justyskaa123 03.01.11, 16:49 Chce zacząć pisać bloga! Widziałam takie fajne co tam sie błyszcza całe i po bokach mająróżne napisy nie tylko po środku Jak to zrobić? Jak zacząć swoją historie z blogiem ? Może wy piszecie bloga ? Jeśli tak to doradzcie ^^ * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indianaa Prowadzę bloga i chyba łapię o co chodzi ;) 03.01.11, 16:52 Moja strona to Indianaa.blog.onet.pl Pierwszą radę , jaką ci udzielę , to załóż najlepiej blog na portalu onet.pl Jeśli chcesz mogłabym Ci pomóc i wykonać szablon . Z tymi błyszczącymi , zobaczę co da się zrobić . Tylko , że one raczej już wyszły z mody , ale kogo to obchodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Re: Prowadzę bloga i chyba łapię o co chodzi ;) 03.01.11, 16:54 indianaa napisał(a): > Moja strona to Indianaa.blog.onet.pl > Pierwszą radę , jaką ci udzielę , to załóż najlepiej blog na portalu onet.pl > Jeśli chcesz mogłabym Ci pomóc i wykonać szablon . > Z tymi błyszczącymi , zobaczę co da się zrobić . > Tylko , że one raczej już wyszły z mody , ale kogo to obchodzi xd NO możesz mi pomuc ;** Odpowiedz Link Zgłoś
indianaa Re: Prowadzę bloga i chyba łapię o co chodzi ;) 03.01.11, 16:55 Okey , mogę Ci wykonać szablon i zalinkować Ci go ,ale wszystko powstawiać będziesz musiała sama . Ja niesttey nie mam tak dużo czasu xd Powiedz z jaką postacią chcesz , a ja się dzisiaj postaram go wykonać . Później Ci wyślę linki na pocztę , albo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Re: Prowadzę bloga i chyba łapię o co chodzi ;) 03.01.11, 16:57 indianaa napisał(a): > Okey , mogę Ci wykonać szablon i zalinkować Ci go ,ale wszystko powstawiać będz > iesz musiała sama . Ja niesttey nie mam tak dużo czasu xd > Powiedz z jaką postacią chcesz , a ja się dzisiaj postaram go wykonać . > Później Ci wyślę linki na pocztę , albo na tym forum Jesse mccartney a idzie 2 ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
indianaa To tylko taka formalność , tak samo jak Tu masz 03.01.11, 17:00 Kotek .pl - serwis dla nastolatek , czy coś w stym stylu xd Będzie Ci się tak samo wyświtlać na blogu Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Re: To tylko taka formalność , tak samo jak Tu ma 03.01.11, 17:04 indianaa napisał(a): > Kotek .pl - serwis dla nastolatek , czy coś w stym stylu xd > Będzie Ci się tak samo wyświtlać na blogu Jeśli możesz wyślij mi to cos gotowe na justi1999.10@o2.pl ;* A przy okazji jak sie to robi i montuje tam x d Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 ej a oco kaman w tym 03.01.11, 17:08 RObie se te wszystkie preferencje i już daje hasło w włanczam dalej a to mi non stop przeskakuje na ''prawne'' pomimo to że tam zaznaczyłam co trzeba ! Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Taa. 03.01.11, 17:13 Indianaa ma rację, najlepiej jest na onecie. Ja też mam blogi princess-renesmee, blood-revenge. Jak założysz, podasz tu linka, albo wyślesz mi na Kotkową wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś