22.01.11, 12:58
mam problem z tym telefonem.
Wzięłam go w listopadzie w Plusie. Od początku były jakieś problemy. Najpierw nie działała mi karta - facet powiedział że raz na 200 umów zdarza się że karty nie działają. Okej, zapłaciłam za kolejną i było ok. Po tygodniu znikło mi 28 zł z telefonu. Jak to zobaczyłam - szok ! . Poszłam znów , to mi powiedzieli że to nie ich wina. Fajnie , ale ja nawet się nie bawiłam niczym bo nie rozkminiłam tego tel. A teraz znów coś - telefon mi się sam wyłącza, ekran się sam blokuje, obraz mi się zacina do połowy, nie mogę czasem odblokować tel i wgl.

Pytanie takie : czy któraś z was ma taki sam problem ?
Już mi głupio iść do punktu, pomyślą sobie że psuje specjalnie telefon albo coś .:///
Obserwuj wątek
    • miastowa. Re: LG Swift 22.01.11, 13:07
      dlatego nie wzięłam lg , są do dupy ; //

moja kumpela miała jakiś cookie przeryty , ale na szczęście na wigilie dostała czerwoną avile .

na twoim miejscu poszłabym i zgłosiła problem , ja tak miałam ze starą komórką i dali mi telefon zastępczy ( nie licz na jakieś cudo )
      • kokoss. Re: LG Swift 22.01.11, 13:11
        ja wiem że LG są takie cienkie , ale czytałam recenzje i było ok . a tu . ;////
        dałabym na reklamacje ale wtedy by działało wszystko pięknie i dobrze .
        tylko jak ja mam telefon w rękach to masakra . !!
        mi żadna aplikacja nie chodzi . ;/
    • miastowa. Re: LG Swift 22.01.11, 13:16
      ja tak miałam z moim starym telefonem samsung j200 masakra , ale nowe samsungi są lepsze poprawiły się np delphi , avila , monte , vave , corby .

tak jak już pisałam o ile kupiłaś go w salonie , to mogą ci dać zastępczy . ale to jakaś porażka ; pp

nie wiem może pogadaj z rodzicami .
      • kokoss. Re: LG Swift 22.01.11, 13:21
        ja bez telefonu przeżyję tylko ....... on jest jakiś nie dorobiony ! . : /
        a co do rodziców - dla taty telefon to jest wynalazek a mama się nie zna ( ludzie starej daty )
    • kokoss. odświeżam 22.01.11, 13:50
      • negai Re: odświeżam 01.02.11, 21:56
        Android - system, w który wyposażony jest Swift - sam ściąga dane - zablokuj dostęp do internetu (np. ściągnij APNdroid i tam zaznacz, albo po prostu zmień APNy dla internetu) i problem załatwiony (przynajmniej u mnie - też mam Swifta ^^")

pozdrawiam~
        • charlotte__ Re: odświeżam 02.02.11, 17:16
          mój tata ma ten telefon, i nie ma
          żadnych problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka