miki_jackson Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:54 Ooo jest ich wiele no między innymi;History-Michael Jackson Freddie Mercury-A winter's tale Odpowiedz Link Zgłoś
alice_16 Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:58 Runaway Yeah Yeah Yeahs Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Eminem... 17.01.11, 18:55 Eminem-Beautiful Eminem-My dad gone crazy Eminem-Lose your self Eminem-When I'm gone to wszystko)) Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Piosenka przy której "odpływasz" . 17.01.11, 19:01 zdecydowanie Paktofonika - Priorytety przygrywka cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 19:01 dużo tego jest nawet baaardzo dużo ostatnio non stop przy the white stripes szczególnie tych wolnych, a jeśli są jeszcze o miłość to już zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 19:03 'The Pretender' Foo Fightersów 'Hearing Damage' Thom Yorka Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 19:06 The Dead Weather - Rolling In On A Burning Tire The Pretty Reckless- Zombie, Just Tonight Lykke Li - possibility- ja słuchałam tej piosenki i płakałam normlanie, tak mi na psychikę oddziaływała. I są też wesołe piosenki przy których momentalnie przypominiam sobie o wszystkich szalonych chwilach z przyjaciółką! Cobra Starship feat. LM- Good girls go bad Leighton Meester- Somebody to love AC/DC - highway to hell Aerosmith- Dude looks like a lady Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 19:07 emotokiny się poplątały, sorki Odpowiedz Link Zgłoś
miss_nothing Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 19:10 Taylor Swift - Untouchable. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 19:12 No mi teraz strasznie podoba sie zespół BLACK EYED PEAS....Kocham jednym słowem ichh.. normalnie lubię ich słuchaćć.. ale także -Paris Hilton "Stars Are Blind" Odpowiedz Link Zgłoś
dont_forget ;)) 17.01.11, 23:28 Vanessa Hudgens - Whatever Will Be Vanessa Hudgens - Drive Miley Cyrus - Stay Katy Perry - Thinking Of You Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: ;)) 18.01.11, 00:24 Muse - Falling down słucham ją prawie codziennie od 2 lat, i dotąd mi się nie znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
jaguuska..xd Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 18.01.11, 00:38 Ja odpływam jak slucham Guns n Roses "November rain" ;D Odpowiedz Link Zgłoś