paulinka_us5 15.01.11, 15:15 Siemka, 27 stycznia mam urodziny, a urządzam je 12 lutego.Przychodzą na nie dziewczyny i dwóch chłopaków.I mam pytanie jak rozkręcić imprezke żeby wszyscy dobrze się bawili? Chodzi o jakieś gry itp. Jeśli wątek sie nie podoba to koszyczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilolita a ja wiem ! 15.01.11, 15:25 spójrz w Dziewczynę numer 01/11 . ; ) Tam jest wszystko powiedziane . Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax Re: Urodziny...... 15.01.11, 15:27 oO. Ja mam akurat urodziny 12 lutego I ten sam problem ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Urodziny...... 15.01.11, 15:29 Ja mam 27 lutego ale nie do tego zmierzam . Jeśli to prawdziwi kumple to przy wszystkim będą się bawić włącz dobrą muzykę dobre żarcie i będzie dobrze a gry same przyjdą wam do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
trylogia tu., 15.01.11, 15:33 Zrób mini dyskotekę. Wywal połowę mebli z pokoju ,zrób miejsce do tańczenia . Zadbaj o oświetlenie - możesz zawiesić /zaczepić lampki choinkowe na firankach(chodzi o to żeby zwisały z mebli jak wąż że tak to nazwę) zgasisz wszystko inne tylko zostaną zapalone lampki i będzie super wyglądać. Kup balony , nadmuchaj i zostaw kilka luzem w pokoju żebyście sobie poodbijali je w tańcu a kilka porozrzucaj po meblach itp. No i włącz muzykę przede wszystkim x. Daj na stół czipsy,cole i inne pierdoły . No i pizza!!! Róbcie kawały telefoniczne(np, "Stasiu napraw u Krysy ciągnik" lub "Dzień dobry tu usługi pogrzebowe, Pan Bóg tak chciał ! Pizza gratis !" xD) A reszta sama się potoczy xd Odpowiedz Link Zgłoś
makabra rozwiązanie 15.01.11, 15:35 gra w butelkę lub prawda albo wyzwanie. Jest wiele takich rzeczy, napisz dokładnie co kumpele lubią a co goście, i bedzie grało np: dziewczyny lubią zakupy makijaż itp a chłopcy śmiech czyli np: Chłopacy malują dziewczyny i mnóstwo zabawy, możecie opowiadać śmieszne historie, kawały, oglądać DVD, słuchać muzyki urządzić karaoke albo konkurs na portret... jest wiele fajnych spraw zwłaszcza jeśli osoby się akceptują... oby zadziałało. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
trylogia i.... 15.01.11, 15:36 ....zróbcie losowanie . Na karteczkach wypisz zadania. A chłopak wylosuje np "Maluj sobie usta szminką" i będzie musiał to spełnić .. Odpowiedz Link Zgłoś