Dodaj do ulubionych

Wredna wychówka ;/

28.01.11, 12:09
Moją wychowawczynią jest pani od matmy,i jest okropna.Na godz.wychowawczej zawsze robi nam matmę,ZAWSZE!Siedzę w pierwszej ławce,przez mojego gadatliwego kolegę z ławki.Kolega z ławki,już nie jest z nami w klasie,ale ja i tak ciągle siedzę w pierwszej.Kiedy się jej o coś pytam,udaje że nie słyszy.Uwzięła się na mnie!
Czy wy też nie macie godz.wychowawczej,czy wasza wychowawczyni jest wredna,czy może miła?smile
Obserwuj wątek
    • marsjanka115 x__x 28.01.11, 12:13
      moja wychowawczyni to sobie z nami rady dać nie może
      na lekcji jak ma kawę to sobie chłopaki podchodzą i piją od niej a ona biedna już najchętniej by z klasy uciekła
      trochę się na nas drze ale ogółem to ujdzie .
      • smola Kilik ? 28.01.11, 14:35
        Moja wychowawczyni to pani od Angielskiego. U nas rzadko na wychowawczej jest ang tylko czasami jak nie skończymy czytać np. tekstu... To poświęcamy 10 min. Stara się być miła... Ale ja uważam że jest głupia i perfidna . Ma swoją pupilkę, z którą często się kłócimy to zawsze Paulinka do niej poleci i wszystko na nas... Zawsze jak mówimy jej dzień dobry to ona odpowie z wyższością i zobaczy w co kto jest ubrany... Porażka, ale chociaż wycieczki robi...
        Nie lubię jej uważam że to... (nie będę pisać tak brzydko) I tylko się szczerzy i udaje świetną nauczycielkę... A i w każdej klasie ma swojego pupila i po za nim świata nie widzi...
      • virginkaa ^-^ 29.01.11, 14:51
        Wcześniej moją wych. była baba od bioli. To było straszne. Ciągle była biol. i pytała w dodatku, mnie nie lubiła. Jest strasznie oschła, wredna. Złamała nogę i nie było jej pół roku. Naszą wych. była baba od techniki i informatyki. Lubiła mnie, zwalniała mnie z lekcji, ogólnie fajna, ale moja była przyjaciółka nagadała na mnie kłamstw i już pani od techn. mnie nie lubi.
        Naszą wych. została właśnie pani od techniki i informatyki, a baba od bili się na nas mści.
    • urszulka2691 Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 12:15
      nasza wychowawczynią jest babka z włoskiegowinkMy mamy dodatkową godizne z wychowawcą wiec zamisat 2 jezyków włoskich mamy 3 no i jescze wychowawcza...nie jest az tak zle ale na połowie wychowawczej zawsze jest włoski
    • myszqa13 mam tak samo... 28.01.11, 12:17
      moją wychowawczynią też jest baba od matmy i zawsze na wychowawczej robi nam matme...i wychodzi na to że w czwartki mamy 3 godziny matmy...masakra...z nią się nie da wytrzymać...nigdy nam nic nie mówi(wczoraj moja klasa kończyła lekcje o 12:30 a normalnie kończymy o 14:25...i to że kończymy o 12:30 nauczyciele mieli nam przekazać w środe...ale nasza wychowawczyni nam tego nie powiedziała i wczoraj moja koleżanka do niej mówi że ona jest niepoważzna,głupia i wogole a ta baba do niej:każdemu może zdarzyć się zapomnieć...masz podpis pod wczorajszą uwagą??-pyta się tej dziewczyny a ona na to że nie bo każdemu może się zapomnieć...haha...była zwała w klasie...big_grin....nie lubię jej i nikt w mojej klasie jej nie lubi...bo ona jest mega głupia...-.-
    • dianolinka Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 12:25
      moja wychowawczyni jest nauczycielką J. polskiego. W dodatku to jakaś tam moja ciotka. -.-. I tak ją każdy olewa, jest jakaś nawiedzona. Mówi jakiś żart no to dobra, śmiejemy się. A ona do nas z tekstem, że jesteśmy bezczelni bo nie umiemy się zachować powagi. Na wychowawczej często robi nam normalną lekcję, ale i tak są luzy. Nie zadaje nam prac domowych więc jesteśmy szczęśliwi.
    • trusskawcia tu 28.01.11, 12:29
      Moja to babka od przyrody. Tracimy KAŻDĄ, dosłownie każdą przyrodę bo ona nie może poczekać do wychowawczej żeby nam przekazać coś niby ważnego, typu lista osób, które piją mlego zapewniane przez szkołę. I jeszcze jej postawa "przepraszam że żyję". W zeszłym roku miała być wycieczka 2-dniowa w maju, ona miala ją zorganizować. W kwietniu na zebraniu była jazda, bo wychówka stwierdzila że rodzice mieli to zorganizować. No ale ktoś mądry pokazał jej zapis że to ona miała zorganizować, i zrobila to, ala w takim miejscu że już mi się odechciało jak byliśmy na miejscu. Poza tym, ona nie umie na nas nawet krzyknąć. Przykład: "Olek, nie gadaj." "Olek, daj dzienniczek na biórko" "Olek, tak cie prosilam, a ty dalej gadasz" I oczywiście nie wpisała uwagi uncertain
      Jak już zorganizuje lekcje przyrody, to czyta na glos podręcznik, a jak ktoś się pyta, to ona nie umie odpowiedzieć. Masakra z nią jest confused
    • doggy Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 12:30
      ja w sumie narzekać nie mogę. naszą wychowawczynią jest pani od geografii. mamy jedną godzinę gegry w tygodniu, a na wychowawczej zwykle robimy co chcemy. wycieczki są dość fajne. czasami się wkurzę, ale w porównaniu do waszych, moja jest całkiem spoko c;
      • ania55888 Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 13:03
        moja pani jest średniatongue_out ale niestety nie nadaje sie na wychowawczynie uncertain

nigdy nie jedziemy na wycieczki tylko nauka i kucie uncertain
        niedawno z nią sie pokłuciłam za zeszyt do korespondencji bo zgubiła
        no i jeszcze jak nie cwiczysz na W-f masz zwolnienie to napisze zero z W-f a średnie zniża sad

trzeba wytrzymac jeszcze 2 lata tongue_out
    • laleczka. Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 12:48
      Moja jest fajna ;D
      • kotek.bieberka Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 13:00
        Moja jest bardzo fajna . Ja mam od przyrody i zawsze tak tłumaczy że każdy coś zrozumie, a na wychowawczej nie mamy przyrody tylko wychowawczą . Ale ja mam za to strasznie wredne babsko od matmy . Jak koleżanka siedzi obok mnie to ja jej nawet nie moge pżyczyć korektora bo już zaczyna sie na mnie drzeć czemu ja gadam i wgl . Nie nawidze jej ! .
    • xquietx Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 12:56
      moją wychowawczynią też jest matematyczka, jest nawet spoko, choć robi matmę na godz.wych bo na matmie zajmujemy jej dość często parę minut na jakieś sprawy typu usprawiedliwienia, ogłoszenia i.t.p
    • kasix_14 Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 12:57
      Matma to jeszcze jeszcze. Ja kiedyś w gimnazjum ciągle na wychowawczych miałam chemię. To było utrapienie!
    • nothing... Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 13:03
      Moja wychowawczyni to spoko babka. Uczy historii. Mimo, że jest po 50, zawsze się z nami pośmieje, po wygłupia, ma bardzo dobry kontakt z uczniami. Oczywiście, też na nas czasem wrzeszczy; który nauczyciel, czasem nie podniesie głosu c;
      • kolorowannka Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 13:15
        Moją wychowawczynią też jest pani z matmy.Mamy zawsze normalną lekcję wychowawczą,ale na macie to jest poraszka,ona przychodzi po 30 minutach lekcji zaczyna się na nas drzeć i mówi że jak my jej zabraliśmy całą lekcję[a to ona się spóźniła]to ona nam zabierze 10 minutową przerwę!Czasem ją lubię ale czasem tak mnie wkurza że nie mogęsciana
        • katsuumi_17 Bez przyczyny cię tam nie posadziła... 28.01.11, 14:08
          ... więc najpierw zastanów się, czy faktycznie nic nie zrobiłaś i rozważ obie strony. Poza tym nie widzę nic wrednego w tym, że siedzisz w pierwszej ławce smile
    • lolisia_xdd Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:25
      uwielbiam moją wychowawczynie. xPP zawsze można z nią pogadać i wszystko zrozumie. współczuje Ci, może powiedz jej, że chciałabyś siedzieć gdzie indziej ?; )
    • miley Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:30
      ja mam wychowawce i jest super żartuje na ka żdej lekcji i zawsze mamy wychowawczą a wgl to uczy chemi i biologi
    • cukierkova Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:32
      Ja mam panią z angielskiego i jest super.
    • beegin Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:39
      wiadomo skoro od matmy, ja mam od fizy ;x nie jest lepiej. ale GZW to GZW nie robi nam fizyki spoko jako nauczyciel ale jako wychowawca odpada -,-'
    • ilovemajki Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:40
      Mój wychowawca nie lubi swojej klasytongue_out Uczy nas fizyki i matematyki, więc na tydzień to wychodzi nam z nim 8 godzin (5 godzin matmy + 2 fizyki i wychowawcza). Przez cały pierwszy semestr też nie robił nam godzin wychowawczych. Mamy normalną godzinę wychowawczą od kilku tygodni dopierosmile
    • take_me_away Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:41
      MOją wychowawczynią także jest pani od matmy, ale nigdy nie robi tak że nie mamy wychowawczej, jak już to sobie zamieniamy ....
    • positive_girl wychowawczyni. 28.01.11, 14:41
      ja mam od jęz. angielskiego.. jest całkiem spoko.
    • star_is_best Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:49
      Czasem miła czasem nie
      U nas jak jest godzina wychowawcza to godzina , a jak rosyjski to rosyjski ( uczy nas ) A jak na godz wych. nie ma ogłoszeń to po cichu gadamy
    • dusia980 Mam tak samo ! 28.01.11, 14:51
      Nigdy nie ma godz. wychowawczej - jest matma .
      Np. zgłaszam się na lecji - nigdy mnie nie wybiera .
      Nawet jeśli tylko ja się zgłaszam .
      Gdy ja mam jakieś osiągnięcie szkolne np. 1 lub 2 miejsce to nigdy nie wspomni o mnie na zebraniu , a o innych osobach , które w tym samym konkursie zajęli 10 lub niższe miejsce tak .
      Niecierpię jej !!
    • madalena Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:55
      ja tak nie mam w gimie też często na wychowawczej miałam matmę (moja wychowawczyni tez była nauczycielką od matmy), ale było ok, nie narzekałam a teraz w liceum mam równie fajną wychowawczynię. smile jest spoko smile
    • smileyy776 Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 14:59
      My mamy nauczyciela , bo pani poszła na zwolnienie , bo w ciąży jest . Nasz nauczyciel uczy nas też historii , ale jest miły i nie uważa się za nie wiadomo kogo . wink
    • xxxnikusxxx +. 28.01.11, 15:07
      spokojnie - w klasach 4-6 moją wychowawczynią również była matematyczka i również robiła nam na lekcjach wychowawczych matematykę. w gimnazjum miałam już wielu wychowawców. obecnie jestem w 3 gimnazjum i wychowawcę wuefistę, ale podobnież znów ma się nam zmienić. no cóż, po raz 6.
    • sylwek11 Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 15:15
      Mój wychowawca jest straszny . Za rok na szczęście już nie będziemy mieć razem lekcji . A więc on uczy wf i ocenę z zachowania stawia na podstawie tego czy jeździsz na zawody , jak zachowujesz się na wf . Żall . W tamtym roku miałam 5 z zachowania a teraz 4 bo nie udzielam się na wf .
    • teqiulla no więc 28.01.11, 15:17
      moja jest ogólnie miła, ale coś ją ostatnio wzięło i sądzi, że przeklinam na jej lekcji. nie powiedziała mi tego wprost, ale kiedyś coś się przesłyszała i od tej pory dziwnie na mnie się patrzy :o ale lubię ją, patrząc po innych wychowawczyniach mogło być o wiele gorzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka