Dodaj do ulubionych

Do fanów GOSSIP GIRL!

15.02.11, 11:24
Oglądacie sezon 4?
I co o nim sądzicie? Ja myślę, że PLOTKARA już nie jest ta sama.
Po odcinku 15 spodziewałam się czegoś więcej- w końcu to Walentynki. I niby otworzyło to trochę sprawę uczuć B do C i B do R, ale co z tego?
Byłam pełna nadziei co do tego sezonu aż do odc 10. Do temtej pory wszytsko było boskie, a od 6 do 9 wręcz NIEBIAŃSKO. A potem ta cała prawa z firmą Chucka, jego nową dziewczyną... B wybrała firmę, ale na czas nieokreślony: umówili się, że będą razem jak tylko ona osiągnie sukces. A on się na boku zakochuje?! Przecież kochał ją tak bardzo, że chciał się jej oświadczyć! On, Chuck Bass, był gotowy zostawić sowje dawne życie podrywacza i być z JEDNĄ kobietą do PRAWIE końca życia (od czego są rozwody...? smile). A Serena? Myślałam, że będzie z D. Albo chociaż z N. A ona wybrała Bena. Pomijając sprawę tego profesora, ale to było wcześniej. Wrócił Damien, namieszał, ale właściwie nie wiadomo o co mu chodzi.
Tęsknię za GG jaka była w 1 i 2 sezonie- postacie były genialne, fabuła tak wciągająca, że raz obejrzałam 11 odc po rząd, ogólnie jakoś tak lepiej. Tęsknię za Chuckiem z 1 sezonu: miał fajne włosy, bawił się dziewczynami ale nie był bezduszny, był sobą, chwilami jak oglądałam, to zaczynałam się poprostu jąkać, był takie seksowny i wgl. Będzie 22 odc. Może się rozwiną. Mam nadzieję.
Co o tym sądzicie?

xoxo
;*
Obserwuj wątek
    • paja96 ;( 15.02.11, 11:25
    • rudejestwredne Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 15.02.11, 12:03
      Ja kochalam Plotkarę do 3 sezonu. Blair i Chuck byli świetni. Od pierwszych odcinków 4 sezonu przestałam oglądać, gdyż według mnie nic juz nie było takie same i to juz nie był ten serial, na który czekałam z utęsknieniem.
    • alicjaaa Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 15.02.11, 19:20
      Cóż... no ja oglądam 4 sezon no i trochę zaczyna być nudno. Wg kiedy Blake wciela się w Serenę to hm... w kazdym sezonie gra taką znudzoną... Gada ale jakby się jej nie chcialo... I do tego co chwila na pudelku slychac że nienawidza się ci wszyscy razem wzieci i chcą odejsc z serialu
    • ensuite Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 16.02.11, 17:12
      kiedyś myślałam (za czasów 1 i 2 sezonu), że Kocham GG i zawsze będę kochać.
      no ale gdy nadszedł 4 sezon moje uwielbienie trochę się zmieniło tongue_out
      teraz jest trochę nudno, nie czekam na odcinki z niecierpliwością tak jak to było w poprzednich sezonach, oglądam bo oglądam chyba nawet z przyzwyczajenia.
      tęsknie za dawnym Natem, za jego wspaniałą czupryną, za tym przystojnym, seksownym Natem... sad Chuckiem tak samo.
      mam nadzieję, że do końca tego sezonu coś się rozkręci smile wiadomo, że gdyby wszystko było pięknie (C był z B, S z N itd.) byłoby jeszcze nudniej tongue_out więc cieszę się, że GG na razie nie znika z anteny.
      Wszystko co dobre szybko się kończy, szczerze? mam nadzieję, że 4 sezon jest ostatnim, no chyba, że poprawią jakość tego serialu smile ale wiem, że nie zrezygnuję z oglądania. kiss
    • mellyx3 Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 16.02.11, 17:20
      myślę dokładnie tak samo. plotkara się popsuła i wątpię, że się naprawi. jeeej, ale fajnie by było, gdyby znów zaczęli nagrywać takie odcinki jak w 1, 2 i 3 sezonie. ;c
    • magdalena13072 Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 16.02.11, 18:27
      skończyłam oglądać drugą serie tzn na 12 odcinku się zatrzymałam bo więcej na stronce nie było której ogladałamtongue_out
      • elinternado re:gossip girl 16.02.11, 19:20
        też tak uważam mało jest blair ichucka nie ma jenny.1 ,2,3 sezon był super a ten moim zdaniem jest nudny a szkoda
    • sweet_dudee Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 19.02.11, 19:07
      Dokładnie. Wcześniej oglądałam naprawdę z wielką ciekawością. 4 sezon jest poprostu nudny. Nic szczególnego się nie dzieje. Jakby inny serial
      • autre Re: Do fanów GOSSIP GIRL! 19.02.11, 19:12
        Zaraz, zaraz. Stop. Że co słucham ?! chyba nie... czyżby "Plotkara" znów się pojawiła na tvn 7 ??? co prawda nie oglądałam sezonu 4 ani w internecie, a tym bardziej w TV, ale z tego co czytałam - spoilery, w sensie - to nie za bardzo będzie tam bajkowo... hah. ale i tak kocham serialowego Nate'a i Chuck'a Bass'a <3
        • paja96 @autre 19.02.11, 19:27
          na TVN7 ostatnio leciał sezon 3. Potem zaczęli puszczać ten nowy serial "Chuck". 4 sezon nie leci, bo w całości w USA nawet go nie puścili. Ja ściągam torrenty z oddzielnymi odc, zazwyczaj oglądam po ang (ok. 1/3 zrozumianej treści) a potem szukam napisów. podobały mi się początkowe odc, ta cała akcja z Evą co prawda trochę mnie wkurzała ale przynajmniej coś się działo. Od kiedy C i B wyznali sobie miłość, a potem powiedzieli że nie mogą być razem zrobiło się cholernie nudno. Mam nadzieję, że teraz kiedy B wie że C nie udawał jeżeli chodzi o Rainę coś się rozkręci. Ale ta cała sprawa z pracą w W i firma Bassa to jakiś kompletnie nudny koszmar. Co mnie obchodzi wykupienie jego firmy?! Boże, jak ja tęsknie za tymi odc kiedy C szantażował B, że powie o nich N albo o jakimś porządnym spisku z Whore- giną albo co... crying
          • gossip_girl_fan Re: @autre 19.02.11, 19:55
            mi sie serial baaardzo podoba. najlepszy wg mnie był 3 sezon ...
            ale do 4 nic nie mam. wszystko mi się podoba. nie uwżam, że jest nudny... no może kilka wątków w konkretnych odcinkach mnie nieco nudzi, ale nie tak bardzo .
            • autre Re: do fanó GOSSIP GIRL 21.02.11, 20:08
              Och, aha. dzięki za wyjaśnienie. szkoda, że jeszcze nie dali na antenę tego 4 sezonu... choć właśnie tak jak czytałam te spoilery i w ogóle... głupio zrobili z tą całą Eve... co prawda ja kibicuje Blair<3Nate, ale skoro postanawiają (twórcy, reżyser ird.), że Blair już nie kocha Chuck'a... to dziękuje, to ja już wolę Blair<3Chuck... I oczywiście Serena nadal będzie robiła z siebie idotkę... bez obrazy dla fanek Sereny. ale musicie przyznać że była totalną idiotką, kiedy na scenie pojawił się jej ojciec i wierzyła, że Rufus był w stanie zdradzić jej matkę. no nie ważne. w każdym bądź razie mam nadzieję, że nie długo Gossip Girl pojawi się na TVN 7, jakoś tak mi wygodniej, bo nie zawsze mam czas i cierpliwość na oglądanie odc. w internecie.
              no nic, pozdrawiam wszystkie fanki GG. <3
              • olgx ; // 27.02.11, 19:20
                Mnie tez sie nudzi ten 4 sezon. Az z takim niechceniem ogladam to hheee. Tak samo jak ja uwazaja moi znajomi ktorzy to ogladaja. Najlepiej bylo jak wszystcy jeszcze w Liceum byli. Ale tak samo jest z kazdym seriale One Tree Hill i tak pewnie bedzie rowniez z Vampire Diaries i 90210, a potem gdy pojda wszyscy na studia bedzie nudno..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka