Dodaj do ulubionych

Zakładam zespół. Więcej szczegółów ...

22.01.11, 21:39
A więc tak jak w temacie. Poszukuję wraz z koleżanką zespołu, osób grających na gitarach, perkusji itd. Jesteśmy z Białegostoku i chcemy założyć band. Żeby nie było, planujemy grać muzykę trochę mocniejszą ( wiecie co mam na mysli). Koleżanka spiewa growlem, uczy sie screamu. Ja także śpiewam, ale już nie growlem. Tworzymy taki mix tongue_out
Proszę o poważne odpowiedzi, lub o jakieś rady, gdzie można nadać takie ogłoszenie smile Także zadawajcie pytanie jeśli bd jakieś mieć smile
Obserwuj wątek
    • ciapolka Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 22.01.11, 21:42
      ja i olivia mamy podobny problem.
      • doma9100 Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 22.01.11, 21:49
        A skąd jesteście ?
    • doma9100 Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 22.01.11, 22:17
      Ktoś ma jakieś pomysły ???
      • doma9100 Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 23.01.11, 15:47
        ???
    • yorkie Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 23.01.11, 17:02
      Też mam zespół, gramy taką samą muzykę, ale do Białegostoku mi niestety troszkę daleko...
      • lieb_de_sekunde Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 23.01.11, 17:47
        Tez jestem z Bialegostoku. Gram na klawiszach, ucze sie na gitarze elektrycznej. Ale nie jestem zainteresowana. Ile macie lat?
        • lieb_de_sekunde Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 23.01.11, 17:48
          znaczy mieszkam w Lapach pod Bialymstokiem
          • doma9100 Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 23.01.11, 19:40
            A więc mamy 17 lat, koleżanka mieszka w Białymstoku, a ja 15km od. Jednak uczymy się razem w Białym.
    • noitsnotgood Nie chcę wam psuć marzeń, ale 30.01.11, 18:54
      dziewczęta się nie nadają do cięższej muzyki, jeśli chodzi o wokal. Bo to po prostu brzmi śmiesznie. Broń boże nie staram się kogoś urazić, ale taka prawda.
      • doma9100 Re: Nie chcę wam psuć marzeń, ale 03.02.11, 10:13
        Rozumiem. Jednak w tym sęk, że tylko koleżanka śpiewa takim screamem. Ja śpiewam o wiele bardziej łagodniej, więc jest taki mix. Powiem tak dla wyobrażenia : śpiewam bardziej stylem jak Demi Lovato ( nie mówię o barwie głosu, tylko stylu w jakim to robi).
        • katyk Dałybyście może 03.02.11, 19:53
          jakieś filmiki bądź nagrania? Ciekawą mnie te wasze głosy.
          • doma9100 Re: Dałybyście może 04.02.11, 11:44
            Co do nagrań samych naszych głosów - postaramy się w najbliższym czasie coś nagrać, samą emisję głosu, wtedy wrzucimy na yt
        • noitsnotgood To, co napisała koleżanka, 03.02.11, 19:58
          właśnie ciekawi mnie czy macie jakieś utwory, ew. covery, które mogłybyście przedstawić, choćby przez wiadomość prywatną?
          • mweezy . 03.02.11, 20:35
            @noitsnotgood nie dyskryminuj ich z powodu płci. No fajnie, fajnie, pomysł całkiem milutki, ale jestem ciekawa jak z realizacją. Uważam, że powinnyście się rozejrzeć w swoim otoczeniu za kimś do zespołu, bo jak wyobrażacie sobie współpracę, próby itd z kimś kto będzie musiał wiecznie dojeżdżać być może nawet przez pół polski?
            • doma9100 Re: . 04.02.11, 11:47
              Właśnie dlatego napisałam że jesteśmy z Białegostoku. By osoby które może mieszkają gdzieś w pobliżu i mają identyczny problem, napisały.smile
            • noitsnotgood Dyskryminacja? 05.02.11, 14:12
              Reprezentujesz typowo polskie podejście - uznajesz, że ktoś chce obrazić.. Powiedziałem, że damski wokal nie nadaje się do metalu. Tak samo, jak jest więcej mężczyzn w wojsku a więcej kobiet w szkołach. To nie dyskryminacja, tylko kwestia predyspozycji naturalnych.
          • doma9100 Re: To, co napisała koleżanka, 04.02.11, 11:42
            Nie. Dlatego właśnie szukamy zespołu, bo same na instrumentach dobrze nie umiemy grać, więc nie zagrałybyśmy coverów. To są początki zespołu ( o ile można już tak nas nazwać)
            • noitsnotgood Cóż, 05.02.11, 14:14
              szkoda wielka. Sam bym chciał założyć jakiś zespół, na razie nie mam z kim. Gram dobrze na gitarze, śpiewam nienajgorzej i chętnie bym do was dołączył. Problem jest jeden - mieszkam we Wrocławiu ._. .
              • doma9100 Re: Cóż, 05.02.11, 19:53
                Ajć, daleko sad ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie kogoś znajdziesz odpowiedniego smile
      • xxxnatalxxx Re: Nie chcę wam psuć marzeń, ale 05.02.11, 14:45
        A Anja Orthodox? Kobieta głos ma świetny! Co prawda grają raczej rocka/ gotyk rocka ale chyba nie powiesz, że Anja głos ma- i to wielki.
        • katyk Re: Nie chcę wam psuć marzeń, ale 05.02.11, 15:12
          On mówi o ciężkiej muzyce, z którą Anja Orthodox ma niewiele wspólnego. A głosu wcale nie ma takiego świetnego, istniały lepsze.

I to dopiero niedawno zaczął mi się jej głos w ogóle podobać. Wydaje sie, że Anja robi się lepsza z wiekiem, jak wino.
    • eletriclady. Re: Zakładam zespół. Więcej szczegółów ... 12.06.11, 22:13
      Życzę powodzeniabig_grinbig_grin
    • doma9100 Witam Ponownie 23.07.11, 23:44
      Chciałam o nas przypomnieć, nasza propozycja jest nadal aktualna smile jakby ktoś chciałby nas zobaczyć, mamy nagrania video na youtube.
      Odzywajcie się i jeśli coś wiecie, piszcie !
      pozdrawiam
    • doma9100 :) 23.07.11, 23:45
      Chciałam o nas przypomnieć, nasza propozycja jest nadal aktualna smile jakby ktoś chciałby nas zobaczyć, mamy nagrania video na youtube.
      Odzywajcie się i jeśli coś wiecie, piszcie !
      pozdrawiam
      • suiseiseki Re: :) 24.07.11, 12:23
        A podasz link lub tytuł tego nagrania? smile
        • klaudia_25 Re: :) 24.07.11, 12:34
          Śmieszne jesteście!
          • yorkie Re: :) 24.07.11, 19:50
            Ty także.
            Niby czemu są śmieszne? Bo zakładają zespół? Bo kochają muzykę i chcą coś robic w tym kierunku? Bo interesują się inną muzyką niż słit Selencia, Demcia albo inny Biberek? -.-
      • doma9100 Re: :) 25.07.11, 19:46
        Nagrania mogę podać ewentualnie na maila, by nagrania nie wpadły w nieodpowiednie ręce uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka