alexis960 22.02.11, 18:08 Cześć. Wiec tak, mam zamiar kupić sobie telefon, ale nie wiem jaki. Może jakiś polecacie? Dziękuje z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miastowa. Re: telefon. 22.02.11, 19:03 ja mam : samsunga delphi polecam fajne są też : lg bali samsung avila samsung vave samsung vave 533 samsung b5722 bronze ( nie ten pink jest fuu ) samsung monte samsung corby samsung corby pro samsung corby txt samsung c3510 genoa nokia c6 nokia n97 mini nokia n97 nokia e63 nokia c3 nokia 5530 nokia 5800 nokia e72 nokia 5250 lg swift lg eco solar lg vievty lg arena Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: telefon. 22.02.11, 19:08 Ja nie chciałam dotykowego (co wynika z tego, iż jestem szakalem) i mam Nokie C3-00. Jest kochana <3 Bateria ładnie trzyma, w zestawie powinna być karta pamięci (w każdym bądź razie ja i moja koleżanka miałyśmy) i nawet dobre słuchawki. Jest wygodna - uwielbiam w niej to, że mimo quwetki () mogę pisać na niej też jedną ręką bez mniejszego problemu. Serdecznie polecam ten telefon, szczególnie wielbicielom Nokii Odpowiedz Link Zgłoś
nalkaa_ Re: hmm.. 22.02.11, 19:13 Mam Samsung Delphi, polecam. Może Samsung Avilla, Corby.. Nie wiem jaki chcesz ...? Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: telefon. 22.02.11, 19:31 ja mam samsung delphi. osobiście jestem zadowolona. bateria trzyma kilka dni, telefon multimedialny, ale ma miejsce na kartę pamięci, więc dla mnie pełni też funkcję odtwarzacza muzycznego. no i klawiatura qwerty, na której świetnie pisze się smsy . ogólnie baaardzo polecam. ale telefon nie dla wszystkich, o gustach się nie dyskutuje XD Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 do: superoolah 24.02.11, 11:07 cennik? Obojętnie ile. Nie wiem czego ale najlepiej bybyło żeby miał klawiature qwerty Odpowiedz Link Zgłoś