szaksel 26.02.11, 11:40 Dzisiaj jak oglądałem Glee i była reklama przełączyłem na Vivę i było bez f**kin ;/ Co o tym sądzicie, którą wersje piosenki wolicie i jeśli wiecie czemu usunięto ten najlepszy fragment ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fano__x to jest cenzura. 26.02.11, 11:48 na vivie zawsze robią tego typu cenzury. ja wolę wersję fuckin perfect Odpowiedz Link Zgłoś
szaksel Re: to jest cenzura. 26.02.11, 12:12 ViVa jest beznadziejną stacją ;D Też wole Fuckin perfect Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: to jest cenzura. 26.02.11, 13:30 to tak, jakby puścili polskie przekleństwo, dowolne, ch, k, itd. a to jest zakazane. fucking jest zakazane w angielskiej i amerykańskiej telewizji, stanowi przekleństwo i nie ma się co oburzać. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: to jest cenzura. 26.02.11, 13:47 Wolę wersję z "fucking" . A piosenkę kocham Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Pink - F**kin' perfect vs Pink - Perfect 26.02.11, 13:37 zdecydowanie wolę wersję bez cenzury, czyli fuckin' perfect. denerwuje mnie cenzura..to jest takie wkurzające, tym bardziej jak w niektórych piosenkach prawie cały refren albo jeszcze gorzej zwrotka jest ocenzurowana nie tylko na VIVIE ale też na YouTube -.- (np. Lil Wayne ft eminem - Drop the World) z cenzurą po prostu nie da się normalnie słuchać.. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady nanana 26.02.11, 13:52 Cóż, widocznie uznali to za niestosowne. Kojarzysz klip "please, dont leave me"? Na vivie tez byla jego wersja soft, podobnie z "teenage dream" katy perry, gdzie wycieto scene, jak sie caluje Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Pink - F**kin' perfect vs Pink - Perfect 26.02.11, 13:56 kocham tą piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Pink - F**kin' perfect 26.02.11, 14:23 wolę wersję bez 'fuckin'. trochę się gryzie to słówko ze spokojną melodią. ale ja mam dziwne upodobania, więc nie dziwię się, że wy lubicie wersje drugą c: Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Pink - F**kin' perfect vs Pink - Perfect 02.03.11, 21:56 w tv jest ocenzurowane jak podcina sb żyły. Na yt jest normalnie z tego co się orięntuję Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Pink - F**kin' perfect vs Pink - Perfect 05.05.11, 03:01 słowo "fucking" nadaje smaku tej piosence, bez niego jest ch*jowa nie lubie cenzury :c Odpowiedz Link Zgłoś