ehe_ 28.01.11, 18:28 Czy któraś was ma netbooka ok. 7-11''? Jak się spisuje? Nie drażni was jego rozmiar? Co o nich myślicie? Piszcie, bo mam zamiar taki kupić, ale chcę znać przed tym waszą opinię ; ) . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
love.rock.girl Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 18:33 ja mam coś ponad 10'' są plusy i minusy. możesz go zabrać dosłownie wszędzie, raz nawet na wycieczce szkolnej w autokarze z kol oglądałyśmy film xd. ekran jest trochę mały, ale jakoś się zdążyłam przyzwyczaić i nie wiem, czy wymieniłabym się na większego laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ ~love.rock.girl 28.01.11, 18:44 Możesz mi podać linka sklepu/ allegrowicza, gdzie kupiłaś? I za ile ;d Odpowiedz Link Zgłoś
guma144 Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 18:51 Ja mam 12 . 11 bd dobra , ale ponizej 11 nie bierz . Zbyt mały . Moja ciocia ma 10 calowy netbook i jest zbyt mały : / Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 18:40 Lepsze są laptopy ; ) . Notebook nie ma nagrywarki ani napędu a bez tego praktycznie nic nie zrobisz , nie zainstalujesz gry , nie obejrzysz filmu ; /. Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 18:43 Ja już mam laptopa, nawet dwa ;d. Ale nie są moje, tylko brata i mamy. Plus jeszcze dwa komputery stacjonarne. A netbook ma być tak tylko i wyłącznie mój, żebym mogła go brać gdzie tylko zechcę ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 18:58 O, dobrze, że założyłaś ten wątek, bo też niedługo planuję kupić sobie na urodziny netbook i potrzebuję opinii Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 19:04 Ja mam netbooka. jest bardzo fajny,nawet tata chciała sie ze mna zamienić. Rozmiar mi nie przeszkasza,ale siostra uważa,żę jest za maly. Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Netbook - Opinie. 28.01.11, 19:17 fankazmierzch3 napisał(a): > Ja mam netbooka. > jest bardzo fajny,nawet tata chciała sie ze mna zamienić. > Rozmiar mi nie przeszkasza,ale siostra uważa,żę jest za maly. Mam 10 Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Netbook - Opinie. 29.01.11, 18:35 ja tez mam w domu notebooka. Szczerze mowiac kozystam z niego zadko bo biore go glownie na wyjazdy, etc... Ale jest okej, dobrze sie spisuje. tylko jeden minus ze nie ma miejsca na plyty .;/ Ale jakos da sie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś