Dodaj do ulubionych

Wygląd a charakter

• riki1246 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 19:24
      Charakter
    • dream_ uroda przemija. 02.04.11, 19:27
      charakter zostaje.
    • gocha9 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 19:30
      proszę głosować na justyną umińskę bo moja koleżanka chce żeby jej kuzynka wygrała na miss, dziękuję. www.szczytno.wm.pl/40144,Wybierz-Miss-Naszego-Mazura.html
    • ksiezniczkaa Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 19:35
      Jak szukam znajomych to najpierw patrzę jak ktoś wygląda, bo jeśli ma jakieś podarte ciuchy, tłuste włosy itd. to mnie odpycha. Potem jak już zacznę gadać to charakter.
    • olcia5 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 20:27
      Nie udam takiej wielce szlachetnej mówiąc ze liczy się tylko wnętrze człowieka ,to jest zajebiście ważne ale ja baaardzo zwracam uwagę na wygląd.Jest to dal mnie bardzo ważnesmileserce.
    • the_kristen Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:00
      kieruje się charakterem ,ale wole jak moja koleżanka jest brzydsza
    • ciastko_kremik Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:02
      Wygląd przyciąga każdego ale jak ktoś tryska pozytywną energią to jest duża szansa że go polubię...

serceserceserce
    • rikkki hemm 02.04.11, 21:03
      znajomych - jasne, że charakterem ;] wygląd mnie na znajomego szczerze w ogóle nie obchodzi ;p
      a nie wiem, trudno powiedzieć, to chyba jeszcze zależy od płci uncertain
    • truuu Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:16
      ekhem .
      zapewne większość odpowiedziała że charakterem, ale jakoś wygląd podświadomie też ma znaczenie... także tego suspicious
      nie chodzi mi o to żeby był ktoś jakąś pięknością, ale żeby był zadbany no.
      nie to że jestem pusta ale wiecie.
    • kamusia99 To zależy no bo jeśli............................. 02.04.11, 21:26
      załóżmy ide sb na plaże i szukam chłopaka to nie wiemjaki on jest więc szukam po wyglądzie wiadomo . A normalnie liczy sie charakter
    • kasia54321 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 21:35
      wygląd nie jest istotny..charakter się liczy najbardziej...
    • squash najpierw wygląd. 02.04.11, 21:35
      nie oszukujmy się, nie chodzi o urodę, ale np. ja nie zagadam do jakiegoś długowłosego gościa z plecakiem kostką i naszywkami metallica'y, bo wiem, że nie będę miała z nim nic wspólnego.
      Zadbanie, ubiór dużo mówi o człowieku.

Oczywiście charakter jest ważniejszy.
      • jessicakaulitz Re: ... 02.04.11, 22:17
        Nie lubię oceniać po pozorach, więc nie wystawiam komuś oceny po tym, jak wygląda. Oczywiście, kiedy wybieram przyjaciela, charakter jest dla mnie najważniejszy, bo przyjaciel to osoba, z którą będę spędzać dużo czasu i z która będę się świetnie dogadywać. Jeśli będę szukać sobie chłopaka, to będę zwracać uwagę, na jego urodę, bądź też jej brak. Przyjaciel, musi być przyjacielem, nie posągiem, którego mogłabym podziwiać.
    • dominikax3 Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 22:25
      ja bym najpierw podeszła do osoby która tryska pozytywną energią, ponieważ nie lubię dziewczyn z tapeta.
      ale wiadomo że wygląd też jest ważny wink
    • maniaczka Re: Wygląd a charakter 02.04.11, 23:32
      to tak staram się rozpoznawać charakter ludzi z daleka, często mi się udaje i nie ma dla mnie różnicy ładny czy brzydki, gruby czy chudy
    • anetka. Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 00:29
      zdecydowanie charakterem , ale wygląda jest też ważny żeby ktoś o sb chodź troszkę dbał bo nawet jeśli ta osoba ma cudowny charakter a np. nie myje zębów czy nie czesze włosów .. nigdy do takiej ni podejdę !
      wole jak ludzie tryskają energie i uroda nie ma tu za bardzo nic do rzeczy , tylko żeby ta osoba o sb dbała a nie była zaniedbana dlatego wygląda nie najlepiej ;x
      ja szczerze to przyjaźni się z ładniejszymi i brzydszymi osobami ale uważam ze mimo tego jak wyglądamy i ci brzydsi i ładniejsi są sb równi smile
    • mweezy . 03.04.11, 08:18
      Oczywiście, że charakterem. Jak ktoś ładnie napisał uroda przemija a charakter pozostaje. Aczkolwiek nie sądzę, żebym miała chęć poznać osobę, która ewidentnie nie dba o zachowanie jakiś podstaw higieny, bo jak miałabym niby skupić się na rozmowie z tą osobą, kiedy w nos gryzłby mnie jej brzydki zapaszek? Ale higiena osobista, a patrzenie na wygląd to dwie inne bajki.
      • kropeczka23 Re: . 03.04.11, 08:52
        Raczej ważniejszy jest charakter. Ale ja staram się poznać i tych ładnych i brzydkich, żeby mieć porównanie kto jest fajniejszy, milszy, i bardziej przyjacielski.

bo przecież są osoby ładnie wyglądające które mają w sobie taką energię i poczucie humoru że aż chce się z nimi przyjaźnić, ale też są osoby które są brzydkie i zrzędliwe i wgl. takie negatywne... Gdybym miała szukać przyjaciela to patrzyłabym pod kątem tych cech: poczucie humoru, dyskrecja i tolerancja. Chcialabym zeby ta osoba byla podobna do mnie i zeby zawsze mnie wspierala. to tyle ;p

kropeczka23 tongue_out
    • angel1117 Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 08:58
      Przy szukaniu znajomych to chyba naturalne że kieruję się charakterem...na pewno podejdę do osoby z pozytywną energią..ogólnie to nie zwracam uwagi na wygląd przyjaciół ja ich po prostu uwielbiam za to jacy są tongue_out ale też wiadomo że nie może nikt być zaniedbany bo to odstrasza ogólnie to na wygląd nie patrze ale ci z którymi się zadaje nie mogą być zaniedbani...tak jak przypuszczam u wielu dziewczyn...smile a co do tego czy wolę być ładniejsza od koleżanek..ogółem to za bardzo znaczenia ale tak głębiej to każda z nas chciałaby być najładniejsza smile
    • angel1117 :) 03.04.11, 09:00
      Przy szukaniu znajomych to chyba naturalne że kieruję się charakterem...na pewno podejdę do osoby z pozytywną energią..ogólnie to nie zwracam uwagi na wygląd przyjaciół ja ich po prostu uwielbiam za to jacy są tongue_out ale też wiadomo że nie może nikt być zaniedbany bo to odstrasza ogólnie to na wygląd nie patrze ale ci z którymi się zadaje nie mogą być zaniedbani...tak jak przypuszczam u wielu dziewczyn...smile a co do tego czy wolę być ładniejsza od koleżanek..ogółem to za bardzo znaczenia ale tak głębiej to każda z nas chciałaby być najładniejsza smile
    • biebruwna Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 10:08
      Dla mnie charakter jest ważniejszy. Nie chciałabym się spotykać z kimś kto pali ,pije czy coś. Nie mój typ. Za to zwariowany ( nie do przesady ) , miły. Wygląd też się liczy. Nie podoba mi się tego typu ubiór u dziewczyn ,że brzuch widać i z taką osobą bym się nie kolegowała. A chłopak nie pasuje jak ma w nosie kolczyki czy gdzieś oprócz ucha ,bo to fajne smile
      • kotek.bieberka Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 11:48
        Oczywiście charakter, ale na wygląd też zwracam uwagę ; ]
    • martynkahott19 Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 12:01
      skocz.pl/FctMFot.JPG
    • stefffcia Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:13
      wole przyjaznic sie z kims kto ma dobry charakter. wyglad mniej sie liczy. ktos moze byc ladny ale niestety wredny a brzydka osoba moze miec interesujacy charakter co nie znaczy ze zawsze tak jest - bywa ze brzydka osoba ma i glupi charakter a ladna calkiem fajny charakter. big_grin
      • blondi_girl Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:18
        Moim zdaniem wygląd ma sie nijak do charakteru dlatego nie jest dla mnie ważne jak wygląda osoba, z któąrozmwaiam, tylko jaka jest.
    • lolka203 Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:36
      Jasne że zwracam uwagę na charakter nie wygląd nie obchodzi mnie czy ktoś jest ładny czy brzydki ważne jest tylko to czy z taka osobą dobrze mi się gada i czuć od niej pozytywna energię big_grin
    • emily698 Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 13:41
      Charakter.
    • minaslia x 03.04.11, 15:46
      Ja gdy kogoś poznaje, to patrzę na jego wygląd (i nie chodzi mi tu o markowe ciuchy, tylko o to czy jest schludnie ubrany, zadbany), bo przecież charakteru nie znam, a kto powiedział, że osoba ładna musi mieć zły charakter? I na odwrót. To wcale się nie wyklucza! Wygląd tzn. dbanie o siebie, a nie cechy wrodzone jak np. odstające uszy, jest bardzo ważny, ale ważniejszy jest charakter.
    • madalena Re: Wygląd a charakter 03.04.11, 17:40
      nie szukam znajomych na siłę, a tym bardziej nie wybiłam znajomych pod kątem ich ubioru. wolę kogoś o pozytywnej energii z mega poczuciem humoru. nie lubię być w "super, popularnej paczce" znajomych ze szkoły, bo wiem, że zazwyczaj takie paczki są zawodne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka