sunshine16 .. 23.01.11, 18:49 Mam aparat stały... zwykły. Zaden kolorowy bo są do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ ja mam. 24.01.11, 11:15 mam już prawie 2 lata. w marcu beda dokladnie 2. aparat mam stały. na początku jest trochwe dziwnie ale to kilka dni i sie przyzwyczaisz ja go juz nie czuje xd. aparat jest normalny, tylko gumki są kolorowe, bedziesz mogla sobie wybrać kolor Odpowiedz Link Zgłoś
temptation . 26.01.11, 16:20 Aparat na zęby nie jest straszy , gorsze są okulary . Ale jak byś miała wybierać to weź ten normalny bo taki różowy będzie rzucał się w oczy bardziej niż ten normalny . Ja nie mam aparatu na zęby i nigdy nie miałam i się na to nie zapowiada . Odpowiedz Link Zgłoś
xxsysia Re: Aparat na zeby 20.02.11, 21:38 Ja mam staly aparat. I nie mam gumek tylko jakieś łuki. Chalam mieć kolczyk w wardze ale przez ten aparat nie moge sobie zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: APARAT ;( 21.02.11, 10:54 Ja go nie mam, ale będę miała w wakacje. W tym roku szkolnym jeszcze nie chcę...Chcę się przyzwyczaić w wakacje, by w roku szkolnym normalnie mówić -Żeby się ze mnie nie śmiali czy coś...;D Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: tu. 21.02.11, 13:02 Nie martw się . Wiele gwiazd nosi aparat. U mnie nawet najfajniejszy koleś w szkole nosił i nikt go nie przestał lubić ani nic. xd mówię tak jakbyś miała jakieś myśli typu ,że to obciach czy coś. . xd Nie wiem za bardzo na czym aparaty polegają. Moja przyjaciółka nosi i ten nocny nosi. Chyba.x d bo nie nosi stałego. Czerwony kolor chyba. xdd Druga też nosi i też nie nosi stałego. A jedna taka wariatka klasowa też nosi i to stały. xd Odpowiedz Link Zgłoś
paula16xd Re: Aparat na zęby ;( 21.02.11, 22:15 Dziewczyno... nie ma różnicy jaki aparat ; p ja miałam i nosiłam dół 1 i pół roku, a góre 2 i pół. Ale nie wystrasz się ... Zleci migusiem, a efekt jest powalający. Żałować nie będziesz nigdy, na pewno . I jeśli jeszcze się to interesuje to nie przeszkadza w całowaniu ! ) Odpowiedz Link Zgłoś