15.02.11, 17:27
hej, słuchajcie jest sprawa. Chcę jechać na obóz gdzieś nad polskie morze. Wiecie może gdzie jest jakieś fajne miejsce, gdzie nie pilnują za bardzo(w sensie, żeby opiekunowie się niczym nie przejmowali i możesz robić co chcesz?).Ważne jest to zeby opiekunowie nie pilnowali. A jeszcze jedno mam 15 lat wiec niech będzie taki przedział wiekowy, a nie jakieś maluchy. jak wiecie to piszcie>
Obserwuj wątek
    • rapebieber Re: obóz... 15.02.11, 17:31
      Zależy jeszcze gdzie mieszkasz . tongue_out
    • olusia31 Re: obóz... 15.02.11, 17:42
      masz TUTAJ opisane obozy; > na pewno znajdzisz cos dla siebie; > : l.pl/hak
      • paulina88 Re: obóz... 15.02.11, 17:50
        Nam nauczyciel mówił, że nie ma obozów, w których nie pilnują bo to nielegalne .
        • simpleplan Re: obóz... 15.02.11, 18:06
          Mi chodzi o, że może macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie nie pilnowali za bardzo. wiecie o co mi chodzi, że opiekunowie wchodzą ci do pokoju o 22 i gaszą światło i musimy spać. Może ktoś z was był na obozie gdzie nie było ciągłych zakazów??
    • marsoholism Re: obóz... 23.04.11, 12:15
      poszukaj w ofertach Watra Travel, fajne kolonie, młodzi opiekunowie, na luzie, więc masz mnóstwo swobody& przedziały wiekowe (najczęstsze) 13-19, więc każdy znajdzie paczkę dla siebie. ((;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka