miley95 27.02.11, 17:33 Tak jak w temacie. Czy nie wyglądają dziecinnie? Z czym można je łączyć-ja mam w kolorach: malinowym i jasny fiolet. Wklejajcie zdjęcia. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miastowa. Re: Czy kolorowe rurki są modne? 27.02.11, 19:14 hmm sama nie wiem jeśli mam być szczera to w takich kolorkach jakie ty masz się mi nie podobają , no ale każdy ma inne zdanie wd mnie fajne są czerwone , chabrowe , granatowe , czarne lub zwyczajne jeansowe co to pytania o łączenie to fioletowy jasny wygląda dobrze z szarym/białym/jasno niebieskim lub czarnym t-shirtem malinowe nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Czy kolorowe rurki są modne? 27.02.11, 21:06 moim zdaniem już nie są modne ale kiedyś były Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Czy kolorowe rurki są modne? 27.02.11, 21:42 No więc Nie wiem czy są modne.. ale jesli jestes odważna.. i lubisz wyzwania modowe.. i lubisz sie bawić modą .. czemu nie : D Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Czy kolorowe rurki są modne? 27.02.11, 21:58 Nie wiem czy są modne choć ostatnio nie widziałam takich w sklepach i wgl. Są taki inne odważne i wgl ekstremalne ;phehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria. Re: Czy kolorowe rurki są modne? 02.03.11, 13:30 nie musi być odważna u mnie co duga osoba nosi kolorowe rurki ... ; P Odpowiedz Link Zgłoś
ladyaga13 SA :D kto mowi ze nie ?? 28.02.11, 20:23 Teraz wszystkie rurki sa modne A te kolorowe uwielbiam i wcale nie wygladaja dziecinnie. wystarczy ze je polaczysz z innymi pasujacymi ciuchami i bedzie sssuper A te kolory ktore masz sa bardzo fajne. U mnie w szkole prawie wszystkie dziewczyny maja kolorowe rorki chlopakow tez sie kilku znajdzie nie boj sie zakladac KOLOROWYCH RUREK !!! RURKI RZADZA !! Ave Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: SA :D kto mowi ze nie ?? 28.02.11, 20:39 pewnie, że modne mi się najbardziej podobają granatowe i ciemnozielone <333 Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 ja mam;) 28.02.11, 21:05 mam: czerwone, fioletowe , niebieskie no i jeszcze; białe, czarne, szare i jeansy I lubie w nich chodzisz miałam też żółte ale gdyż nie lubie za bardzo tego kolrou (chodzic w nim) dałam kuzynce a ona w nich chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 28.02.11, 20:40 są modne o ile sie umiejętnie dobierze do tergo górę . tutaj jest to dobrze dobrane .. Małgorzata Socha też w Na Wspólnej miała czerwone spodnie i do tego pod kolor spodni dobraną taka lekką , przewiewną bluzeczkę czy cos .. wiec wszystko zależy od tego jaką góre weźmiesz.. wszystko musi ze sobą współgrać . Odpowiedz Link Zgłoś
crazyviky Czemu nie? 28.02.11, 20:51 Ja noszę kolorowe rurki, ale uważam, żeby nie przesadzić. W szkole tylko ja mam kolorowe rurki i dobrze mieć swój własny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Czemu nie? 28.02.11, 20:57 Jakieś 3 lata temu różne kolory były modne teraz już nie. Polecam kupowanie stonowanych klasycznych kolorów spodni, bo takie da się założyć do wszystkiego. Najlepsze są czarne i różne odcienie niebieskiego dżinsu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. raczej tak. 02.03.11, 11:22 ja mam czerwone, chodzę w nich. u nas w szkole też mają osoby.:d Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ . 28.02.11, 21:14 Osobiście wolę tradycyjne bądź czarne, ale sama posiadam żółte, pomarańczowe i niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 28.02.11, 21:17 A czy zawsze musimy się modnie ubierac? Ja mam w planach kupic sobie czerwone rurki, i mam gdzieś co inny myślą. Ważne, że mi się będą podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: / 28.02.11, 21:27 ja mam fioletowe i pasują mi do wszystkiego kocham je xd Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Czy kolorowe rurki są modne? 02.03.11, 12:25 W tej chwili jeensy są nie modne. Wiem, bo czytam Vogue. Teraz są modne odstające, kolorowe spodnie i bluzki. Ale najlepsze są sukienki w kolorowe wzory. Odpowiedz Link Zgłoś