anotherstrange mam taką ; d 03.01.11, 22:18 Mnie ogólnie się takie fryzury podobają, bo sama taką mam ;d No początku czyli półtora roku temu postawiłam na krótkie obcięcie z boku, a dopiero później na wygolenie. Kiedyś ta fryzura była oryginalna a teraz ma ją pół świata. Ale to nie zmienia fakty, ze jest świetna No ale nie każdemu pasuje ; p Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: mam taką ; d 04.01.11, 18:21 Ooo a mogłabyś coś o niej więcej powiedzieć. Jak układasz włosy i do jakich włosów pasuje ta fryzura? Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: mam taką ; d 04.01.11, 18:35 Włosy mam proste z grzywką na bok i po prawej stronie ogolone, niestety kręcą mi się włosy i muszę prostować, w sumie to za bardzo mi się nie układają. A co do tego do jakich pasują, to moim zdaniem do wszystkich, nie ważne jaki ma się kolor, ale przede wszystkim do prostych włosów pasuje Ale jak komuś ładnie się kręcą to też pasuje. Wszystko zależy od twarzy, kształtu głowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: co myślicie o takiej fryzurze? 04.01.11, 18:28 nie każdemu pasuje. ; D / ja bym się bała ryzykować . Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediaries Tuuuu ! 04.01.11, 18:29 z jednej strony fajna, ale zależy ile masz lat . jeśli ponad 20 to ok, jeśli 13 czy coś w tym przedziale to nie ! ; )) Oczywiście dałam taki przykład bo nie wyobrażam sobie 13-latki w takiej fryz ; )) -VD- Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Tuuuu ! 04.01.11, 18:44 vampirediaries napisał(a): > z jednej strony fajna, ale zależy ile masz lat . jeśli ponad 20 to ok, jeśli 13 > czy coś w tym przedziale to nie ! ; )) Oczywiście dałam taki przykład bo nie w > yobrażam sobie 13-latki w takiej fryz ; )) > > -VD- To zapraszam do mojej szkoły, wszystkie prawie dziewczyny mają z boku wygolone Tylko one mają po 15, 16 lat nie 13 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: co myślicie o takiej fryzurze? 04.01.11, 18:45 dziewczyna w klasie ma taką fryzurę, tyle, że wycięte pół głowy i wygląda.. debilnie? delikatnie mówiąc, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ @vampirediaries 04.01.11, 18:46 a dlaczego nie wyobrażasz sobie 13-latki w takiej fryzurze ? XD moja koleżanka z klasy ma tak wygolone po boku , i ma kręcone włosy. i zrobiła to jak miała właśnie 13 lat XD i bardzo ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
czaaarnaxd Re: co myślicie o takiej fryzurze? 04.01.11, 19:03 mi sie podoba i to bardzo ale nie każdej dziewczynie pasuje... ;/ siostra chciała sobie cos takiego zrobić to fryzjer powiedział jej, że jej włosy do tego się nie nadają... Odpowiedz Link Zgłoś
lexi15 Re: co myślicie o takiej fryzurze? 04.01.11, 19:16 Jest ładna, dość oryginalna, ale ja bym się nigdy tak nie obcięła Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: co myślicie o takiej fryzurze? 04.01.11, 19:20 mi się takie coś nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 12:24 ta fryzura nie pasuje do każdego . mi się średnio podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 12:23 W ogóle mi się nie podoba. błeee..xD Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 12:24 fajna, ale zalezy od wieku Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Tu 07.01.11, 12:32 zależy od twojego charakteru. To bd do cb pasować jeśli jestes ostra, twarda i nie dajesz za wygraną taka "wojownikczka" wtedy ok. ale jak jestes taką szarą myszką to nie zabardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 12:42 Nie za bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 co myślicie o takiej fryzurze ? 07.01.11, 13:24 ja sie chciałam tak ściąć ale boje sie że będę musiała je ciągle golić bo to będzie brzydko wyglądało jak bd odrastały ; // a jak chcesz sie tak ściąć to musisz mieć grzywkę na bok bo inaczej to be ch...owo wyglądało xDD Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: co myślicie o takiej fryzurze ? 07.01.11, 14:47 No ja też na początku miałam takie obawy.. ale zapuszczam na razie wygląda to fajnie :d Odpowiedz Link Zgłoś
nieidealnaa.xd Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 14:56 szczerze nie podoba mi sie wygolona głowa , ale taką fryzurę jak miała ILONA to jak najbardziej , wyglądała w niej boska , ale w szególności , ta fryzura była fajna z długim włosami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
purple Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 14:56 jest spoko ale nie wszystkim pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 14:58 Jest całkiem ciekawa, ale nie każdemu jest w takiej ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 15:00 Moja kumpela taką ma ;D Mi się podoba, ale ja bym sobie takiej nie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
jbzmierzch Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 15:03 Jest prześliczna! Tylko u mnie w szkole dziewczyna w moim wieku 3 gim. ma taką.I powiem, że nie każdemu pasuje.Trzeba mieć wyraziste rysy.Bo jeśli masz delikatną dziewczęcą, może lekko dziecięcą buzię, to nie radzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: co myślicie o takiej fryzurze? 07.01.11, 15:02 FUUUJJJ !!! No mi sie nie podoba.. ale kazdy ma inne zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: co myślicie o takiej fryzurze? 08.01.11, 13:43 jest świetna i oryginalna, ale nie każdemu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: co myślicie o takiej fryzurze? 08.01.11, 13:50 ładna jest, choć sama nie zrobiłabym sobie takiej Odpowiedz Link Zgłoś