karmel_ Re: Lans na kotek.pl 02.03.11, 22:09 nie spotkałam takich, nie obchodzą mnie, mam ważniejsze problemy niż próbujące się dowartościować osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Nie zwracam już na to uwagi. 02.03.11, 22:38 Dziewczynki mają problem ze swoim ego ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Lans na kotek.pl 02.03.11, 23:20 a ch... mnie obchodzi to co jakieś laski piszą na kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Ja bym się nad tym głębiej zastonowiła 03.03.11, 03:06 Dlaczego z góry zakładacie,że coś jest kłamstwem?Dlaczego tak trudno wam zaakceptować,że są ludzie,którzy mają lepiej od was?Nigdy nie zrozumiem tej polskiej zawiści,zwłaszcza w Internecie,gdzie każdy jest mocny w gębie. Otóż,ja nie zauważyłam,aby ktokolwiek pisał tutaj coś w rodzaju,,Mam 189 willi z basenem,prywatną rakietę,a mój tatuś ma 1000000000000 zł i jestem aktorką"-to jest przesada,a takie wpisy z łatwością odnajdziecie na TT czy chociażby Facebooku.Dlatego po prostu nie rozumiem,dlaczego,gdy ktoś po prostu napisze,że ma ubranie od projektanta wy od razu się na niego rzucacie.Wiesz,ja ostatnio kupiłam sobie sukienkę Dolce&Gabbana za 550 zł.To taka nieosiągalna cena?Gdybyście umiały oszczędzać każda z was mogłaby mieć w garderobie chociaż kapelusz od znanego projektanta.Nie wiem kto tak powiedział,że ubrania LV,Valentino,Chanel czy Burberry kosztują nie wiadomo,ile i stać na nie tylko gwiazdy.Jak jeżdżę do rodziców(gdzie są sieci tych sklepów)tam odwiedza je mnóstwo osób,są w USA,Anglii,Francji,Włoszech etc,tak,jak u nas H&M.Więc,na serio nie wiem,o co ci chodzi.Np,niedawno kupiłam sobie przez eBay bluzkę Chanel za 150 zł,tyle samo kosztują czasem ubrania w naszych sieciówkach,więc naprawdę was nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ pfff 03.03.11, 05:20 Właściwie nie znamy takich dziewczyn w realu. Nie mają korzyści z tego, że napiszą tak na kotku. Więc ja nie mam z tym problemu, jak naprawdę są bogate to niech sobie kupuję, ja im nie bronię. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Ja bym się nad tym głębiej zastonowiła 05.03.11, 20:20 mileymandy napisał(a): > Dlaczego z góry zakładacie,że coś jest kłamstwem?Dlaczego tak trudno wam zaakce > ptować,że są ludzie,którzy mają lepiej od was?Nigdy nie zrozumiem tej polskiej > zawiści,zwłaszcza w Internecie,gdzie każdy jest mocny w gębie. > Otóż,ja nie zauważyłam,aby ktokolwiek pisał tutaj coś w rodzaju,,Mam 189 willi > z basenem,prywatną rakietę,a mój tatuś ma 1000000000000 zł i jestem aktorką"-to > jest przesada,a takie wpisy z łatwością odnajdziecie na TT czy chociażby Faceb > ooku.Dlatego po prostu nie rozumiem,dlaczego,gdy ktoś po prostu napisze,że m > a ubranie od projektanta wy od razu się na niego rzucacie.Wiesz,ja ostatnio > kupiłam sobie sukienkę Dolce&Gabbana za 550 zł.To taka nieosiągalna cena?Gdybyś > cie umiały oszczędzać każda z was mogłaby mieć w garderobie chociaż kapelusz od > znanego projektanta.Nie wiem kto tak powiedział,że ubrania LV,Valentino,Chanel > czy Burberry kosztują nie wiadomo,ile i stać na nie tylko gwiazdy.Jak > jeżdżę do rodziców(gdzie są sieci tych sklepów)tam odwiedza je mnóstwo osób,są > w USA,Anglii,Francji,Włoszech etc,tak,jak u nas H&M.Więc,na serio nie wiem,o co > ci chodzi.Np,niedawno kupiłam sobie przez eBay bluzkę Chanel za 150 zł,tyle sa > mo kosztują czasem ubrania w naszych sieciówkach,więc naprawdę was nie rozumiem > ... Zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 03.03.11, 06:35 wiesz mi to tam nie razi to tylko strona internetowa chcą niech się szpanią ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Jeśli nie mają lans'u na co dzień, niech to robią 03.03.11, 16:50 w świecie wirtualnym. Może mnie to i wnerwia, ale niech się dowartościowują tym, bo jeśli w realu są szarymi myszkami ich samoocena wzrośnie ). Nie zakładałabym jednak takiego wątku tu na forum;d. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Dupa, dupa , dupa! 03.03.11, 16:54 Nikt na kocie się nie lansuje, tylko prowokuje i trolluje! Jak ktoś zada pytanie np. "Jakie są wasze ulub. sklepy" i ktoś da odpowiedź np. "Cropp, H&M , Chanel" , to od razu społeczność kotka stwierdza że się lansuje . Jesteście zazdrośni i tyle, a jak ich stać to niech sobie kupują gdzie chcą. Jakbym miała dużo kasy to też bym nieraz kupowała w jakiś popularnych sklepach i wy na pewno też i nawet nie wciskajcie kitu ,że nie. THE END. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Dupa, dupa , dupa! 03.03.11, 17:01 glam_skarpeta napisał(a): > Nikt na kocie się nie lansuje, tylko prowokuje i trolluje! Jak > ktoś zada pytanie np. "Jakie są wasze ulub. sklepy" i ktoś da odpowiedź np. "C > ropp, H&M , Chanel" , to od razu społeczność kotka stwierdza że się lansuje . J > esteście zazdrośni i tyle, a jak ich stać to niech sobie kupują gdzie chcą. Jak > bym miała dużo kasy to też bym nieraz kupowała w jakiś popularnych sklepach i w > y na pewno też i nawet nie wciskajcie kitu ,że nie. THE END. W zupełnosci się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Dupa, dupa , dupa! 03.03.11, 18:41 blondi_girl napisał(a): > glam_skarpeta napisał(a): > > > Nikt na kocie się nie lansuje, tylko prowokuje i trolluje > ]! Jak > > ktoś zada pytanie np. "Jakie są wasze ulub. sklepy" i ktoś da odpowiedź > np. "C > > ropp, H&M , Chanel" , to od razu społeczność kotka stwierdza że się lansu > je . J > > esteście zazdrośni i tyle, a jak ich stać to niech sobie kupują gdzie chc > ą. Jak > > bym miała dużo kasy to też bym nieraz kupowała w jakiś popularnych sklepa > ch i w > > y na pewno też i nawet nie wciskajcie kitu ,że nie. THE END. > > > W zupełnosci się zgadzam. podtrzymuję . Odpowiedz Link Zgłoś
merley_ Re: Lans na kotek.pl 03.03.11, 17:24 boli cię coś dziewczynko. ja tu widzę same "OOO BIEBEREK!". Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Lans na kotek.pl 03.03.11, 18:33 ahaa... a więc kotek już kompletnie zszedł na "psy". rzadko teraz bywam, więc się nie orientuje za bardzo! ale kiedyś było coś w stylu "jestem moderatorką, a ty nie, więc masz nie mieć własnego zdania, bo ********" Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: cóż, cieszmy się, że nie wszyscy tacy są . -, 03.03.11, 19:04 Tak, wiele dziewczyn tak robi. Ale nie wszyscy są tacy... Ja nie rozumiem po co się chwalic ?? Bo nie których na takie rzeczy stac, ale nie powinni się chwalic, bo innym może zrobic się przykro... Najczęściej jest tak, że jak kogoś stac to się nie chwali, a tych których nie stac to się strasznie chwalą, a tak naprawdę to wcale nie mają czym . Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Lans na kotek.pl 05.03.11, 11:11 Ja szczerze nie zauważyłam niczego takiego.. ale jeśli to tak jest.. to kot zaczyna przypominać naszą klasę! gdzie większość użytkowników wstawia foty, które nie mają większego głebszego sensu..po z tym ze gdzies byli..cos maja.. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Lans na kotek.pl 05.03.11, 16:36 Wisi mi to i powiewa, że tak powiem. Nie przeszkadza mi, że ktoś chce się dowartościować. Mnie znana marka jakoś nie rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Lans na kotek.pl 05.03.11, 17:04 Jakby takiego kogoś było naprawdę stać, to nie chwaliłby się tym. Tak to już jest, że jeśli się nie chodzi do sklepów takich jak Channel, to wypisuje się to w internecie, żeby inni zazdrościli. A osoba która może sobie na to pozwolić, nie ma potrzeby dowartościowywać się w necie. Tyle że często ludzie za szybko biorą jakąś wypowiedź, za chwalenie się. Swoją drogą nigdy nie zauważyłam, żeby ktoś na swoim profilu otwarcie napisał " Stać mnie na zakupy u Diora". A na forum możliwe, że przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Lans na kotek.pl 05.03.11, 17:09 Poza tym, jeśli jest wątek o tematyce "Jaki jest wasz ulubiony sklep" i ktoś odpowie, że Channel, to to nie jest chwalenie się, tylko odpowiedzenia na pytanie zgodnie z prawdą. Ale często ludziom po prostu nie może zmieścić się w głowie, że kogoś stać na zakupy w takich sklepach i woli uznać, że to tylko szpan. p.s, z tym wątkiem podałam przykład, z pewnością jest jeszcze wiele innych, które dotyczą sklepów i wtedy sytuacja się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Lans na kotek.pl 06.03.11, 20:10 Zauważyłam, że cię to strasznie denerwuje. AAAAAAAAAAAAA to ty tak najeżdżałaś na moją siostrę bez powodu i mówiłaś, że jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
tinka Re: Lans na kotek.pl 07.03.11, 16:35 Mam prawo wyrazic swoje zdanie tak samo jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś