secrets 04.02.11, 12:23 Podoba wam się ta tunika? Kupiłam ją sobie i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. I czy kupowałyście kiedyś na allegro z 'japan style'? Czy wszystko stamtąd faktycznie jest takie tandetne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yorkie Re: tunika. 04.02.11, 12:32 Dla mnie to "japan style" to okropna tandeta, i z pewnością brak jakości. No bo jakie mogą byc ubrania za góra 20 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: tunika. 05.02.11, 13:45 ja nie zamawiam z japan style, bo nie wiadomo co w tych ubraniach jest, może substancje rakotwórcze? wolę nie ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd no nawet nawet;] ładna. 04.02.11, 12:33 nie wiem jakie sa bo nigdy nie kupowałam;] Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: tunika. 04.02.11, 12:34 Tunika jest bardzo oryginalna i nawet mi się podoba. Niestety to nie mój styl. Jeszcze nic nie mam z japan style... Wiem na pewno, że Chińskie rzeczy są tandetne.. Bo mają tam tanią siłę roboczą itd. Ale czy japońskie są tandetne ? Tego nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa ^-^ 05.02.11, 11:49 Dziewczyna w szkole taką ma, wygląda jakby ktoś ją wyjął ze śmietnika. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuksik Re: tunika. 04.02.11, 12:37 Ale śliczna !!! A co do 'Japsan Style', to myślę, że sama się musiałabyś przekonac-jak dojdzie to zobaczysz. I napiszesz !!! Ale tak to mi się strasznie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: tunika. 04.02.11, 17:29 Zajebista. Ale średnio się opłaca (tunika 15zł, a wysyłka 25zł). No i nie wiadomo jak z jakością, nigdy nie kupowałam ubrań Japan Style, więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: tunika. 04.02.11, 17:54 mi się podoba. przynajmniej pasuje na tą babkę ;d ale co do jakości, no to sama sobie odpowiedz na to pytanie. za takie pieniądze nie ma dobrej jakości ale co do wyglądu, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: tunika. 04.02.11, 18:47 stosunkowo, nigdy nie przepadałam za Japan Style, ale ta tunika wyjątkowo bardzo mi się spodobała. mozliwe, że to ta gama kolorów mnie tak przyciągnęła, ale jest na prawdę cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: /..........'l;sadf 04.02.11, 19:19 Jest koszmarna ! a jakby tego było mało to japan style, więc jakościowo pewnie będzie beznadziejna beznadziejna także jak ci przyjdzie, to możesz sobie ją co najwyżej podłogę umyć, bo do ludzi to ja bym się nie odważyła w takim czymś iść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: tunika. 05.02.11, 09:35 Całkiem , całkiem . Ja też kiedyś kupiłam sukienkę i jest okej . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: tunika. 05.02.11, 13:19 Ładna . Ale jakościowo nie za dobra . Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ . 06.02.11, 22:26 ooo, Japan Style! Ostatnio nudząc się wyszperałam na allegro tunikowatą czerwono-czarną koszulę w kratę i spodobała mi się i może po kieszonkowym zakupię takową. Co do tuniki którą kupiłam... hm, nie jest zła, lecz nie w moim stylu, więc nie potrafię obiektywnie ocenić czy dokonałaś udanego zakupu ;> Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: tunika. 06.02.11, 22:36 widziałam ją, strasznie podobają mi się rzeczy z Japan Style. Ogólnie to kiedyś chciałam sobie zakupić sweter stamtąd, tyle, że sama przesyłka wynosiła więcej niż ten sweter. trochę mało opłacalne. rzeczy mają fajne, ale minusem jest właściwie ta przesyłka .. nie wiem jak to wygląda jako materiał, ale wydaje się być całkiem,całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś