Dodaj do ulubionych

Paranormal Acitivty

06.02.11, 17:16
Kto oglądał ? Jak wrażenia ?
Moim zdaniem zakończenie było najlepsze , jak rzuciło nim w kamere i ona zaczeła go obwąchiwać i wogle sie nei spodziewalam ze sie zzamieni w tego demona .Godny polecenia
pisacpisac
Obserwuj wątek
    • hera.xd Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:21
      Świetny film po 3 razie śmieszył mnie big_grin
      • mileyanddemi Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:25
        pisacpisacpisac

nie przestraszył , najbardziej końcowa scena
        • mileyanddemi Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:26
          *przestraszył
    • adrianna23 Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:30
      extra!
      wlasnie koncowka najlepsza! a jak ten demon ja sciagnal z luzka, tez genialne, jak wyszla na dwor w nocy, nie pamietala nic, zaj.isty horror! ma to cos w sb! smirk
    • jonasi Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:32
      Oglądałam i polecam ^^
      Pierwszy raz krzyczałam na horrorze ; ]
    • oliiviia Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:32
      oglądałam. nudny jak nie wiem.
      zero strasznych momentów. zero.
    • magnumgoldx3 Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:35
      oglądałam i uwielbiam! Chyba najlepszy horror...;d
      Zarazilam tym calą moją szkole xdd
      • pamilly Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:39
        sikałam ze śmiechu jak "to coś" wyciągnęło wtedy tą laskę z wyra ;D
        ogółem fajne i fajnie srali ze strachu ;D
    • betty227 Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:39
      Też uważam, że bardzo fajny ale ja ogłądałam z innym zakończeniem. To twoje też jest fajne i chyba nawet lepsze, koniecznie obejrzyj 2!!
    • serduchowo Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:39
      to nawet nie było nakręcone jak horror, tylko jak dokument. A mnie najbardziej przestraszył moment, kiedy na końcu było napisane, ze ten demon w ciele tej dziewczyny nie został odnaleziony do tej pory i jest sobie gdzies na świecie... bo to podobno na faktach...

a no i jeszcze w tym filmie wykorzystano autentyczne nagrania z kamery ofiary, więc to raczej na faktach. dwie noce po obejrzeniu tego nie spałam, a potem w szkole nauczyciele mnie się pytali, co ja w nocy robiłam, że mam takie wory pod oczami... masakrycznie jest nie spać całą noc, nawet dwie indifferent
    • paranoid16 Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:42
      przecież to jest okropnie nudne
      • serduchowo Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 17:45
        dlatego ja przewijałam do momentów jak była noc, jakbym miała oglądać cały, to bym prędzej usnęla
        • mileyanddemi Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 19:06
          daaaaaaaaaaaaaaaaaaaalej
          • miirinda666 Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 19:11
            Film był pełen przynudzających momentów, ale po tych fragmentach z nocy, zwłaszcza jak sie ogląda to o późnej porze można mieć niezłe schizy : o
            • mileyanddemi Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 19:54
              pisac.
    • sweet_dudee Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 20:43
      Oglądałam no i moim zdaniem jest świetny.
      Ogólnie to nie przepadam za horrorami,ale ten mi się spodobał. ;d
      Obejrzyj sobie : Paranormal Entity -bardzo podobne,ale moim zdaniem duzo straszniejsze.
    • stokrotka_q Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 22:34
      oglądałam i to jeden z lepszych horroów jakie widziałam
    • mila13 Re: Paranormal Acitivty 06.02.11, 22:42
      Ja oglądałam i szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziona myślałam że ten film mnie przestraszy chociaż trochę a tu nic!
    • vampirzyca1995 ehh.. 07.02.11, 13:03
      fajny ale z deka nudny...
      widziałam lepsze....
      uwielbiam horrorywink
    • arasha najlepszy horrror jaki widzialam!!!!!! 08.02.11, 21:43
      straszny ze OMG!
      a to zakonczenie,.... matko Bosta malo sie nie posralam wg bym sie nie domyslila scared
    • kill. , 17.02.11, 20:54
      nudny nie wiem czego tam sie bac
    • alexis69 Re: Paranormal Acitivty 12.06.11, 23:09
      KOCHAM ! ;3 kiss
    • by_moonlight Re: Paranormal Acitivty 13.06.11, 18:25
      Wynudziłam się za wszystkie czasy. Z drugiej części zrezygnowałam, bo przeraziła mnie myśl, że w skali "horrorowatości" będzie jeszcze gorsza od poprzedniej wersji. Z niecierpliwością czekałam na końcówkę, bo naczytałam się w internecie jakichś recenzji, z których można było wywnioskować, że niemal wbija w fotel. Mhm... Tak, wbiła. Jeszcze jak. Zaczęłam się tak usilnie zastanawiać, który moment tego filmu miał być przerażający, że nie wstałam przez następne kilka minut. Innymi słowy - jak dla mnie kiepsko.
    • tamarusia Re: Paranormal Acitivty 14.06.11, 17:27
      Ha ha ja to oglądałam na lekcji biologi w szkole ale były jaja big_grin
    • klama_kcmil # 14.06.11, 17:33
      Stwirdzam, iż zaiście jest zajebisty. Dwójka to świetne połączenie obu części w sensowną całośc.
    • rokokoo . 14.06.11, 17:44
      film szczerze taki sobie, ale trzyma w napięciu. u mnie zakończenie było inne - Kate (?) obudziła się w nocy , poszła na dół , krzyknęła . Mikah (?) się obudził zbiegł na dół też krzyknął czy coś w tym stylu. za chwilę dziewczyna wróciła na górę z brzuchem umazanym w krwi i nożem w ręku też umazanym krwią. siadła przy łóżku . siedziała tak parę minut. za jakieś 24 h przyszła jakaś dziewczyna (rodzina bądź przyjaciółka) nikt nie otwierał więc weszła sama. zobaczyła Mikah zabitego , zaczęła wrzeszczeć i wezwała policję. oni za chwilę przyjechali i jak weszli na górę to zobaczyli dziewczynę z nożem coś do niej zaczęli krzyczeć ona wstała i ją zastrzelili. i to koniec. głupie zakończenie. właśnie ponoć jest ich kilka.
    • rosalie.14 . 14.06.11, 17:49
      Mnie osobiście też bardzo się podobał. Wartka akcja, dużo strachu, dość zaskakujące zakończenie (bo któżby się spodziewał,że nagle, po prawie trzech minutach ciszy i spokoju, nagle facet uderzy w kamerę? ;>wink... W ogóle film jest bardzo oryginalny - pierwszy raz spotkałam się z takim horrorem, który kręcony jest amatorską (?) kamerą, w którym grają nikomu nie znane osoby... Było OK!

wink
    • minka95 Re: Paranormal Acitivty 14.06.11, 17:56
      to NIE BYŁ film oparty na faktach ani nie były w nim wykorzystane żadne nagrania "ofiary" to po prostu tania niskobudżetowa produkcja dla małolat które nie wiedzą co to horror.
      • majka04 rokokoo -też oglądałam takie zakończenie 14.06.11, 18:19
        yy... ja oglądałam z innym zakończeniem. a jak wrażenia ? ok. przez tydzień spałam z moim bratem w jednym łóżku i bałam się zostać sama w domu przez jakieś 2 tygodnie. ogólnie sam w sobie nie jest straszny, ale potem na psychikę działa ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka