ania55888 02.02.11, 20:51 Mam problem bo moja kolezanka jak z nią gadam przez gg pisze tylko o chłopakach że sie w niej kochaja itp . mnie to już nerwuje . Co moge jej powiedziec żeby nie urazic . Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videl_gohan Re: koleżanka + chłopaki 02.02.11, 21:08 Wiem co bys mogla jej napisac ,ale to by nie było zbyt uprzejme. Może po prostu zmien temat a jak to nic nie da to powiedz jej prawde moze się pogniewa ale jak naprawde cb lubi to zrozumie i się pogodzicie Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: koleżanka + chłopaki 02.02.11, 21:15 Moja koleżanka dokładnie to samo . Tylko ona się chwali telefonem i zdjęciami, które jak ona twierdzi są "nie ładne" itd. a pokazuje je na o około I pisze z takim jednym koleżanka X: "jestem taka brzydka, nieładna i gruba" kolega co z nią pisze y: "wcale , że nie jesteś najładniejsza ze wszystkich dziewczyn w sql itd." i mi mówi cały przebieg tej rozmowy . Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious0 Re: koleżanka + chłopaki 04.02.11, 20:45 Ja bym jej wytłumaczyła że istnieją inne tematy ,nie tylko o chłopakach. Bądź szczera i tyle. Jak się będzie czepiać to po prostu powiedz jej że nie chciałaś jej okłamywać i powiedziałeś prawdę co o tym myślisz a że jak ona tego nie rozumie to znaczy że nie potrafi być szczera Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: koleżanka + chłopaki 02.02.11, 21:20 A coż to za zapatrzona w siebie koleżankaa coo ? Napisz jej o swoich atutach , których ona nie posiada , ale tak żey jej w pięty poszło. Ja tam bym od razu jej wygarnęła a po tym wszystkim usunęła z listy kontaktów Boże jacy ludzie się rodzą na tym świecie ..... Sorki , podenerwowana jestem dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: koleżanka + chłopaki 04.02.11, 20:32 a daj sobie z nią spokój ;d co Cię to obchodzi z drugiej strony? niech sobie pisze a ty się nie przejmuj osobiście mnie też by to bardzo wkurzało ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: koleżanka + chłopaki 04.02.11, 20:35 Staraj się zmieniać temat. Np.: Może pogadamy o (wasz ulubiony serial) .. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 05.02.11, 08:49 Może zmień na siłe temat, np: -A wiesz, że mnie kocha srabadaba? -Aha, fajnie. Co robisz? -Piszę z kimśtam, właśnie spytał sie mnie o bycie razem. -Masz inne tematy? xd -... Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: koleżanka + chłopaki 05.02.11, 08:53 Zmień temat na modę , muzykę , szkołę . Cokolwiek innego . ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: koleżanka + chłopaki 05.02.11, 09:20 albo... (ja tak zrobiłam) gadaj o chlopakach jak ona i kolezanka powie, że ją to wkurza to ty powiesz, że ona robila tak samo i będzie okej chyba, że masz strasznie uparta kolezanke to już pomóc nie potrafie...sory Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: koleżanka + chłopaki 05.02.11, 15:51 powiedz jej, żeby trochę z tym przystopowała. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: koleżanka + chłopaki 12.02.11, 12:54 Może powiedz jej że masz dość gadki o chłopakach,i o tym który to jej nie kocha.;d Moja kochana siostra też tak ma....wkurza mnie to.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela Re: koleżanka + chłopaki 12.02.11, 13:30 Właśnie danej koleżance o to chodzi, żebyś się wkurzała i zazdrościła. Może na każdego Jasia, który ją kocha, dopisz Zenka, który kocha Ciebie, to się oduczy denerwowania. A co do koleżanki, która twierdzi, że jest "gruba, brzydka itp.": Ona chce wywołać właśnie takie komentarze typu: "Nie jesteś brzydka, nie jesteś gruba" Przerabiałam to pracując w studiu urody, tam każda gwiazdka była brzydka, gruba i z kompleksami. Nie daj boże by ktoś takiej przytaknął, że to fakt, to byłaby obraza majestatu. Odpowiedz Link Zgłoś
szaksel Wiem !!!! 12.02.11, 13:47 Powiedz, że niech uważa bo ją przelecą, oni tylko o jednym myślą to będzie miała super mine Odpowiedz Link Zgłoś
em0girl Re: koleżanka + chłopaki 12.02.11, 13:49 myślę, że twoja koleżanka zazdrości ci powodzenia i mówi tak, żeby nie być gorsza (nie znam sytuacji, ja tylko "przewiduję") . jak znowu zacznie trajkotać o chłopakach daj na gg jakąś wesołą buźkę i natychmiast zmień temat. jeśli będzie cię tym zanudzać cały czas to grzecznie uświadom jej że już nie chcesz już o tym gadać. albo pół żartem, pół serio powiedz jej coś w stylu "nie no, weź nie blefuj . Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: koleżanka + chłopaki 12.02.11, 14:26 Powiedz jej, że ma Cię nie dołować Odpowiedz Link Zgłoś