Dodaj do ulubionych

kolonnia- profil

06.02.11, 10:25
W tym roku mam jechac na kolonnie, ale nie wiem jaki profiil mam wybrac a są trzy-
* fotograficzny- nie interesuje sie fotorgrafia i nie mam odpowiedniego sprzętu
*taneczny- raczej nie umiem tańczyć...
*podstawowy- wszyscy uczestnicy go mają ..
che wybrac podstawowy, ale boje się że nikt na niego nie pójdzie...
Czy mam wybrac taneczny? bo fotograficzny nie wchodzi w gre
smirk
Obserwuj wątek
    • malowana505 Re: kolonnia- profil 06.02.11, 10:31
      Skoro żaden profil Ci nie odpowiada,to może powinnaś wybrać inną kolonie. Takie jest moje zdanie,ale jeśli a bym tam jechała,to poszłabym na profil fotogrraficzny,bo trochę sie tym interesuję.Powodzenia!kiss
      • mary_ Re: kolonnia- profil 06.02.11, 10:36
        Skoro ci nie odpowiadają, to idź na podstawowy. Mi się najbardziej z tych podoba fotograficzny, bo to lubię, ale niestety tak jak ty nie mam odpowiedniego sprzętu.
        • majka04 Re: kolonnia- profil 06.02.11, 13:49
          jak bym była na Twoim miejscu to bym poszła na podstawowy . bo fotograficzny jest raczej dla 'amatorów' z drogimi lustrzankami , a taneczny dla tych co luubię albo umieją tańczyć . ale wiesz to tylko ja tak mówię .
    • riki1246 Re: kolonnia- profil 06.02.11, 10:35
      Ja byłam dwa razy na kolonii i już NIGDY nie pojadę devildevildevildevildevildevil
      Hm.. Wiesz gdybym byłą na twoim miejscu wybrałabym taneczny ...
      Bo na tanecznym możesz się tańczyć nauczyć czy coś ..
      A na zwykłym to tylko jakieś zwiedzanie itp ..
      Chociaż Ci powiem że gdybym ja miała wybierać to bym wybrała Fotograficzny .. też się można nauczyć dużo niż na jakimś tam zwykłym
      Kocham robić zdjęcia ale jestem amatorką ...
      A bardzo bym chciała lustrzanką robić czy coś ..

Sądze że pomogłam ...

Pozdrawiam riki1246

a i p.s gdy już wybierzesz to z ciekawości napisz tutaj jaki wybrałaś smilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka