Dodaj do ulubionych

Świat według Avril Lavigne

10.01.11, 20:11
Założyłam ten wątek abyśmy rozmawiały na nim na temat Avril Lavigne, jej muzyki, twórczości, życiu osobistym itd. Jeśli macie na jej temat jakieś informacje-piszcie, macie bloga o niej-podajcie adres. Zapraszam fanów i nie tylko.
Obserwuj wątek
    • morelka227 Re: Świat według Avril Lavigne 10.01.11, 20:15
      Może ja zacznę poruszając temat o teledysku Avril. Niedawno do sieci wpadł nigdy wcześniej nie publikowany teledysk do piosenki "Mobile" z 2002 roku. Był kręcony w grudniu.

www.youtube.com/watch?v=9eJDRjXWfX8&feature=player_embedded
      Jakie jest Wasze zdanie?
      • lolciak1 Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 13:58
        O ja, nie wiedziałam o tym! Super miała styl... Lubię tą piosenkę. Miałam kiedyś o niej blog, ale juz nie prowadzę bo nie miałam czasu. Wiem tylko, że miała występować w Japonii czy coś smile
      • kararock Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 14:45
        mobile to świetna piosenka teledysk tak jak już wześniej pisałam na avril.pl jest nieco nudny, ale i tak wole go od piosenki (nie teledysku, bo go jeszcze nie ma) what the hell ;/
      • lolciak1 trzecie perfumy, pomocy 18.01.11, 13:09
        Słyszałam że mają się pojawić trzecie perfumy Av. Wiecie kiedy?
    • marsjanka115 x__x 11.01.11, 14:07
      av to moja idolka z dzieciństwa . kwiat
    • monik4 Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 14:15
      uncertain
    • only_exception Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 14:25
      Uwielbiam ją ;d
    • dosia321 Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 14:37
      lubię ją ;P
    • super_star Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 14:39
      Lubię jej piosenkę girlfriend, refren jest w chyba 8 czy 12 językach xD a tak to mam jej perfumki wink)
      • morelka227 Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 15:26
        Też mam jej perfumy. Jak dla mnie Black Star ładniejsze smile
    • cute_princess Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 15:17
      hahaha ale wyglądała big_grin mężczyzna normalnie. Lubie niektore jej piosenki, ale ogolnie sie nia nie interesuje : d
      • nikki Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 15:31
        niektóre jej piosenki lubięsmile) Najnowsza jest fajna XD What the hell czy jakoś tak ;pp
    • patimari22 Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 15:38
      Ostatnio ciągle słucham piosenki Girlfriend superrbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • emily. Tytuł wątka brzmi jak kolejny program MTV. 11.01.11, 15:39
      A Avril jest super tongue_out
    • morelka227 Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 16:01
      Polecam Wam strone www.avril.pl Można się dowiedziec fajnych rzeczy smile
    • g_o_s_i_a Re: Świat według Avril Lavigne 11.01.11, 16:02
      Hmm... Lubię Avril, ale dawniej miała lepszy styl, normalna dziewczyna, nosiła krawaty, jeździła na desce itd. To było super, ale niestety się zmieniła, na gorsze uncertain Zrobiła z siebie jakąś emowatą lalę, wszędzie czaszki, inny kolor włosów, mroczny make - up. Cóż, czego się nie robi dla popularności...
    • karina545 Re: Świat według Avril Lavigne 18.01.11, 13:15
      Nie lubię jej, ale kilka piosenek ma fajnych
    • malowana505 Re: Świat według Avril Lavigne 23.02.11, 21:23
      Kocham ją!!serceserce Ale z przykrością stwierdzam,że zmieniła się (duuuuuuużo) na gorsze. Dawniej była normalną,wyluzowaną dziewczyną,a teraz.... Szkoda gadać. Zobaczcie sobie teledysk do "What the hell":bielizna,Av bez ciuchów,laptopy Sony Vaio,buty,telewizory Sony,kolekcja jej ciuchów...uncertaincrying A to tylko skrócona lista.Nienawidzę piosenki "Girlfriend",po prostu załamka...uncertainuncertain Ostatnio przez parę dni chodziłam taka smutna,że aż rodzice się mnie pytli czy nic mi nie jest.Normalnie się popłakałam... Tak bardzo za nią tęsknię!!cryuncertaincrying
      • agaa_ wyciek GL. 24.02.11, 15:27
        jak chcecie tu możecie ściągnąć nową płytę ze wszytkii piosenkami: ulavigne.blog.onet.pl
    • calley Re: Świat według Avril Lavigne 03.03.11, 01:34
      ( :
      Lubie ja . XD
      • mikessa Re: Świat według Avril Lavigne 03.03.11, 19:50
        Lubię ją, ale zabardzo się nią nie interesuję. Ma fajne piosenki xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka