linda Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 16:35 Miałam mieć na imię Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
belatreks Re: Jak miałyście mieć na imię?? 08.01.11, 12:08 Nigdy mi rodzice nie wspominali jak miałam mieć na imię gdybym była chłopakiem, mama chciała dla mnie Weronika, tata Ludwika, a jestemAsia, bo tak ciocia wymyśliła. I bardzo mnie to cieszy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kinga14 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 26.01.11, 22:00 ja mialam miec na imie Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 16:37 Moja mama chciała Ada albo Natalia,ale mi imię wybierał tata i jest Ania Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 16:45 fankazmierzch3 napisał(a): > Moja mama chciała Ada albo Natalia,ale mi imię wybierał tata i jest Ania A gdybym była chłopakiem to nie wiem jak Odpowiedz Link Zgłoś
barbiii. Re: Jak miałyście mieć na imię?? 10.01.11, 16:39 Ja miałam być Marcinem Ale jestem Marta ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Na początku Nikoletta 07.01.11, 16:41 bo mama miała kaprys żeby węgierskie imię mi dać Ale dała mi tak na drugie. A jakbym była chłopcem to chyba Sergiusz (albo mój brat tak miał mieć, nie pamiętam już xD) Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: Na początku Nikoletta 09.02.11, 21:40 to tak to moja koleżanka ma na imię tyle że ona ma 'Nicoletta" a ja mialam mieć Paulina, teraz mam Olga Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 16:50 Jak chłopakiem to Mateusz. A jak dziewczyną to Weronika, ale wyszło Angelika. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 16:51 Ja miałam być Jacek , albo Agataka ; pp Cieszę się że jednak jestem babą ; p Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 16:53 ja miałam być Wiktoria a jak chłopak to neiw ie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 17:00 Miałam mieć Julia albo Kamil . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 17:11 hubert, maks (MAKS, ludzie!), mateusz, michał i chyba kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:02 akurat moi rodzice liczyli na to , że będzie chłopiec, ale coś nie wyszło xD miałam być krzysiu albo michał ;D a w rzeczywistości jestem Hanną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. haha ;d 07.01.11, 21:11 moja mama liczyła na chłopczyka ale jednak nie :d . gdybym była chłopakiem to szymek albo wojtek . a jestem Joanną :d Odpowiedz Link Zgłoś
theola06 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:09 hmm ja mam na imię Ola moja mama tak chciała i mi zostało tata chciał mi dać Ania a jak chłopcem to Daniel .. Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:13 mam na imię Dominika a miałam mieć Paula. Mój brat przez jakiś czas na mnie tak wołał Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:18 mm, chłopakiem nigdy nie miałam być, z tego co wiem. była jednak opcja (oczywiście pomysł mojej babci), iż nienarodzona Joanna będzie mieć na imię Zofia. wolę moje inicjały J.A. niż Z.A. . : D Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:20 mama sobie ubzdurała DELFINA, ahahahhahhahahha . miałam być Viktoria, a jak chłopakto Kubuś ; > Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:19 dolores_love115 napisał(a): > Odpowiedzcie na pytanie: > . Jak miałybyście na imię gdybyście były chłopami ?. > > Mój tata chciał nazwac mnie Viktoria (nie szpanuję naprawde miałobyc przez V), > a gdybym była chłopakiem nazywałabym się Maciuś. Mam Milena , zastanawiali się nad Martyna . Jako chłopaka miałabym Adrian . Odpowiedz Link Zgłoś
yorks Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:20 jako dziewczyna olowia,kornelia a jako chłopiec Hubert,Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
paramorka95 Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:28 Hah.. miałam być chłopcem.. na badaniach było, że będzie chłopiec więc miałam być Dawid .. ale jak się urodziłam to był zoonk że dziewczynka .. ;D i jestem Ola na cześć lekarki .. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:32 Ja mialam byc Mackiem czy cos takiego chyba cos ma m Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 21:51 ja miałam się nazywać Łukasz albo Paweł xD Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Jak miałyście mieć na imię?? 07.01.11, 22:10 od początku miałam mieć na imię kasia (nie wiem czemu moja prababcia to sobie ubzdurała >.< Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: Jak miałyście mieć na imię?? 08.01.11, 10:24 miałam się nazywać Natalia >.< ale na szczęście rodzice wybili sobie ten pomysł z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Paola, po włosku 07.01.11, 23:11 miałam się nazywać Paola (czyt. paula ) potem wyszło że Paula, po polsku a w rezultacie jestem Paulina nigdy nie miałam "być chłopakiem" Odpowiedz Link Zgłoś