gocha9 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 19:30 proszę głosować na justyną umińskę bo moja koleżanka chce żeby jej kuzynka wygrała na miss, dziękuję. www.szczytno.wm.pl/40144,Wybierz-Miss-Naszego-Mazura.html Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 19:35 Jak szukam znajomych to najpierw patrzę jak ktoś wygląda, bo jeśli ma jakieś podarte ciuchy, tłuste włosy itd. to mnie odpycha. Potem jak już zacznę gadać to charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia5 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 20:27 Nie udam takiej wielce szlachetnej mówiąc ze liczy się tylko wnętrze człowieka ,to jest zajebiście ważne ale ja baaardzo zwracam uwagę na wygląd.Jest to dal mnie bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kristen Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:00 kieruje się charakterem ,ale wole jak moja koleżanka jest brzydsza Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:02 Wygląd przyciąga każdego ale jak ktoś tryska pozytywną energią to jest duża szansa że go polubię... Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hemm 02.04.11, 21:03 znajomych - jasne, że charakterem ;] wygląd mnie na znajomego szczerze w ogóle nie obchodzi ;p a nie wiem, trudno powiedzieć, to chyba jeszcze zależy od płci Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:16 ekhem . zapewne większość odpowiedziała że charakterem, ale jakoś wygląd podświadomie też ma znaczenie... także tego nie chodzi mi o to żeby był ktoś jakąś pięknością, ale żeby był zadbany no. nie to że jestem pusta ale wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 To zależy no bo jeśli............................. 02.04.11, 21:26 załóżmy ide sb na plaże i szukam chłopaka to nie wiemjaki on jest więc szukam po wyglądzie wiadomo . A normalnie liczy sie charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:35 wygląd nie jest istotny..charakter się liczy najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
squash najpierw wygląd. 02.04.11, 21:35 nie oszukujmy się, nie chodzi o urodę, ale np. ja nie zagadam do jakiegoś długowłosego gościa z plecakiem kostką i naszywkami metallica'y, bo wiem, że nie będę miała z nim nic wspólnego. Zadbanie, ubiór dużo mówi o człowieku. Oczywiście charakter jest ważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: ... 02.04.11, 22:17 Nie lubię oceniać po pozorach, więc nie wystawiam komuś oceny po tym, jak wygląda. Oczywiście, kiedy wybieram przyjaciela, charakter jest dla mnie najważniejszy, bo przyjaciel to osoba, z którą będę spędzać dużo czasu i z która będę się świetnie dogadywać. Jeśli będę szukać sobie chłopaka, to będę zwracać uwagę, na jego urodę, bądź też jej brak. Przyjaciel, musi być przyjacielem, nie posągiem, którego mogłabym podziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 22:25 ja bym najpierw podeszła do osoby która tryska pozytywną energią, ponieważ nie lubię dziewczyn z tapeta. ale wiadomo że wygląd też jest ważny Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 23:32 to tak staram się rozpoznawać charakter ludzi z daleka, często mi się udaje i nie ma dla mnie różnicy ładny czy brzydki, gruby czy chudy Odpowiedz Link Zgłoś
anetka. Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 00:29 zdecydowanie charakterem , ale wygląda jest też ważny żeby ktoś o sb chodź troszkę dbał bo nawet jeśli ta osoba ma cudowny charakter a np. nie myje zębów czy nie czesze włosów .. nigdy do takiej ni podejdę ! wole jak ludzie tryskają energie i uroda nie ma tu za bardzo nic do rzeczy , tylko żeby ta osoba o sb dbała a nie była zaniedbana dlatego wygląda nie najlepiej ;x ja szczerze to przyjaźni się z ładniejszymi i brzydszymi osobami ale uważam ze mimo tego jak wyglądamy i ci brzydsi i ładniejsi są sb równi Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 03.04.11, 08:18 Oczywiście, że charakterem. Jak ktoś ładnie napisał uroda przemija a charakter pozostaje. Aczkolwiek nie sądzę, żebym miała chęć poznać osobę, która ewidentnie nie dba o zachowanie jakiś podstaw higieny, bo jak miałabym niby skupić się na rozmowie z tą osobą, kiedy w nos gryzłby mnie jej brzydki zapaszek? Ale higiena osobista, a patrzenie na wygląd to dwie inne bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: . 03.04.11, 08:52 Raczej ważniejszy jest charakter. Ale ja staram się poznać i tych ładnych i brzydkich, żeby mieć porównanie kto jest fajniejszy, milszy, i bardziej przyjacielski. bo przecież są osoby ładnie wyglądające które mają w sobie taką energię i poczucie humoru że aż chce się z nimi przyjaźnić, ale też są osoby które są brzydkie i zrzędliwe i wgl. takie negatywne... Gdybym miała szukać przyjaciela to patrzyłabym pod kątem tych cech: poczucie humoru, dyskrecja i tolerancja. Chcialabym zeby ta osoba byla podobna do mnie i zeby zawsze mnie wspierala. to tyle ;p kropeczka23 Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 08:58 Przy szukaniu znajomych to chyba naturalne że kieruję się charakterem...na pewno podejdę do osoby z pozytywną energią..ogólnie to nie zwracam uwagi na wygląd przyjaciół ja ich po prostu uwielbiam za to jacy są ale też wiadomo że nie może nikt być zaniedbany bo to odstrasza ogólnie to na wygląd nie patrze ale ci z którymi się zadaje nie mogą być zaniedbani...tak jak przypuszczam u wielu dziewczyn... a co do tego czy wolę być ładniejsza od koleżanek..ogółem to za bardzo znaczenia ale tak głębiej to każda z nas chciałaby być najładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 :) 03.04.11, 09:00 Przy szukaniu znajomych to chyba naturalne że kieruję się charakterem...na pewno podejdę do osoby z pozytywną energią..ogólnie to nie zwracam uwagi na wygląd przyjaciół ja ich po prostu uwielbiam za to jacy są ale też wiadomo że nie może nikt być zaniedbany bo to odstrasza ogólnie to na wygląd nie patrze ale ci z którymi się zadaje nie mogą być zaniedbani...tak jak przypuszczam u wielu dziewczyn... a co do tego czy wolę być ładniejsza od koleżanek..ogółem to za bardzo znaczenia ale tak głębiej to każda z nas chciałaby być najładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 10:08 Dla mnie charakter jest ważniejszy. Nie chciałabym się spotykać z kimś kto pali ,pije czy coś. Nie mój typ. Za to zwariowany ( nie do przesady ) , miły. Wygląd też się liczy. Nie podoba mi się tego typu ubiór u dziewczyn ,że brzuch widać i z taką osobą bym się nie kolegowała. A chłopak nie pasuje jak ma w nosie kolczyki czy gdzieś oprócz ucha ,bo to fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 11:48 Oczywiście charakter, ale na wygląd też zwracam uwagę ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
stefffcia Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:13 wole przyjaznic sie z kims kto ma dobry charakter. wyglad mniej sie liczy. ktos moze byc ladny ale niestety wredny a brzydka osoba moze miec interesujacy charakter co nie znaczy ze zawsze tak jest - bywa ze brzydka osoba ma i glupi charakter a ladna calkiem fajny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:18 Moim zdaniem wygląd ma sie nijak do charakteru dlatego nie jest dla mnie ważne jak wygląda osoba, z któąrozmwaiam, tylko jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka203 Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:36 Jasne że zwracam uwagę na charakter nie wygląd nie obchodzi mnie czy ktoś jest ładny czy brzydki ważne jest tylko to czy z taka osobą dobrze mi się gada i czuć od niej pozytywna energię Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia x 03.04.11, 15:46 Ja gdy kogoś poznaje, to patrzę na jego wygląd (i nie chodzi mi tu o markowe ciuchy, tylko o to czy jest schludnie ubrany, zadbany), bo przecież charakteru nie znam, a kto powiedział, że osoba ładna musi mieć zły charakter? I na odwrót. To wcale się nie wyklucza! Wygląd tzn. dbanie o siebie, a nie cechy wrodzone jak np. odstające uszy, jest bardzo ważny, ale ważniejszy jest charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 17:40 nie szukam znajomych na siłę, a tym bardziej nie wybiłam znajomych pod kątem ich ubioru. wolę kogoś o pozytywnej energii z mega poczuciem humoru. nie lubię być w "super, popularnej paczce" znajomych ze szkoły, bo wiem, że zazwyczaj takie paczki są zawodne. Odpowiedz Link Zgłoś