Dodaj do ulubionych

Piłka nożna ! ?

27.12.10, 12:23
Mam pytanie czy któraś z was kotkowiczki interesuje się piłką nożną ? Jeśli tak to piszcie jakie macie ulubione kluby, jakich wielbicie piłkarzy i za co ? A może któraś z was sama gra ? Proszę o szczere odpowiedzi i żadnego wyśmiewania się tongue_out
Pozdrawiam smile
ladyhot
Obserwuj wątek
    • aparatkaa. Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 12:28
      hmm . klubów jako takich ulubionych nie mam . czasami oglądam mecze . nie zawsze . nie interesuję się też tym tak bezpośrednio . za to uwielbiam na wakacjach grać <3 ale tylko tak dla siebie , z młodszymi ludźmi z osiedla . czasami przychodzą jacyś starsi chłopcy których nie znam i się przyłączają . czasami wtedy schodzę , a czasami gram . w szkole nie gramy , niestety , więc nie trenuję . ale może kiedyś ? ;D nie , raczej nie xD
      a dlaczego pytasz , jeśli można wiedzieć ?
      • ladyhot Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 12:46
        wiesz aparatka interesowało mnie czy wśród dziewczyn piłka nożna też jest popularna smile
        • mileylovexxx Jasne ;)) 27.12.10, 15:07
          Kocham najbardziej Radomiak sama też gram a mój chłopak trenuje na Radomiakukiss
      • annie0310 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:32
        Fc Barcelona David Villa Messi. Oni są najlepsi. Nie oglądam za często meczy , ale czytam recenzje z meczy.smile
    • lady_cat Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 12:32
      Lubię : Fc Barcelonę, reprezentację Hiszpani w piłce nożnej, Davida Villę .
      A wielbię ich za fenomenalną grę, proste . < 3
    • littlex3 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 12:32
      uwielbiam !<33333
      ale tylko kibicowac ;p
      KOLEJORZ <3 kiss to jest to ;p
      kazdy mecz ogladam ;p
      no i jeszcze REAL MADRYT i<3you ;p

a najlepsi pilkarze to oczywiscie , christiano ronaldo i mateusz mozdzen ;p
      • dacey gdzie mozdzen ;d 24.05.11, 19:22
        rudnevs ! < 33
        i gdzie mój kom ;x
    • lolcia15 Re: lubię 27.12.10, 12:39
      często oglądam mecze z tatą big_grin
      lubię Manchester United
      • karoooola20 oczywiście! 27.12.10, 12:46
        moją najlepszą drużyną jest Real Madryt.
        ale oglądam też mecze Liverpoolu i oczywiście Lecha Poznań wink
        a jeśli chodzi o reprezentacje to najlepsza jest Hiszpania!
        a moimi ulubionymi piłkarzami są: Kaka (jest, jest, już w styczniu wraca! <3), cała reprezentacja Hiszpanii i cały Real wink
        a dlaczego to kocham? sama nie wiem, to jest po prostu piękne i nie wiem, co by było, jakby nikt nie wymyślił piłki nożnej :o :p
        • sophie_ Re: oczywiście! 27.12.10, 12:53
          lubię oglądać, ale w drużynach się nie orientuję. xD
          W podstawówce lubiłam grać w nogę, bo chłopacy jeszcze tak mocno nie kopali tak jak w gimnazjum. Teraz to się boję do piłki podejść. ; o
    • meggi_13 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 12:59
      nie lubie grać tylko oglądać w TV XD
    • pauu26 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 12:59
      kiedyś grałam, ale to była, że tak powiem chwilowa faza. Teraz jest mi obojętna.
    • trusskawcia tak 27.12.10, 13:00
      Oglądam. Ciocia mieszka w Barcelonie, sama wiele razy tam byłam. Oglądam mecze FCBarcelona.
      BARCA FOREVER ^^
    • nata6626 Kocham . ;PP 27.12.10, 13:00
      Ulubiony klub; F.C. Barcelona . ;-**
      A Piłkarz; David Villa ;-**
    • fuckinbad Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:05
      FC Barca jeszcze zza czasów Ronniego. cóż, teraz dla barcy jest złoty wiek... i powinnam się cieszyć, że zdobywamy wszystko co się da, ale jak patrzę na słitaśne nastolatki wzdychające do Pique albo Villi to moja katalońska miłość słabnie. nie cierpię sezonowców.
      a z naszej ekstraklasy - Jagiellonia Białystok! moja JAGA! : D
    • optymistka. Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:07
      ja trenuje piłkę nożną od roku .
      Manchester United - ulubiony klub .
      kocham Rooneya, za wszystko .
      za to że tak wyśmienicie gra w piłkę.
      x3
    • katsuumi_17 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:28
      AC Milan. Zlatan Ibrahimovic.

Kocham piłkę.
    • vera7 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:37
      Grać zupełnie nie umiem ale za to oglądać bardzo lubie(nawet jak graja druzyny ktore nie znam).
      Szczerze dopinguje Polskiej Reprezentacji a z klubów to FC Barcelonie i klubą w których grają polacysmile(ale nie Realowi Madryt- bo jakoś nie przepadam)smile
    • kararock :) 27.12.10, 13:37
      uwielbiam FC Barcelone, ale sama nie nie gram jakoś nie lubie he he dziwna jestem wiem
    • werusia145 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:38
      FC Barcelona i reprezentacja Hiszpanii - uwielbiam ich grę .
      Arsenal i Liverpool .
      David Villa , Fernando Torres , Cesc Fabregas i Kaka < 3
      Po prostu ich uwielbiam suspicious
    • martynka5008 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 13:46
      Bardzo lubię.Kiedy jest ciepło to od razu:piłka,Dzwonienie do przyjaciółek,bieg na boisko!!!big_grin
      Klubów ulubionych,nie mam.
      • mee1 Internazionale Milano 27.12.10, 13:57
        czyli Włoska drużyna piłki nożnej z Mediolanu , mój brat jest ich kibicem i jakoś mnie tym zaraził.. ulubiony piłkarz ... chyba Diego Milito, z pochodzenia Argentyńczyk , ale gra w Interze jako napastnik... w tym roku zdobyli potrójną koronę
        Mistrzostwo Włoch 2009/10,
        Puchar Włoch 2009/10
        Liga Mistrzów 2009/10 – klubowe mistrzostwo Europy
        więc w Mediolanie impreza była niezła...
    • candy21 ; ) 27.12.10, 14:05
      oh.. ja nie gram, ale uwielbiam oglądać.. big_grin
      kibicuje Realowi serce
      a jeśli chodzi o piłkarzy to zaczne od najwspanialszego bramkarza - Ikera ;D
      Ramos, Kaka, Alonso, Özil, Benzema - ich tez lubie wink
      no i oczywiście Gutiérrez ( Guti ;p ), który w Realu już nie gra niestety ;/

PS nie obchodzi mnie co myślicie o Realu bo i tak mam to gdzieś ; ) bo niby Barca lepsza, haha. nigdy. sciana
    • sailor_venus Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 14:06
      No ile fanek Barcelony! Proszę Was! Myślę, ba, nawet jestem pewna, że kiedy Puchar zdobędzie inna drużyna, to wszyscy zapomną o wielkości Barcelony ( nie mówię, że wszystkie, ale część na 100%). Chyba, że kochacie ich za piłkarzy. To już inna sprawa, bo przecież zawodnicy się zmieniają. David nie będzie wiecznie grał w tym zespole. Więc kiedy go zmieni faneczki podążą za nim. I wtedy, dajmy na to, Arsenal będzie ich "nową miłością". To samo tyczy się reprezentacji Hiszpanii. Rozumiem, że polska piłka leży i nie wygląda na to, żeby miała się podnieść, ale teraz, po mistrzostwach wszyscy kibicują zespołowi, który je wygrał. Sezonowi kibice... Po czym (oprócz wymienionych wyżej powodów) poznaję, że takie z Was fanki piłki kopanej jak z koziego tyłka trąbka? Otóż moje panny:
      Do annie0310 - Lionel nie gra, ani nie grał w Madrycie, tylko we wspomnianej wyżej Barcelonie, a te dwa kluby, jak i ich kibice nie przepadają za sobą.
      Do littlex3 - kto to jest CHristiano ronaldo, bo się nie orientuję?
      Zgadzam się z fuckinbad. Prawdziwy kibic jest dumny po zwycięstwie i wierny po porażce.
      Sorry, jeśli kogoś uraziłam, ale nie lubię ignorantów, a dziewczynki kochające "nogę" za wygląd piłkarzy doprowadzają mnie do szału.
      A co do moich ulubionych drużyn: Trzej Królowie wielkich miast: Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk!
      • candy21 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 14:14
        " Prawdziwy kibic jest dumny po zwycięstwie i wierny po porażce. "
        zgadzam sie. ; D
        dam przykłąd.. Real przegrał z Barcą 5 : 0 i ilu fanów przeszło na stronę Barcelony. ? a wcześniej zarzekali sie, ze Real Forever itepe..

wgl baardzo trafna wypowiedź sailor_venus .
        • karoooola20 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 15:50
          oj, popieram wink
    • weronisia444 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 14:07
      kibicuje mistrzowi Polski znaczy się KKS LECH Poznań . big_grin
      aa, uwielbiam też oglądać mecze REAL MADRID i Cristiano Ronaldo . ciaacho straszne z niego jest^ . big_grin
    • karmel_ Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 14:13
      wolę grać aniżeli patrzeć jak ktoś gra.
      ale jestem za Wisłą Kraków. za swoimi - proste.
    • dominikax3 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 14:20
      grać nie gram, ale oglądać lubięwink

KAKA tongue_out
    • najli. I love it. 27.12.10, 14:29
      Kocham oglądać i grać w piłkę nożną < 3
      Moja ulubione kluby to: Lechia Gdańsk (moje miasto) i Borussia Dortmund.
      Z piłkarzy to kocham wszystkich z reprezentacji Niemiec. Z Polski zresztą też, a szczególnie to Błaszczykowskiego, Lewandowskiego i Jelenia.
      I ostatnio pokochałam Rudnevsa, tego co mam na avku xD Tylko szkoda, że gra on w Lechu, bo niezbyt przepadam za tym klubem.
      No i tyle na temat.
      A no i skoro napisałam, że kocham piłkarzy z rep. Niemiec i Polski to znaczy, że kibicuję tym dwóm reprezentacjom ;p
      • sliwka_33 Po prostu to kocham.... 27.12.10, 14:53
        Oglądać nie lubię;D
        Kibicować na żywoo owszem, owszembig_grin
        A grać uwielbiam. Gram przeważnie tylko z kumplami, dziewczyny uważają ze to męska gra...
        Wiosna, lato, jesień gram prawie codziennie, zima hmm różnie albo na hali albo jak to było w piątek- na dworze;D
        Jest w tej grze coś takiego że... no uczucie nie do opisaniabig_grin
        Zdarzy się oczywiście, że nie trafię sobie do bramki(wada wzroku) albo po prostu w piłkę sobie nie trafię, ale mogę pochwalić się też i paroma świetnymi bramkami(bronili chłopcy)
        Nom ogólnie kocham to poprostu <3serce

• seneka4 Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 15:06
      Gdzieś dwa lata temu się interesowałam. (; lubię pograć ,ale żeby oglądać mecze i się tym pasjonować to nie za bardzo. Ze sportów wolę pływanie. Miałam oczywiście ulubionego piłkarza jakim był Ett'o z wcześniejszej Barcelony - teraz chyba jest w Milanie.
    • anonimowa13 ^^ 27.12.10, 15:16
      ja strasznie lubię w podstawówce jeździłam na zawody ale teraz w gim. nie bo jest drużyna a ja im do pięt nie dorastam
      David Villa - kocham!
      HISZPANIA!

uwielbiam i chciałabym w przyszłości grać ale musiałabym się wyćwiczyć! wink
    • grenn_kicia Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 15:16
      Ja lubie z Polskich klubów Wisłę Kraków z zagranicznych FC Barcelona
      Piłakarz ulubiony Polski Patryk Małecki zagraniczny Cristiano Ronaldo
      A sama dużo gram z chłopakami czasami sami do mnie krzyczą jak jestem na boisku żebym przyszła zagraćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka