo możliwe,że myszkują tu jacyś ludzie,z którymi w ogóle nie chciałabyś mieć do czynienia.!

pozdro i trzymam za cb kciuki kiss
    • slodkiporanek Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 28.12.10, 14:20
      Chętnie się przyłączę wink
    • shewerewolf ` 28.12.10, 14:22
      Nastolatki nie powinny się odchudzać. To ma zły wpływ na organizm. Ale jeśli chcesz, chociaż osobiście tego nie polecam uncertain
      • miki_jackson . 28.12.10, 14:25
        A i uważaj,chyba nie chcesz skończyć jak swoja znajoma?
    • beautiful_ Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 28.12.10, 14:25
      Wiem że najskuteczniejszym sposobem jest jedzenie gotowanych jajek, gotowanych kurczaków, owoców i ogólnie warzyw i np. 4-5 razy dziennie w małych porcjach. Zero fast-foodów i duuużo niegazowanej wody a do tego albo biegaj tyle że regularnie lub kręc hula hopem - moja kumpela kręciła tym ciężkim hula hopem przez połowę wakacji a teraz jest chuda, prawie że płaska xd a była trochę przy sobie nie powiem. Do tego możesz robić np. rowerek - dobry na nogi itp. tyle że pamiętaj pół godziny ćwiczeń raz w tyg raczej nie wystarczy, musisz być twarda xD [wiem co mówię hehe]
      • zakochanawsobie Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 28.12.10, 14:34
        Ja też chciałabym trochę zrzucić ale zacznę od stycznia
        będę ćwiczyć
    • smile_peace_ ;D 28.12.10, 14:32
      ja cem, GyGy masz w profilu. wink
    • igusiaaa Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 28.12.10, 14:33
      odchudzam się już 3 miesiące. schudłam jakieś 2 kg, ale jakoś tego po mnie nie widać. cycki mi opadły wink haha.
      oczywiście wiele osób mówi mi, że wyglądam szczuplej, ale... no nie wiem.
      moja dieta?
      1. zaczęłam jeść śniadania. kiedyś rano nic nie przegryzałam. teraz są to muesli z mlekiem.
      2. odłożyłam słodycze. jadam ich naprawde mało. prawie w ogóle.
      3. mało makaronów i zero ziemniaków.
      4. staram się unikać smażonych rzeczy.
      5. jem zdecydowanie więcej owoców.
      6. codziennie robię ćwiczenia na brzuch, bo właśnie o ten rejon mi chodzi. tzn. brzuszki, pompki (normalne - nie damskie), nożyce... poszukaj w necie. jest mnóstwo stron z przykładowymi ćwiczeniami.

mam nadzieję, że pomogłam.
      • mweezy . 29.12.10, 14:43
        Zrezygnuj ze słodyczy, więcej ćwicz, nie jedz po 17.00, nie najadaj się do syta, staraj się jeść koło 4 posiłków jednego dnia i efekty będzie widać.
    • seneka4 Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 29.12.10, 14:50
      Wiesz w sumie ja też bym chciała schudnąć... ;o mam kilka pomysłów bo już kiedyś się odchudzałam jak coś pisz na priv ,albo jak się sama zdecyduję na dietę to ja napiszę. ;DD
    • linda Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 29.12.10, 15:02
      Taaa , przyłączę się cryingcrying Przez te święta jeszcze bardziej przytyłam i nawet znajomi widzą różnicę. Nie jestem jeszcze gruba , ale podtyta xd Taka kluseczka się ze mnie zrobiła big_grin W każdym razie ja będę dużo skakać. Postaram się jeść normalnie ( śniadanie , obiad, podwieczorek ) kolacji jadać nie muszę.... i ograniczę słodycze angry Nie wiem czy dam radę , ale jak zacznę się ruszać to napewno coś zrzucę smile Do tego będę robić brzuszki. Od czasu do czasu wyjdę pobiegać ( jak mi się będzie chciała i jak oczywiście będę miała z kim- choć z tym raczej nie ma problemu ) No i jakoś to będziee big_grin

Zobaczy się. W każdym razie powodzenia przy zrzucaniu smile
      • linda Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 29.12.10, 15:06
        A no i najlepiej zastąpić słodycze jakimiś dobrymi owocami ;D I schować już tą nutelle do jakiejś szafki w kuchni, tak aby się na mnie nie patrzyła.
        • mistery Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 30.12.10, 12:00
          Przede wszystkim ćwiczenia! Jedz warzywa, owoce, białko, ale oczywiście z umiarem. Polecam też picie zielonej herbaty - bo wspomaga spalanie tłuszczu i hamuje jego trawienie dzięki zawartym w niej przeciwutleniaczom. Pamiętaj tylko, żeby odpowiednia zaparzyć zieloną herbatę. Na stronie klubu dilmah czytałam, że trzeba ją parzyć 2 -2,5 minuty, przestudzoną wodą (temp. 80 st.), podobno najlepsze jest drugie parzeniesmile Polecam zieloną herbatę dilmah sencha - ma super delikatny smakwink
    • desire Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 29.12.10, 15:04
      odchudzająca dieta nie dla każdego jest dobra. mogłybyście udać się do dietetyków i z nimi porozmawiać, pomogą wam dobrać odpowiednią dietę do waszego trybu życia. dziewczyny w wieku dojrzewającym i osoby starsze powinny jeść 5 posiłków dziennie, więc albo się do tego stosuj tyle że z umiarem, albo rób co tam tylko zechcesz tylko się nie dziw że będziesz miała zaburzenia krążenia lub złe trawienie.
      • pola16 Ja też muszę się dołączyć. 29.12.10, 15:16
        W święta nie przytyłam-> zawsze mało jadłam, ale i mam tak jak linda, więc muszę po prostu. Biegnie z kimś odpada, bo nie ma nawet z kim (czyt. nikomu się nie chce), ale rowerki na plecach, parę brzuszków i ew. nożyce wchodzą w grę. Kończę idę zacząć swoje postanowienia, bo kiedyś trzeba zrobić to od zaraz, a nie od jutra...
        • linda pola16 29.12.10, 15:20
          Eeh no ja jeszcze nie wyniosłam swojej nutelli do kuchni. uncertainuncertain Ale boje się tam wejść bo tam jest jeszcze jedna nutella ii....i wieesz nooo suspicioussmile xD To na szczęście była tylko pomyłka bo normalnie mam tylko jedną nutelle i mama mi jej udziela xd Albo jej w ogóle nie mam smile
          • pola16 linda 29.12.10, 16:02
            Dawno już z nutelli zrezygnowałam, dlatego ten problem mnie nie tyczy, a mama od dawna jej nie kupuje, ale są czekolady, batoniki... Wszystko mega kaloryczne, a zarazem tak kuszące ;/. Dzisiaj nic nie jadłam z tego, ale znając życie to pęknę crying.
            • linda Re: linda 29.12.10, 16:08
              Czekolady , batoniki - to też lubię i też jadam wink Za często troszkę.... a normalnie nutelli nie mam bo mama ją zabiera tzn używamy do naleśników , bułek na parze itp.
              • pola16 Re: linda 29.12.10, 18:40
                Haha, ale i tak słodkości kuszą ;/. Nie wiem po jakiego grzyba ludzie to wymyślali ;p.
    • nora. Re: skuteczne odchudzanie , proszę wejdź. 29.12.10, 15:56
      ja bym się chętnie przyłączyła, jednakże nie wiem czy wytrzymam. kiedyś się zawzięłam, i ćwiczyłam, ale wytrzymałam tylko 4 tygodnie heh. więc wątpię żeby mi się to udało .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka