Dodaj do ulubionych

Dorosłość

• trufla Re: Dorosłość 31.12.10, 17:21
      Tak, ale to normalne, że boimy się tego co nieznane...
    • nickaa Re: Dorosłość 04.01.11, 15:26
      mam to samo i wiem że boję się dorosnąć. Boję się odpowiedzialności jakiejś pracy załatwiania czegoś. szczerze mówiąc ta myśl nie przerasta czasami więc aż strach pomyśleć co będzie dalej ..;p
      • olusia... Re: Dorosłość 04.01.11, 15:35
        Boję się troche wink
        Mam nadzieje na dobrze płatną prace i wg
    • nikki Re: Dorosłość 04.01.11, 15:43
      ooo tak lx ja tam chcę wrócić do pszedszkola c;
    • collage Re: Dorosłość 04.01.11, 15:52
      nie potrafię się doczekać pełnoletności, bardzo chcę mieć już własne mieszkanie i mam co do tego wielkie plany, ale gdy tak głębiej pomyślę to troszkę panikuję, czy rzeczywiście sobie poradzę, noale kiedyś w końcu nadejdzie ten czas. c;
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 07.01.11, 16:32
      Chcę się wyprowadzić z domu bo mnie wszyscy wku...ają już i tyle.
    • keejsza Re: Dorosłość 07.01.11, 18:09
      jak narazie nie boje sie tego ... ale przeciez kazdy to przezywa wiec raczej nie ma sie czego bac.
    • gabi_xd Re: Dorosłość 07.01.11, 18:17
      Niiee. smile Mnie to wcale nie przeraża. Wręcz marzę o tym. Mam taką sytuację, że jestem " najlepiej uczącym się dzieckiem w rodzinie". ! sad Wszyscy mnie chwalą za to jak się uczę, a ja wcale nie lubię szkoły. Ciągle mnie wszyscy męczą. A jak dostanę 3 to od razu wielkie haloo . ! crying To życie, dziecka życie . , jest KOSZMARNE ! sciana
    • mysky Nie. 07.01.11, 18:20
      Nie bój się. Nie oglądaj się. Idź do przodu.
    • frutella_xd Re: Dorosłość 07.01.11, 18:25
      Nie. Zupełnie.
    • platyna Tak! :C 07.01.11, 18:26
      Czasami tak mam, ale jednak ludzie dają sobie radę. Więc czemu my nie? smile Trzeba tylko znaleźć ukochaną osobę i u jej boku iść naprzeciw światu.
    • miley_55 Re:Dorosłość 07.01.11, 19:50
      OMG, to jest dla mnie miła wiadomośś że ktoś mysli dokładnie tak jak ja. więc w 100 % zgadzam się z autorką. Jestem tego samego zdania, i wgl uważam i mam tak samo, a dorosłośc zbliża sie nieubłaganie. . . ; //
    • redhead Re: Dorosłość 07.01.11, 20:08
      Ja wolę się cieszyć tym, że jeszcze nie jestem dorosła, ale to przecież nie jest tak, że jak masz 18 lat, to od razu wyprowadzasz się z domu. Tylko w papierach będziesz dorosła. Rodzice nie wygonią cię w dzień 18. urodzin z domu. Dalej będziesz się uczyć. Więc jeszcze trochę. Postaraj się wykorzystać jeszcze ten czas który ci pozostał.
    • ciapek Re: Dorosłość 07.01.11, 22:52
      Nie myśle o tym, trzeba żyć chwilą smile
    • eziek11 Dorosłość ;[[ 07.01.11, 22:56
      Taak, też dużo się nad tym zastanawiam. Mam niecałe 15 lat. Za 4 lata będę pełnoletnią osobą ! Nie mam pojęcia jak to wszystko się potoczy. Przyznam, że na prawdę bardzo się boję dorastać. I choć kiedyś jak byłam małym dzieckiem chciałam już być taka duża, to teraz widzę jakie to było głupie. Nie chciałabym mieć 30 lat. To straszne. Mąż, dzieci, rodzina. Myśleć o tym wszystkim itd ... Masakra. No i te zmiany w wyglądzie ;[
      Ja np. chciałabym zostać tak w wieku 17-18 lat xD
      Wtedy byłoby fajnie. Mogłoby tak zostać ;D
      Starość jest okropna sad
    • felicja_ Dorosłość 07.01.11, 22:56
      Cholernie przeraża mnie myśl, że to jest moje życie i muszę coś z nim zrobić. Boję się wielu rzeczy, jak każdy mam swoje obawy i lęki przed dorosłym życiem. Myślę, że to całkiem normalne i z czasem zrozumiemy, że taka jest kolej rzeczy, a my nic na to nie poradzimy.
    • koniara8 Re: Dorosłość 08.01.11, 09:17
      Nie, nie boję się dorosłości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka